Ambassadors Bloomsbury

London, England

Ett boutiquehotell i Bloomsbury med frukost och rabatt på restaurangen och afternoon tea

Ambassadors Bloomsbury ligger i hjärtat av centrala London, perfekt om du anländer via stationerna Euston, Kings Cross eller St. Pancras International. Hotellet ligger mitt i Londons litterära distrikt, med massor av blå minnesplattor, vacker arkitektur, gröna parker och bra transportförbindelser till West End och resten av London. Det självständiga hotellet är stolt över sin fantastiska service och det varma välkomnandet från personalen, något tidigare gäster ofta nämner i sina recensioner.

Ambassadors ligger i vackra och exklusiva Bloomsbury i centrala London. British Museum, affärerna på Oxford Street och teater- och shoppingområdet Covent Garden ligger minder än två kilometer från hotellet. Det finns även många pubar och restauranger inom gångavstånd samt Eustons station.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor