Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Idyllinen Provence autoillen

 • Kiertomatkat
 • Ranska
hinta alkaen € 559,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lumoavan eteläisen Ranskan maaseutu, laventelipellot ja viinitilat odottavat! Tarjoukseen sisältyy 6 yön majoitus Nizzassa, Aix-en-Provencessa ja Avignonissa, aamiaiset, lennot Nizzaan, käsimatkatavara, vuokra-auto sekä vierailu viinimuseossa ja makeismyymälässä.

Lähde vaikuttavalle kiertomatkalle Provencen hurmaavien laventelipeltojen ja viiniviljelmien äärelle. Ympäristönäsi toimiva eteläisen Ranskan rannikko lämmittävän auringon ja virkistävän merituulen kanssa sopii täydellisesti matkaan viinin ja erinomaisen ruoan parissa. Matkaa yrteistään ja laventeleistaan tunnetun Provencen alueen kiehtovimmilla kohteilla Nizzasta barokkiarkkitehuurilliseen Aix-en-Provenceen, historialla hurmaavaan Avignoniin sekä viiniviljelmien keskelle Châteauneuf-du-Papeen. Lomasi täydentää vapaus suunnitella reittisi itse tarjoukseen sisältyvällä vuokra-autolla sekä ainutlaatuinen kierros Maison Brotten viinitilan museossa maisteluineen. Tämä matka on kuin tehty elämästä nauttijoille!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Nizzaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 1+1 yön majoitus Nizzassa (Hotel Apogia Nice****) + tervetuliaisjuoma
 • 2 yön majoitus Aix-en-Provencessa (Hotel de l'Arbois) + vierailu Roy Renén makeismyymälässä, rasia calisson-konvehteja, tervetuliasjuoma ja pääsy wellness-osastolle
 • 2 yön majoitus Le Pontet-Avignonissa (Hotel Terre de Provence) + audio-opastettu vierailu Maison Britten viinitilan viinimuseossa ja pääsy hotellin uima-altaalle
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1: Nizza – Ranskan Rivieran kulttuurihelmi

Kiertomatkasi alkaa hurmaavan Nizzan lentokentältä, josta noudat tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton. Nizza sijaitsee sopivasti lähellä Italian rajaa, ja kaupungissa yhdistyykin kauniisti ranskalainen eleganssi ja italialainen karisma. Kulje pitkin viehättävää Promenade des Anglais -rantabulevar… Lue lisää

Hotel Apogia Nice

Päivä 2 & 3: Tyylikäs Aix-en-Provence

Tänään suuntaat Provencen sydämeen, Aix-en-Provenceen, joka toivottaa sinut tervetulleeksi tyylikkäillä bulevardeillaan, kutsuvilla toreillaan, historiallisilla rakennuksillaan, erinomaisilla taidegallerioillaan ja viihtyisillä terasseillaan. Lähde löytöretkelle Aix-en-Provencen vanhaankaupunkii… Lue lisää

Hôtel de l'Arbois | Aix en Provence

Päivä 4 & 5: Keskiaikainen Avignon

Vierailusi Avignonissa tulee olemaan täynnä kävelyitä kauniin Rhône-joen varrella, vaikuttavan Paavien palatsin ihastelemista ja mukulakivikatuja pitkin kulkemista. Muista myös käydä vaikuttumassa keskiaikaisesta Pont Saint-Bénezetin sillasta, jota ei romahtamisen vuoksi ole pystynyt satoihin vu… Lue lisää

Hôtel Terre de Provence, Le Pontet- Avignon

Päivä 6: Takaisin Nizzaan

On aika palata takaisin turkoosin meren ympäröimään Nizzaan. Jatka kaupunkiin tutustumista, ihastele sataman hulppeita veneitä, lumoudu kauniasta auringonlaskusta, joka laskee lumoavasti Enkelten lahteen sekä katsele kaupungin parhaimpia näkymiä Nizzan linnavuorelta. Kulje vielä viimeisen kerran… Lue lisää

Hotel Apogia Nice
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Pysäköintimaksu Hotel Apogia Nicessa noin 25,00 € per yö (maksetaan paikan päällä)
 • Mahdolliset turistiverot
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoitusten ja vuokra-auton hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

Hotellit eivät valitettavasti tarjoa lapsialennuksia

Internet

Maksuton kaikissa hotelleissa

Pysäköinti

Hotel de l'Arboisissa ja Hotel Terre de Provencessa on maksuton pysäköinti. Hotel Apogia Nicessa pysäköinti maksaa 25,00 € per yö.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Huomioithan, että kaikki hotellit eivät välttämättä ole täysin esteettömiä. Kaikissa hotelleissa on kuitenkin hissi.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Ranskassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla maalaisteillä. Ylinopeudesta saattaa saada suuretkin sakot, joten noudatathan liikennesääntöjä.

Huomioithan, että Ranskassa on tarkat säännökset ja sanktiot, jos kuljettaja ajaa alkoholin vaikutuksen alaisena.

Tietoa kohteesta

Ranskassa puhutaan ranskaa. Englannilla pärjää hyvin turistialueilla, mutta huomioithan, että kaikki paikalliset eivät välttämättä puhu ollenkaan englantia.

Rahayksikkö

Ranskassa käytetään euroa. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00–15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,25–1,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen