Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset

Espanjan kielikurssi Valencian rannalla

 • Aurinkomatkat
 • Valencia
hinta alkaen € 479,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Opi espanjan kielen salat 7, 14 tai 21 yön kielikurssilla! Tarjous sisältää majoituksen mökissä Escuela Albuferan kampusalueella, oppitunnit, salsakurssin, paellan kokkauskurssin, Valencian kaupunkikierroksen, kitarakonsertin, meno-paluulennot Valenciaan, lentokenttäkuljetukset ja käsimatkatavaran.

Aurinko, ranta, espanjan kieli, salsatanssia, paellan kokkausta ja ainutlaatuisia kulttuurielämyksiä – miltä kuulostaa nämä kaikki samassa paketissa? Kielikoulu Escuela Albufera yhdistää lomailun ja kieliopinnot yhden, kahden tai jopa kolmen viikon mittaisella kielikurssilla Costa del Azaharin kultaisella rannikolla. Opit espanjaa kolme tuntia päivässä, tutustut uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin, sukellat intohimoisen salsan saloihin, pääset todistamaan Valencian upean kauneuden ja rentoudut hiekkarannalla. Olit sitten espanjan taituri tai sanavarastosi rajoittuu no hablo español -lauseeseen, löydät takuuvarmasti paikkasi kielikurssilta. Mitä vielä odotat? ¡Vamos a España!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Valenciaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 7, 14 tai 21 yön majoitus Escuela Albuferassa
 • Espanjan kielikurssi (15 tuntia per viikko: kolme 45 minuutin tuntia per päivä maanantaista perjantaihin)
 • Salsakurssi
 • Espanjalainen elokuvailta
 • Paellan kokkauskurssi
 • Valencian kaupunkikierros
 • Kitarakonsertti
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Käsimatkatavara
¿Hablas español?

Espanjan kieltä puhuu lähes 495 miljoonaa ihmistä maailmassa – jos olet haaveillut kuuluvasi tähän joukkoon, on tilaisuutesi koittanut! Intensiivisten kieliopintojen lisäksi tulet oppimaan Espanjan tunteikkaasta kulttuurista ja paikallisista perinteistä. Kurssin aikana pääset myös syvemmälle latinolaisen tanssin kiehtoviin pyörteisiin, näkemään herkullisen paellan valmistuksen salat ja tietysti tutustumaan eloisaan Valencian kaupunkiin opastetun kierroksen merkeissä. Tätä kokemusta et varmasti unohda koskaan. Oletko valmis seikkailuun?

Espanjan kielikurssi sisältää 15 oppituntia per viikko. Maanantaista perjantaihin aikataulussasi on päivittäin kolme 45 minuutin oppituntia. Viikonloppu on kokonaan vapaa. Jokaisessa ryhmässä on enintään 15 opiskelijaa. Kielikoulussa on useita eri tasoisia kursseja, joten vaikka et olisikaan puhunut espanjaa sanaakaan aikaisemmin, se ei haittaa. Varatessasi tämän paketin tullaan sinut automaattisesti sijoittamaan Basic-tasolle. Jos kuitenkin haluat osallistua korkeammalle kurssitasolle (Middle tai Advanced), otathan yhteyttä suoraan Escuela Albuferaan varauksen tekemisen jälkeen.

Escuela Albufera

 • Bungalow
 • Valencia, Espanja
Campus

Escuela Albuferassa pääset opiskelemaan espanjaa samalla kun lämmin merituuli puhaltaa vasten kasvojasi. Täältä löydät suuret luokkahuoneet ja puiset asuintilat 900 metrin kävelymatkan päässä rannasta. Ryhmä hyvin koulutettuja espanjan kielen opettajia ovat valmiita auttamaan sinua mihin aikaan päivästä tahansa ja tekevät kaikkensa varmistaakseen, että tulet läpäisemään kurssin onnistuneesti. Kurssilaiset majoittuvat kurssin ajan Albferan kansallispuiston sydämessä sijaitsevissa puisissa mökeissä. Idyllisen majoituksen varmistaa mökkejä ympäröivä upea luonto ja lähellä sijaitseva ranta. Huoneet jaetaan samaa sukupuolta olevien opiskelijoiden kesken.

Lue lisää
Zimmer 1

Majoitus kolmen hengen huoneessa

Lomasi ajan majoitut mökeissä, jotka on varustettu televisiolla, olohuoneella, keittiöllä, jääkaapilla, liinavaatteilla ja pyyhkeillä. Mökeissä on kolme makuuhuoneetta, joista kolmen hengen huoneeseen mahtuu kolme henkilöä. Voit varata huoneeseen majoituksen joko yhdelle tai kahdelle hengelle, jolloin jaat huoneen muiden kurssilaisten kanssa.

Zimmer 2

Majoitus kahden hengen huoneessa

Lomasi ajan majoitut mökeissä, jotka on varustettu televisiolla, olohuoneella, keittiöllä, jääkaapilla, liinavaatteilla ja pyyhkeillä. Mökeissä on kolme makuuhuoneetta, joista kahden hengen huoneeseen mahtuu kaksi henkilöä. Kahden hengen huone on varattava vähintään kahdelle henkilölle.

Zimmer 3

Majoitus omassa huoneessa

Lomasi ajan majoitut mökeissä, jotka on varustettu televisiolla, olohuoneella, keittiöllä, jääkaapilla, liinavaatteilla ja pyyhkeillä. Mökeissä on kolme makuuhuoneetta, joista voit varata yhden kokonaan omaan käyttöösi.

Albuferan luonnonpuisto ja Valencia

Kielikurssin ajan majoitut Valencian lähellä, upeassa Albuferan luonnonpuistossa, jota kutsutaan Espanjan itärannikon ylpeydeksi. Luonnonpuisto on koti yhdelle Espanjan suurimmista järvistä. Lisäksi se on yksi Iberian niemimaan tärkeimmistä kosteikoista. Alue on tunnettu kauniista dyyneistään, jotka kristallinkirkkaan Välimeren kanssa luovat luonnonpuistoon mitä hienoimmat hiekkarannat. Päivät kuluvat leppoisasti auringon alla loikoillen, mutta halutessasi voit myös mennä bongaamaan erikoisia lintuja tai lähteä veneilemään. Kolmen minuutin kävelymatkan jälkeen saavut El Salerin kylän keskustaan, josta löytyy kauppoja, kuppiloita ja paljon muuta mitä espanjalaiselta kylältä voi odottaa. Ympärilläsi oleva luonnonpuisto tunnetaan eläin- ja kasvilajien moninaisuudesta, ja paikallisiin ruokiin käytetäänkin paljon tuoreita luonnon antimia. Tiesitkö että paella on Valenciasta kotoisin? Näin ollen kyseinen herkku maistuu parhaimmalta sen kotikonnuilla.

Albuferan luonnonpuistosta pääset linja-autolla nopeasti Valencian sykkeeseen. Kaunis rantakaupunki on Espanjan kolmanneksi suurin, ja se ihastuttaa pitkillä hiekkarannoillaan sekä ainutlaatuisella arkkitehtuurilla. Käy lomasi aikana vierailemassa Ciudad de las Artes y las Cienciasin tiedepuistossa ihmettelemässä uskomatonta arkkitehtuuria ja ihastele vedenalaista maailmaa L'Oceanogràficissa. Käy myös tutustumassa historiaa hehkuvaan vanhaankaupunkiin.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Rekisteröitymismaksu ja kaikki kurssimateriaalit 35,00 € per henkilö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 1 henkilö omassa huoneessa.
Enintään 2 henkilöä kahden hengen huoneessa (huomioithan, että tämä huone on varattava vähintään kahdelle).
Enintään 3 henkilöä samassa huoneessa (huomioithan, että voit varata tämän huoneen myös yksin, jolloin jaat huoneen kahden muun saman sukupuolen edustajan kanssa.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

Voit osallistua kurssille yksin

Lapsialennukset

Kielikurssi ei valitettavasti tarjoa lapsialennuksia.

Huomioithan, että kielikurssin alaikäraja on 16 vuotta.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Majoitus ei valitettavasti ole esteetön. Majoituksessa ei myöskään ole hissiä.

Majoitus

Kurssin ajan majoitut mökissä, jossa on yhteensä kolme huonetta. Jaat muiden kurssilaisten kanssa keittiön sekä kylpyhuoneen.

Internet

Kampuksella on maksuton Wi-Fi yleisissä tiloissa.

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Rahayksikkö

Espanjassa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Espanjan hintataso

Tässä muutama esimerkki Espanjan hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa 8,00–16,00 €
Tuopillinen paikallista olutta 2,60–5,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta 0,35–1,00 €
Linja-autolippu noin 2,30 €
Taksimatkan hinta per kilometri 2,40–4,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa Valenciasta

Valencian väkiluku on noin 786 400.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin ranta 900 m
Valencian keskusta 11,5 km
Ciutat de les Arts i de les Ciències 8,5 km
La Seu -katedraali 12 km
La Lonja de la Seda -rakennusryhmä 12 km
Valencian lentokenttä 21 km

Liikkuminen Valenciassa

Valencian ydinkeskusta on suhteellisen kompakti, joten liikkuminen nähtävyyksiltä toisille on vaivattominta jalkaisin. Valenciassa on kuitenkin kattava julkisen liikenteen verkosto. Linja-auto on kävelyn ohella ainut tapa liikkua vanhassakaupungissa. Metrolla sen sijaan pääsee siirtymään muihin kaupunginosiin.

Kielikurssisi ajan majoitut El Salerin rannikolla, noin 11,5 kilometrin päässä Valencian keskustasta. Pääset matkustamaan keskustan aktiviteettien äärelle linja-autolla 25 minuutissa. Linja-autopysäkki sijaitsee noin 300 metrin päässä hotellistasi.

Keskilämpötilat

Tammikuu +13 °C
Helmikuu +14 °C
Maaliskuu +15 °C
Huhtikuu +16 °C
Toukokuu +19 °C
Kesäkuu +21 °C
Heinäkuu +24 °C
Elokuu +24 °C
Syyskuu +22 °C
Lokakuu +19 °C
Marraskuu +16 °C
Joulukuu +14 °C

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Escuela Albufeira sijaitsee Albufeiran kansallispuistossa merenrannan läheisyydessä. Valencian lentokenttä ja keskusta ovat 20 minuutin päässä ja El Saler -kylän keskustaan kävelee 3 minuutissa.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen