• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Pohjois-Intian & Goan kiertomatka

 • Kiertomatkat
 • 14 yötä
 • Intia
hinta alkaen € 1.429,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Suuntaa taianomaiselle kiertomatkalle Intiaan. Tarjous sisältää lennot Delhiin, 13 yön majoitukset Delhissä, Agrassa, Jaipurissa ja Goalla, aamiaiset, kuljetukset, käsimatkatavaran ja vierailut useissa Intian merkittävimmistä matkakohteista.

Ihmiset matkaavat Intiaan etsimään eri asioita. Jotkut löytävät huikaisevia monumentteja ja kulttuuriaarteita. Jotkut loputtoman rantaviivan. Jotkut sisäisen valonsa. Kaikkea Intian tarjontaa ei yhdellä kiertomatkalla ehdi näkemään, mutta tällä reissulla pääset kokemaan ne kenties suosituimmat palat. Intian Kultaisen kolmion, Delhin, Jaipurin ja Agran, vilkkaat basaarit, hindutemppelit ja jännittävä kulttuuri odottavat. Vieraile Taj Mahalissa, Amber-linnoituksessa ja Abhanerin porraskaivolla. Reissun kruunaa viikko Goan auringon alla. Kyseessä on elämysten valtameri, jonka aallolla pääset ratsastamaan kahden viikon ajan – mitä sinä löydät Intiasta?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Delhiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • Maan sisäiset meno-paluulennot Delhi–Goa
 • 1+1 yötä Delhissä (Regent Grand**** tai vastaava)
 • 2 yötä Jaipurissa Souvenir Premier**** tai vastaava)
 • 2 yötä Agrassa (Ramada Plaza Agra**** tai vastaava)
 • 7 yötä Goalla (Hotel Citrus Goa**** tai vastaava)
 • Ilmastoidut linja-autokuljetukset
 • Englanninkielinen opas retkien aikana
 • Retket Taj Mahaliin, Amber-linnoitukselle, Abhanerin porraskaivolle, Fatehpur Sikriin, Itmad-ud-Daulahin mausoleumille ja Agra-linnoitukselle
 • Opastetut kaupunkikierrokset Delhissä ja Jaipurissa
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Illallinen intialaisen perheen kanssa Delhissä
 • Mohabbat The Taj -show
 • Vierailu mausteplantaasilla Goalla
Reitti

Päivä 1: Delhi

Matkasi alkaa Suomesta suuntana Intian pohjoisosassa sijaitseva Delhi. Sinut kuljetetaan ensimmäisenä hotellillesi, mistä käsin pääset tutkimaan kaupunkiympäristöä mielesi mukaan. Ensimmäisenä päivänä pääset aamiaisen jälkeen mukaan opastetulle kierrokselle ympäri Delhin kaupunkia. Kierros alkaa… Lue lisää

Hotel Regent Grand  tai vastaava

Päivä 2 & 3: Jaipur

Aamiaisen jälkeen suuntaat kohti Jaipuria ilmastoidun linja-auton kyydissä. Matka kestää yhteensä noin 5–6 tuntia, ja noin klo 15.30 pääset kirjautumaan sisään hotelliisi. Loppupäivän voit tutustua omaan tahtiisi vaaleanpunaiseksi kaupungiksi kutsuttuun Jaipuriin. Seuraavana päivänä pääset opast… Lue lisää

Souvenir Hotel Jaipur  tai vastaava

Päivä 4 & 5: Agra

Neljäntenä päivänä suuntaat aamiaisen jälkeen kohti Agran kaupunkia. Matkan varrella pääset kokemaan kaksi erillistä retkeä: ensimmäisenä linja-auto pysähtyy tuhansia vuosia vanhalla Abhanerin porraskaivoksella, jollaisia ei muualta maailmasta enää juurikaan löydy. Toinen pysähdyspaikka on Fateh… Lue lisää

Ramada Plaza Agra  tai vastaava

Päivä 6 - 12: Goa

Kuudennen päivän aamuna hyppäät jälleen linja-auton kyytiin, joka kuljettaa sinut kohti Delhin lentokenttää – mutta älä pelästy, vielä ei ole aika palata kotiin. Koneen nokka osoittaa kohti kaikkien rantapalloilijoiden ja itseään etsivien hengellistä kotia, Goaa. Lento Goalle kestää noin 2,5 tun… Lue lisää

Citrus Goa  tai vastaava

Päivä 13 & 14: Paluu Delhiin

Mielettömän Goan jälkeen on aika lentää takaisin Delhiin, missä majoitut vielä matkan viimeisen yön ennen paluumatkaa Suomeen – ota siis kaikki irti viimeisestä illastasi mysteerisessä Intiassa. Viimeisen yön jälkeen on jälleen aika nousta lentokoneeseen, jonka kyydissä voit selata ottamiasi val… Lue lisää

Hotel Regent Grand  tai vastaava
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Viisumikulut
 • Juomarahat
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Check-in

Kaikissa hotelleissa klo 14.00

Check-out

Kaikissa hotelleissa klo 12.00

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Kahden hengen huoneessa enintään kaksi aikuista ja yksi 0–3-vuotias lapsi.
Kolmen hengen huoneessa kaksi aikuista, yksi 4–11-vuotias ja yksi 0–3-vuotias lapsi.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2–3-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Viisumi ja passi

Tarvitset viisumin matkustaessasi Intiaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta maahan saapumisen jälkeen.

Rokotukset

Matkustaessasi Intiaan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kuljetukset

Kuljetukset järjestetään joko yksityisinä tai yhteiskuljetuksina. Kuljettaja odottaa sinua lentokentällä sinun nimeäsi kantavan kyltin kanssa. Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tällä kiertomatkalla matkustat 1–35 henkilön kanssa. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia.

Kiertomatkan opastukset

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Rahayksikkö

Intian rahayksikkö on rupia (INR), joka on arvoltaan noin 0,014 €. Kaikki yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä suurten kaupunkien ravintoloissa ja kaupoissa. Käteisautomaatteja löytyy ympäri maata, mutta pienissä kylissä raha saattaa loppua automaateista kesken. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokorteilla tehdyistä maksuista. Säilytäthän käteisnostoista saadut kuitit, sillä saatat tarvita niitä vaihtaessasi rupioita takaisin euroihin.

Hintataso

Ateria noin 1,50–8,00 €
0,5 litran paikallinen olut ravintolassa noin 1,40 €
0,33 litran virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Intian ilmasto

Pohjois-Intia on kuumimmillaan huhtikuusta kesäkuuhun, jolloin esimerkiksi Delhin lämpötila voi kohota jopa yli 40 celsiusasteen. Viileimmät kelit ovat marras-helmikuun välillä. Myös tällöin lämpötilat ovat suomalaiselle miellyttäviä, mutta lämpimiä. Kesä-syyskuussa Pohjois-Intiassa on monsuunisadekausi. Sadekauden alussa sataa yleensä muutaman päivän, jonka jälkeen sade muuttuu muutaman tunnin päivittäiseksi kuuroksi. Sadekautena pystyy kuitenkin myös nauttimaan lomasta ja aurinkokin paistaa useina päivinä.

Kalenteri

Huomioithan, että paluulennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen