Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Walesin ja Englannin kiertomatka autolla

 • Kiertomatkat
 • Yhdistynyt kuningaskunta
hinta alkaen € 1.169,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tutustu Walesin ja Englannin taruihin ja myytteihin kiehtovan kiertomatkan aikana. Tarjoukseen sisältyy 6 yön majoitus neljässä aamiaismajoituksessa, lennot Manchesteriin, käsimatkatavara, aamiaiset, vuokra-auto loman ajaksi ja lippu Snowdon Mountain Railway -junareitille.

Seuraa kuningas Arthurin jalanjäljissä, astu Merlinin myyttien maailmaan ja lähde löytöretkelle etsimään tarujen legendaarista Camelotin linnaa. Aja autolla pitkin Englannin ja Walesin tunnelmallisia maalaismaisemia ja kohtaa mitä ystävällisimpiä paikallisia, ihastele keskiaikaisia linnoja sekä silmänkantamattomiin jatkuvia niittyjä ja täytä vatsasi englantilaisen keittiön tunnetuimmilla herkuilla. Unohtumaton kiertomatka henkeäsalpaavan kauniissa miljöössä kutsuu tarunomaiseen seikkailuun!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Manchesteriin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 yön majoitus Chesterissa (Fernlea Cottage B&B tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Snowdonian kansallispuistossa (Ivy House tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Carmarthenissa (Rosedene Guest House tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Birminghamissa (Illshaw Heath Farm Guest Lodge tai vastaava)
 • Junalippu Snowdon Mountain Railway -reitille (päivä 5)
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
Reitti

Päivä 1 & 2: Kummitustarinoiden Chester

Unohtumaton seikkailusi alkaa tänään! Saavuttuasi Manchesterin lentokentälle, pääset noutamaan vuokra-autosi ja suuntaamaan kohti kaunista Englannin puolella sijaitsevaa Chesteriä. Chester sijaitsee Luoteis-Englannissa lähellä Walesin rajaa. Noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevassa Chesterissä… Lue lisää

Fernlea Cottage Bed & Breakfast tai vastaava

Päivä 3 & 4: Snowdonian kansallispuiston lumoavaa kauneutta

Chesteristä matkasi jatkuu Walesin suurimpaan kansallispuistoon, Snowdoniaan. Noin 1,5 tuntia kestävän ajomatkan aikana ohitat villiä luontoa kauneimmillaan, perinteisiä kyliä täynnä aitoa maalaistunnelmaa sekä patikointi- ja pyöräilypolkuja, jotka kutsuvat niitä kulkemaan. Yhdet Walesin upeimmi… Lue lisää

Ivy House tai vastaava

Päivä 5: Carmarthen – Merlinin kaupunki

Lomasi kohokohta tulee olemaan upean luonnon katselemisen lisäksi junamatka Snowdon Mountain Railway -reitillä. Kuuden patikointireitin lisäksi Walesin korkeimman vuoren huipulle kulkee juna, jonka kyydissä pääset henkeäsalpaavien maisemien vietäväksi. Tarun mukaan kuningas Arthurin surmaama jät… Lue lisää

Rosedene Guest House tai vastaava

Päivä 6 & 7: Moderni Birmingham

On aika palata takaisin Englannin puolelle, mutta reitin voit onneksesi päättää itse. Voit joko ajaa kauniin ja vaikuttavan Brecon Beaconsin kansallispuiston läpi tai kiertää rannikon kautta ja vierailla Walesin pääkaupungissa, Cardiffissa. Saavuttuasi Birminghamiin, et varmaankaan heti käsitä s… Lue lisää

Illshaw Heath Farm Guest Lodge tai vastaava
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset turistiverot
 • Mahdolliset pysäköintimaksut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Majoitukset

Majoitut lomasi aikana aamiaismajoituksissa, jotka ovat tyypillisiä majoitusvaihtoehtoja Englannissa ja Walesissa. Kaikki aamiaismajoitukset sijaitsevat enintään 40 kilometrin päässä tarjouksessa mainituista kaupungeista tai alueista. Valitettavasti emme voi taata majoitusta tarjouksessa mainituissa aamiaismajoituksissa. Mikäli alkuperäinen aamiaismajoitus on täyteen varattu, majoitut vastaavassa aamiaismajoituksissa. Saat tietää aamiaismajoituksesi hyvissä ajoin ennen lähtöä.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Kahden hengen huoneessa enintään kaksi aikuista ja yksi 0–2-vuotias lapsi.
Yhden hengen huoneessa enintään yksi aikuinen ja yksi 0–2-vuotias lapsi.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yhden hengen huoneita saatavilla

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Kaikki aamiaismajoitukset eivät valitettavasti ole täysin esteettömiä. Huomioithan, että aamiaismajoituksissa ei myöskään ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Pinnasänky

Maksuttomia pinnasänkyjä saatavilla. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi.

Internet

Maksuton Wi-Fi

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti kaikissa aamiaismajoituksissa saatavuuden mukaan

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Walesissa ja Englannissa ajaminen on turvallista, mutta huomioithan, että Iso-Britanniassa on vasemmanpuolinen liikenne. Aluksi ajaminen voi tuntua hankalalta, mutta suosittelemme seuraamaan edelläajavaa autoa. Huomioithan, että Iso-Britanniassa sijaitsee muutamia tietulleja.

Rahayksikkö

Iso-Britannian rahayksikkö on punta (GBP), joka on arvoltaan noin 1,20 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00–24,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 4,10–6,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–2,40 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 0,60–1,70 €
Linja-auto- tai metrolippu noin 2,35–4,60 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 2,35–5,90 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,95–5,90 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Englannissa puhutaan englantia ja Walesissa englantia sekä kymriä

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen