Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin
 • Matkaopas sisältyy

Versailles'n ja Pariisin miniloma

 • Kaupunkilomat
 • Pariisi
hinta alkaen € 389,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde kaupunkilomalle kauniiseen Pariisiin. Tarjoukseen sisältyy 2 yön majoitus Hotel Romance Malesherbesissä, aamiaiset, meno-paluulennot Pariisiin, käsimatkatavara, pääsylippu ja ääniopastus Versailles'n palatsiin, Restopolitan-ravintolakuponki sekä risteily Seine-joella.

Romanttiselle lomalle haikailevien ikisuosikki Pariisi kutsuu jälleen pienten leipomoiden, viehättävien puistojen ja ällistyttävien museoiden vetämänä. Matkan aikana pääset myös ihailemaan Versailles'n palatsin loistoa. Sukella Marie Antoinetten maisemakuvaan ja palatsin upeaan 800 hehtaarin viheralueeseen. Ihaile rakennuksen peilikäytäviä, koristeellisia puutarhoja ja muita ikonisia piirteitä, jotka ovat inspiroineet lukemattomia rakennuksia ympäri maailmaa.

Tarjous sisältää
 • 2 yön majoitus Hotel Romance Malesherbesissä
 • Meno-paluulennot Pariisiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • Aamiaiset
 • Pääsylippu Versailles'n palatsiin ja puutarhaan
 • Restopolitan-ravintolakuponki: kahden hengen illallisella toinen annos maksutta
 • Risteily Seine-joella
Loistokas Pariisi

Pariisi on kiistatta yksi maailman romanttisimmista kaupungeista. Tyylikkäät pariskunnat kävelevät käsi kädessä pitkin kaupungin kauniita katuja. Mikset sinäkin lähtisi tunnelmoimaan Pariisiin? Kaupunki ei tietenkään ole ainoastaan pariskuntien, sillä Pariisissa on kaikille jotakin. Lukemattomat museot, kauniit rakennukset, tunnelmalliset kahvilat ja ravintolat, puistot sekä tyylikkäät ihmiset luovat Pariisin ainutlaatuisen tunnelman. Anna komean Eiffel-tornin, mahtipontisen Riemukaaren ja kauniin Notre Damen viedä sydämesi mennessään.

Hotel Romance Malesherbes

 • Hotelli
 • Pariisi, Ranska
lounge

Karismaattinen boutique-hotelli Romance Malesherbes sijaitsee Pariisin 17. kaupunginosassa. Champs-Élysées sekä Montmartre sijaitsevat noin 2,5 kilometrin päässä ja Parc Monceau noin kilometrin päässä hotellilta. Hotel Romance Malesherbesissä yhdistyy nykyaikainen mukavuus ja perinteinen arkkitehtuuri. Päivittäinen aamiainen tarjoillaan hotellin holvatussa kellarissa ja sisältää leipomuksia, kahvia, teetä, muroja, juustoja ja muita herkkuja.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Lue lisää
Room bad quality

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hiljaiset ja tilavat huoneet on sisustettu tyypilliseen pariisilaiseen eleganttiin tyyliin ja ovat varustettu parivuoteella, työpöydällä, tallelokerolla, televisiolla ja kylpyhuoneella, jossa on suihku tai kylpyamme.

Mitä tehdä Pariisissa?

Pariisissa ei tule tylsää. Kaupunki on pullollaan kuuluisia nähtävyyksiä, kahviloita, ravintoloita, museoita ja ostosmahdollisuuksia.

 • Ostokset: Pariisilaiset ovat kuuluisia tyylikkyydestään. Kaupungin asukkaille kauniisti pukeutuminen ja muodin seuraaminen on osa arkea. Katutyylin ihaileminen on hauskaa, mutta oman vaatekaapin päivittäminen onnistuu Pariisin lukuisissa putiikeissa ja tavarataloissa helposti. Kävele Champs-Élysées'n kuuluisaa puistokatua ja lumoudu huippusuunnittelijoiden liikkeiden komeista ulkoasuista. Ota seuraavaksi suunta tavarataloihin ja uppoudu tarjonnan runsauteen. Esimerkiksi Galeries Lafaytte ja Printemps ovat tavaratalojen kermaa ja vierailun arvoisia.
 • Herkuttelu: Pariisi on herkuttelijan paratiisi. Käy hakemassa tuore patonki leipomosta ja osta sen seuraksi pala juustoa sekä pullollinen viiniä. Jälkiruoka kruunaa tietysti aina herkutteluhetken. Pariisissa leivoksia ja kakkuja on joka makuun. Haukkaa pala éclair-leivoksesta eli ranskalaisesta tuulihatusta tai upota lusikkasi herkulliseen crème brûlée -paahtovanukkaaseen. Ota jälkiruoan kaveriksi kahvi ja istahda alas ihailemaan ohi lipuvien pariisilaisten vaivatonta tyylikkyyttä.
 • Puistot: Pariisilaiset puistot ovat täysin omaa luokkaansa. Lähde rennolle iltapäiväkävelylle Luxembourgin puistoon ja anna valtavan puistoalueen pyyhkiä arkihuolet mennessään. Ihastele näyttävää Luxembourgin palatsia, useita upeita veistoksia ja patsaita sekä suloista lampea.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Versailles'n palatsi ja puutarha

Pääset matkasi toisena päivänä vierailemaan myös loistokkaassa Versailles'n palatsissa. Matkaasi sisältyvällä pääsylipulla pääset ihailemaan palatsia ja sitä ympäröivää puutarhaa jonon ohi. Saat mukaasi myös ääniopastuksen, jonka avulla saat vierailustasi enemmän irti. Muista ottaa kamerasi mukaan, sillä tämä palatsi on todella kuvauksellinen. Ikuista tämä UNESCOn maailmanperintökohteiden listallakin oleva hämmentävän kaunis rakennus omiin kuvakokoelmiisi. Varaa aikaa myös rennolle kävelyhetkelle palatsin upeassa puistossa, jossa voit ihailla lukemattomia patsaita, kukkaistutuksia, tekolampia, muotoonleikattuja puita ja suihkulähteitä.

Versailles sijaitsee 18 kilometrin päässä hotellistasi. Matka hotellilta Versailles'n palatsille kestää noin 54 minuuttia L-junalla, joka lähtee hotellin läheiseltä Pont Cardinet -asemalta. Saat pääsyliput matka-asiakirjojen mukana.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 0,83 € per henkilö ja yö (maksetaan paikan päällä)
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset Versailles'n palatsille
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Pääset kätevästi Pariisin Charles de Gaullen lentokentältä hotellillesi julkisilla kulkuyhteyksillä. Kävele lentokentällä sijaitsevalle Aeroport Charles De Gaullen juna-asemalle, josta nouset B-junan kyytiin. Jää pois Gare du Nordin asemalla. Kävele läheiselle La Chapelle -metroasemalle. Metrolinja 2 vie sinut Villiers-pysäkille, josta on noin 750 metrin kävelymatka hotellillesi.

Pääset myös Paris Orlyn lentokentältä hotellillesi kätevästi julkisilla kulkuyhteyksillä. Kävele noin 550 metrin päässä sijaitsevalle Orly Sudin linja-autopysäkille, josta nouset DIRECT1-linjan kyytiin. Jää pois Gare Montparnasse -asemalla. Kävele läheiselle Gaîté-metroasemalle, josta metrolinja 2 vie sinut Saint-Lazaren asemalle. Hotellisi on noin kilometrin päässä asemalta.

Taksilla matka Paris Orlyn lentokentälle kestää noin 35 minuuttia ja maksaa noin 45,00–55,00 €, kun matka Charles de Gaullen lentokentälle kestää noin 45 minuuttia ja maksaa 70,00-90,00 €.

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoitusten hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole esteetön. Hotellissa on hissi.

Internet

Maksuton Wi-Fi-yhteys

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Restopolitan-ravintolakuponki

Restopolitan-ravintolakupongilla saa valikoiduissa ravintoloissa kahden hengen illallisella toisen annoksen maksutta. Saat ravintolakupongin hotellilta.

Pääsylippu Versailles'n palatsiin

Saat pääsylipun matka-asiakirjojen mukana

Risteily Seine-joella

Saat tarjoukseen sisältyvän Seine-risteilyn pääsylipun hotellilta

Tietoa kohteesta

Pariisin väkiluku on noin 2 273 300.

Pariisissa puhutaan ranskaa, mutta englanilla pärjää erinomaisesti turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 210 m
Versailles 18 km
Louvre 4,0 km
Eiffel-torni 4,0 km
Montmartre 2,6 km
Charles de Gaullen lentokenttä 26 km
Paris Orlyn lentokenttä 20 km

Rahayksikkö

Ranskassa käytetään euroa. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Pariisin hintataso

Pariisin hintataso vastaa Suomen tasoa. Tässä muutama esimerkki hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10–15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 5,00–8,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 2,00–4,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,45–1,00 €
Linja-auto- tai metrolippu noin 1,70–1,90 €
Taksin hinta per kilometri noin 1,05–1,50 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 2,70–6,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu +3,5 °C
Helmikuu +4,9 °C
Maaliskuu +6,9 °C
Huhtikuu +10,4 °C
Toukokuu +13,3 °C
Kesäkuu +17,3 °C
Heinäkuu +18,7 °C
Elokuu +18,1 °C
Syyskuu +16,2 °C
Lokakuu +12,3 °C
Marraskuu +7,2 °C
Joulukuu +3,5 °C

Liikkuminen kohteessa

Pariisissa on yksi Euroopan monipuolisimmista julkisen liikenteen verkostoista. Metrolinjoja on jopa 16 kappaletta, jotka tarjoavat reittejä yli 200 kilometrin ja 300 pysäkin edestä. Metrot kulkevat päivittäin noin klo 5.00–1.00 välisenä aikana. Käytössä on myös RER-lähijunia, jotka kulkevat noin viittä eri reittiä pitkin Pariisin lähiöihin, sekä linja-autoja ja raitiovaunuja. Vaivattomin tapa liikkumiseen on ostaa turisteille tarkoitettu Paris Visite -kortti, joka kattaa kaikkien julkisten kulkuvälineiden käytön tietyillä alueilla. Kortin hinta riippuu matkustusalueen suurudesta.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotel Romance Malesherbes sijaitsee metro-, bussi- ja juna-asemien lähettyvillä, Pariisin 17. kaupunginosassa. Hotellin lähettyvillä on Champs-Élysées, Montmartre ja Parc Monceau. Orlyn lentokentältä on hotellille matkaa noin 20 kilometriä. Charles de Gaullen lentokenttä on noin 25 kilometrin päässä hotellilta.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen