Färgsprakande hotell utanför Göteborg

Best Western Plus Åby Hotel, Åby Arena, Mölndal strax utanför Göteborg

Exempel på rum

Exempel på rum

Göteborg

Exempel på rum

Göteborg

Checka in på ett nytt hotell med Tivoli-design vid Åby Arena utanför Göteborg, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -26% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 100 SEK per dag. Handikapparkering finns tillgänglig, samt laddstationer för elbilar på gatan.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Färgstarkt hotell med Tivoli-design på Åby Arena utanför Göteborg, inklusive frukost

  • En färgsprakande, tivoli-inspirerad inredning: Hotellets snygga, färgstarka inredning är inspirerad av Tivoli med grafiska mönster, karusellhästar och andra roliga detaljer. Avsikten är att skapa en känsla av förväntningar, pirr i magen och en härlig puls.

  • Bo granne med Åbymässan och ÅbyTravet: Best Western Plus Åby Hotel ligger i hjärtat av Åby Arena – en helt ny destination i Mölndal som huserar travet, mässan, en gymanläggning och ett stort urval av restauranger.

  • Splitternya faciliteter: Hotellet öppnade i april 2019. De fräscha rummen är utrustade med moderna bekvämligheter och på hotellet hittar du även ett gym, en restaurang och en cocktailbar. Dessutom kan du smutta på drinkar i lobbybaren.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Gym
- Parkering

Hitta hit

Åby Hotel ligger runt 15 minuters bilresa från Göteborg centralstation och 25 minuter från Göteborg-Landvetter flygplats. Med buss och spårvagn tar det runt en timme från flygplatsen till hotellet.
Abyvagen 2, 431 22 Mölndal, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor