Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Koe upea Cinque Terre autoillen

 • Aurinkomatkat
 • Fiascherino
hinta alkaen € 759,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde autoilemaan Cinque Terren tyrmäävän kauniisiin maisemiin. Tarjous sisältää 5 tai 7 yön majoituksen Hotel Rosa dei Ventissä, meno-paluulennot Pisaan, puolihoidon, vuokra-auton koko loman ajaksi, Cinque Terre -päiväpassin sekä käsimatkatavaran.

On aika suunnata kohti Italian aurinkoa ja postikorttimaisia maisemia. Ligurian rannikolla sijaitseva Cinque Terren alue koostuu jylhien kallioiden rinteillä nököttävästä viidestä kylästä, jotka hurmaavat kenet tahansa kauneudellaan. Värikkäät talot, kapeat kujat ja näköalapaikoilta avautuvat uskomattoman kauniit maisemat sulattavat vierailijoiden sydämet. Suuntaa tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton nokka kohti näitä satumaisen kauniita kyliä ja anna rennon italialaisen elämänmenon viedä sinut mennessään.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Pisaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 5 tai 7 yön majoitus Hotel Rosa dei Ventissä
 • Puolihoito (aamiaiset ja illalliset, ei juomia)
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Cinque Terre -päiväpassi
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Sähköpyörän vuokraus
Ligurian lumo

Viihtyisä hotellisi tarjoaa hyvän kotipesän, josta on kätevää suunnata autoretkeilemään ympäri Cinque Terren aluetta. Aja vuokra-autollasi kohti rannikon jylhiä maisemia tai suuntaa pikkukyliin nauttimaan rennosta italialaisesta elämänmenosta. Voit myös lähteä autoretkelle noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Pisaan, jossa sinua odottavat kaltevan tornin lisäksi lukuisat muut nähtävyydet. Pisassa kannattaa myös suunnata ostoksille, sillä kaupungin erinomaiset shoppailumahdollisuudet tarjoavat hyvän tilaisuuden hankkia loistavia matkamuistoja ja tuliaisia.

Mikäli kaipaat ajamiseen vaihtelua, niin tarjoukseen sisältyvällä Cinque Terre -päiväpassilla pääset hop-on-hop-off-minibussin kyytiin. Päiväpassi on voimassa klo 8.30–21.00, joten sinulla on koko päivä aikaa tutustua Cinque Terren kyläryppääseen. Saat kartan sekä lisätietoa päiväpassista hotelliltasi.

Hotel Rosa dei Venti

 • Hotelli
 • Fiascherino, Italia
Exterior

Hotelli sijaitsee kauniissa maisemissa aivan meren tuntumassa. Lähimmälle rannalle on noin 3 minuutin kävelymatka. Voit nauttia maisemista myös hotellin terassilta tai vuokrata lisäpalveluna saatavilla olevan sähköpyörän. Hotellilla on lisäksi ravintola ja 24-tuntinen vastaanotto.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Lue lisää
Room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin kodikkaat kahden hengen huoneet on varustettu televisiolla, puhelimella, tallelokerolla sekä ilmastoinnilla. Maksuton Wi-Fi-yhteys on myös käytettävissä huoneessasi.

TravelBird suosittelee

Ligurialla on paljon muutakin tarjottavaa kuin Cinque Terren herttaiset kylät. Ota vuokra-autostasi kaikki ilo irti ja suuntaa lähialueen hurmaaviin kaupunkeihin. Tässä muutamia vinkkejä:

 • Vieraile keskiaikaisessa Sarzanan kaupungissa, joka sijaitsee vain noin 11 kilometrin päässä hotelliltasi. Käy tutustumassa myös aivan Sarzanan kaupungin kupeessa sijaitsevaan Sarzanellon komeaan linnoitukseen.
 • Lähde päiväretkelle Pisaan. Käy katsomassa kuuluisaa kaltevaa tornia, nauti italialaisia herkkuja ja anna ostosmahdollisuuksien tehdä sinuun vaikutus.
 • Suuntaa kohti Ligurian pääkaupunkia Genovaa. Kaupungin vaikuttava katedraali on vierailun arvoinen. Käy myös Genovan Piazza de Ferrari -keskusaukiolla ihastelemassa tyrmäävän kauniita rakennuksia ja vilkasta elämänmenoa.
 • La Spezian satamakaupunki sijaitsee vain 14 kilometrin päässä hotelliltasi. Tänne kannattaa suunnata jo pelkästään kaupungin mainioiden kalaravintoloiden vuoksi.
Puolihoitoon sisältyy:

Aamiaisbuffet (klo 7.30–10.00):
Kuumia ja kylmiä juomia, hedelmiä, leipää, muroja, munia, kinkkua, makkaraa sekä leivoksia ja kakkuja. Tarjolla on myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja sekä luomutuotteita.

Illallinen:
Kolmen ruokalajin illallinen, johon sisältyy alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä ja 0–2-vuotias lapsi.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Internet

Maksuton Wi-Fi-yhteys

Yksin matkustavan lisämaksu

Matka on valitettavasti tarkoitettu vähintään kahdelle henkilölle.

Pysäköinti

Hotellilla on maksuton pysäköinti

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja hintaan 8,00 € per yö. Enintään yksi 10 kilon painoinen lemmikki on sallittu. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Esteettömyys

Hotellilla on rajoitetusti esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Hotellissa on hissi.

Vuokra-auto

Luethan ylempää löytyvät vuokra-auton ehdot tarkasti ennen matkan varaamista.

Rahayksikkö

Italian rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00–15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
VIrvoitusjuoma ravintolassa 1,00–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,20–0,60 €
Linja-autolippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,50–3,00 €
Taksimatkan aloitushinta noin 3,50–5,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Cinque Terre on viiden kylän rypäs Ligurian rannikolla. Kyliin ei pääse autolla muut kuin kylien asukkaat.

Cinque Terren alueella majoitut Lericin kylässä, joka sijaitsee noin 10 kilometrin päässä La Spezian kaupungista. Täältä on vaivattomin pääsy Cinque Terren upeisiin maisemiin.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:
Pisa 68 km
Genova 106 km
Sarzana 11 km
La Spezia 14 km
Pisan lentokenttä 75 km

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Italiassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla teillä. Katujen viitoitus tai osoitemerkinnät eivät aina ole selviä, joten olethan opasteiden kanssa tarkkana. Mikäli vierailet pienemmissä kaupungeissa ja muissa kohteissa, kannattaa reitti selvittää etukäteen.

Keskilämpötilat

Tammikuu +7 °C
Helmikuu +8 °C
Maaliskuu +9 °C
Huhtikuu +12 °C
Toukokuu +16 °C
Kesäkuu +19 °C
Heinäkuu +22 °C
Elokuu +22 °C
Syyskuu +20 °C
Lokakuu +15 °C
Marraskuu +11 °C
Joulukuu +8 °C

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotelli sijaitsee 3,2 kilometrin päässä Lericin keskustasta. Pisan lentokenttä sijaitsee noin 75 kilometrin päässä hotellilta, jonne matka vuokra-autolla kestää noin tunnin.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen