• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Luonnon ihmeitä Thaimaassa

 • Kiertomatkat
 • 11, 12, 13, 14, 15 tai 16 yötä
 • Thaimaa
hinta alkaen € 1.159,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Ihastu Thaimaan luonnonihmeisiin 10, 12 tai 14 yön aikana. Matkan aikana majoitut kolmessa hotellissa maan kauneimpien luonnonpuistojen lähettyvillä.

Upeita maisemia, luonnon häkellyttäviä aarteita, unenomaisia rantoja ja kulttuurin pyörteitä – seikkailu Thaimaassa odottaa. Tällä kiertomatkalla saat mahdollisuuden uppoutua Thaimaan kauneimpien kansallispuistojen lumoon ja kokea maan luonto aidoimmillaan. Ihastele trooppisia banaanipuita ja vesiputouksia Khao Lakissa, bongaa eksoottisia eläimiä Khao Shokissa ja rentoudu Phuketin valkoisena hohtavilla paratiisirannoilla. Loman ehdottomina kulmakivinä toimivat rentoutuminen, smaragdinen metsä, satumaiset näkymät, turkoosina hohtava meri sekä erinomainen ruoka. Luontomatkan aika on nyt!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Phuketiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 4, 6 tai 8 yön majoitus The Waters Khao Lak by Kathanissa (lähellä Khao Lak-Lam Run kansallispuistoa)
 • 3 yön majoitus Anurak Community Lodgessa (lähellä Khao Sokin ja Khlong Phanomin kansallispuistoja)
 • 3 yön majoitus Chanalai Flora Resortissa (Phuket)
 • Aamiaiset
 • Kuljetukset lentokenttien ja hotellien välillä
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 - 4: Khao Lak ja Khao Lak-Lam Run kansallispuisto

Ainutlaatuinen kiertomatka alkaa Khao Lakista, jonne matkaat Phuketin lentokentältä järjestetyllä kuljetuksella. Ajomatkaa lentokentältä ensimmäiselle hotellillesi on noin 1,5 tuntia. Kyseessä on lomakohde, joka ihastuttaa trooppisilla rannoillaan, idyllisellä tunnelmallaan sekä autenttisilla ku… Lue lisää

The Waters Khao Lak by Katathani Khuekkhak Phang-nga Thailand

Päivä 5 - 8: Khao Sokin kansallispuisto

Elämykset luonnossa jatkuvat. Matka jatkuu Surat Thanin provinssissa sijaitsevalle hotellillesi, jonne ajomatkaa on noin kahden tunnin verran. Seuraavan kolmen yön ajan pääset tutustumaan kahden eri kansallispuiston aarteisiin. Vaikuttava Khao Sokin kansallispuisto lumoaa maisemillaan. Kansallis… Lue lisää

Anurak Community Lodge Khlong Sok Surat Thani Thailand

Päivä 9 - 11: Phuket ja Sirinatin kansallispuisto

Kiertomatkan viimeinen etappi on Phuketin kaunis saari, joka on koko Thaimaan tunnetuin ja suosituin lomakohde. Seuraavan kolmen yön ajan majoitut saaren lounaisrannikolla, jonne ajomatkaa on noin 3,5 tuntia. Nauti sekä Katan että Karon Beachin rantojen tarjoamista hemmotteluhetkistä, kasta varp… Lue lisää

Chanalai Flora Resort
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset viisumikulut
 • Kuljetukset kansallispuistoihin ja sisäänpääsymaksut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Tarjoukseen kuuluvat kuljetukset

Phuketin lentokenttä–The Waters Khao Lak by Kathani: kuljettaja odottaa sinua lentokentällä lentosi saapuessa.

The Waters Khao Lak by Kathani–Anurak Community Lodge: sinut noudetaan hotelliltasi klo 8.00–12.00 välisenä aikana.

Anurak Community Lodge–Chanalai Flora Resort: sinut noudetaan hotelliltasi klo 8.00–12.00 välisenä aikana.

Chanalai Flora Resort–Phuketin lentokenttä: sinut noudetaan hotelliltasi hyvissä ajoin ennen lentosi lähtöä.

Saapuessasi Phuketin lentokentälle kuljettaja odottaa sinua neuvontapisteen lähellä kantaen TravelBirdin logolla ja nimelläsi varustettua kylttiä. Hotelleissa kuljettaja odottaa sinua aulassa. Huomioithan, että kuljetukset saattavat olla jaettuja.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja 0–11-vuotias lapsi. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majottuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–11-vuotiaat saavat majoituksesta alennuksen ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoitusten hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole esteetön. Huomioithan, ettei hotelleissa välttämättä ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Waters Khao Lak by Katathanissa ja Chanalai Flora Resortissa on maksuton Wi-Fi koko hotellissa. Sen sijaan Anurak Community Lodgessa Wi-Fi on baarissa.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat oman seurueesi kanssa

Rahayksikkö

Rahayksikkö on Thaimaan baht (THB), joka on arvoltaan noin 0,026 €. Yleisimmät luottokortit hyväksytään maksuvälineenä hotelleissa ja suuremmissa kaupoissa, mutta käteistä suositaan. Käteistä voi nostaa käteisautomaateista, joita on runsaasti ympäri maata. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokortin maksutapahtumista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,40 €
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle noin 16,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,70 €
1,5 litran vesipullo maksaa kaupassa noin 0,50 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,60 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Thaimaan ilmasto

Thaimaassa vallitsee trooppinen ilmasto. Maa on ympärivuotinen lomakohde, missä lämpötilat harvoin putoavat alle 25 celsiusasteen. Kuumin kausi Thaimaassa on maalis–toukokuussa, jolloin lämpötilat saattavat nousta jopa 40 celsiusasteen. Tällöin ilmasto on myös erittäin kosteaa. Thaimaan etelärannikolla on viileämpää kuin pohjoisessa. Kesä–lokakuussa on Thaimaassa sadekausi, jolloin sadetta tulee kuuroissa usein iltapäivisin ja yöllä. Suurimman osaa päivästä saat kuitenkin nauttia auringosta.

Rokotukset

Matkustaessasi Thaimaahan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumi ja passi

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Thaimaan matkoilla. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta kohteeseen saapumisen jälkeen. Passissa on oltava lisäksi vähintään yksi tyhjä sivu.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden tai kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Aikaero

Thaimaan aikaero Suomen aikaan on +5 tuntia

Opastus

Huomioithan, että kiertomatkan aikana ei ole opastusta. Matkan kuljettaja ei myöskään ole opas.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen