Nybyggda alpchalets i Sydtyrolen

Alphotel Tyrol, Ratschings, Italien

Upp till -66% Idag På utvalda erbjudanden.

Jagd Chalet

Tyrol Chalet

Romantik Chalet

Välkomnande hotell med stort spa i norra Italien, inkl. helpension, spaentré och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -66% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 25 november 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Familjedrivet hotell med restaurang, stort spa och hållbarhetsmärkning i Sydtyrolen, nära skidlift och naturupplevelser, inklusive helpension, spaentré och mycket mer

  • Närproducerade specialiteter och välsorterade viner: Hotellets restaurang serverar medelhavsrätter och regionala specialiteter från Sydtyrolen. Menyn baseras på lokalt producerade ingredienser från närbelägna gårdar samt örter från hotellets egen trädgård. Till middag kan du välja ett vin från hotellets vinkällare, där det finns över 130 olika vinsorter. Varje morgon dukas det upp en balanserad och välsmakande frukostbuffé, med färska bakverk, hemmagjord sylt och äggrätter som tillagas à la carte.

  • En oas för avkoppling: Hotellet har ett stort spa på hela 2 000 kvadratmeter, där du bland annat kan koppla av med flera olika sorters bastu, en rogivande chill out-avdelning samt ett stort antal olika pooler. Dessutom finns det möjlighet att boka in ett brett utbud av skönhetsbehandlingar, som till exempel massage, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, wellnessbad, manikyr och pedikyr.

  • Den alpinska drömmen: Tack vare sitt läge i norra Italien, erbjuder Sydtyrolen en spektakulär omgivning för naturälskare. Passa på att beundra det snötäckta landskapet runtomkring dig och låt den kristallklara luften fylla dina lungor med ny energi. Hotellet ligger endast en kilometer från Ratschings-Jaufens (Racine Giovo) liftsystem (med kilometervis av pist för både utförsåkning och längd). Du når liftsystemet på drygt tre minuter med hotellets transferbuss (utan extra kostnad). 

Faciliteter

- Wi-Fi
- Bergsutsikt
- Wellnesscenter
- Inomhus- och utomhuspool
- Gym
- Fitnessklasser
- Gourmetrestaurang

Hitta hit

Till Innsbrucks flygplats i Österrike är det drygt en timmes bilfärd.
Racines di Dentro, 5B, 39040 Racines BZ, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor