• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Englannin viehättävä rannikko autoillen

 • Kiertomatkat
 • 7 yötä
 • Yhdistynyt kuningaskunta
hinta alkaen € 679,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Etelä-Englannin maalaismaisemia ja paikallista tunnelmaa kiertomatkan aikana. Tarjoukseen sisältyy 7 yön majoitukset neljässä eri aamiaismajoituksessa, lennot Lontooseen, vuokra-auto loman ajaksi, cream tea -iltapäivätee, vierailu Tintagelin linnassa, aamiaiset ja käsimatkatavara.

Anna itsesi lumoutua vehreiden mäenrinteiden, jyrkkien rantakallioiden ja tunnelmallisten kylien äärellä Etelä-Englannissa. Nähtävää ja koettavaa on enemmän kuin riittämiin: historiallisia ja tarunomaisia linnoja, koskemattomia kansallispuistoja ja meren läheisyyttä. Kiertomatkan aikana tutustut omaan tahtiisi vuokra-auton ratin takaa Etelä-Englannin paikallisiin helmiin, jotka lumoavat sinut aitoudellaan ja perinteillään. Nauti tyypillisistä iltapäivän teehetkistä, ikuista mieleesi vaikuttavat luontokohteet, vieraile Stonehengella ja astu tarujen sekä myyttien maailmaan. Ainutlaatuinen löytöretki Etelä-Englannissa odottaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Lontooseen (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 1 yön majoitus Bournemouthin tai Southamptonin alueella (Landguard Lodge tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Barnstaplen tai Bidefordin alueella (The Potting Shed B&B tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Penzancen tai Falmouthin alueella (Westbourne Guest House)
 • 2 yön majoitus Salisburyn tai Winchesterin alueella (Old Mill House tai vastaava)
 • Perinteinen cream tea -iltapäivätee
 • Sisäänpääsy Tintagelin linnaan
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 1. Päivä 1: Bournemouth (mahdollisesti Southampton)

  Seikkailusi alkaa eteläisen Englannin rannikolla sijaitsevasta Bournemouthista, jota kauniin rannikkonsa ansiosta kutsutaan myös Englannin Rivieraksi. Kaupunkia koristaa kilometrejä pitkä hiekkaranta, jota reunustavaa tunnelmallista rantapromenadia paikalliset ja vierailijat kulkevat rauhallisesti polkupyörillään. Vieraile Bournemouthin 300-metrisellä laiturilla, tutustu pienten putiikkien valikoimaan kaupungin keskustassa ja vietä perinteinen englantilainen iltapäivä kauniiden puutarhojen kukintojen keskellä. Bournemouthin lähialueista suosittelemme vierailemaan Southamptonissa, jossa voit ihailla 1300-luvun kaupunginmuureja sekä tutustua kaupungin ensimmäiseen museoon, Tudor Houseen, ja sen ihanaan puutarhaan. Tiesitkö, että Titanic lähti neitsytmatkalleen juuri Southamptonista?

  Huomioithan, että saatat myös majoittua Southamptonin alueella.

  Landguard Lodge tai vastaava

  • Hotelli
  • Southampton, Yhdistynyt kuningaskunta

  Landguard Lodge sijaitsee viktoriaanisessa rakennuksessa rauhallisella asuinalueella lähellä kaupungin keskustaa. Aamupala odottaa sinua aurinkoisessa aamiaishuoneessa. Huoneet on varustettu televisiolla, kahvin- ja teenkeittovälineillä sekä ylpyhuoneella, jossa on suihku sekä kylpytuotteita.

  Lue lisää
 2. Päivä 2 & 3: Barnstaple (mahdollisesti Bideford)

  Taw-joen varrella sijaitseva Barnstaple on tunnettu pitkästä historiastaan, paikallisia raaka-aineita suosivista ravintoloistaan ja erinomaisista ostosmahdollisuuksistaan. Kaupunki on yksi Englannin vanhimmista borough-alueista, ja aikoinaan se asutti muun muassa normanni-pohattoja. Nykyään Barnstaple on kaupunki täynnä kulttuuria, ja suosittelemmekin vierailemaan Filleigh’n Castle Hillin palladiolaisessa maalaistalossa ja Barnstaplen museossa sekä tutustumaan paikallisiin ruokatuotteisiin, käsitöihin ja keräilytavaraan Pannier Marketilla. Ihanan rauhallisia luontohetkiä koet Heddon Valleyn joen laaksossa, jonne voit lähteä patikoimaan ja nauttimaan vehreistä rannikkomaisemista. Barnstaplen lähistöllä sijaitseva Bideford on myös loistava vierailukohde. Kirjailija Charles Kingsleyn Westward Ho! -kirja sijoittuu juurikin Bidefordiin, ja vaikka Kingsley kuvaileekin kaupungin taloja kirjassaan valkoisiksi, ihastuttaa Bideford ihanilla pastellinsävyisillä rakennuksillaan.

  Historiaa koet tarjoukseen sisältyvällä sisäänpääsyllä Tintagenin linnaan. Samannimisellä saarella sijaitseva keskiaikainen linnoitus on liitetty myös kuningas Arthurin taruun ja linnoituksen alueelta löytyy jopa sankarihahmon mukaan nimetty katu. Jyrkän saaren vedenrajassa sijaitsee Merlinin luola, jonka Alfred Tennyson teki tunnetuksi runossaan, jossa Merlin pelasti aaltojen mukana kelluvan pienen kuningas Arthurin. Tentagelin linnalla pääset hyppäämään ajassa taaksepäin, nauttimaan mitä upeimmista maisemista ja selvittämään, pitävätkö tarut kuningas Arthurista paikkaansa.

  Huomioithan, että saatat myös majoittua Bidefordin alueella.

  The Potting Shed B&B tai vastaava

  • Hotelli
  • Devon, Yhdistynyt kuningaskunta

  Tyylikäs The Potting Shed B&B on aamiaismajoitukseksi kunnostettu vanha lato. Aamiaismajoituksessa on vain yksi huone, joten odotettavissa on hyvien yöunien saaminen. Aamiaisella nautit paikallisista raaka-aineista valmistetun aamiaisen. Huone on varustettu vuoteella, kylpyhuoneella ja puulämmitteisellä takalla.

  Lue lisää
 3. Päivä 4 & 5: Penzance (mahdollisesti Falmouth)

  Penzance on historiallinen satamakaupunki, josta on vaikuttavat maisemat St Michael’s Mountille – myyttien ja tarujen saarelle, jolla on historiaa yli 1000 vuoden ajalta. Kevyesti veden päällä kelluvan saaren keskeltä kohoaa kauniisti keskiaikainen linna. Ainutlaatuisuutta kaupungilta ei puutu, ja Penzance yllättääkin trooppisuudellaan – kaupungissa kasvaa nimittäin palmupuita ja puutarhoissa useita eri subtrooppisia kasveja. Tutustu Penzanceen kulkemalla sen katuja pitkin, ja ihastele koristelua Egyptiläistä taloa, käy katsastamassa paikallissankari Humphry Davyn patsas sekä kurkkaa boheemien pikkupuotien kirja- ja taidevalikoimaan. 1700-luvun taloilla koristellulta Chapel Streetiltä löydät useita tunnelmallisia pubeja sekä antiikkipuoteja ja Captain Fish Barista herkullisimmat fish & chips -annokset, joita voit nauttia meren äärellä. Satamassa sinua taas odottaa veneajelut ja kalastusretket, joille voit halutessasi lähteä. Lähialueen kohteista suosittelemme vierailemaan aidosti perinteisen viehätyksensä säilyttäneessä Mouseholessa sekä maailman kolmanneksi syvimmässä luonnonsatamassa, Falmouthissa, joka ihastuttaa merellisellä ilmapiirillään.

  Pääset lomallasi nauttimaan myös perienglantilaisesta cream tea -teehetkestä. Cream tea on muunnelma englantilaisesta iltapäiväteestä, joka on tyypillinen Devonin ja Cornwallin kreivikunnissa. Maidon ja sokerin kanssa juotava vahva intialainen tee ja mansikkahillolla sekä paksulla kermalla tarjoiltavat skonssit ovat varmasti herkullinen makuelämys!

  Huomioithan, että saatat myös majoittua Falmouthin alueella.

  Westbourne Guest House tai vastaava

  • Hotelli
  • Penzance, Yhdistynyt kuningaskunta

  Perheomisteinen Westbourne Guest House tarjoaa mukavan majoittumisen ja ystävällistä palvelua tunnelmallisessa ympäristössä. Aamiaismajoituksesta löytyy silitystarvikkeet ja pysäköintipaikkoja. Huoneet on varustettu vuoteella. Huomioithan, että kylpyhuone saattaa olla jaettu.

  Lue lisää
 4. Päivä 6 & 7: Salisbury (mahdollisesti Winchester)

  Perinteisten ristikkotalojen, mieltärauhoittavien maalaismaisemien ja kiehtovien museoiden kaupunki, Salisbury, on kiertomatkasi viimeinen etappi. Keskellä eteläenglantilaista maaseutua sijaitsevaa kaupunkia koristaa Salisburyn katedraali, jonka torni on Yhdistyneiden kuningaskuntien korkein. Kirkossa sijaitsee myös yksi neljästä säilyneestä Magna Cartan kopiosta. Salisburyssa järjestetään tiistaisin ja lauantaisin Charter Market -markkinat, joilta on mahdollisuus löytää tuoreita paikallisia herkkuja, muotia sekä kotitaloustuotteita. Salisburyn keskusta huokuu perinteistä englantilaista tunnelmaa kahviloineen ja teehuoneineen, pubeineen sekä suloisine taloineen. Vieraile myös Winchesterissä, joka ihastuttaa maalaismaisella ulkomuodollaan! Ja mikset vierailisi myös tunnetulla Stonehengella? Mahtipontisen esihistoriallisen monumentin tarkoituksesta ei ole tullut vieläkään selvyyttä, mutta se on silti yksi Iso-Britannian tunnetuimmista nähtävyyksistä. UNESCOn maailmanperintöluetteloon lukeutuvan Stonehengen rakentaminen kerrotaan kestäneen 1500 vuotta, ja kivet muodostelmaan on haettu jopa yli 200 kilometrin päästä. Vaikuttavaa, eikö? Viimeisenä päivänä ajat takaisin Lontooseen ja sanot hyvästit ihanalle Etelä-Englannille.

  Huomioithan, että saatat myös majoittua Winchesterin alueella.

  garden

  Old Mill House tai vastaava

  • Hotelli
  • Wiltshire, Yhdistynyt kuningaskunta
  garden

  Keskellä kaunista maalaismaisemaa sijaitsevan Old Mill Housen eekkerin kokoiselta tontilta löytyy vehreää nurmea ja lampi. Aamiaismajoitus sijaitsee kunnostetussa 1300-luvun vesimyllyssä, jonka koneisto on jätetty tunnelmallisesti esille. Herkullisen aamiaisen avulla jaksat tutustua nähtävyyksiin vaikka koko päivän! Huoneet on varustettu vuoteella. Huomioithan, että kylpyhuone saattaa olla jaettu.

  Lue lisää

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Vauxhall Corsa tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset turistiverot
 • Mahdolliset pysäköintimaksut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

15:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Majoitukset

Majoitut lomasi aikana aamiaismajoituksissa, jotka ovat tyypillisiä majoitusvaihtoehtoja Englannissa. Kaikki aamiaismajoitukset sijaitsevat enintään 40 kilometrin päässä tarjouksessa mainituista kaupungeista tai alueista. Valitettavasti emme voi taata majoitusta tarjouksessa mainituissa aamiaismajoituksissa. Mikäli alkuperäinen aamiaismajoitus on täyteen varattu, majoitut vastaavassa aamiaismajoituksissa. Saat tietää aamiaismajoituksesi hyvissä ajoin ennen lähtöä.

Vietät ensimmäisen yön Bournemouthin tai Southamptonin alueella, kaksi yötä Barnstaplen tai Bidefordin alueella, kaksi yötä Penzancen tai Falmouthin alueella ja viimeiset kaksi yötä Salisburyn tai Winchesterin alueella.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Kahden hengen huoneessa enintään kaksi aikuista ja yksi 0–2-vuotias lapsi.
Yhden hengen huoneessa enintään yksi aikuinen ja yksi 0–2-vuotias lapsi.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yhden hengen huoneita saatavilla

Lapsialennus

Tarjoukseen ei valitettavasti päde lapsialennukset

Esteettömyys

Kaikki aamiaismajoitukset eivät valitettavasti ole täysin esteettömiä. Huomioithan, että aamiaismajoituksissa ei myöskään ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti kaikissa aamiaismajoituksissa saatavuuden mukaan

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Englannissa ajaminen on turvallista, mutta huomioithan, että Iso-Britanniassa on vasemmanpuolinen liikenne. Aluksi ajaminen voi tuntua hankalalta, mutta suosittelemme seuraamaan edelläajavaa autoa. Huomioithan, että Iso-Britanniassa sijaitsee muutamia tietulleja.

Rahayksikkö

Iso-Britannian rahayksikkö on punta (GBP), joka on arvoltaan noin 1,20 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00–24,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 4,10–6,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–2,40 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 0,60–1,70 €
Linja-auto- tai metrolippu noin 2,35–4,60 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 2,35–5,90 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,95–5,90 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen