Fantastiskt läge vid skidbacken i Val Thorens

Hôtel Académie des Neiges, Val Thorens, Frankrike

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

Family-rum

Triple-rum

Dubbelrum

Family-rum

Dubbelrum

Courchevel

Trois Vallees

Val Thorens

Val Thorens

Meribel

Saint Martin de Bellevile

Saint Martin de Bellevile

Mysigt hotell precis vid skidbacken i hjärtat av de franska Alperna, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -37% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1,65 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo på ett klassiskt alphotell direkt vid skidbacken i Val Thorens, med restaurang, bar och utsikt över bergstopparna, inklusive frukost och välkomstdrink

  • Picknick i backen: Ladda upp med en god frukost bestående av färsk juice, bröd och ägg innan du beger dig ut i snön. Återvänd senare under dagen för att njuta av en lunch i solskenet på hotellets terrass medan du blickar ut över bergstopparna. För den som vill äta ute i det fria hjälper hotellet till att ordna med lunchpaket som du och ditt sällskap kan ta med dig till backen.

  • Bo i naturskön omgivning: Vakna upp till utsikten över snötäckta toppar så långt ögat kan nå. Detta är den perfekta platsen för dig som vill njuta av vacker natur, hisnande vyer och skidåkning i världsklass. Ta på dig skidutrustningen och låt den rena bergsluften göra under för själen.

  • Roliga aktiviteter för alla åldrar: Hotellets personal kan hjälpa till med en rad aktiviteter att underhålla dig med under vistelsen. Här finns något för både stora och små, som barnklubb, bowling och guidade turer. Upptäck de natursköna omgivningarna på snöskor eller följ med på en tur med snöskoter. Söker du en adrenalinkick kan du välja mellan skärmflygning över alptopparna eller en iskörning på isbana. Sommartid kan du ägna dig åt vandring, cykling och mycket mer.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Skidförvaring
- Concierge
- Wi-Fi

Hitta hit

Närmaste flygplatser är Aix Les Bains, Chambery och Grenoble Saint Geoirs, Lyon. Resan till hotellet tar mellan två och tre timmar med bil beroende på vilken flygplats du väljer att resa från.
Rue du Soleil 73440 Val Thorens Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor