Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Rakastettu Rooma ja kiehtova Pompeji

 • Kaupunkilomat
 • Rooma
hinta alkaen € 909,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Vietä lomasi tutustuen ikuisen kaupungin saloihin sekä Pompejin arkeologisiin kaivauksiin. Tarjous sisältää 3, 4 tai 5 yön majoituksen Bon Ton Suite -majatalossa, meno-paluulennot Roomaan, päiväretken tutustumaan Pompejin kaupungin arkeologisiin kaivauksiin, aamiaiset majatalon viereisessä kahvilassa sekä käsimatkatavaran.

Rooma on yksi Euroopan matkailun rakastetuimmista klassikoista ja sillä riittää tarjottavaa niin ensikertalaisille kuin vielä useammankin reissun tehneelle. Antiikin Rooman nähtävyydet tuovat matkailijan hieman lähemmäs Rooman valtakunnan ajan loistoa ja kaupungin monet kirkot kertovat kristinuskon historiasta ja samalla aikansa taiteesta ja arkkitehtuurista. Sukellus Euroopan historiaan huipentuu jo vuosisatoja katolisen kirkon vallan keskuksena toimineeseen Vatikaaniin, josta käsin paavi edelleen paimentaa yli miljardia kirkkokuntansa jäsentä. Vielä kouriintuntuvammaksi historian läsnäolo muuttuu, kun kuljet Pompejin raunioilla. Kaupungin elämä jähmettyi niille sijoilleen, kun se hautautui paikoin jopa seitsenmetrisen laava- ja tuhkakerroksen alle Vesuviuksen purkautuessa vuonna 79. Nyt voit kulkea samoilla kaduilla, joilla Pompejin asukkaat aikoinaan käyskentelivät, ja ymmärtää hieman paremmin, millaisessa maailmassa antiikin ajan roomalaiset elivät.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Roomaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3, 4 tai 5 yön majoitus Bon Ton Suite -majatalossa
 • Päiväretki Pompejin kaupungin arkeologisille kaivauksille toisena lomapäivänäsi
 • Aamiaiset majatalon viereisessä kahvilassa
 • Käsimatkatavara
Ikuinen Rooma

Rooma tunnetaan ikuisena kaupunkina ja siihen tutustuessasi voitkin ihastella kaupungin eri aikakausien historiasta kertovia jäänteitä. Colosseum ja Forum Romanum ovat muistomerkkejä Antiikin ajan Rooman valtakunnan mahdista. Rooman valtakunta oli aikansa kiistaton hallitsija Euroopassa ja Rooma sen keskuksena Euroopan sydän. Valtakunnan poliittisen mahdin romahdettua se säilyi edelleen pitkään kristinuskon keskuksena ja Rooman monet kirkot tarjoavat palasia tästä historiallisesta kulttuuriperinnöstä.

Espanjalaiset portaat, Trevin suihkulähde, kaupungin monet piazzat ja Vatikaani ovat Rooman tärkeimpiä nähtävyyksiä, mutta kattavaa listaa on yksinkertaisesti mahdotonta kirjoittaa, sillä koko kaupunki on nähtävää pullollaan! Keskustan alueen läpi kolunnut voi lähteä tutustumaan kaupungin laidalla sijaitsevaan Eurin alueeseen, joka on muisto Mussolinin ajan Italiasta; tätä aluetta rakennettiin juhlistamaan italialaisen fasistihallinnon 20-vuotisjuhlapäivää kaupungin odotettuun maailmannäyttelyyn, joka kuitenkin sodan vuoksi jäi toteutumatta. Kauemmas kaupungin laitamille liikuttaessa historiaa henkivä kaupunki hiljalleen kohtaa modernin arkkitehtuurin.

Bon Ton Suite

 • Hotelli
 • Rooma, Italia
Salong

Pieni Bon Ton Suite -majatalo sijaitsee aivan Rooman keskustassa, viehättävän 1930-luvulta peräisin olevan rakennuksen ylimmässä kerroksessa. Keskeisen sijaintinsa vuoksi majatalo on erinomainen valinta Roomaan tutustumisen tukikohdaksi ja majatalon henkilökunta neuvoo mielellään lomaasi liittyvissä asioissa. Vain kuuden vierashuoneen majatalossa ei ole omaa ravintolaa, vaan majoitukseen kuuluva aamiainen tarjoillaan läheisessä kahvilassa.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Lue lisää
Svit

Kahden hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Mukavassa kahden hengen huoneessa on parivuode, taulutelevisio ja oma kylpyhuone suihkulla. Huoneet ovat ilmastoituja ja niistä löytyy tallelokero arvotavaroiden säilyttämistä varten. Hotellilla on tarjolla rajoitettu määrä parvekkeellisia huoneita, joten sellaisen halutessasi otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi.

Päiväretki Pompejiin

Toisen lomapäiväsi vietät koko päivän mittaisella retkellä tutustumassa Pompejin kaupungin raunioihin ja arkeologisiin kaivauksiin. Pompejin rauniot sijaitsevat noin 250 kilometriä Roomasta etelään, Napolin kaupungin lähistöllä. Ajomatka Roomasta Pompejiin taittuu mukavasti ilmastoidulla linja-autolla ja jo matkan varrella riittää paljon nähtävää. Matka alkaa vehreän Roomaa ympäröivän maaseudun, Castelli Romanin, läpiajolla. Ajomatkalla näet myös toisessa maailmansodassa tuhoutuneen ja sittemmin uudelleen rakennetun Montecassinon luostarin, jonka ympäristö toimi näyttämönä yhdelle toisen maailmansodan tärkeimmistä taisteluista. Sitten reitti kääntyy kohti Mergellinan satamaa ja seurailee rannikkotietä Santa Lucian kalastajakylään asti ja ohittaa Castel dell’Ovon merilinnakkeen. Lopulta ajomatka kulkee Vesuviuksen vehreän laakson halki, kunnes saavut perille Pompejiin.

Pompejiin tutustumiseen valmistaudutaan nauttimalla lounas, joka sisältyy retkipakettiin. Lounaan jälkeen paikallinen opas johdattaa sinut kiinnostavalle arkeologiselle matkalle kaupungin halki. Noin kahden tunnin mittaisella kierroksella pääset näkemään, mitä 1700-luvulta asti jatkuneissa kaivauksissa on paljastunut tästä lähes 2 000 vuotta sitten ihmiskäden ulottumattomiin hautautuneesta kaupungista. Kaupungista tehtyjen löydösten perusteella on pystytty päättelemään paljon ajanlaskumme alkupuolen elämästä Rooman valtakunnassa ja kaupunkiin loukkoon jääneiden jäännökset kertovat paljon siitä inhimillisestä tragediasta, joka Pompejin hautautuminen oli. Kierros huomioi molemmat näkökulmat ja auttaa ymmärtämään, millainen Pompejin merkitys on historiassamme.

Matkalla pysähdytään myös koralli- ja kameokorujen tehtaaseen, jossa voit tutustua tähän antiikin Kreikkaan juurensa juontavaan käsityömuotoon.

Retkelle lähdetään varhain toisen lomapäiväsi aamuna. Kuljetus lähtee kokoontumispaikalta osoitteessa Via Giovanni Amendola, 32, kello 07.30. Kokoontumispaikka sijaitsee aivan Termini-rautatieaseman lähettyvillä, noin kilometrin etäisyydellä Bon Ton Suite -majatalosta, ja paikalla tulee olla viimeistään 15 minuuttia ennen kuljetuksen lähtöä. Retkeen sisältyy kuljetus, lounas ja opastettu kierros Pompejissa. Retkelle kannattaa varautua mukavilla kengillä ja vaatetuksella, sillä kierrokseen kuuluu kävelyä. Lisäksi aurinkoisina päivänä suositellaan suojautumaan auringolta asianmukaisesti.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 3,50 € per henkilö ja yö (maksetaan paikan päällä)
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Hotellellin vastaanotto

Huomioithan, että hotellin vastaanotto on avoinna klo 15.30 asti. Voit kirjautua tämän jälkeen sisään itse käyttämällä hotellilta sähköpostitse saamaasi koodia tai kirjautua sisään vastaanotossa 15,00 € lisämaksua vastaan.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Bon Ton Suite sijaitsee noin 35 kilometrin etäisyydellä Rooman Fiumicino-lentokentästä. Lentokentältä on suora junayhteys Termini-päärautatieasemalle, jonka läheisyydessä Bon Ton Suite sijaitsee. Junamatka kestää noin 30 minuuttia ja maksaa junayhtiöstä riippuen joko 14,00 € tai 19,00 €. Termini-asemalta Bon Ton Suiteen on noin 750 metrin kävelymatka.

Retken ehdot

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvän Pompejin retken ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Huonekapasiteetti

Kahden hengen huoneessa enintään 3 henkilöä.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
Yli 3-vuotiaat majoittuvat 20–40 % alennuksella ajankohdasta riippuen ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Pinnasänky

Pinnasänky on lainattavissa hotellilta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi. Halutessasi voit ottaa mukaan oman pinnasängyn.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Hissi

Hotellissa on hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Ravintola

Hotellissa ei valitettavasti ole ravintolaa. Hotellin aamiainen tarjoillaan majatalon viereisessä The Good Fellas -kahvilassa osoitteessa via Montebello, 75.

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi.

Tietoa kohteesta

Rooman väkiluku on noin 2 867 000.

Italiassa puhutaan italiaa, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyyksiä hotellilta lähialueen kohteisiin:

Roma Termini -rautatieasema 750 m
Vatikaani 6,5 km
Colosseum 2,4 km
Trevin suihkulähde 2 km
Rooma Fiumicino lentokenttä 35 km
Pompeji 250 km

Liikkuminen kohteessa

Roomassa on kätevää liikkua paikasta toiseen laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Kaupungissa on kolme metrolinjaa sekä raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. 100 minuutin kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa noin 1,50 €, ja lippuja voi ostaa muun muassa asemien lähettyvillä sijaitsevilta kioskeilta. Lippu on aina leimattava kulkuneuvoon noustessa.

Keskilämpötilat

Tammikuu +8 °C
Helmikuu +9 °C
Maaliskuu +12 °C
Huhtikuu +14 °C
Toukokuu +21 °C
Kesäkuu +23 °C
Heinäkuu +26 °C
Elokuu +24 °C
Syyskuu +22 °C
Lokakuu +18 °C
Marraskuu +13 °C
Joulukuu +10 °C

Rahayksikkö

Italian rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Rooman hintataso on hieman Suomea edullisempi. Tässä muutamia esimerkkejä hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00–20,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,20–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–1,30 €
Linja-auto-, metro- tai raitiovaunulippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,10–2,70 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,00–6,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Sijainti

Bon Ton Suite -majatalo sijaitsee aivan Rooman keskustassa, noin 35 kilometrin etäisyydellä Rooman Fiumicino-lentokentästä ja 750 metrin etäisyydellä Termini-päärautatieasemasta. Fiumicinon ja Terminin välillä on suora junayhteys.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen