Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Linnoja ja luontoa Wienissä

 • Kaupunkilomat
 • Wien
hinta alkaen € 459,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde vehreään linnojen ja palatsien kaupunkiin. Tarjoukseen sisältyy 3 tai 4 yön majoitus Hilton Garden Inn Vienna Southissa, meno-paluulennot Wieniin, aamiaiset, retki Wienin metsäalueille, käsimatkatavara sekä vapaa pääsy hotellin saunaan ja kuntosalille. Matka on varattavissa myös puolihoidolla.

Wien hurmaa sinut rennolla tunnelmallaan ja herkuillaan. Wieniläiset kahvilat kutsuvat istahtamaan alas ja nauttimaan palan herkullista sacherkakkua tai omenastruudelia. Kaupungin ihmisvilinää on mukavaa katsella kahvikupposen ja herkkujen äärellä, mutta välillä on myös hyvä lähteä hengähtämään luonnon rauhaan. Sinulle tähänkin tarjoutuu mahdollisuus, sillä tarjoukseen sisältyy retki Wienin eteläosissa sijaitseville metsäalueille ja siellä oleville nähtävyyksille. Pääset esimerkiksi vierailemaan kuuluisalle metsästyslinnalle sekä kokemaan unohtumattoman veneretken maanalaisella järvellä.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Wieniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 tai 4 yön majoitus Hilton Garden Inn Vienna Southissa
 • Aamiaiset
 • Vapaa pääsy hotellin saunaan ja kuntosalille
 • Käsimatkatavara
 • Retki Wienin metsäalueille
Hurmaava Wien

Vehreä Wien hurmaa vierailijansa kauniilla arkkitehtuurillaan, leppoisalla tunnelmallaan ja unohtumattomilla herkuillaan. Wienissä on todellakin kaikille jotakin. Perinteinen kaupunkilomailu onnistuu Wienissä mainiosti, mutta kaupunkia ympäröivä kaunis luonto tarjoaa myös hengähdyspaikan hieman rauhaa kaipaaville. Tarjoukseen sisältyvän retken ansiosta voit yhdistää lomaasi sekä hieman kaupungin vilkasta elämänmenoa että luonnon vehreyttä ja upeita nähtävyyksiä. Käy lomasi alussa nauttimassa Wienin loistavista kahviloista, ravintoloista ja ostosmadollisuuksista, sillä matkasi toisena päivänä pääset ihailemaan rauhallisempia maisemia. Retken aikana pääset myös omaa luokkaansa olevalle veneretkelle maanalaiselle järvelle. Upeat elämykset Wienissä odottavat!

Hilton Garden Inn Vienna South

 • Hotelli
 • Wien, Itävalta
Restaurant

Vastaremontoitu hotelli hemmottelee vierailijoitaan viihtyisillä huoneillaan ja upealla puutarhallaan. Voit käyttää myös vapaasti hotellin saunaa ja kuntosalia. Herkullisen aamupalan jälkeen voit suunnata hyvillä mielin kohti kaupungin vilskettä. Mikäli kaipaat illalla pientä naposteltavaa, niin aulan minimarketistä löydät tarvittavat herkut. Hotellissa on myös ravintola, 24-tuntinen vastaanotto sekä maksuton Wi-Fi-yhteys.

 • +6
Lue lisää
Room 2

Kahden hengen huone aamiaisilla

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin kauniisti sisustetut kahden hengen huoneet on varustettu mukavalla vuoteella, taulutelevisiolla, kahvin- ja teentekovälineillä ja ilmastoinnilla. Mukavasta kylpyhuoneesta löydät hiustenkuivaajan ja maksuttomia kylpytuotteita.

Room 1

Kahden hengen huone puolihoidolla

3 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin viihtyisät kahden hengen huoneet on varustettu mukavalla vuoteella, taulutelevisiolla, kahvin- ja teentekovälineillä ja ilmastoinnilla. Mukavasta kylpyhuoneesta löydät hiustenkuivaajan ja maksuttomia kylpytuotteita.

Yhden hengen huone

1 aikuinen majoitustyypissä huone

Kotoisat yhden hengen huoneet on varustettu mukavalla vuoteella, taulutelevisiolla, kahvin- ja teentekovälineillä ja ilmastoinnilla. Mukavasta kylpyhuoneesta löydät hiustenkuivaajan ja maksuttomia kylpytuotteita.

Retki Wienin metsäalueille — nähtävyyksiä ja luontoa

Wienin eteläpuolta ympäröi kaunis metsäalue, joka pitää sisällään kauniin luonnon lisäksi paljon mahtavia nähtävyyksiä. Lähde siis nauttimaan vehreistä maisemista retkelle, jonka aikana pääset kurkistamaan myös Mayerlingin metsästyslinnaan ja Heiligenkreuzin luostariin sekä vierailulle Euroopan suurimmalle maanalaiselle järvelle.

Retki alkaa mukavalla ajomatkalla ohi Badenin kuuluisan kylpyläkaupungin sekä halki Helenentalin kauniin laakson. Ensimmäinen pysähdyspaikka on Mayerlingin metsästyslinna, jolla on traaginen historia. Itävalta-Unkarin kruununprinssi Rudolf ja hänen rakastajatteransa Maria Vetsera riistivät henkensä juuri tässä kyseisessä metsästyslinnassa vuonna 1889. Rakastavaisten kohtalo kiehtoo ihmisiä vielä tänäkin päivänä, mutta traaginen rakkaustarina ei toki ole ainoa syy vierailla metsästyslinnalla. Rakennus itsessään on komea ja maisemat metsästyslinnan ympärillä ovat kauniita.

Retki jatkuu Heiligenkreuzin luostarille, jossa pääset tutustumaan luostarin hyvin säilyneeseen keskiaikaiseen rakennukseen. Anna luostarin lumota sinut rauhallisella tunnelmallaan ja kauniilla arkkitehtuurillaan. Matka luostarilta jatkuu halki upeiden maisemien kohti viimeistä vierailukohdetta, joka on todella mielenkiintoinen. Pääset nimittäin ainutlaatuiselle veneretkelle Euroopan suurimmalle maanalaiselle järvelle. Ihaile veneen lipuessa eteenpäin luolaston jylhien seinämien ja kirkkaan veden yhdistelmää. Paluumatka Wieniin kulkee jälleen mahtavissa maisemissa. Kannattaa valita ikkunapaikka, sillä paluumatkalla ajatte Liechtensteinin komean linnan ohi.

Retki alkaa klo 9.45, mutta sinut noudetaan hotellilta jo ennen tätä. Huomitoithan, että sinun on otettava yhteyttä retkenjärjestäjään 48 tuntia ennen retken alkamista, jotta voitte sopia tarkan noutoajan hotellilta. Saat retkenjärjestäjän puhelinnumeron matka-asiakirjojen mukana. Voimme myös sopia noutoajan puolestasi. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Retki kestää noin 4 tuntia. Muistathan myös pukea mukavat jalkineet ja sään mukaisen vaatetuksen. Liput toimitetaan sinulle muiden matka-asiakirjojesi mukana.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero 1,54 € per henkilö per yö (maksetaan paikan päällä)
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Wienin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 28 kilometrin päässä hotelliltasi. Taksilla olet perillä noin 30 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa lentokenttäjunalla Wienin keskustaan ja vaihtaa Wien Meidling -asemalle vievään metroon, josta on noin 1,5 kilometrin kävelymatka hotellille. Matka kestää noin tunnin.

Huonekapasiteetti

Enintään yksi henkilö yhden hengen huoneessa ja enintään kolme henkilöä ja 0–1-vuotias lapsi kahden hengen huoneessa.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yhden hengen huoneita saatavilla

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–12-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Hotellilla on rajoitetusti esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Hotellissa on hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja hintaan 15,00 € per yö. Enintään yksi lemmikki on sallittu. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Internet

Maksuton Wi-Fi-yhteys

Pysäköinti

Hotellilla on pysäköintialue, jossa pysäköinti maksaa 20,00 € per päivä (maksetaan paikan päällä).

Rahayksikkö

Itävallassa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa 9,00 €
Tuopillinen paikallista olutta 3,50 €
1,5 litran vesipullo kaupasta 0,70 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu 2,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri 1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Wienin väkiluku on noin 1 867 900. Itävallassa puhutaan saksaa, mutta englannilla pärjää turistialueilla vaihtelevasti.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin bussipysäkki 550 m
Lähin metroasema 2,2 km
Wienin lentokenttä 28 km
Schönbrunnin linna 3,5 km
Maria-Theresien-Platz 6,5 km
Belvederen linna 4 km

Liikkuminen kohteessa

Wienissä on kätevää liikkua paikasta toiseen laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Kaupungissa on viisi metrolinjaa sekä raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. Kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 2,20 €, ja lippuja voi ostaa asemien lippuautomaateista sekä kioskeista. Voit halutessasi ostaa myös muun muassa 24 tai 72 tunnin lippuja. Kulkuneuvosta ostettuna kertalippu maksaa 2,30 €. Lippu on leimattava siniseen lippukoneeseen ennen kulkuneuvoon nousemista.

Keskilämpötilat

Tammikuu -1,2 °C
Helmikuu +0,6 °C
Maaliskuu +4,5 °C
Huhtikuu +9,8 °C
Toukokuu +14,6 °C
Kesäkuu +17,9 °C
Heinäkuu +19,7 °C
Elokuu +19,1 °C
Syyskuu +15,2 °C
Lokakuu +9,8 °C
Marraskuu +4,3 °C
Joulukuu +0,4 °C

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotelli sijaitsee viihtyisällä alueella noin 28 kilometrin päässä Wienin lentokentältä. Matka hotellilta keskustaan kestää julkisilla liikennevälineillä noin 20 minuuttia. Wienin isoin kauppakeskus Shopping City Süd sijaitsee noin 10 minuutin ajomatkan päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen