Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Joulun loistetta Roomassa

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3 tai 4 yötä
 • Rooma
hinta alkaen € 569,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Jouluinen Rooma ja ihana tunnelma odottavat! Tarjoukseen sisältyy 2, 3 tai 4 yön majoitus 7 Inn Spanish Steps -hotellissa, aamiaiset, minibaarin maksuton käyttö, opastettu kaupunkikierros, meno-paluulennot Roomaan ja käsimatkatavara.

Kun illat viilenevät ja päivät lyhenevät marraskuun ja joulukuun vaihteessa, valmistautuu Italian mahtava pääkaupunki Rooma ottamaan joulun taian vastaan. Ihania jouluherkkuja, käsitöitä suoraan tuottajilta, vauhdikasta katuteatteria, italialaisia jouluperinteitä, sydämen vieviä tuoksuja, lumoavia valoja sekä mukaansatempaavaa musiikkia – lähde katsomaan, miltä näyttää joulutunnelma roomalaisittain. Italialainen joulu on tunnettu erityisesti näyttävistä jouluseimistä sekä markkinoiden upeista ohjelmanumeroista, joten tältä joulumatkalta ei elämyksiä puutu. Oman kosketuksensa lumolle antaa historiallinen ympäristö: voisiko olla parempaa sijaintia erilaisille joulumarkkinoille, kuin Rooman majesteettisuutta huokuvat aukiot? Ikuisen kaupungin tuikkivan tähtitaivaan alla joulun loiste on parhaimmillaan!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Roomaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus 7 Inn Spanish Steps -hotellissa
 • Aamiaiset
 • Opastettu kaupunkikierros jouluisessa Roomassa
 • Minibaarin maksuton käyttö
 • Hyvinvointiosaston maksuton käyttö
 • 10 % alennus ruokailusta hotellin ravintolassa
 • Huoneesta löytyvän iPadin maksuton käyttö
 • Käsimatkatavara
Joulunaika ikuisessa kaupungissa

Joulukuinen Rooma on täynnä mahtipontisia tarinoita, historian havinaa, upeita koristeita sekä ainutlaatuista suuruutta. Vieraile postikorteista tutuilla nähtävyyksillä ja uppodu menneisyyden lumoon samalla, kun kuuntelet kulkusten hellää helinää ja nautit romanttisesta tunnelmasta. Joulunajan pimeinä iltoina kauniin Rooman valtaa valomeri, joka lämmittää jokaisen sydämen. Täällä joulun tarinat ja pitkät perinteet heräävät henkiin. Roomalaisen joulun kohokohtina ovat erityisesti jouluseimet, joita voit ihailla kaikkialla kaupungissa. Jouluseimet muistuttavat ihailijaansa erityisesti joulun merkityksestä, mutta ne ovat myös näytteitä paikallisten käsityöläisten uskomattomasta kädenjäljestä. Kaupungin tunnetuin jouluseimi löytyy Pietarinkirkon edustalta, joka valtavan joulukuusen kera avataan yleisölle joulukuun alkupuolella. Myös vaikuttavat joulumarkkinat ovat osa Rooman ihanaa joulunaikaa. Tyypillistä markkinoille on se, että ne pidetään lähes poikkeuksetta aukioilla paljaan taivaan alla. Perinteisin markkinoista on Piazza Navonan aukiolta löytyvät joulumarkkinat, joilta löydät paikallisten käsityöläisten taidonnäytteitä sekä peri-italialaisia jouluherkkuja. Vieraile myös Arti & Mestieri Expossa tutustumassa italialaiseen muotoiluun, nautiskele jouluisista aperatiiveistä Pigneton joulukadulla ja käy katsomassa Porta di Roman vauhdikas joulushow. Jouluisia tapahtumia järjestetään aina marraskuun lopusta loppiaiseen asti. Löydä suosikkitapahtumasi vaihtoehtojen kirjosta, ja suunnitele matkasi juuri näille päiville. Roomalainen joulu odottaa!

7 Inn Spanish Steps

 • Hotelli
 • Rooma, Italia
7 Inn Spanish Steps, Jacuzzi

7 Inn Spanish Steps on tyylikäs boutique-hotelli, ja sijaitsee useiden Rooman nähtävyyksien lähettyvillä. Espanjalaiset portaat, Colosseum ja Fontana di Trevi ovat kaikki kävelymatkan päässä hotellilta. Hotellissa on maksuton Wi-Fi ja vieraanvarainen henkilökunta, joka kertoo mielellään vinkkejä lähialueen nähtävyyksistä. Hotellin lähettyvillä sijaitsee myös hyvät ostosmahdollisuudet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Lue lisää
7 Inn Spanish Steps, Double Room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin tilavat huoneet on sisustettu tyylikkäästi ja ainutlaatuisesti. Varustukseen kuuluu iPad, ilmastointi, lämmitys, tohvelit, maksuton Wi-Fi ja maksuton minibaarin käyttö. Kylpyhuoneessa on tilava suihku ja hiustenkuivain.

Opastettu kaupunkikierros jouluisessa Roomassa

Lomasi toisena iltana pääset nauttimaan Rooman jouluisesta lumosta ja ihanista nähtävyyksistä opastetun iltakierroksen aikana. Noin kaksi tuntia kestävän kierroksen ja audio-opastuksen avulla pääset syvemmälle ikuiseksi kaupungiksi kutsutun Rooman historiaan, sekä ymmärrät sen kuuluisimpien monumenttien merkityksen. Kierroksen aikana vierailet muun muassa Colosseumin edustalla ihmettelemässä upeaa valaistusta, jonka jälkeen jatkat matkaasi korkealle Capitoliumin kukkulalle ja Forum Romanumille, missä pääset kulkemaan antiikin roomalaisten jalanjäljissä ohi muinaisten raunioiden. Täällä opit, millaista elämä oli Rooman valtakunnan aikaan. Kierros jatkuu Pantheonin edustalle sekä majesteettiselle Fontana di Trevin suihkulähteelle, jossa voit heittää kolikon olan takaasi veteen hyvän onnen toivossa. Näet myös kuuluisan juutalaiskaupunginosan sekä vaikuttavan Castel Sant'Angelon. Yksi kierroksen kohokohdista on vierailu Piazza Navonan aukiolla, jossa odottaa Rooman kuuluisimmat joulumarkkinat.

Kierros alkaa klo 20.00 osoitteesta Vía Giovanni Amendola 32. Olethan vähintään 15 minuuttia aiemmin paikalla. Kierros sisältää kuljetukset ilmastoidussa minibussissa, kaupunkikierroksen sekä audio-opastuksen.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero 3,50 € per henkilö ja yö
 • Siirtyminen kaupunkikierroksen lähtöpisteeseen
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

15:00 - 18:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

Hotellit eivät valitettavasti tarjoa lapsialennuksia

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole esteetön. Hotellissa ei myöskään ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotellilla on maksuton Wi-Fi

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Hotellisi sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Leonardo da Vincin kansainväliseltä lentokentältä. Taksilla olet perillä noin 30 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa junalla Termini-asemalle, jossa vaihdat metroon ja jäät pois Flaminion metroasemalla. Täältä kävelymatkaa hotellillesi on noin 500 metriä. Matka kestää yhteensä noin tunnin.

Tietoa kohteesta

Rooman väkiluku on noin 2 867 000.

Italiassa puhutaan italiaa, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Espanjalaiset portaat 700 m
Flaminio-metroasema 500 m
Spagna-metroasema 800 m
Vatikaani 3 km
Colosseum 2,7 km
Fontana di Trevi 1,4 km
Trastevere 3 km
Leonardo da Vincin kansainvälinen lentokenttä 30 km

Liikkuminen kohteessa

Roomassa on kätevää liikkua paikasta toiseen laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Kaupungissa on kolme metrolinjaa sekä raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. 100 minuutin kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 1,50 €, ja lippuja voi ostaa muun muassa asemien lähettyvillä sijaitsevilta kioskeilta. Lippu on aina leimattava kulkuneuvoon noustessa.

Rahayksikkö

Italian rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00–20,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,20–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–1,30 €
Linja-auto-, metro- tai raitiovaunulippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,10–2,70 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,00–6,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotelli 7 Inn Spanish Steps sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Espanjalaisista portaista. Flaminion metroasemalle kävelee 5 minuutissa. Lentokentältä kestää autolla noin 35 minuuttia ja julkisia kulkuvälineitä käyttäen noin tunti.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen