• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kiertäen Thaimaan paratiisirantoja

 • Kiertomatkat
 • 13 tai 14 yötä
 • Thaimaa
hinta alkaen € 1.219,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Ihanat hetket Thaimaan rannoilla odottavat! Tarjous sisältää 12 yön majoituksen Phuketissa, Ko Phi Phillä, Krabilla sekä Khao Lakissa, aamiaiset, meno-paluulennot Phuketiin, kuljetukset ja käsimatkatavaran.

Tervetuloa unelmien äärelle. Thaimaa, paratiisirantojen ja satumaisten maisemien maa, tarjoaa mitä ihanimmat olosuhteet lomailuun. Seuraavan 12 yön kiertomatkan aikana pääset tutustumaan eksoottisen luonnon tarjoamiin elämyksiin, rentoutumaan vitivalkoisilla hiekkarannoilla ja ihastelemaan ympäristöä, jossa lepää sekä mieli että keho. Ihana tunnelma ja leppoisa ilmapiiri saavat sinut toivomaan, että jokainen hetki kestäisi pienen ikuisuuden. Anna Phuketin, Ko Phi Phin, Krabin sekä Khao Lakin upeiden aarteiden ja nähtävyyksien auttaa unohtamaan arjen kiireet sekä kotimaan kylmyys!

Tarjous sisältää
 • Meno–paluulennot Phuketiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 yön majoitus Phuketissa (Seaview Patong Hotel Phuket tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Ko Phi Phillä (Bay View Resort Phi Phi tai vastaava)
 • 4 yön majoitus Krabilla (Vogue Resort & Spa**** tai vastaava)
 • 4 yön majoitus Khao Lakissa (The Waters Khao Lak by Katathani**** tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Kaikki kuljetukset paikan päällä (laivalla ja linja-autolla)
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 & 2: Phuket

Tervetuloa Thaimaahan! Ihailit varmasti jo lentokoneessa upeita maisemia, mutta nyt pääset tutustumaan eksoottiseen kohteeseen ihan itse. Lentokentällä sinua odottaa kuljettaja, joka vie sinut lähellä Patong-rantaa sijaitsevaan hotelliisi. Phuket on Thaimaan eteläisimpiä provinsseja ja yksi kuni… Lue lisää

Seaview Patong Hotel Patong Phuket Thailand  tai vastaava

Päivä 3 & 4: Ko Phi Phi

Kolmantena lomapäivänäsi lähdet laivalla kohti Phi Phin paratiisisaaria. Majoitut saarista suurimmalla, Phi Phi Donilla, joka Phi Phi Leyn kanssa muodostaa elämyksellisen kansallispuiston. Luonnonihmeeksi kutsuttua kaksoissaarta värittävät majesteettiset kalliot, joiden hellässä huomassa sijaits… Lue lisää

Bay View Resort Krabi Thailand  tai vastaava

Päivä 5 - 8: Ao Nang Krabilla

Ko Phi Philtä matka jatkuu laivalla kohti iki-ihanaa Krabia, jonka rantaviivaa reunustavat korkeat palmupuut ja majesteettiset vuoristojanat. Riippumaton kutsua ei tohdi vastustaa, joten onneksi ehdit täällä nautiskella neljän yön ajan. Seikkaile Ao Nangin rannalla ja anna jalkojesi värjäytyä hi… Lue lisää

Vogue Resort & Spa Ao Nang 4203 Ao Nang Krabi Thailand  tai vastaava

Päivä 9 - 13: Khao Lak

Krabin jälkeen on aika siirtyä linja-autolla Khao Lakiin! Kaunis, idyllinen ja sopivan vähälukuinen – Khao Lakissa trooppinen ilmasto ja lomafiilis kohoavat korkeimmilleen. Seuraavat neljä yötä vietät upean Khao Lakin hemmoteltavana. Vieraile autenttisissa ravintoloissa ja baareissa, joissa pääs… Lue lisää

The Waters Khao Lak by Katathani Khuekkhak Phang-nga Thailand  tai vastaava
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Mahdolliset viisumikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden tai kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Hinta

Per henkilö

Check-in ja check-out

Kaikkien hotellien check-in on klo 14.00 ja check-out klo 12.00

Huonekapasiteetti

Enintään kolme henkilöä. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2–11-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön. Huomioithan, että kaikissa hotelleissa ei välttämättä ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Kuljetukset

Matkustat Phuketista Ko Phi Phille ja ja Ko Phi Philtä Krabille laivalla. Muut kuljetukset ovat linja-autolla. Lentokentällä sinua odottaa opas, joka kantaa nimikylttiä sekä Neon Tourismin logoa.

Viisumi ja passi

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Thaimaahan. Kuitenkin jokaisella matkustajalla on oltava passi, joka on voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Rokotukset

Matkustaessasi Thaimaahan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia.

Rahayksikkö

Rahayksikkö on Thaimaan baht (THB), joka on arvoltaan noin 0,026 €. Yleisimmät luottokortit hyväksytään maksuvälineenä hotelleissa ja suuremmissa kaupoissa, mutta käteistä suositaan. Käteistä voi nostaa käteisautomaateista, joita on runsaasti ympäri maata. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokortin maksutapahtumista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,40 €
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle noin 16,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,70 €
1,5 litran vesipullo maksaa kaupassa noin 0,50 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,60 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Thaimaan ilmasto

Thaimaassa sadekausi alkaa touko-kesäkuun vaihteessa ja jatkuu lokakuun loppupuolelle. Keskilämpötila pysyttelee 20 ja 35 celsiusasteen paikkeilla. Sään puolesta suotuisin aika matkustaa Thaimaahan on syksyllä sadekauden jälkeen ja keväällä ennen kovien helteiden alkamista.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty kahden vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen