Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset

Jatka kesääsi Cala Bonan lämmössä

 • Aurinkomatkat
 • Cala Bona
hinta alkaen € 969,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Karkaa lähestyvää syksyä aurinkoiseen Cala Bonaan Mallorcalle. Tarjous sisältää 7, 10 tai 14 yön majoituksen Hotel Moreyossa aamiaisilla, meno-paluulennot Palma de Mallorcaan, lentokenttäkuljetukset ja tervetuliaisjuoman hotellilla sekä käsimatkatavaran. Matka on mahdollista varata myös puolihoidolla.

Jos kesä on kulunut liian nopeasti etkä ole vielä valmis vastaanottamaan syyssäitä, nyt on täydellinen hetki lähteä nauttimaan Espanjan pidemmästä kesästä Mallorcan auringon alle. Jos kaipaat lomaltasi yksinkertaisesti rauhoittumista ja rentoutumista päivänpaisteessa ja kiireettömiä ravintolaillallisia lämpimän illan hämyssä, Cala Bona on sinun valintasi. Se on yksi Mallorcan rauhallisemmista kohteista ja erityisesti pariskuntien ja perheiden suosiossa. Turismin vallatessa saaren muita osia Cala Bona säilyi pitkään autenttisena kalastajakylänä ja huokuu edelleen rauhallista kylämäisyyttä. Cala Bonalla on kuitenkin pitkä, kaunis rantaviiva ja suosittu Cala Millorin aurinkoranta on lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Hemmottele itseäsi ja lähde pidentämään kesääsi Cala Bonan rannoille!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Palma de Mallorcaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 7, 10 tai 14 yön majoitus Hotel Moreyossa
 • Aamiaiset
 • Tervetuliaisjuoma
 • Käsimatkatavara
Cala Bona ja Cala Millor

Cala Bona on pieni kalastajakylä Mallorcan saaren itärannikolla, noin tunnin matkan etäisyydellä saaren pääkaupungin, Palman, humusta. Cala Bonan kylän kyljessä on Cala Millor, joka on myös pieni, kylämäinen kohde ja jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa Cala Bonasta. Cala Bonassa on hieman yli 1 000 asukasta ja Cala Millorissa noin 5 000, mutta matkailu on tärkeä elinkeino alueella, joten lomailijalle on tarjolla erinomainen valikoima ravintoloita, kuppiloita ja pikkukauppoja. Meluisat baarit ja yökerhot loistavat Cala Bonassa poissaolollaan, joten voit lomallasi nauttia hyvin nukutuista öistä ja rentouttavista rantapäivistä. Cala Millor taas tarjoaa myös myöhäisillan viihdettä, joten halutessasi löydät lähistöltä mahdollisuuden jatkaa illan istumista pitkälle yöhön asti. Tämä kohde tarjoaa tilaisuuden päästää irti arjen kiireestä ja keskittyä nauttimaan jokaisesta hetkestä keskeytyksettä.

Hotel Moreyo

 • Hotelli
 • Cala Bona, Espanja
2018 double room

Hotel Moreyo on vaatimaton, mutta viihtyisä pieni hotelli aivan meren äärellä ja lyhyen kävelymatkan päässä rannasta ja kauniista Cala Bonan satamasta. Hotellissa on oma ravintola ja sen sisäpihalta löytyy uima-allas aurinkotuoleineen ja kadun puolelta viihtyisä baari ulkoterassilla. Aivan hotellin läheisyydessä on valikoima kauppoja pikkuostoksia varten ja vaikka kaikki tarvittava on kävelyetäisyydellä, voit myös vuokrata polkupyörän hotellilta ympäristön tutkailua varten.

 • +2
Lue lisää
2018 double room

Kahden hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Kahden hengen huoneeseen kuuluu oma kylpyhuone ammeella ja suihkulla sekä parveke tai terassi. Lisäksi huoneestasi löytyy tallelokero arvotavaroidesi säilyttämistä varten.

2018 front

Yhden hengen huone

1 aikuinen majoitustyypissä huone

Yhden hengen huoneeseen kuuluu oma kylpyhuone ammeella ja suihkulla sekä parveke tai terassi. Lisäksi huoneestasi löytyy tallelokero arvotavaroidesi säilyttämistä varten.

TravelBird suosittelee
 • Rancho Grande Park: Jos kaipaat rantaloman oheen pientä aktiviteettia, noin 30 kilometrin päästä Cala Bonasta sijaitsee perheomisteinen Rancho Grande Park, saaren suurin hevostila, joka tarjoaa toisenlaisen mahdollisuuden kokea kaunis Mallorca. Voit varata tilalta ratsastusretken rannalla tai koko illan mittaisen aktiviteettipaketin, johon hevosretken lisäksi sisältyy myös illallinen ja muuta ohjelmaa. Et tarvitse aiempaa kokemusta – ratsastajat jaetaan pienempiin ryhmiin kokemustason mukaan ja jos hevosen selkään nouseminen on liian kaukana mukavuusalueeltasi, voit nousta kärryn kyytiin ja antaa ajurin ottaa ohjat. Tilan tarjoamiin vaihtoehtoihin kuuluu myös kuljetus Cala Bonasta, joten retken järjestäminen käy varsin vaivatta.
 • Drachin luolat: Porto Criston kylässä, 14 kilometrin päässä Cala Bonasta etelään sijaitsevat Drachin luolat, yli 1 200 metriä pitkä ja jopa 25 metrin syvyyteen ulottuva tippukiviluolasto, jossa sijaitsee Martel, yksi maailman suurimmista maanalaisista järvistä. Tätä luonnonmuodostelmaa ei kannata jättää näkemättä! Luolaan tutustutaan opastetulla kierroksella, joita järjestetään päivittäin useita. Kierros huipentuu musiikkiesitykseen Martel-järvellä. Drachin luolat ovat helposti saavutettavissa Cala Bonasta bussilla tai taksilla.
 • Mondragón luonnopuisto: Mallorca tunnetaan kauniista rannoistaan, mutta niistä paratiisimaisimmat saattavat löytyä Mondragón luonnonpuistosta. Puisto tarjoaa kuitenkin myös mahdollisuuden tutustua saaren alkuperäiseen luontoon, kasveihin ja eläimiin ja on erityisen tunnettu laajasta linnustostaan. Puiston halki risteilee kävelyreittejä, joiden varrella pääset ihailemaan paitsi turkoosina hohtavaa merta ja valkeita rantoja, myös jylhiä kalliomaisemia, kosteikkoja ja metsikköjä – ehdoton retkikohde ulkoilmaihmiselle! Mondragón luonnonpuisto sijaitsee noin 40 kilometriä Cala Bonasta etelään ja on saavutettavissasi myös linja-autolla, mutta helpoiten vuokra-autolla tai taksilla.
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 1,10 € per henkilö ja yö (maksetaan paikan päällä)
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Yhden hengen huoneessa enintään 1 aikuinen.
Kahden hengen huoneessa enintään 2 aikuista ja yksi 0–12-vuotias lapsi.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–6-vuotiaat majoittuvat 75 % alennuksella ja maksavat lennoista täyden hinnan.
7–12-vuotiaat majoittuvat 50 % alennuksella ja maksavat lennoista täyden hinnan.
Yli 12-vuotias majoittuu kolmantena henkenä 20 % alennuksella ja maksaa lennoista täyden hinnan.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Pinnasänky

Pinnasänky vuokrattavissa hotellista lisämaksusta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi. Halutessasi voit ottaa mukaan oman pinnasängyn.

Yksin matkustavat

Hotellissa on saatavilla myös yhden hengen huoneita.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Hissi

Hotellissa ei valitettavasti ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Ravintola

Hotellissa on ravintola ja baari.

Uima-allas

Hotellissa on ulkouima-allas.

Internet

Valitettavasti hotellilla ei ole internetyhteyttä.

Pysäköinti

Hotellilla on pysäköintialue.

Tietoa kohteesta

Mallorca kuuluu Baleaarien saariryhmään, joka sijaitsee Espanjan itäpuolella ja on autonominen osa Espanjaa. Mallorca on suurin Baleaarien saarista ja sen väkiluku on noin 850 000, josta lähes puolet saaren pääkaupungissa, Palmassa. Cala Bonassa asukkaita on vain hieman yli 1 000.

Mallorcalla puhutaan pääosin katalaania. Myös espanja on virallinen kieli. Englannilla Mallorcalla pärjää pääosin hyvin.

Etäisyyksiä kohteesta:

Lähin ranta <200 m
Cala Millor <2 km
Palma 80 km

Liikkuminen kohteessa

Cala Bonan ja Cala Millerin rannat ja palvelut ovat helposti saavutettavissasi jalan tai polkupyörällä, jonka voit halutessasi vuokrata hotellista.

Cala Bonan ja Palman välillä kulkee säännöllinen linja-autoyhteys. Matka kestää hieman alle 2 tuntia. Aikaisin aamulla ja myöhään illalla linja-autoja ei kulje. Muualla saarella matkailu linja-autolla vaatii suunnittelua ja saattaa olla hidasta.

Jos haluat kierrellä saarta lomasi aikana, viereisestä Cala Millorista löytyy autovuokraamo.

Keskilämpötilat

Tammikuu +10 °C
Helmikuu +10 °C
Maaliskuu +12 °C
Huhtikuu +14 °C
Toukokuu +18 °C
Kesäkuu +21 °C
Heinäkuu +24 °C
Elokuu +25 °C
Syyskuu +21 °C
Lokakuu +18 °C
Marraskuu +14 °C
Joulukuu +11 °C

Rahayksikkö

Mallorcalla on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,00–13,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50–3,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,20–2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–1,00 €
Linja-autolippu noin 1,10–1,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Cala Bonan kylässä Mallorcan saaren itärannikolla, noin 80 kilometrin päässä Palma de Mallorcan kaupungista ja lentokentästä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen