Tropiskt paradis med miljötänk i Bintan

Angsana Bintan, Bintan, Indonesien

Sea Breeze-rum

Drömboende vid en privat strand i Indonesien, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -41% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 april 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnigt tropiskt paradis med privat strand i Bintan, inklusive frukost och transfer på land

  • En vacker paradisö: En oändlig blå himmel, klart turkosblått vatten och vackra sandstränder (inklusive en egen strand på hotellet) är vad som väntar dig på Angsana Bintan, tillsammans med ett brett utbud av bekväma faciliteter. Den tropiska resorten ligger en kort båtresa från Singapore, vilket gör det lätt att resa till och från den stora metropolen.

  • Mycket att aktivera sig med: Du kan skämma bort dig med massage på spaet, simturer i poolen vid stranden, golf, guidade cykelturer eller olika vattensporter. Besök gärna resortens Marine Conservation Lab där du kan ta del av aktiviteter som att plantera koraller och hjälpa till att återställa ekosystem i havet.

  • Från internationellt till grillat: Du har fler alternativ att välja på i matväg på resorten. Vill du äta en avslappnad middag kan du besöka Lotus Café som har en internationell buffé, eller äta grillad fisk och skaldjur på Pantai Grill & Beach Club eller så kan du ta en drink på Veranda Lobby Lounge.

Faciliteter

- Restaurang
- Strandklubb
- Spa
- Swimmingpool
- Vattensporter

Hitta hit

Det enklaste sättet att nå resorten på är att flyga till Changi International och sedan åka katamaran (55 minuter) från färjeterminalen Tanah Merah. Väl på Bintan tar det cirka tio minuter att åka till resorten.
Jalan Teluk Berembang | Laguna Bintan, Riau Islands Province 29155, Indonesien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor