Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää taksimatkan

Kulturelli Pietari

 • Kaupunkilomat
 • Pietari
hinta alkaen € 349,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Sadunomainen matka Pietariin odottaa. Tarjoukseen sisältyy 4, 5 tai 6 yön majoitus Ibis Saint Petersburg Centressä, aamiaiset, meno-paluulennot Pietariin lentokenttäkuljetukset sekä käsimatkatavara.

Pietarin tyrmäävä kauneus on kuin suoraan satukirjasta. Kaupungin kirkkojen kullatut kupolit kimmeltävät auringossa ja vanhat barokkisillat kurottelevat kanaalien yli kohti värikkäitä rakennuksia. Harvassa kaupungissa voi kokea yhtä sadunomaista tunnelmaa. Palatsien loisto, lukuisat museot ja herkullinen ruokakulttuuri odottavat sinua Pietarin sykkivässä metropolissa.

Tarjous sisältää
 • 4, 5 tai 6 yötä Ibis Saint Petersburg Centressä
 • Meno-paluulennot Pietariin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
 • Lentokenttäkuljetukset
Lisävaihtoehdot
 • Pietarin kaupunkikierros ja Eremitaasi
 • Pietarin kaupunkikierros ja Pietari-Paavalin linnoitus
Tervetuloa Pietariin

Anna Pietarin valloittaa sydämesi mahtipontisella historiaallaan, sokkeloisilla pikkukujillaan ja tyrmäävän kauniilla palatseillaan. Pietaria ei ole turhaan verrattu Venetsiaan, sillä tämä Pietari Suuren perustama kaupunki on täynnä toinen toistaan kauniimpia rakennuksia, kanaaleja ja siltoja. Lähde seikkailemaan kaupungin humuun ja haltioidu kaupungin loistokkaasta kulttuuritarjonnasta. Valitse suosikkisi 120 museon joukosta, mutta muista ehdottamasti käydä ihastelemassa Eremitaasin valtavaa taidekokoelmaa.

Pietarilla on kulttuurin lisäksi paljon muutakin tarjottavaa. Kaupunki on pullollaan ravintoloita, jotka kutsuvat sinua maistamaan venäläisiä herkkuja. Kokeile esimerkiksi borssikeittoa tai herkullisia blinejä. Pietarin lukuisista kahviloista löytyy myös varmasti sopiva jokaiseen makuun. Istahda alas, nauti kuppi kuumaa ja ihaile pietarilaisten tyyliä. Kenties haluatkin seuraavaksi lähteä tutustumaan kaupungin ostosparatiiseihin ja tutustua tarkemmin venäläisen tyylin saloihin.

Ibis Saint Petersburg Centre

 • Hotelli
 • Pietari, Venäjä
Lobby

Hotellin keskeinen sijainti tarjoaa hyvät puitteet rennolle kaupunkilomalle. Pietarin pääkatu Nevski Prospekt mahtavine ostosmahdollisuuksineen on kävelyetäisyydellä. Hotellilla on maksuton Wi-Fi-yhteys, ravintola, baari ja 24-tuntinen vastaanotto.

 • +-4
Lue lisää
Room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Viihtyisissä kahden hengen huoneissa on maksuton Wi-Fi yhteys, taulutelevisio, puhelin, ilmastointi ja hiustenkuivaaja.

Yhden hengen huone

1 aikuinen majoitustyypissä huone

Kotoisissa yhden hengen huoneissa on maksuton Wi-Fi yhteys, taulutelevisio, puhelin, ilmastointi ja hiustenkuivaaja.

Lisävalintaiset retket

Voit halutessasi varata yhden tai useamman vapaavalintaisen retken täydentämään lomasi ikimuistoiseksi. Kaikki retket alkavat klo 10.00 ja retkien opastuskieli on englanti. Valitse haluamasi retket valikoimastamme:

 • Pietarin kaupunkikierros ja vierailu Eremitaasissa. Sisältää kuljetukset, sisäänpääsyn ja 3 tunnin opastetun kierroksen. Retki järjestetään kaikkina muina viikonpäivinä paitsi maanantaina.
 • Pietarin kaupunkikierros ja vierailu Pietari-Paavalin linnoituksessa. Sisältää kuljetukset, sisäänpääsyn ja 3 tunnin opastetun kierroksen. Retki järjestetään kaikkina muina viikonpäivinä paitsi keskiviikkona.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 200 ruplaa (noin 2,80 €) per henkilö.
 • Viisumi
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0-1-vuotias lapsi kahden hengen huoneessa.

Enintään yksi aikuinen yhden hengen huoneessa.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

Enintään yksi 0-1-vuotias lapsi majoittuu maksutta. Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksinmatkustavan lisämaksu

Yhden hengen huoneita saatavilla.

Esteettömyys

Hotellilla on rajoitetusti esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja. Lemmikeistä veloitetaan 8 € lisämaksu per yö. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Kuljetukset

Kuljettaja vastaanottaa sinut suoraan Pietarin lentokentällä nimeäsi kantavan kyltin kanssa. Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten.

Viisumi

Huomioithan, että Suomen kansalaisten on hankittava viisumi Venäjälle. Hakuprosessi voi kestää muutamasta päivästä viikkoihin, joten aloitathan haun ajoissa. Viisumin anomiseen tarvittavan kutsukirjeen saat vähintään 4 viikkoa ennen lomasi alkua. Lisäksi tarvitset todisteen terveysvakuutuksestasi, jossa lukee nimesi, tieto siitä, että vakuutus kattaa kaikki hoitokustannukset sekä matkasi alkamis- ja päättymispäivän. Passissasi on oltava 2 tyhjää sivua, ja sen on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Viisumin anominen onnistuu Venäjän suurlähetystön kotisivuilla ja lisätietoa saat Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen järjestämään viisumin matkalle.

Keskilämpötilat

Tammikuu -8 °C
Helmikuu -7 °C
Maaliskuu -4 °C
Huhtikuu +3 °C
Toukokuu +9 °C
Kesäkuu +15 °C
Heinäkuu +18 °C
Elokuu +16 °C
Syyskuu +11 °C
Lokakuu +5 °C
Marraskuu -1 °C
Joulukuu -5 °C

Tietoa kohteesta

Pietarin väkiluku on noin 5 225 000.
Venäjällä puhutaan venäjää, mutta turistialueilla englannilla pärjää vaihtelevasti. Yleisimpien fraasien opetteleminen venäjäksi on suositeltavaa.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:

Venäläisen taiteen museo 2,7 km
Kristuksen ylösnousemuksen katedraali 3,1 km
Talvipalatsi 3,8 km
Verikirkko 3,2 km
Nevski prospekt 1,4 km
Kesäpuutarha 3,6 km
Pulkovon lentokenttä 20 km

Rahayksikkö

Venäjän rahayksikkö on rupla (RUB), joka on arvoltaan noin 0,02 €. Moskovassa ja Pietarissa on useita valuutanvaihtopaikkoja.

Hintataso

Venäjän hintataso on Suomen tasoa alhaisempi. Kuitenkin hintataso Pietarissa on muuta maata korkeampi.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 9,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Liikkuminen kohteessa

Pietarissa on kätevää liikkua paikasta toiseen kaupungin laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Pietarissa on 5 metrolinjaa sekä johdin- ja linja-autoverkosto. Metrolippuja eli kolikolta näyttäviä zetoneita voi ostaa myyntitiskeiltä tai automaateista. Lippu maksaa 40 ruplaa eli noin 70 senttiä. Voit myös ostaa noin euron hintaisen podoroznik-kortin, jolle ladataan haluttu määrä matkoja. Keskustassa voit liikkua myös linja-autolla ja johdinautolla. Matka maksetaan käteisellä joko kuljettajalle tai rahastajalle, osalla linjoista voi myös maksaa podoroznik-kortilla. Kertalipun hinta on noin 40 ruplaa eli 70 senttiä, eikä sisällä vaihto-oikeutta.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Sijainti

Ibis Saint Petersburg Centre sijaitsee keskeisellä alueella Pietarissa. Pietarin Pulkovon lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometrin päässä hotelliltasi.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen