Strandvilla med egen pool på Maldiverna

Amaya Kuda Rah, South Ari-atollen, Maldiverna

Upp till -61% Idag På utvalda erbjudanden.

Beach-svit

Beach-villa

Beach-villa

Beach-villa

Underbar semesteridyll på liten romantisk paradisö i Indiska Oceanen, med all-inclusive

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -61% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en obligatorisk galamiddag anordnas 24 och 31 december, som ingår i rumspriset.

Transfers

Transfers tur och retur ingår inte och måste arrangeras direkt med hotellet minst 72 timmar innan ankomst. Transfer tur och retur med sjöflygplan kostar 310 USD per vuxen (12 år och äldre), 310 för barn (2-11 år) och spädbarn reser kostnadsfritt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Romantisk resort med spa, dykcenter och villor med egen pool på Maldiverna, med all-inclusive

  • Upplev en av världens vackraste platser: Palmkantade paradisstränder och kristallklart vatten väntar på den lilla ön Kuda Rah i South-Ari-atollen. Här handlar livet mest om att njuta av värmen och de vackra vyerna bakom varje hörn. På ön erbjuds dessutom matlagningskurser, delfinkryssningar och romantiska båtresor i solnedgången

  • Lämna matlagningen åt någon annan: Restaurang Sea Spray serverar frukost, lunch och middag och här kan du njuta av nyfångad fisk, skaldjur och goda internationella rätter. På Half Lime erbjuds spännande asiatisk mat medan Glow serverar drinkar och enklare rätter vid strandkanten. Du kan även beställa en romantisk picknick eller middag för två eller välja att äta frukost och kvällsnacks i din egen villa.

  • Hämta nya krafter på Amaya Spa by Mandara: Spaet är ett förstklassiskt spa som erbjuder ansikts- och kroppsbehandlingar. Närheten till den tropiska grönskan ger känslan av att var ett med naturen, vilket ytterligare förhöjer upplevelsen. Välj en skön massage som minskar spänningarna i dina muskler, en renande saltskrubb med lime och ingefära eller ett helt paket med lyxiga och exotiska behandlingar som får din kropp och själ att må bra.

Faciliteter

- Två restauranger
- Spa
- Pool
- Gym
- Vattensporter

Hitta hit

Resan från Malés internationella flygplats tar cirka 25 minuter med sjöflygplan och den avslutande båtresan till resorten ytterligare 10-15 minuter.

Bra att veta

Transfer tur och retur ingår ej och måste anordnas direkt med hotellet minst 72 timmar innan ankomst (se “Mer information”).
South Ari Atoll, 00150 Dhangethi, Maldiverna

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor