12 tarjousta

All inclusive

All inclusive takaa huolettoman loman. Käy katettuun pöytään joka päivä, syö herkullisia ruokia ja nauti hetkestä. Hemmottele itseäsi TravelBirdin all inclusive -matkalla!
Valitut suodattimet:
12 tarjousta
Suodattimet Tyhjennä

Yhä useampi matkailija valitsee all inclusive -matkan, jättää lompakon hotellihuoneeseen ja keskittyy ainoastaan hyvästä ruoasta ja juomasta nauttimiseen.

Haaveiletko lomamatkasta, jossa sinun ei tarvitse nähdä mitään vaivaa ruokailujen eteen? All inclusive -matkat tarkoittavat kirjaimellisesti kaiken kattavaa lomaa. Kaikki ruokailut kuten aamiainen, lounas ja päivällinen, juomat, välipalat ja jälkiruoat ovat jo valmiiksi maksettu, joten paikan päällä matkailija voi nauttia hotellin antimista rajattomasti. Erityisesti lapsiperheille all inclusive on mitä sopivin vaihtoehto. Hotellin asiakkaat voivat esimerkiksi hakea kesken auringonoton tai vesileikkien mielin määrin jäätelöä, virvokkeita tai välipaloja pieneen nälkään. All inclusive -paketin ansiosta perheen ei tarvitse pohtia erilaisia ravintoloita, jotka kelpaisivat jokaiselle perheenjäsenelle, vaan kaikki palvelut löytyvät käden ulottuvilta. Perhe voi huokaista helpotuksesta, sillä ravintoloiden monipuoliset buffetpöydät sisältävät lukuisia kohteen omia herkkuja, grilliruokia, salaatteja sekä erilaisia juomavaihtoehtoja ja jälkiruokia. Ruokailut ovat myös ajoitettu hyvin tasaisesti, joten nälkä ei pääse yllättämään kesken lomamatkan. Lapset ovat huomioitu all inclusive -hotelleissa erinomaisesti, sillä valikoimassa on erityisesti lasten mieleen valmistettuja, vähämausteisia ja klassisia ruokavaihtoehtoja. Lapsiystävälliseksi all inclusiven tekee myös lukuisat aktiviteetit ja ohjelmat, jotka helpottavat vanhempien huolta lasten viihtyvyydestä.

Monipuolista ja rentouttavaa lomailua

Etsitkö helppoa ja vaivatonta matkakohdetta? All Inclusive on avain unelmalomaan.

All inclusive -lomat voi muokata itsensä näköisiksi — sinä päätät, mitä haluat matkallesi. Tänä päivänä lähes jokaisessa matkakohteessa löytyy useita all inclusive -hotelleja, jotka erottuvat edukseen erilaisilla palveluilla. All inclusive -paketti on sanansa mukaisesti palveluista kattavin. Rajattoman ruoka- ja juomatarjoilujen lisäksi hotellin pakettiin voi kuulua erilaisia päiväretkiä ja aktiviteetteja, joihin osallistuminen on maksutonta. Aktiviteetit, kuten kaupunkilomat, vesijumppa tai karaokeilta varmistavat, ettei matkailijalle tule tylsää loman aikana. Kynnys osallistua erilaisiin retkiin ja aktiviteetteihin on pienempi, kun kaikki on maksettu etukäteen. Kuitenkin matkapaketti ilman valmiita ohjelmia antaa matkailijalle vapauden valita omat aktiviteettinsa. Toisin sanoen, jos hotellin tarjoamat maksulliset retket eivät innosta, voit huoletta jättää ohjelman väliin ja loikoilla uima-altaalla lempikirjaasi lukien. Et koe rahojen menevän hukkaan, sillä saat itse valita mikäli haluat osallistua päivän aktiviteettiin. Täysihoito on seuraavaksi kattavin lomapaketti. Tällöin kaikki päivän ruokailut kuuluvat hintaan ilman juomia. Mikäli lomamatkalla haluat vaihtelua aterioihin, voit myös valita puolihoidon all inclusiven sijasta. tämä tarkoittaa yleensä sitä, että aamiainen ja päivällinen on valmiiksi maksettu. Puolihoito mahdollistaa vapauden kokeilla kohteen ravintoloita ja maistaa paikallisten valmistamia perinneherkkuja, mutta helpottaa silti lomailua, sillä päivän toinen ateria on suunniteltu. Aamiainen on päivän tärkein ateria, joten puolihoidossa aamiainen kuuluu aina palveluun.

Matkakuume on korkealla, mutta mihin mennä?

Kaiken kattavat matkakohteet löytyvät ympäri vuoden läheltä ja kaukaa.

Monipuolisuutta suosivalle matkailijalle löytyy hotelleja ympäri maailman. Mikäli haluat huolettoman loman, jossa ruokailun järjestäminen on poissa päiväjärjestyksestä, on vaihtoehtoja lukemattomasti. Monien suomalaismatkailijoiden mieluisimpana reissutoiveena ovat erilaiset aurinkomatkat all inclusive -paketilla varustettuna. Lämpimät matkakohteet kuten Kroatia tai Italian rannikko ovatkin erinomaisia vaihtoehtoja kaiken kattavalle lomalle, sillä päivät kuluvat helposti rannalla tai uima-altaalla nauttien auringosta. Kuumana kesäpäivänä jäätelö ja virvoke kelpaavat varmasti. All inclusive Espanja on klassinen vaihtoehto ympäri vuoden, eikä mikään ihme, sillä espanjalainen kulttuuri ja upeat maisemat ovat monen matkailijan mieleen. Myös eksoottiset kohteet Euroopan ulkopuolella kuten Meksiko ja Thaimaa ovat erittäin suosittuja, sillä kaukokohteiden hotellit jo itsessään ovat elämyksellinen kokemus.

Aurinko ja lämpö eivät ole kuitenkaan edellytys all inclusive -lomalle. Mtv:n mukaan kaiken kattavat aktiivilomat ovat erittäin kysyttyjä. All inclusive -paketti Alpeilla on siis suomalaisten uusi matkatrendi. Tähän pakettiin kuuluu lennot, majoitus ruoka- ja juomapalveluilla sekä hissiliput valittuun laskettelukohteeseen. Näin ollen Alppien ympäristö on tullut lähivuosina erittäin suosituksi. All inclusive on helppo ratkaisu hiihtolomalle, sillä ruuhkaisina aikoina ruokapaikat voivat olla täynnä ja lipputiskien jonot voivat olla pitkät. Laskettelun sijasta alueella on häikäisevän kauniita maisemia, joissa päivä vierähtää nopeasti vaelluksen tai pyöräilyn merkeissä. Mikä onkaan rentouttavampaa, kuin istahtaa katetulle illalliselle pitkän ja urheilullisen päivän jälkeen?

Lomalle helposti ja nopeasti

All inclusive -paketin varaaminen on yksinkertaista ja vaivatonta.

Tänä päivänä loman varaaminen on helpompaa kuin koskaan. Pitkän ja puuduttavan etsinnän sijasta matkailija löytää muutamalla avainsanalla ja klikkauksella potentiaaliset vaihtoehdot. Täydellisen loman rakentaminen eri lähteistä voi olla pitkä prosessi. Usein matkailija ei edes tiedä, mihin hän haluaa lähteä. Sen vuoksi matkatoimistot ovat rakentaneet erilaisia paketteja useisiin kohteisiin. Näin ollen matkailija voi inspiroitua tietystä kohteesta spontaanisti. Matkan varaaminen matkatoimiston kautta on helppoa, sillä matkailija säästyy itse ylimääräiseltä vaivalta ja myös vastuulta. Matkatoimisto on nimittäin matkailijan tuki ja turva mahdollisissa ongelmatilanteissa ja myös yleinen apu matkan aikana.

Vaikka ruokailut olisi jo maksettu etukäteen, on matkalle hyvä varata taskurahaa. Monien kohteiden yleisiin käytäntöihin kuuluu juomarahan antaminen hyvästä palvelusta. Suurin osa työntekijöiden palkasta nimittäin koostuu juomarahoista. Näin ollen on kohteliasta antaa tippiä palvelun ollessa hyvää.

Olipa kyseessä perhelomat tai romanttinen loma - all inclusive kannattaa!

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen