Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Näe ja koe kaunis Sisilia autoillen

 • Aurinkomatkat
 • Modica
hinta alkaen € 689,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Autoretkeile ympäri Sisilian tunnelmallista saarta. Tarjoukseen sisältyy 7 yön majoitus Kakaw Modica Charming House Apartment -huoneistohotellissa, aamiaiset, meno-paluulennot Cataniaan, suklaanmaistelu Modicassa, tervetuliaislahja, vuokra-auto koko loman ajaksi sekä käsimatkatavara.

Tervetuloa Sisiliaan! Saarella sinua odottavat upeat hiekkarannat, turkoosinsinisenä kimmeltävä Välimeri sekä kauniit vehreät ja vuoristoiset maisemat. Eikä pidä tietenkään unohtaa Euroopan korkeinta tulivuorta Etnaa. Anna sisilialaisten ruokien viedä kielesi mennessään, mutta muista jättää tilaa myös jälkiruoalle. Tarjoukseen sisältyy nimittän herkullisen suklaan maistelua Modicassa. Sinulla on myös koko lomasi ajan käytettävissä vuokra-auto, jonka nokan voit suunnata esimerkiksi juuri kohti Etnaa. Kenties haluat kuitenkin tunnelmoimaan kauniisiin rantakyliin tai vähän suurempiin kaupunkeihin. Sinulla on vapaus valita.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Cataniaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 7 yön majoituksen Kakaw Modica Charming House Apartment -huoneistohotellissa
 • Aamiaiset
 • Tervetuliaislahja (pullollinen viiniä ja hedelmäkori)
 • Suklaanmaistelu Modicassa
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Käsimatkatavara
Seikkailuja Sisiliassa

Sisilia on todellinen Välimeren helmi. Aurinkoa, hiekkarantoja, herkullista ruokaa ja rentoa tunnelmaa. Voisiko sitä enempää pyytää? Nauti vapaudentunteesta ja leppoisasta elämänmenosta suunnatessasi kohti seikkailuja tällä upealla saarella. Vietä päivä rannalla tai seikkaile hotellisi ympäristössä Modicassa, joka on herttainen kaupunki eteläisessä Sisiliassa. Kävele pitkin Modican pääkatua Corso Umbertoa ja vieraile sen varrella sijaitsevissa suklaaputiikeissa, kahviloissa ja ravintoloissa. Modicasta käsin on helppoa suunnata autoilemaan ympäri saarta. Aja esimerkiksi kohti Palermoa ja anna maisemien lumota sinut. Matkan aikana ehdit vierailla Sisilian tunnetuimmissa kaupungeissa, mutta auton ansiosta pääset myös syrjäisiinkin pikkukyliin. Kenties löydät myös unelmien rannan, jolle kaikki muut eivät ole vielä löytäneet. Pakkaa laukut ja anna seikkailun alkaa.

Kakaw Modica Charming House Apartment

 • Huoneisto
 • Modica, Italia
Property

Hurmaavan huoneistohotellin huoneistoissa on makuuhuone, keittonurkkaus ja olohuone, jossa on televisio ja sohva. Keittonurkkauksessa on mikrouuni, jääkaappi, keittolevy sekä kahvin- ja vedenkeitin. Huoneistossa on myös parveke ja maksuton Wi-Fi-yhteys. Aamiainen tarjoillaan päivittäin muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevassa ravintolassa. Herkullinen aamiainen koostuu kahvista, cappuccinosta, briosseista sekä tuoreesta mehusta.

Avaimet majoitukseesi noudat osoitteesta Kakaw Enoteca, Corso Umberto I, 136,
97015 Modica

 • +2
Lue lisää

Huoneisto

4 aikuista majoitustyypissä huoneisto

Huoneiston tunnelmallisessa makuuhuoneessa on parivuode. Mukavassa kylpyhuoneessa on suihku ja maksuttomia kylpytuotteita.

Mitä tehdä Sisiliassa?

Sisiliassa on kaikille jotakin. Kulttuurimatkailijalle on tarjolla lukemattomia nähtävyyksiä ja museoita, luonnossa viihtyvälle on vehreyttä ja loistavat patikointimaisemat sekä auringonpalvojille tietysti upeita rantoja ja kirkkaita uimavesiä.

 • Palermo: Sisilian pääkaupunki Palermo on ehdottomasti vierailun arvoinen. Kaupungin historia ulottuu monen tuhannen vuoden päähän, joten täällä pääsee todella ihailemaan monien eri kulttuurien ja sivilisaatioiden jättämiä jälkiä. Palermon vanhakaupunki on yksi Euroopan laajimmista, joten varaa reilusti aikaa kaupunkiin tutustumiseen.
 • Etna: Tulivuori Etna on todella vaikuttava näky ja se hallitseekin massiivisuudellaan itäisen Sisilian maisemaa. Etna on upea näky kaukaa ihailtuna, mutta mikäli kuntoilu kiinnostaa, kannattaa Etnan rinteillä käydä myös patikoimassa. Etnan kraatereille järjestetään myös opastettuja retkiä.
 • Noto: Hurmaava Noto sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Modicasta. Noton pitkä historia näkyy kaupungin kauniissa arkkitehtuurissa. Tänne kannattaa lähteä tunnelmoimaan pikkukujille ja istuskelemaan aukioiden laitamien kahviloihin. Täältä voit myös löytää upeat italialaiset matkamuistot ja tuliaiset.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 2,00 € per henkilö ja yö (maksetaan paikan päällä)
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kolme henkilöä ja yksi 0–3-vuotias lapsi sekä yksi 4–12-vuotias lapsi.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–3-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
4–12-vuotiaat majoittuvat alennettuun hintaan ja maksavat lennoista normaalisti.
Kolmas aikuinen majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Huoneistohotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön. Hotellissa ei ole hissiä.

Internet

Maksuton Wi-Fi-yhteys

Vuokra-auto

Luethan ylempää löytyvät vuokra-auton ehdot tarkasti ennen matkan varaamista.

Pysäköinti

Huoneistohotellin ympäristössä on julkisia pysäköintipaikkoja

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Italiassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla teillä. Katujen viitoitus tai osoitemerkinnät eivät aina ole selviä, joten olethan opasteiden kanssa tarkkana. Mikäli vierailet pienemmissä kaupungeissa ja muissa kohteissa, kannattaa reitti selvittää etukäteen.

Tietoa kohteesta

Modican väkiluku on 54 580.
Sisiliassa puhutaan italiaa, mutta englannilla pärjää kohtalaisesti turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Ragusa 17 km
Noto 40 km
Pozzallo 20 km
Syrakusa 72 km
Catania 120 km
Gela 80 km
Taormina 174 km
Palermo 268 km
Catanian lentokenttä 115 km

Rahayksikkö

Italiassa on käytössä euro. Käteinen on Sisiliassa, erityisesti pienissä kaupoissa, ravintoloissa sekä kahviloissa, tavallisin maksutapa. Pankkikortilla pystyy maksamaan kuitenkin isoissa liikkeissä.

Hintataso

Sisilian hintataso on pääasiassa edullisempi kuin Suomessa. Turistikohteissa hinnat voivat olla jopa Suomen tasoa.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00–20,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,20–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–1,30 €
Linja-autolippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–2,70 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,00–6,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu +11 °C
Helmikuu +12 °C
Maaliskuu +13 °C
Huhtikuu +15 °C
Toukokuu +19 °C
Kesäkuu +23 °C
Heinäkuu +26 °C
Elokuu +27 °C
Syyskuu +24 °C
Lokakuu +20 °C
Marraskuu +16 °C
Joulukuu +13 °C

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Huoneistohotelli sijaitsee 115 kilometrin päässä Catanian lentokentältä. Matka huoneistohotellille kestää vuokra-autolla noin tunnin ja 35 minuuttia.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen