Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset

Uudistettu hotelli Cala Bonan lämmössä

 • Aurinkomatkat
 • 7 yötä
 • Cala Bona
hinta alkaen € 539,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde matkaan aurinkoiseen Cala Bonaan Mallorcalle! Antaudu rennon tunnelman vietäväksi ja nauti lentokenttäkuljetusten ja aamiaisen vaivattomuudesta.

Kaipaatko arjen keskelle aaltoja ja rantahiekkaa? Nyt on täydellinen hetki lähteä nauttimaan Espanjan pitkästä kesästä Mallorcan auringon alle. Jos kaipaat lomaltasi yksinkertaisesti rentoutumista päivänpaisteessa ja kiireettömiä ravintolaillallisia lämpimän illan hämyssä, Cala Bona on sinun valintasi. Yksi Mallorcan rauhallisemmista kohteista on säilyttänyt kylämäisen tunnelmansa ja hemmottelee matkailijaa pitkällä rantaviivallaan. Mikä parasta, suosittu Cala Millorin aurinkoranta on lyhyen kävelymatkan päässä uudistetulta merenrantahotelliltasi. Voit tehdä lomastasi entistä vaivattomamman lisäämällä matkaasi puolihoidon varausvaiheessa. Hemmottele itseäsi ottamalla suunnaksi Cala Bonan rannat!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki, Kemi, Oulu, Tampere, Vaasa–Palma de Mallorca
 • Hotel Moreyo: 7 tai 10 yötä
 • Aamiaiset
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Tuuletin huoneessa
Cala Bona ja Cala Millor

Cala Bona on pieni kalastajakylä Mallorcan saaren itärannikolla, noin tunnin matkan etäisyydellä saaren pääkaupungin, Palman, humusta. Cala Bonan kylän kyljessä on Cala Millor, joka on myös pieni, kylämäinen kohde ja jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa Cala Bonasta. Cala Bonassa on hieman yli 1 000 asukasta ja Cala Millorissa noin 5 000, mutta matkailu on tärkeä elinkeino alueella, joten lomailijalle on tarjolla erinomainen valikoima ravintoloita, kuppiloita ja pikkukauppoja. Meluisat baarit ja yökerhot loistavat Cala Bonassa poissaolollaan, joten voit lomallasi nauttia hyvin nukutuista öistä ja rentouttavista rantapäivistä. Cala Millor taas tarjoaa myös myöhäisillan viihdettä, joten halutessasi löydät lähistöltä mahdollisuuden jatkaa illan istumista pitkälle yöhön asti. Tämä kohde tarjoaa tilaisuuden päästää irti arjen kiireestä ja keskittyä nauttimaan jokaisesta hetkestä keskeytyksettä.

Hotel Moreyo

 • Hotelli
 • Cala Bona, Espanja
2018 Restaurant

Vuonna 2018 osittain uudistettu hotelli sijaitsee 200 metrin päässä Cala Bonan satamasta ja sen läheisyydestä löydät monia ravintoloita sekä kahviloita. Voit aloittaa päiväsi maittavalla aamiaisella ja mikäli nälkä iskee illan hämärtyessä, sinulla on mahdollisuus käyttää hyödyksesi hotellin ravintolan palveluita. Virkisty vaivatta pulahtamalla uima-altaaseen ja nauti rennosta loikoilusta aurinkoterassilla. Käytössäsi on myös juomia ja pientä purtavaa tarjoileva baari sekä 24-tuntinen vastaanotto.

 • +4
Lue lisää
2018 Double Room

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneesta löytyy parivuoteen tai kahden erillisen vuoteen lisäksi tallelokero, vaatekaappi ja pieni parveke tai terassi. Kylpyhuone on varustettu suihkulla tai ammeella ja kylpytuotteilla. Huoneessa ei ole televisiota, mutta sitä voi katsella hotellin televisiohuoneessa.

2018 Double Room

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneesta löytyy parivuoteen tai kahden erillisen vuoteen lisäksi tallelokero, vaatekaappi ja pieni parveke tai terassi. Kylpyhuone on varustettu suihkulla tai ammeella ja kylpytuotteilla. Huoneessa ei ole televisiota, mutta sitä voi katsella hotellin televisiohuoneessa.

2018 Double Room

Kahden hengen huone osittaisella merinäkymällä

Tämän kahden hengen huoneen parvekkeelta on osittainen merinäkymä. Huone on varustettu parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella, tallelokerolla ja vaatekaapilla. Yksityisessä kylpyhuoneessa on suihku tai amme ja kylpytuotteita. Huoneessa ei ole televisiota, mutta sitä voi katsella hotellin televisiohuoneessa.

2018 Double Room

Kahden hengen huone suoralla merinäkymällä

Voit ihailla tämän kahden hengen huoneen parvekkeelta edessä avautuvaa merinäkymää. Huone on varustettu parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella, tallelokerolla ja vaatekaapilla. Yksityisessä kylpyhuoneessa on suihku tai amme ja kylpytuotteita. Huoneessa ei ole televisiota, mutta sitä voi katsella hotellin televisiohuoneessa.

TravelBird suosittelee
 • Rancho Grande Park: Jos kaipaat rantaloman oheen pientä aktiviteettia, noin 30 kilometrin päästä Cala Bonasta sijaitsee perheomisteinen Rancho Grande Park, saaren suurin hevostila, joka tarjoaa toisenlaisen mahdollisuuden kokea kaunis Mallorca. Voit varata tilalta ratsastusretken rannalla tai koko illan mittaisen aktiviteettipaketin, johon hevosretken lisäksi sisältyy myös illallinen ja muuta ohjelmaa. Et tarvitse aiempaa kokemusta – ratsastajat jaetaan pienempiin ryhmiin kokemustason mukaan ja jos hevosen selkään nouseminen on liian kaukana mukavuusalueeltasi, voit nousta kärryn kyytiin ja antaa ajurin ottaa ohjat. Tilan tarjoamiin vaihtoehtoihin kuuluu myös kuljetus Cala Bonasta, joten retken järjestäminen käy varsin vaivatta.
 • Drachin luolat: Porto Criston kylässä, 14 kilometrin päässä Cala Bonasta etelään sijaitsevat Drachin luolat, yli 1 200 metriä pitkä ja jopa 25 metrin syvyyteen ulottuva tippukiviluolasto, jossa sijaitsee Martel, yksi maailman suurimmista maanalaisista järvistä. Tätä luonnonmuodostelmaa ei kannata jättää näkemättä! Luolaan tutustutaan opastetulla kierroksella, joita järjestetään päivittäin useita. Kierros huipentuu musiikkiesitykseen Martel-järvellä. Drachin luolat ovat helposti saavutettavissa Cala Bonasta bussilla tai taksilla.
 • Mondragón luonnopuisto: Mallorca tunnetaan kauniista rannoistaan, mutta niistä paratiisimaisimmat saattavat löytyä Mondragón luonnonpuistosta. Puisto tarjoaa kuitenkin myös mahdollisuuden tutustua saaren alkuperäiseen luontoon, kasveihin ja eläimiin ja on erityisen tunnettu laajasta linnustostaan. Puiston halki risteilee kävelyreittejä, joiden varrella pääset ihailemaan paitsi turkoosina hohtavaa merta ja valkeita rantoja, myös jylhiä kalliomaisemia, kosteikkoja ja metsikköjä – ehdoton retkikohde ulkoilmaihmiselle! Mondragón luonnonpuisto sijaitsee noin 40 kilometriä Cala Bonasta etelään ja on saavutettavissasi myös linja-autolla, mutta helpoiten vuokra-autolla tai taksilla.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 2,20 € per henkilö per yö
 • Juomat aterioiden yhteydessä valitessasi puolihoidon
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 1 aikuinen ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Yhden hengen huone

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Pinnasänky

Pinnasänky vuokrattavissa hotellista lisämaksusta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi. Halutessasi voit ottaa mukaan oman pinnasängyn.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Hissi

Hotellissa ei valitettavasti ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Internet

Wi-Fi on käytettävissä hotellin yleisissä tiloissa. Huoneissa ei ole Wi-Fiä.

Tietoa kohteesta

Mallorca kuuluu Baleaarien saariryhmään, joka sijaitsee Espanjan itäpuolella ja on autonominen osa Espanjaa. Mallorca on suurin Baleaarien saarista ja sen väkiluku on noin 850 000, josta lähes puolet saaren pääkaupungissa, Palmassa. Cala Bonassa asukkaita on vain hieman yli 1 000.

Mallorcalla puhutaan pääosin katalaania. Myös espanja on virallinen kieli. Englannilla Mallorcalla pärjää pääosin hyvin.

Etäisyyksiä kohteesta:

Lähin ranta <200 m
Cala Millor <2 km
Palma 80 km

Liikkuminen kohteessa

Cala Bonan ja Cala Millerin rannat ja palvelut ovat helposti saavutettavissasi jalan tai polkupyörällä, jonka voit halutessasi vuokrata hotellista.

Cala Bonan ja Palman välillä kulkee säännöllinen linja-autoyhteys. Matka kestää hieman alle 2 tuntia. Aikaisin aamulla ja myöhään illalla linja-autoja ei kulje. Muualla saarella matkailu linja-autolla vaatii suunnittelua ja saattaa olla hidasta.

Jos haluat kierrellä saarta lomasi aikana, viereisestä Cala Millorista löytyy autovuokraamo.

Keskilämpötilat

Tammikuu +10 °C
Helmikuu +10 °C
Maaliskuu +12 °C
Huhtikuu +14 °C
Toukokuu +18 °C
Kesäkuu +21 °C
Heinäkuu +24 °C
Elokuu +25 °C
Syyskuu +21 °C
Lokakuu +18 °C
Marraskuu +14 °C
Joulukuu +11 °C

Rahayksikkö

Mallorcalla on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,00–13,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50–3,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,20–2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–1,00 €
Linja-autolippu noin 1,10–1,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Ilmastointi

Voit lisätä hotellihuoneeseesi ilmastoinnin lisähinnasta, joka maksetaan paikan päällä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Cala Bonan kylässä Mallorcan saaren itärannikolla, noin 80 kilometrin päässä Palma de Mallorcan kaupungista ja lentokentästä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen