5 tarjousta

Äkkilähdöt Espanja

Kaipaatko irtiottoa arjesta? TravelBird tarjoaa äkkilähdöt Espanjaan! Lähde lomalle kauniiden rantojen ja tunnelmallisten kaupunkien äärelle etelän auringon alle.
Katso lisää:
Valitut suodattimet:
5 tarjousta
Suodattimet Tyhjennä

Kun mieli kaipaa lomalle, tartu viime hetken lomamatkaan ja matkusta Välimeren lämpöön, jossa pääset nauttimaan ihanista hiekkarannoista, vilkkaista kaupungeista, tunnelmallisista kylistä sekä upeasta luonnosta ja sen vuoristoista.

Äkkilähdöt Espanjaan tarjoavat matkailijoille mahdollisuuden nauttia kilometrien mittaisista rannoista, monipuolisesta luonnosta ja maukkaista espanjalaisista herkuista.

Lomaa ei tarvitse odotella kuukausia, sillä sinulla on mahdollisuus päästä rentoutumaan välittömästi ihaniin kesäsäihin. TravelBird tarjoaa mielenkiintoiset äkkilähdöt Espanjaan, joten pakkaa laukkusi ja lähde viime hetken matkalle Espanjaan, kiehtovaan ja aurinkoa täynnä olevaan lomakohteeseen. Tämä Välimeren helmi tunnetaan huikeana lomaparatiisina, jonka elämää täynnä olevat kaupungit, monipuolinen luonto sekä houkuttelevat rannat tekevät siitä kiinnostavan matkakohteen, jonne voi matkustaa vuodenajasta riippumatta. Lähde tutustumaan niin mantereen ainutlaatuisiin kohteisiin kuin sen suosituimmille saarillekin. Espanjassa riittää nähtävää usealle lomalle ja ympäri maata löytyy jopa 45 UNESCOn maailmanperintöluetteloon kuuluvaa kohdetta. Nähtävyyksien lisäksi äkkilähdöt Espanjaan tarjoavat lukuisia eri aktiviteetteja, kuten esimerkiksi vaeltamista tai golfmatkoja, jotka tekevät rennosta rantalomasta erityisen monipuolisen. Muokkaa lomasuunnitelmastasi omannäköisesi ja tutustu esimerkiksi Kanariansaarten lumoavaan luontoon. Aloita päivä kiertelemällä nähtävyyksiä, lepää hetki maan viettäessä siestaa ja nauti illalla ihania perinneherkkuja tunnelmallisissa ravintoloissa. Espanja on erinomainen kohde niin ranta- kuin aktiivilomallekin… Joten mitä vielä odotat?

Äkkilähdöt Espanjaan ovat suosittuja ympäri vuoden, sillä valmiiksi suunnitellut paketit tekevät matkailijan lomasta vaivattoman ja rentouttavan. Sinun ei tarvitse pysyä yhdessä kohteessa koko matkan ajan, vaan loma Espanjassa voi alkaa esimerkiksi shoppailun merkeissä maan isoissa kaupungeissa, joista on vaivatonta siirtyä upeiden rantojen ja auringon hemmoteltavaksi. Suomesta pääsee Espanjaan helposti, sillä lentoja lähtee usean eri kaupungin lentokentältä.

Viime hetken matka on helppo tapa vaihtaa nopeasti maisemaa

Yhdistä Espanjan matkaan rantaloma kaupunkimatkan kanssa!

Äkkilähdöt Espanjaan takaavat mahtavan loman suomalaisten suosikkikohteessa. Maa on tunnettu sen auringon, lämmön ja herkullisen ruoan ansiosta.

Johtuen Suomen lyhyestä ja arvaamattomasta kesästä, yhä useamman matkailijan lomasuunnitelmiin kuuluu matka Espanjan rantakohteisiin. Espanja on ehdottomasti yksi parhaista valinnoista kesän lomakohteeksi ja sen suosituin matkakohde on Barcelona. Kulttuuria täynnä olevassa kaupungissa yhdistyvät ainutlaatuinen arkkitehtuuri, lukuisat ostosmahdollisuudet ja upea Välimeren ranta. Mikäli olet kokenut jo Barcelonan matkat, voit siirtyä rannikkoa alaspäin kohti Espanjan kolmanneksi suurinta kaupunkia, mielenkiintoista Valenciaa. Kuten Barcelonassakin, myös Valenciassa voit yhdistää kätevästi kaupunkiloman rantalomailuun, sillä molemmista kohteista löytyy upeita rantoja. Lomamatka voi kohdistua myös Espanjan sisämaahan, maan pääkaupunkiin Madridiin, jossa yhdistyy vilkkaan yöelämän lisäksi tutustuminen kaupungin lukuisiin kuuluisiin nähtävyyksiin, joita ovat esimerkiksi Palacio Real eli kuninkaanlinna sekä Museo Del Prado, missä pääsee tutustumaan ainutlaatuiseen kokoelmaan merkittäviä taideaarteita.

Espanjaan voi matkustaa ympäri vuoden, sillä talvikaudetkin tarjoavat matkailijoille erinomaiset olosuhteet niin aktiivi- kuin rantalomalle. Espanjan matkakohteista valinnanvaraa löytyy runsaasti, joten jos olet jo kerran vieraillut maassa, ei hätää! Kannattaa kokeilla rohkeasti myös maan tuntemattomampia kohteita, kuten esimerkiksi pohjoisen satamakaupunki Bilbaota tai historiallista Zaragozaa. Talven äkkilähdöt Espanjaan suuntautuvat lähes poikkeuksetta eksoottisille Kanariansaarille. Saarten ilmasto näillä seitsemällä vulkaanisella saarella on lämmin vuodenajasta riippumatta, joten erilaiset Kanarian matkat ovat erittäin suosittuja pohjoismaalaisten keskuudessa. Nämä Espanjalle kuuluvat saaret ovat sen kaukaisimpia kohteita, jonne lentomatka Suomesta kestää kuitenkin vain seitsemän tuntia. Kanariansaaret mahdollistavat niin ranta- kuin aktiivilomankin, sillä jokainen ryhmittymään kuuluva saari tarjoaa matkailijalleen jotain erikoista. Saarille voit matkustaa yhdessä joko perheesi tai ystäviesi kanssa, sillä sieltä löytyy tekemistä jokaiselle.

Viime hetken matkat mahdollistavat matkustamisen joustavasti juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Espanjassa vallitsee välimerenilmasto, jolle on ominaista kuivat ja kuumat kesät sekä leudot ja kosteat talvet. Maassa on kuitenkin suuria ilmastonvaihteluita, jotka johtuvat sen suurista korkeuseroista. Tiesitkö, että Espanja on yksi Euroopan vuoristoisimmista maista? Espanjan pohjoisrannikolla vallitsee tyypillinen atlanttinen ilmasto, mutta kauempana etelässä ilmasto on huomattavasti lämpimämpi. Kesäisin maan keskiosassa lämpötila voi nousta jopa 40 asteeseen, mutta talvisin alueella taas vuorostaan on huomattavasti kylmempää kuin muualla maassa. Maan monimuotoisuus on Espanjan ilmaston tärkein tunnuspiirre ja se johtuu sen sisäisistä suurista maantieteellisistä eroista. Espanjan korkeimmilla vuoristoalueilla ilmasto muuttuu kylmemmäksi ja etenkin talvisin vuoristoissa on koko kauden ajan lunta aina loppukevääseen asti. Mikäli siis lomaasi sisältyy vierailu myös vuoristoalueilla, muista varata lämmintä vaatetta mukaan!

Aurinko odottaa Espanjan rannikolla

Nauti rantalomasta lämmössä ja auringonpaisteessa.

Varmista paikkasi Espanjan auringon alta, kauniiden hiekkarantojen tarjotessa jokaiselle matkailijalle täydelliset puitteet aurinkolomaan. Pulahda virkistävään uima-altaaseen, nauti paikallisista aterioista ja rentoudu illan hämärtyessä viilentävä sangrialasi kädessä. Äkkilähdöt Espanjaan odottavat!

Espanjasta löydät upeat rannikkomaisemat, suloiset kylät, erinomaista ruokaa, golfkenttiä ja rentouttavaa tunnelmaa. Täydelliseksi loman tekee ihanan lämmin auringonpaiste, joka hehkuu maassa suurimman osan vuodesta. Välimeren turkoosista vedestä ja auringon lämmöstä pääset nauttimaan vaikka päivittäin. Tutustu maan historialliseen arkkitehtuuriin, kuten linnoihin ja kirkkoihin, idyllistä luontoa sekä vehreitä puistoja unohtamatta! Varaa seuraava lomasi TravelBirdin kautta ja pääset kokemaan ihania lomaelämyksiä Espanjan rannikolla.

Espanja pursuaa niin historiaa kuin kulttuuriakin, joten rantalomailu on helppo yhdistää maan historiaan tutustumiseen. Tiesitkö, että Espanjassa paistaa aurinko keskimäärin 300 päivää vuodessa? Jo tästäkin syystä johtuen se on täydellinen kohde viime hetken lomamatkalle! Vietä iltaa tunnelmallisissa ravintoloissa herkutellen ja maistellen paikallisia viinejä, rentoudu rannalla makoillen lämpimien auringonsäteiden hellimänä. Upea Espanja kutsuu.

Espanjalaisen keittiön helmet

Pääruoaksi tapaksia tai paellaa, jälkiruoaksi suklaassa dipattavia churroja.

Espanjan värikkäässä keittiössä maistuvat meren antimet, auringon kypsyttämät kasvikset ja hedelmät, tuhdit makkarat, yrtit ja oliiviöljy sekä lukuisat muut ihanat maut.

Espanjalainen ruokalautanen koostuu laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista. Chorizo-makkarat, gazpacho-keitto, paella, jamon serrano -kinkku ja manchego-juusto ovat tunnettuja ruokapöydän antimia Espanjassa.

Maukkaita tapaksia, paellaa ja paahtovanukkaita… Mikä on sinun suosikkisi? Espanjalaiset ovat seurallista väkeä, ja ruoka liittyy Espanjassa melkein joka tapahtumaan. Maan tavan mukaisesti ystävät ja sukulaiset kutsutaan yhteiselle aterialle, alkupalaksi tarjotaan tapaksia kuten serranorullia tai raikasta vihreää salaattia vaalean leivän kanssa. Espanjalaiset tapakset eli suolaiset pikkuherkut ovat lähtöisin Andalusiasta. Paahteisen päivän päätteeksi on ihana rentoutua nauttimalla pikkusuolaista kylmän sangrian kera. Kokeile perinteisiä perunatortilloja, eli munakkaita, joita on tarjolla lähes jokaisessa Espanjan ravintolassa. Kakun kokoinen tortilla on ruokaisa ateria salaatin kanssa tarjoiltuna. Espanjalainen ateria ei ole ateria ilman leipää ja viiniä. Pääruoaksi Valenciasta peräisin oleva paella on mainio vaihtoehto ja se jaetaankin usein yhdessä pöytäseurueen kanssa. Tähän tunnettuun espanjalaiseen ruokalajiin kuuluvat oleellisesti meren antimet, jotka tulevat suoraan Euroopan pisimmän rantaviivan tuntumasta. Perinteisen espanjalaisen aterian kruunaa sangria, joka on punaviinistä, hedelmistä ja kivennäisvedestä valmistettu juoma. Espanjalaiset Torresin viinit ovat myös maailmalla tunnettuja, samoin cava eli kuohuviini, olutta unohtamatta! Herkullisen illallisen jälkeen kannattaa kokeilla jälkiruokana suklaaseen dipattavia ja rasvassa paistettuja churroja sekä crema catalana -vanukasta. Nam!

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen