Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Englannin viehättävä rannikko autoillen

 • Kiertomatkat
 • Yhdistynyt kuningaskunta
hinta alkaen € 719,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Etelä-Englannin maalaismaisemia ja paikallista tunnelmaa kiertomatkan aikana. Tarjoukseen sisältyy 7 yön majoitukset neljässä eri aamiaismajoituksessa, lennot Lontooseen, vuokra-auto loman ajaksi, cream tea -iltapäivätee, vierailu Tintagelin linnassa, aamiaiset ja käsimatkatavara.

Anna itsesi lumoutua vehreiden mäenrinteiden, jyrkkien rantakallioiden ja tunnelmallisten kylien äärellä Etelä-Englannissa. Nähtävää ja koettavaa on enemmän kuin riittämiin: historiallisia ja tarunomaisia linnoja, koskemattomia kansallispuistoja ja meren läheisyyttä. Kiertomatkan aikana tutustut omaan tahtiisi vuokra-auton ratin takaa Etelä-Englannin paikallisiin helmiin, jotka lumoavat sinut aitoudellaan ja perinteillään. Nauti tyypillisistä iltapäivän teehetkistä, ikuista mieleesi vaikuttavat luontokohteet, vieraile Stonehengella ja astu tarujen sekä myyttien maailmaan. Ainutlaatuinen löytöretki Etelä-Englannissa odottaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Lontooseen (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 1 yön majoitus Bournemouthin tai Southamptonin alueella (Landguard Lodge tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Barnstaplen tai Bidefordin alueella (The Potting Shed B&B tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Penzancen tai Falmouthin alueella (Westbourne Guest House)
 • 2 yön majoitus Salisburyn tai Winchesterin alueella (Old Mill House tai vastaava)
 • Perinteinen cream tea -iltapäivätee
 • Sisäänpääsy Tintagelin linnaan
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
Reitti

Päivä 1: Bournemouth (mahdollisesti Southampton)

Seikkailusi alkaa eteläisen Englannin rannikolla sijaitsevasta Bournemouthista, jota kauniin rannikkonsa ansiosta kutsutaan myös Englannin Rivieraksi. Kaupunkia koristaa kilometrejä pitkä hiekkaranta, jota reunustavaa tunnelmallista rantapromenadia paikalliset ja vierailijat kulkevat rauhallises… Lue lisää

Landguard Lodge  tai vastaava

Päivä 2 & 3: Barnstaple (mahdollisesti Bideford)

Taw-joen varrella sijaitseva Barnstaple on tunnettu pitkästä historiastaan, paikallisia raaka-aineita suosivista ravintoloistaan ja erinomaisista ostosmahdollisuuksistaan. Kaupunki on yksi Englannin vanhimmista borough-alueista, ja aikoinaan se asutti muun muassa normanni-pohattoja. Nykyään Barn… Lue lisää

The Potting Shed  tai vastaava

Päivä 4 & 5: Penzance (mahdollisesti Falmouth)

Penzance on historiallinen satamakaupunki, josta on vaikuttavat maisemat St Michael’s Mountille – myyttien ja tarujen saarelle, jolla on historiaa yli 1000 vuoden ajalta. Kevyesti veden päällä kelluvan saaren keskeltä kohoaa kauniisti keskiaikainen linna. Ainutlaatuisuutta kaupungilta ei puutu, … Lue lisää

Westbourne guest house  tai vastaava

Päivä 6 & 7: Salisbury (mahdollisesti Winchester)

Perinteisten ristikkotalojen, mieltärauhoittavien maalaismaisemien ja kiehtovien museoiden kaupunki, Salisbury, on kiertomatkasi viimeinen etappi. Keskellä eteläenglantilaista maaseutua sijaitsevaa kaupunkia koristaa Salisburyn katedraali, jonka torni on Yhdistyneiden kuningaskuntien korkein. Ki… Lue lisää

Old Mill House Bed and Breakfast  tai vastaava
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset turistiverot
 • Mahdolliset pysäköintimaksut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Majoitukset

Majoitut lomasi aikana aamiaismajoituksissa, jotka ovat tyypillisiä majoitusvaihtoehtoja Englannissa. Kaikki aamiaismajoitukset sijaitsevat enintään 40 kilometrin päässä tarjouksessa mainituista kaupungeista tai alueista. Valitettavasti emme voi taata majoitusta tarjouksessa mainituissa aamiaismajoituksissa. Mikäli alkuperäinen aamiaismajoitus on täyteen varattu, majoitut vastaavassa aamiaismajoituksissa. Saat tietää aamiaismajoituksesi hyvissä ajoin ennen lähtöä.

Vietät ensimmäisen yön Bournemouthin tai Southamptonin alueella, kaksi yötä Barnstaplen tai Bidefordin alueella, kaksi yötä Penzancen tai Falmouthin alueella ja viimeiset kaksi yötä Salisburyn tai Winchesterin alueella.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Kahden hengen huoneessa enintään kaksi aikuista ja yksi 0–2-vuotias lapsi.
Yhden hengen huoneessa enintään yksi aikuinen ja yksi 0–2-vuotias lapsi.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yhden hengen huoneita saatavilla

Lapsialennus

Tarjoukseen ei valitettavasti päde lapsialennukset

Esteettömyys

Kaikki aamiaismajoitukset eivät valitettavasti ole täysin esteettömiä. Huomioithan, että aamiaismajoituksissa ei myöskään ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti kaikissa aamiaismajoituksissa saatavuuden mukaan

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Englannissa ajaminen on turvallista, mutta huomioithan, että Iso-Britanniassa on vasemmanpuolinen liikenne. Aluksi ajaminen voi tuntua hankalalta, mutta suosittelemme seuraamaan edelläajavaa autoa. Huomioithan, että Iso-Britanniassa sijaitsee muutamia tietulleja.

Rahayksikkö

Iso-Britannian rahayksikkö on punta (GBP), joka on arvoltaan noin 1,20 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00–24,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 4,10–6,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–2,40 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 0,60–1,70 €
Linja-auto- tai metrolippu noin 2,35–4,60 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 2,35–5,90 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,95–5,90 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen