Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

East Endin tunnelmaa Lontoossa

 • Kaupunkilomat
 • Lontoo
hinta alkaen € 779,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde Lontooseen ja anna suurkaupungin kiehtovan tunnelman lumota sinut. Tarjoukseen sisältyy 2, 3 tai 4 yön majoitus Premier Inn London Docklands ExCeL -hotellissa, aamiaiset, kävelykierros, meno-paluulennot Lontooseen ja käsimatkatavara.

Vierailu Lontoossa on aina yhtä ihanaa. Kaupungin intensiivisestä tunnelmasta ei saa koskaan tarpeekseen. Lähde viettämään mukava kaupunkiloma ja yövy modernissa hotellissa Docklandsin alueella. Yksi lomasi kohokohdista tulee epäilemättä olemaan East End -kävelykierros, jonka aikana teet aikamatkan Lontoon menneisyyteen. Kävelykierroksella pääset kuulemaan hurjia historian kertomuksia ja kokemaan Brick Lanen monikulttuurisen tunnelman hajuineen ja makuineen. Elämyksellinen loma Lontoossa odottaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Lontooseen (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoituksen Premier Inn London Docklands ExCeL -hotellissa
 • Aamiaiset
 • East End -kävelykierros
 • Käsimatkatavara
Rosoinen Lontoo

Lontoo on kaupunki, joka tarjoilee jokaiselle jotakin. Tämä metropoli on täynnä maailmankuuluja nähtävyyksiä, loputtomia ostosmahdollisuuksia, pubikulttuuria ja paljon muuta! Pakkaa laukkusi ja lähde Lontoon sykkeeseen. Suuntaa mukavan kaupunkilomasi aikana esimerkiksi Oxford Streetin lukemattomien kauppojen pariin. Mikäli kulttuuritarjonta kiinnostaa sinua kauppoja enemmän, niin ota suunnaksi jokin Lontoon monista museoista. Etsi myös kaupungin mahtavasta ravintolatarjonnasta uusi suosikkiravintolasi!

Premier Inn London Docklands ExCeL

 • Hotelli
 • Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta
front

Tämä viihtyisä hotelli sijaitsee modernilla Docklands-alueella aivan Thames-joen tuntumassa. Löydät hotellista huoneesi lisäksi ravintolan, baarin ja aamiaissalin. Hotelissa on lisäksi 24-tuntinen vastaanotto, hissi ja ilmastointi.

 • +3
Lue lisää
room

Kahden hengen huone parivuoteella

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin tyylikäs kahden hengen huone on varusteltu parivuoteella, tyynyvalikoimalla, televisiolla, ilmastoinnilla, pimennysverhoilla sekä teen- ja kahvintekovälineillä.

Yhden hengen huone

1 aikuinen majoitustyypissä huone

Kotoisissa ja mukavissa yhden hengen huoneissa on mukava vuode, tyynyvalikoima, televisio, ilmastointi, pimennysverhot sekä teen- ja kahvintekovälineet.

Kahden hengen huone erillisillä vuoteilla

2 aikuista majoitustyypissä huone

Viihtyisä kahden hengen huone on varusteltu kahdella erillisellä vuoteella, tyynyvalikoimalla, televisiolla, ilmastoinnilla, pimennysverhoilla sekä teen- ja kahvintekovälineillä.

East End -kävelykierros

Lähde East End -kävelykierrokselle, jonka aikana pääset kurkistamaan tämän kiehtovan kaupunginosan pinnan alle. East End on tunnettu Lontoon boheemina kaupunginosana, joka on pullollaan katutaidetta, pikkuputiikkeja ja mielenkiintoisia ravintoloita. Tämän kahden tunnin mittaisen kävelykierroksen aikana saat paikalliselta oppaalta kattavan katsauksen East Endin jännittävästä historiasta.

Ensimmäisen tunnin aikana opas kertoo East Endin menneisyydestä viktoriaanisista ajoista lähtien. Saat myös nähdä omakohtaisesti alueita, joilla hyytävä Viiltäjä-Jack liikuskeli. Saat lisäksi kuulla, miten lukuisat alueelle saapuneet maahanmuuttajat ovat muokanneet kaupunginosan ilmettä.

Kierroksen toisen tunnin aikana opas keskittyy kertomaan kaupunginosan katutaideperinteestä ja Banksyn kaltaisista kuuluisista katutaiteilijoista. Kävelykierroksen viimeinen etappi on kuuluisa Brick Lane, joka tunnetaan lukemattomista intialaisista ravintoloistaan. Opas antaakin mielellään kävelykierroksen päätteksi suosituksia hyvistä lounaspaikoista.

Kävelykierros alkaa klo 15.00 toisena lomapäivänäsi. Opastetun kävelykierroksen aloituspaikka on Liverpool Streetillä sijaitseva Kindertransport-patsas, jonka löydät aivan Liverpool Streetin aseman edustalta. Aloituspaikka on noin 10 kilometrin päässä hotelliltasi. Muistathan myös pukea mukavat jalkineet ja sään mukaisen vaatetuksen. Liput toimitetaan sinulle muiden matka-asiakirjojesi mukana.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään yksi henkilö yhden hengen huoneessa ja enintään kaksi henkilöä kahden hengen huoneessa. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yhden hengen huoneita on saatavilla

Lapsialennus

Hotelli ei valitettavasti tarjoa lapsialennuksia

Internet

Maksuton Wi-Fi-yhteys 1 GB käyttöön asti per päivä. Rajaton Wi-Fi-yhteys maksaa 5,00 £ (noin 6,00 €) per päivä (maksetaan paikan päällä).

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Hotellilla on rajoitetusti esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Hotellissa on hissi.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Autolla matka lentokentältä hotellille kestää noin tunnin. Voit myös hypätä Gatwick Airport -junaan ja matkata London Victoria -asemalle, josta jatkat maanalaisen Circle-linjalla Tower Hill -asemalle. Poistu Tower Hill -asemalta ja siirry noin 3 minuutin kävelymatkan päässä olevalle Tower Gateway DLR -asemalle. DLR-juna kohti Becktonia vie sinut Prince Regent -asemalle, josta on noin 5 minuutin kävelymatka hotellillesi.

Rahayksikkö

Iso-Britannian rahayksikkö on punta (GBP), joka on arvoltaan noin 1,15 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten.

Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Iso-Britannian hintataso

Tässä muutama esimerkki maan hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 15,00–22,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 5,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 2,00 €
Linja-auto- tai metrolippu noin 3,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 2,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Lontoon väkiluku on noin 8 600 000.

Maan virallinen kieli on englanti.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:

Lähin metroasema 250 m
Oxford Street -ostoskatu 14 km
Piccadilly Circus 12 km
The British Museum 13 km
Lontoon Gatwickin lentokenttä 42 km

Liikkuminen kohteessa

Lontoossa on kätevää liikkua paikasta toiseen kaupungin laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Lontoossa on 12 metrolinjaa sekä raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. Lontoon joukkoliikenteen lippujen hinnat ovat korkeampia kuin muissa Euroopan kaupungeissa. Mikäli haluat liikkua hieman edullisemmin, kannattaa sinun hankkia 5,00 punnan panttia vastaan Oyster Card -kortti, johon voit ladata arvoa tai matkustuspäiviä. Järkevintä on ostaa tietty määrä matkustuspäiviä. Viikon matkakortti ladattuna Oyster Card -kortille maksaa noin 30,00 £ (36,00 €). Kortteja voi ostaa esimerkiksi metroasemien lippuautomaateista. Lippu on leimattava kulkuneuvoon noustessa ja siitä ulos astuessa.

Lontoon keskilämpötilat

Tammikuu +3 °C
Helmikuu +4 °C
Maaliskuu +5 °C
Huhtikuu +8 °C
Toukokuu +12 °C
Kesäkuu +15 °C
Heinäkuu +16 °C
Elokuu +17 °C
Syyskuu +25 °C
Lokakuu +11 °C
Marraskuu +7 °C
Joulukuu +5 °C

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Premier Inn London Docklands ExCeL -hotelli sijaitsee itäisessä Lontoossa, noin 250 metrin kävelymatkan päässä Prince Regentin juna-asemalta. Gatwickin lentokenttä sijaitsee noin 42 kilometrin päässä hotellista.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen