Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Kuvankaunis Malta autolla

 • Kiertomatkat
 • 7 tai 10 yötä
 • Malta
hinta alkaen € 449,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde kiertomatkalle yhdelle Välimeren kauneimmista saarista. Tarjous sisältää 7 tai 10 yön majoitukset kahdessa eri hotellissa, aamiaiset, meno-paluulennot Maltalle, vuokra-auton koko loman ajaksi sekä käsimatkatavaran.

Kiertomatka Maltan silmiähivelevän kauniissa maisemissa odottaa sinua. Matkan aikana pääset tutustumaan tähän hurmaavaan pieneen saareen. Maltalta löydät kaunista luontoa, turkoosinsinisenä kimmeltävän meren sekä paljon kulttuuria ja historiaa. Käytössäsi oleva vuokra-auto antaa sinulle vapauden valita vierailukohteesi oman makusi mukaan joka päivä. Voit suunnata autosi kohti rantoja ja rentoa tunnelmaa tai lähteä johonkin Maltan monista historiallisista kaupungeista ihastelemaan nähtävyyksiä.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Maltalle (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 tai 4 yön majoitus Hotel Calypso Gozossa (Gozon saari)
 • 4 tai 6 yön majoitus Plaza Regency Hotelissa (Maltan pääsaari)
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 - 4: Hurmaava Gozo (10 yön kiertomatkalla päivät 1–5)

Hyppää vuokra-autosi kyytiin lentokentällä ja suuntaa kohti Gozon kuvankaunista saarta. Matka Gozolle kulkee halki upeiden maisemien ja kestää noin tunnin ja 45 minuuttia. Kurvaa autosi aivan rannan tuntumaan, sillä vietät matkasi ensimmäiset 3 tai 4 yötä (riippuen matkasi pituudesta) Hotel Caly… Lue lisää

Hotel Calypso Gozo

Päivä 5 - 8: Aurinkoinen Malta (10 yön kiertomatkalla päivät 6–8)

Matka jatkuu Maltan pääsaarelle ja sen kauniiseen Slieman kaupunkiin. Slieman Plaza Regency Hotelissa vietät matkan seuraavat 4 tai 6 yötä (riippuen matkasi pituudesta). Hotelli sijaitsee rantapromenadilla, joka kutsuu leppoisalle kävelylle aamuin illoin. Suuntaa vuokra-autosi kohti Vallettaa, j… Lue lisää

Plaza Regency Hotels
Lisävalintaiset retket
 • Gozon ja Cominon parhaat palat: Koko päivän pituinen kiertomatka Jeepin kyydissä kuljettaa sinut Maltan pohjoissaarille. Retki sisältää kuljetukset suoraan hotelliltasi. Tie vie sinut ensimmäisenä kohti kaunista Gozoa ja kuljettajan kyydissä pääset ihastelemaan saaren parhaita paloja. Kyyti pysähtyy kaikkien saaren merkittävimpien nähtävyyksien äärellä. Kiertoajelun jälkeen suuntaat pikaveneellä Cominon saarelle ja sen äärettömän kauniin Blue Lagoonin äärelle, missä ehdit uimaan ja nauttimaan auringosta ennen paluumatkaa kohti Sliemaa. Retki sisältää lounaan ja kaikki kuljetukset.
 • Vallettan satamaristeily: Lähde risteilylle pitkin Maltan kauneimpia satamia. Risteily alkaa Sliema Ferriesistä ja kuljettaa sinut Vallettaa ympäröivien satama-alueiden ympäri. Matkan aikana pääset kuulemaan yksityiskohtaisen selostuksen Vallettan ja sitä varjelleiden kaupunkien historiasta. Risteily kestää noin 1,5 tuntia.
 • Marsaxlokk & Blue Grotto: Marsaxlokk on piskuinen kalastajakylä, jonka perinteiset sunnuntaimarkkinat vetävät puoleensa niin paikallisia kuin turistejakin joka viikonloppu. Tämän lisäksi pääset vierailemaan Blue Grotton hohtavan sinisten vesien ja kalliomuodostelmien äärellä veneellä. Ohjelma päättyy vierailuun Maltan perinteisissä kylissä. Retki sisältää kuljetukset hotellilta.

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Peugeot 208, Daihatsu Sirion tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa enintään 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta. Luottokortin numeron täytyy olla kortissa kohokuviolla. Paikallinen palveluntarjoaja ei hyväksy luottokortteja, joissa ei ole kohokuviota.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Check-in

Hotel Calypso Gozossa check-in on klo 14.00.

Plaza Regency Hotelissa check-in on klo 15.00.

Check-out

Hotel Calypso Gozossa check-out on klo 12.00.

Plaza Regency Hotelissa check-out on klo 11.30.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kolme henkilöä huoneessa

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoilla sylivauvan hinnan.
2–12-vuotiaat majoittuvat 50 % alennuksella ja maksavat lennoista normaalisti.
Yli 13-vuotiaat majoittuvat 25 % alennuksella ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Internet

Hotel Calypso Gozossa on maksuton Wi-Fi-yhteys.

Plaza Regency Hotelin aulatiloissa on maksuton Wi-Fi-yhteys.

Pysäköinti

Hotel Calypso Gozon ympäristössä on maksuttomia julkisia pysäköintipaikkoja.

Plaza Regency Hotel järjestää pyydettäessä pysäköinnin. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Vuokra-auto

Luethan ylempää löytyvät vuokra-auton ehdot tarkasti ennen matkan varaamista.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Molemmissa hotelleissa on rajoitetusti esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalvelumme saatavuuden varmistamiseksi.

Liikkuminen kohteessa

Huomioithan, että Maltalla on vasemmapuoleinen liikenne. Maltalla pätee samat liikennesäännöt kuin Suomessa, vaikka niitä ei aina välttämättä noudateta. Varo erityisesti kapeita ja mutkittelevia teitä. Tiet voivat kaupunkien ulkopuolella olla osittain huonossa kunnossa.

Tietoa kohteesta

Maltan väkiluku on noin 445 000. Gozon saarella asuu noin 31 000 ihmistä. Maltan viralliset kielet ovat malta ja englanti. Myös italiaa ymmärretään yleisesti.

Rahayksikkö

Maltalla on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Maltan hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,00–15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,60–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,50–1,00 €
Linja-autolippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–2,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu +13 °C
Helmikuu +13 °C
Maaliskuu +14 °C
Huhtikuu +16 °C
Toukokuu +19 °C
Kesäkuu +23 °C
Heinäkuu +26 °C
Elokuu +26 °C
Syyskuu +25 °C
Lokakuu +21 °C
Marraskuu +17 °C
Joulukuu +14 °C

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Plaza Regency Hotel sijaitsee Slieman kaupungissa Maltalla aivan meren lähettyvillä. Ajomatka lentokentältä hotellille kestää noin 20 minuuttia.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen