Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

München ja päiväretki Nürnbergiin

 • Kaupunkilomat
 • München
hinta alkaen € 669,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Rakastu Baijerin kahteen suurimpaan kaupunkiin! Tarjous sisältää 3 tai 5 yön majoituksen Hotel Carmenissa, aamiaiset, pullollisen cavaa, päiväretken Nürnbergiin, meno-paluulennot Müncheniin ja käsimatkatavaran.

München on tunnettu erityisesti vuosittaisesta Oktoberfestistaan ja perinteisestä vehnäoluestaan, mutta tämä Baijerin pääkaupunki on paljon muutakin. Baijerilainen vieraanvaraisuus, herkullinen ruoka ja useat eri nähtävyydet tekevät kaupungista ehdottoman kaupunkilomakohteen. Lisäelämyksiä lomalle tuo ikimuistoinen päiväretki Baijerin toiseksi suurimpaan kaupunkiin, Nürnbergiin, joka ihastuttaa historiallisella arkkitehtuurillaan ja ainutlaatuisella tunnelmallaan. Saksalaiset kulttuuriaarteet ja ihanat hetket odottavat!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Müncheniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 tai 5 yön majoitus Hotel Carmenissa
 • Aamiaiset
 • Pullollinen cavaa tervetuliaisjuomaksi
 • Päiväretki Nürnbergiin
 • Käsimatkatavara
München

Baijerin pääkaupunki München tarjoaa jokaisena vuodenaikana upean kaupunkiloman reseptin. Vieraile Karlsplatzilla, tai Stachusilla, kuten paikalliset sitä kutsuvat, sekä Marienplatzin uusgoottilaistyylisellä Neues Rathausilla, jonka tornia koristaa kuuluisa Rathaus-Glockenspiel-kello. Kellon tanssijat toimivat sen lyöjinä ja esiintyvät päivittäin puolenpäivän aikaan. Käy myös ihailemassa Wittelsbachin hallitsijasuvulle kuulunutta Nymphenburgin linnaa ja sen kaunista ympäristöä. Linna toimii edelleen Wittelsbachin kuninkaallisen suvun päämiehen kotina ja on avoinna yleisölle. Kävele pitkin Maximilianstrassea ja tee ostoksia kadun ylellisissä liikkeissä ja pysähdy kahvikupposelle Schwabingin eläväisille kortteleille. Münchenissä arkikin on juhlaa!

Hotel Carmen

 • Hotelli
 • München, Saksa
Hotel

Hotel Carmen sijaitsee keskusta-alueella Sendling-Westparkin seudulla, reilun 40 kilometrin päässä Münchenin lentokentästä. Sen sijainti tarjoaa hyvän lähtökohdan kaupunkikierrokselle Münchenissä. Hotelli tarjoaa myös virkistystä ravintolan ja baarin muodossa.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Lue lisää
Doppelzimmer

Kahden hengen huone kahdella vuoteella

2 aikuista majoitustyypissä huone

Huoneet on varusteltu kirsikkapuisilla huonekaluilla, televisiolla, puhelimella, radiolla ja minibaarilla. Omassa kylpyhuoneessa on hiustenkuivaaja sekä suihku tai kylpyamme. Varausvaiheessa voit valita, haluatko huoneen kahdella erillisellä vuoteella vai parivuoteella.

Päiväretki Nürnbergiin

Lomasi toisena päivänä hyppäät aamulla junaan, ja matkustat ryhmän kanssa valloittavaan Nürnbergiin. Junamatka kestää noin 1,5 tuntia. Baijerin toiseksi suurinta kaupunkia kutsutaan usein yhdeksi Saksan kauneimmista. Kyseessä on uskomattoman viehättävä kaupunki, jolla on takanaan elämää sykkivä ja vaiherikas historia. Aikoinaan kaupunki oli saksalaisen renessanssin keskus. Myöhemmin se toimi natsipuolueen vuosittaisten puoluepäivien isäntäkaupunkina. Toisen maailmansodan jälkeen kaupungissa järjestettiin kuuluisa Nürnbergin oikeudenkäynti, jonka aikana sotarikolliset saivat ansionsa mukaan. Retken aikana vierailet oppaan johdolla muun muassa saksalaisesta Tahdon riemuvoitto -propagandaelokuvasta tutuissa maisemissa sekä tutustut kaupungin historiallisesti merkittäviin nähtävyyksiin, kuten alueelle, jossa Nürnbergin puoluepäivät aikoinaan pidettiin. Pysäyttävän kokemuksen jälkeen pääset ihailemaan vanhankaupungin mahtavaa linnoitusta, kauniita goottilaiskirkkoja, värikkäitä markkinoita sekä kukkulan päällä komeilevaa linnaa. Paikalliset ovat itse äärimmäisen ylpeitä vanhastakaupungistaan.

Päiväretki järjestetään lomasi toisena päivänä, ja se kestää noin 10 tuntia. Tapaat oppaan ja muun ryhmän Münchenin rautatieasemalla klo 8.40. Päiväretkeen sisältyy kuljetukset, englanninkielinen opastus, kävelykierros Nürnbergissä sekä sisäänpääsy Nürnbergin puoluepäivien alueelle. Huomioithan, että lounas on omakustanteinen.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

Tarjoukseen ei valitettavasti päde lapsialennukset

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön. Hotellissa on kuitenkin hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja hotellilla lisähintaan 8,00 € per yö. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Huomioithan, ettei lemmikit eivät ole sallittuja päiväretkellä.

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi

Rahayksikkö

Saksan rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia ja taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Münchenin hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,50 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,90 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 0,40 €
Linja-auto, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,70 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Münchenin väkiluku on noin 1 378 176.

Münchenissä puhutaan saksaa, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 650 m
Höfbrähausin oluttalo 4,4 km
Frauenkirche 4,5 km
Neues Rathaus 4 km
Dachaun keskitysleiri 20 km
Nürnberg 174 km
Münchenin lentokenttä 40 km

Liikkuminen kohteessa

Vaikka München on suuri metropoli, on sen ydinkeskusta suhteellisen kompakti. Näin ollen vaivattomin tapa keskustassa liikkumiseen on jalkaisin. Münchenissä on kuitenkin erinomainen, koko kaupungin kattava joukkoliikenneverkosto. Vaivattomin liikkumismuoto on S- ja U-bahn-junat, mutta myös raitiovaunuilla pääsee liikkumaan paikasta toiseen. Öisin käytössä on linja-autoja. Mikäli haluat liikkua julkisilla useampaan otteeseen, kannattaa hankkia 6,20 € maksava päivälippu, jonka voi ostaa kerralla useammalle päivälle.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Hotel Carmen sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Münchenin lentokentästä ja noin kolmen kilometrin päässä Hauptbahnhofista. Hotellille pääsee taksin lisäksi helpoiten junalla. Hyppää junaan lentokentällä, jää pois Haupbahnhofilla ja jatka matkaa U-Bahnilla. Hotellia lähin pysäkki on Harras. Kokonaismatka-aika on noin yksi tunti.

Keskilämpötilat

Tammikuu -1,8 °C
Helmikuu -0,6 °C
Maaliskuu +2,9 °C
Huhtikuu +7,5 °C
Toukokuu +12,4 °C
Kesäkuu +15,6 °C
Heinäkuu +17,5 °C
Elokuu +16,8 °C
Syyskuu +13,4 °C
Lokakuu +7,8 °C
Marraskuu +2,4 °C
Joulukuu -1,0 °C

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotel Carmen sijaitsee reilun 40 kilometrin päässä Münchenin lentokentästä ja noin kolmen kilometrin päässä keskustasta ja Hauptbahnhof-rautatieasemasta. Lentokentältä hotellille pääsee taksin lisäksi helpoiten junalla. Hyppää junaan lentokentällä, jää pois Haupbahnhofilla ja jatka matkaa U-Bahn U6:lla. Hotellia lähin pysäkki on Harras. Kokonaismatka-aika on noin yksi tunti.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen