All-inclusive i Karibien

Golden Parnassus Resort & Spa, Cancun, Mexiko

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

Club-rum

Club-rum eller Deluxe Lagoon View-rum

Luxury Lagoon eller Sea View-rum

Luxury Sea View-rum

Luxury Lagoon eller Sea View-rum

Boende med utsikt över en lagun på en karibisk resort för vuxna, med all-inclusive

Du kan välja en vanlig semester i Cancun eller så kan du välja en topp-semester. Hur ser en sådan ut i en stad som är känd som ett semesterparadis? Tänk dig att ha tillgång till fem restauranger, fyra barer och en teater – något du får på Golden Parnassus Resort & Spa.

Resorten gör inget halvdant, men det handlar precis lika mycket om glitter och glamour som om servicen, vilket resortens TripAdvisor Certificate of Excellence visar. Restaurangernas entusiastiska personal hjälper gärna till även om du inte har bokat bord, bartenders bokar guacamole-klasser åt dig och skådespelarna på teatern vet verkligen hur man livar upp stämningen. Vill du koppla av från allt ätande och drickande på restaurangerna finns personal till hands med rumsservice dygnet runt.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor