Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Nepal ja Himalajan korkeudet

 • Kiertomatkat
 • Nepal
hinta alkaen € 1.809,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Koe majesteettinen Nepal! Tarjoukseen sisältyy 11 tai 15 yön majoitukset, lennot Kathmanduun, aamiaiset tai täysihoito päivästä riippuen, opastettuja retkiä, kaikki kuljetukset, käsimatkatavara ja vaellusta 15 yön matkalla.

Hengitä syvään raikasta vuoristoilmaa ja avaa silmäsi. Eteesi avautuu näkymä maailman vaikuttavimmista vuorista. Kiertomatkan aikana matkustat läpi Nepalin ja Himalajan, ohitat koskematonta luontoa, tapaat paikallisten kylien asukkaita ja tutustut nepalilaiseen kulttuuriin oppaan johdolla. Seikkailet keskellä viidakkoa, bongaat eksoottisia eläimiä ja kasveja, koet uusia makuelämyksiä ihanien aterioiden äärellä sekä halutessasi vaellat yksissä maailman kauneimmista maisemista. Tästä alkaa upea seikkailu kaikille aisteille – matka, jollaista et ole koskaan kokenut!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Kathmanduun (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3+2 yön majoitus Kathmandussa (Yatri Suites & Spa) aamiaisilla
 • 2 yön majoitus Chitwanin kansallispuistossa (Hotel Seven Star) täysihoidolla
 • 1 yön majoitus Lumbinissa (Sakya Guest House) täysihoidolla
 • 3 yön majoitus Pokharassa (Hotel Crystal Palace) aamiaisilla
 • Kaikki kuljetukset
 • Englanninkieliset opastukset
 • Kathmandun kaupunkikierros (sis. opastuksen)
 • Retki Bhaktapuriin ja Pataniin (sis. kuljetukset, opastuksen ja sisäänpääsymaksut)
 • Retki tharu-heimon kylään ja perinteinen kansantanssiesitys
 • Retki Chitwanin kansallispuistossa (kanoottiretki, viidakkovaellus ja jeeppisafari)
 • Pokharan kaupunkikierros (sis. opastuksen)
 • Vaellus Sarangkotiin auringonnousun aikaan (sis. vaelluksen ja veneretken)
 • Käsimatkatavara
 • 15 yön matkalla:
 • 4 yön majoitukset retkeilymajoissa (Ulleri, Ghorepani, Tadapani ja Tolka)
 • Laukunkantaja kahdelle henkilölle (yhteensä enintään 18 kg)
 • Maksuton matkatavaroiden säilytys Hotel Crystal Palacessa Pokharassa
Lisävaihtoehdot
 • Kokkauskurssi
 • Mount Everest lentokoneella
 • Varjoliitoa Pokharassa
 • Lento Kathmandusta Chitwanin kansallispuistoon ja Pokharasta Kathmanduun
Reitti

Päivä 1 - 3: Saapuminen Kathmanduun

Saavuttuasi Kathmanduun, lentokentällä sinua vastassa oleva kuljettaja vie sinut ensimmäiselle hotellillesi. Loppupäivän Nepalin pääkaupungissa saat viettää haluamaasi tapaan. Kathmandu on kaupunki täynnä sanoinkuvailematonta kauneutta, joka huokuu herkullisia tuoksuja, upeiden nähtävyyksien loi… Lue lisää

Yatri Suites & Spa

Päivä 4 & 5: Chitwanin kansallispuisto

Neljäntenä aamuna matkaat maitse Kathmandusta Chitwanin kansallispuistoon. Voit myös halutessasi korvata varausvaiheessa 6–7 tuntia kestävän kuljetuksen lennolla. Saavut perille sopivasti lounasaikaan, ja nautit tarjoukseen sisältyvän lounaan Chitwanissa. Lounaan jälkeen vierailet Himalajan etel… Lue lisää

Hotel Seven Star

Päivä 6: Pyhä Lumbini

Aamiaisen jälkeen hyvästelet Chitwanin ja kuljet noin 4–5 tunnin matkan päässä sijaitsevaan Lumbiniin. Matkan aikana ohitat Terai-alangon vehreitä kumpuja sekä kauniita laaksoja ja niiden takana jykevästi seisovia lumihuippuisia vuoria. UNESCOn maailmanperintökohteisiin kuuluva Lumbini tunnetaan… Lue lisää

Sakya Guest House

Päivä 7 - 9: Pokhara

Aamiaisen jälkeen suuntaat kohti Pokharaa, joka on Nepalin toiseksi suurin kaupunki. Noin 6 tuntia kestävän matkan jälkeen saavut Pokharan laaksossa sijaitsevaan kaupunkiin. Iltapäivällä sinulla on aikaa tutustua itseksesi Pokharan järven rantaa reunustavaan turistialueeseen. Ihastele kauniita n… Lue lisää

Hotel Crystal Palace

Päivä 10 - 12: Takaisin Kathmanduun tai ikimuistoinen vaellus

11 yön matka:

Jos valitsit yhdentoista yön matkan, on tänään aika suunnata takaisin Kathmanduun. Noin 8 tuntia kestävän kuljetuksen aikana pysähdyt kuitenkin matkan varrella pienessä vuoristokaupungissa, Bandipurissa. Kaupunki on erityisen suosittu vierailukohde loistavasti säilyneen kul… Lue lisää

Yatri Suites & Spa

Päivä 13 - 15: Kathmandu ja paluu Suomeen

Viimeinen vaelluspäiväsi on saapunut! Tolkassa herättyäsi voit aloittaa päiväsi ihailemalla Hiunchulin, Gangapurnan, eteläisen Annapurnan sekä muiden huippujen mahtipontisuutta. Aamiaisen nautittuasi lähdet kulkemaan kohti Pokharaa. Päivän vaellusosuus kestää noin 5–6 tuntia. Ohitettuasi upeita … Lue lisää

Lisävaihtoehdot

 • Kokkauskurssi matkapäivänä 11 tai 15. Kolme tuntia kestävällä kokkauskurssilla opit herkullisen nepalilaisen keittiön salat. Käyt paikallisella torilla ostamassa raaka-aineet, jonka jälkeen opit nepalilaisen perheen opastuksella aterian valmistamisen. Kokkauskurssi ei sisällä alkoholillisia juomia.
 • Mount Everest lentokoneella matkapäivänä 2, 3 tai 11. Tunnin kestävän lennon aikana näet maailman korkeimman vuoren yläilmoista. Retki sisältää kuljetukset lentokentälle ja lennon.
 • Varjoliitoa Pokharassa matkapäivänä 8. Koe jännittäviä hetkiä 20 minuuttia kestävän varjoliidon aikana. Ihastelet maisemia Himalajalle ja Phewa-järvelle. Varjoliitoilu sisältää kamera- ja videolaitteet ja kuljetukset.
 • Voit halutessasi valita lennon Kathmandusta Chitwanin kansallispuistoon tai Pokharasta Kathmanduun. Jos et valitse lentoa, sinut kuljetetaan kohteisiin linja-autolla.
Annapurnan vaellus

Jos valitsit 15 yön matkan, huomioithan seuraavat asiat:
- Vaellusta suositellaan vain niille, joiden kunto kestää päivittäisen noin 7 tunnin vaeltamisen.
- Majoitut yksinkertaisissa retkimajoissa, joissa on suihku.
- Vaellukseen sisältyy asiantunteva opas, šerpa, joka kantaa enintään 18 kg tavarat kahdelta hengeltä, kuljetukset sekä majoitukset.
- Huomioithan, että ateriat eivät sisälly tarjoukseen. Kaikki retkimajat kuitenkin tarjoilevat ruokaa.
- Jos matkustat yksin, šerpa ei lähde mukaan vaellukselle. Tällöin opas kantaa enimmillään 7 kg matkatavaran.
- Voit jättää tarpeettomat matkatavarat Hotel Crystal Palaceen Pokharaan, josta voit noutaa ne vaelluksen jälkeen.
- Otathan mukaasi asianmukaiset varusteet.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
 • Mahdolliset viisumikulut
 • Vaellustarvikkeet
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

Tarjoukseen ei valitettavasti päde lapsialennukset

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole esteetön. Huomioithan, että kaikissa hotelleissa ei välttämättä ole hissiä.

Internet

Maksuton Wi-Fi hotelleissa. Huomioithan, että vaellusreitillä ei todennäköisesti ole internet-yhteyttä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Reitti ja olosuhteet

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kuljetukset

Kuljettajasi odottaa sinua lentokentän informaatiotiskin luona TravelBird-logon ja nimeäsi kantavan kyltin kanssa. Hotellilta lähtevien kuljetusten kohdalla kuljettaja odottaa sinua hotellin aulassa. Huomioithan, että kuljetukset järjestetään yhteiskuljetuksina.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat yksin oman seurueesi kanssa. Retket järjestetään kuitenkin ryhmissä, jos samaan aikaan matkustaa muita henkilöitä. Huomioithan, että kaikki matkustajat eivät välttämättä ole suomalaisia.

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää paljon kävelyä.

Jos valitset 15 yön matkan, on sinulla oltava kohtalaista parempi kunto. Vaellat päivittäin 4–8 tuntia korkealla vuoristossa.

Vaellusvarusteet

Jos valitset 15 yön matkan, muistathan ottaa mukaan kaikki vaellukselle vaadittavat varusteet. Vaatteiden on oltava kevyitä, sopivia monelle eri lämpötilalle sekä ilmastolle, nopeasti kuivuvia sekä joustavia. Otathan myös mukaasi vaelluskengät sekä lenkkitossut tai sandaalit, lämpimän takin, sadetakin, vaellukseen sopivia housuja, lyhyt- ja pitkähihaisia paitoja, hatun ja hanskat, otsalampun sekä ensiaputarvikkeet. Teethän tarpeeksi tutkimusta ennen matkalle lähtöä, mitä kaikkea vaellukselle pitää ottaa mukaan.

Retket ja opastus

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Retkien opastukset suoritetaan englanniksi.

Viisumi ja passi

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Nepaliin. Maksullisen turistiviisumin saat lentokentältä, ja se maksetaan heti lentokentällä. Suurella todennäköisyydellä viisumin voi maksaa vain käteisellä, ja helpoiten sen saa maksettua Yhdysvaltain dollareilla. Muistathan ottaa mukaasi passikuvan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Suosittelemme säilyttämään kuitin viisumista tai ottamaan passista kopion viisumin hakemisen jälkeen passin hukkumisen varalta.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta viisumia haettaessa.

Rokotukset

Matkustaessasi Nepaliin, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet japanin aivotulehdusta, koleraa, lavantautia, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää sekä A- ja B-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Aikaero

Nepalin aika Suomeen verrattuna on kesäisin edellä 2 tuntia ja 45 minuuttia sekä talvisin 3 tuntia ja 45 minuuttia

Tietoa Nepalista

Nepalin väkiluku on noin 28,5 miljoonaa. Nepalissa puhutaan yli sataa kieltä, mutta maan virallinen kieli on nepali. Nepalia kirjoitetaan devanagari-aakkosilla. Suurimmissa kaupungeissa englannilla pärjää hyvin, mutta maaseudulla asuvat paikalliset eivät välttämättä puhu ollenkaan englantia.

Rahayksikkö

Nepalin rahayksikkö on Nepalin rupia (NPR), joka on arvoltaan noin 0,0084 €. Nepalin turistikohteista löytyy nostoautomaatteja. Huomioithan, että luottokortilla maksaminen ei välttämättä ole kaikkialla mahdollista, joten muistathan kantaa käteistä varmuuden vuoksi mukanasi koko ajan. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokortin maksutapahtumista.

Nepalin hintataso

Tässä muutama esimerkki Nepalin hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 0,90–1,80 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50–2,40 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,20–0,35 €
Linja-auto- tai metrolippu noin 0,13–0,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,25–0,60 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Nepalin ilmasto

Nepalissa on viisi ilmastovyöhykettä, jotka vaihtelevat korkeuksien ennemmin kuin alueiden mukaan. Vieraillessasi Kathmandussa tai Pokharassa, pääset nauttimaan miellyttävästä ilmastosta, jolloin ilma ikinä ei ole liian kuuma. Talvisin saattaa kirkkaalta taivaalta sataa myös lunta. Nepalin sadekausi on kesä-elokuussa, jolloin useimmiten sadetta tulee kuitenkin vain öisin.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen