Förstklassig golfresort i Portugal

Amendoeira Golf Resort, Alcantarilha, Algarve, Portugal

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

Two Bedroom-lägenhet

Two Bedroom-lägenhet

Two Bedroom-lägenhet

Two Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

Two Bedroom-lägenhet

Two Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

Two Bedroom Duplex-lägenhet

Two Bedroom Duplex-lägenhet

Upplev golf så som den ska upplevas, med två utmanande banor i det dramatiska landskapet på den portugisiska solkusten, inklusive frukost eller halvpension

Amendoeira Golf Resort ligger på den portugisiska solkusten och är ett riktigt paradis för golfälskaren. Hotellet ligger mitt emellan de två högklassiga banorna Oceanico Faldo Course och Oceanico O’Connor Jnr. Arkitekterna, som även gett banorna deras namn, behöver knappast någon närmare presentation för den golfintresserade. Med områdets dramatiska natur kräver banorna både rätt strategi och precision, vilket ger många härliga utmaningar på rundan.

Du bor i egen lägenhet utrustad med alla moderna bekvämligheter du kan tänkas behöva. Allt från ett modernt kök till tvättmaskin för att fräscha upp golfkläderna till nästa dags runda. Den egna och möblerade terrassen är utmärkt för att fira dagens resultat med en öl eller drink. Eller varför inte runda av dagen med ett svalkande dopp i hotellets pool?

I klubbhuset finns restaurang, bar, en lounge och en stor terrass med utsikt över golfbanorna. I shoppen kan du till exempel köpa vatten och nybakat bröd att ta med ut på rundan. På området finns också fotbollsplan, tennisbanor och gym om du vill testa dina färdigheter i andra sporter.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor