All-inclusive på Bahamas

Warwick Paradise Island, Paradise Island, Bahamas

Harbor Premium King-rum med balkong

Harbor Deluxe King-rum med balkong

Island View Dubbelt Dubbelrum

Bo på en sofistikerad resort med fem restauranger, ett stenkast från en av Bahamas mest kända stränder, med all-inclusive

Warwick Paradise Island erbjuder det bästa av två världar. Denna resort, som välkomnar dig som fyllt 18 år, ligger nära Nassaus hamn och lyxiga boutiquer, medan du också har gångavstånd till vita paradisstränder. Sol och svalkande dopp i turkosa vågor kommer definitivt förgylla din vistelse här på Paradise Island.

Rummen på resorten sätter strålkastaren på bekvämlighet och moderna faciliteter. Du kommer att sova som en kunglighet i de härliga sängarna, och kan beundra vyn över antingen hamnen eller ön från ditt sovrumsfönster. Resorten har en stor pool och ett spa, och organiserar gärna aktiviteter för den som vill röra på sig under semestern.

All-inclusive innebär att du slipper släpa med dig plånboken överallt. Då det finns fem restauranger och två barer på resorten kommer du säkerligen inte ledsna på maten. Resorten hjälper även till att ordna picknick på Cabbage Beach om vädret tillåter – en upplevelse du sent kommer glömma (det är en populär aktivitet, så tänk på att reservera!).

Bra att veta

  • Hotellet tar endast emot gäster över 16 år.
  • Notera att en extra kostnad tillkommer för spatillgång på Amber Spa, samt att öppettider för restauranger och barer kan komma att ändras utan förvarning. Notera även att en extra kostnad tillkommer för vissa rätter på Edgewater Grill.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor