• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Koe Irlannin parhaat palat autolla

Kiertomatkat 12 yötä

per henkilö alkaen € 1.019,00
perustuen 2 henkilöön

Maaginen Irlannin saari vaikuttavine maisemineen odottaa! Tarjous sisältää 12 yön majoitukset eri hotelleissa Dublinissa, Corkissa, Kerryn alueella, Limerickissä, Galwayn alueella, Donegalissa, Derryssä sekä Belfastissa, meno-paluulennot Dubliniin, aamiaiset, vuokra-auton koko loman ajaksi sekä käsimatkatavaran.

Vihertäviä kukkuloita, syviä laaksoja, jylhiä kallioita, dramaattista luonnonkauneutta, kansantaruja ja Guinness-tuoppeja – näitä Irlannissa on riittämättömiin. Hyppää auton rattiin ja lähde ainutlaatuiselle seikkailulle, jonka aikana kierretään tämä tuhansien tarinoiden maaksi kutsuttu kaunis saari ja kaikki sen luonnon tarjoamat helmet. Koe Dublinin vauhdikas elämänmeno, vaikutu historian tarinoista Corkissa ja Kerryn alueella, ihastele Galwayn vaikuttavia maisemia, rakastu Pohjois-Irlannin aarteisiin ja aja pitkin maailmankuulua Wild Atlantic Wayta. Kiertomatkan illat kruunaavat kylmä huurteinen sekä peri-irlantilaiset pubit. Irlanti, täältä tullaan!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Dubliniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 1+1 yön majoitus Dublinissa
 • 1 yön majoitus Corkissa
 • 2 yön majoitus Kerryn alueella
 • 1 yön majoitus Limerickissä
 • 2 yön majoitus Galwayn alueella
 • 2 yön majoitus Donegalissa
 • 1 yön majoitus Derryssä
 • 1 yön majoitus Belfastissa
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Käsimatkatavara
 1. Päivä 1: Dublin

  Matkan ensimmäinen pysäkki on Dublin – Irlannin vaikuttava pääkaupunki. Täältä löydät viehättäviä pubeja, hyvää olutta, perinteistä mukaansatempaavaa musiikkia, rikasta kulttuuria ja jännittävää historiaa. Irlantilainen rento ilmapiiri ja runsas kulttuuritarjonta tekevät Dublinista suositun matkakohteen. Kaupungissa on useita museoita ja vanhoja ainutlaatuisen yksityiskohtaisia rakennuksia. Suosittelemme vierailemaan ainakin Dublinin linnassa ja Pyhän Patrikin katedraalissa. Yksi Irlannin ylpeyksistä on sen pubikulttuuri: käväise Guinness Storehousessa oppimassa oluen historiasta tai vaihtoehtoisesti viskitislaamo Jamesonissa. Sen sijaan Grafton Street ja Henry Street ovat dublinilaisten shoppailijoiden suosikkiostoskadut.

 2. Päivä 2: Cork

  Dublinista matka jatkuu eteläisen Irlannin helmeen, Corkiin. Ajomatka kestää ilman pysähdyksiä noin kolme tuntia, ja matkan varrella pääset ihailemaan peri-irlantilaisia maalaismaisemia sekä ajamaan ohi suloisten kylien. Erityisesti Blarneyn kylä on kiehtova vierailukohde. Merkittävä satamakaupunki Cork on maan toiseksi suurin. Täällä pääset ihailemaan kaunista Lee-jokea sekä sitä ylittäviä siltoja. Kaupungin keskusta sijaitsee näyttävästi kahden kanaalin keskellä, tarjoten kauniit maisemat alueen ympäristöön. Suosittelemme vierailemaan Saint Annen kirkossa, jonka tornista on mitä upeimmat näkymät kaupungin horisonttiin. Vieraile myös English Marketilla herkuttelemassa paikallisilla juustoilla ja muilla erikoisuuksilla. Sen sijaan Corkin satama on yksi maailman suurimmista luonnonsatamista, joten alueella vierailu on mielenkiintoinen kokemus.

 3. Päivä 3 & 4: Kerryn kreivikunta

  Hyvin nukutun yön jälkeen seikkailu jatkuu Lounais-Irlantiin – Kerryn näyttävään kreivikuntaan. Kaunis alue on tunnettu vehreistä maisemistaan sekä kiehtovista vierailukohteistaan. Seuraavien päivien ajan kannattaakin tutkia ja ajaa pitkin Kerryn kaunista rannikkoa. Alue on osa maailman pisintä maisemareittiä, Wild Atlantic Wayta. Matkan varrella pääset ihailemaan dramaattisia rantakallioita ja kiehtovia kaupunkeja. Yksi Kerryn suosikkikohteista on Killarneyn kaupunki, jonka juurella sijaitsevat Irlannin korkeimmat vuoret sekä upea kansallispuisto. Halutessasi voit myös vierailla Skelligin kahdella saarella, joista toisella sijaitsee UNESCOn suojelema ainutlaatuinen luostari.

 4. Päivä 5: Limerick

  Seuraavaksi matka jatkuu Limerickiin, Irlannin kolmanneksi suurimpaan kaupunkiin. Ajomatkaa kertyy nopeinta reittiä hyödyntäen noin kahden tunnin verran, mutta suosittelemme ajamaan kaupunkiin pitkin Wild Atlantic Wayta. Matkan varrella olevat maisemat ovat ehdottomasti pidemmän ajomatkan arvoisia. Shannon-joen varrella seisova keskiaikainen Limerick on nähtävää täynnä. Erityisesti suosittelemme vierailemaan vaikuttavassa King Johnin linnassa sekä ja Irlannin korkeimman tornin omaavassa Saint Maryn katedraalissa. Kaupunki on suosittu opiskelijoiden keskuudessa, joten paikalliset pubit ovat iltaisin täynnä elämää. Limerickissä pääset myös aikamatkalle menneisyyteen, sillä kaupunki on yksi Irlannin vanhimmista. Näin ollen kauniita katuja tutkiessasi koet palan aitoa Irlantia.

 5. Päivä 6 & 7: Galwayn alue

  Limerickistä matka jatkuu Irlannin länsiosaan, Galwayn alueelle, jossa irlantilaiset tarut heräävät henkiin. Galwaytä kutsutaan usein koko maan irlantilaisimmaksi kaupungiksi, sillä alueella vallitsee peri-irlantilainen tunnelma, ja moni kaupungin asukas puhuukin vielä iiriä. Vietät Galwayn lähiympäristössä kaksi yötä, joten sinulla on tarpeeksi aikaa tutustua alueen aarteisiin. Vieraile Moherin kallioilla, jotka ovat koko Irlannin suurimmat ja upeimmat rantakalliot. Myös Connemaran sekä Burrenin kansallispuistot ovat matkailijoiden suuressa suosiossa. Galway on elämyksiä täynnä!

 6. Päivä 8 & 9: Donegal

  Galwaysta käännät auton ratin kohti saaren pohjoisosaa, ja ajat noin kolmen tunnin päässä sijaitsevaan Donegaliin. Kaunis kaupunki sijaitsee näyttävästi Donegalinlahden suulla, tarjoten kauniit näkymät vuorille sekä lahdelle. Donegalin lähiympäristö on tunnettu karun dramaattisista maisemistaan, jotka antavat alueen kauneudelle oman kosketuksensa. Donegalista löydät lukuisia hiekkarantoja, ja alue onkin tunnettu surffaajien keskuudessa. Vieraile Donegalin linnassa ja käy ihastelemassa järvimaisemia Lough Eskellä. Vietät alueella kaksi yötä, joten ehdit tutustua Donegalin kaupungin lisäksi samannimiseen maakuntaan. Noin tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Glenveaghin kansallispuisto on vierailemisen arvoinen kohde. Vaihtoehtoisesti voit ajaa rannikolle ja käydä ihmettelemässä Slieve Leaguen majesteettisia rantakallioita.

 7. Päivä 10: Derry

  Seuraavaksi suuntaat Iso-Britannialle kuuluvaan Pohjois-Irlantiin! Päätepysäkkisi on Derry – osavaltion toiseksi suurin kaupunki. Myös Londonderryksi kutsuttu kohde on yksi Euroopan parheiten säilyneistä muurin ympäröimistä kaupungeista. Derryn jopa kahdeksan metriä korkea ja yhdeksän metriä leveä muuri onkin mielenkiintoinen nähtävyys. Käy myös katsomassa valaistu Peace Bridge ja upea Guildhall, joka on yksi kaupungin arkkitehtuurillisista helmistä. Mikäli sinulla on aikaa, suosittelemme vierailemaan noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevalla Giant's Causewaylla. Kuusikulmaisista pylväistä koostuva kalliomuodostelma on Irlannin ensimmäinen UNESCOn suojelema maailmanperintökohde. Giant's Causewayn lähellä sijaitsee myös vaikuttava Carrick-a-Reden köysisilta, jonka ympäristö häkellyttää kauneudellaan.

 8. Päivä 11: Belfast

  Tänään vuorossa on Pohjois-Irlannin vaikuttava pääkaupunki, Belfast! Kaupunki on tunnettu dramaattisesta lähihistoriastaan sekä pysäyttävistä tarinoistaan. Rosoisesta ja riepotellusta kaupungista on muodostunut viihtyisä kaupunki, joka ihastuttaa tunnelmallaan sekä pubikulttuurillaan. Tiesitkö, että majestettinen Titanic rakennettiin Belfastissa? Käy ihmettelemässä kaupungin kuuluisimman pubin, The Crown Liquor Salonin, viktoriaanista ulkonäköä ja tutustu kaupungin suuriin seinämaalauksiin, jotka muistuttavat alueen menneisyydestä.

 9. Päivä 12 & 13: Takaisin Dubliniin

  Belfastista on aika palata takasin Dubliniin, missä vietät kiertomatkasi viimeisen yön. Ajomatka kestää noin kaksi tuntia, joten jos lähdet aikasin, ehdit vielä tutustua kaupunkiin tarkemmin. Käy vierailulla historiallisessa Trinity Collegessa tutustumassa paikalliseen opiskeluympäristöön ja ihastele samalla maan suurinta kirjakokoelmaa yliopiston kirjastossa. Vielä tänään ehdit nautiskella paikallisella oluella ja tilaamaan perinteisen fish & chips -annoksen.

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Vauxhall Astra, VW Polo 2dr tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset pysäköintimaksut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Check-in

Kirjauduthan hotellillesi aina ennen klo 18.00. Mikäli saavut paikan päälle myöhemmin, otathan etukäteen yhteyttä hotellin vastaanottoon ja ilmoitat asiasta. Ilmoittamatta jätetty myöhäinen sisäänkirjautuminen voi johtaa varauksen peruuttamiseen.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % vuokra-auton ja majoitusten hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

Kiertomatkaan ei valitettavasti päde lapsialennukset

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole esteetön. Huomioithan, ettei hotelleissa välttämättä ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Pysäköinti

Suurin osa hotelleista tarjoaa maksuttoman pysäköinnin. Jotkut hotellit saattavat pyytää pysäköintimaksun.

Internet

Osassa hotelleista on maksuton Wi-Fi

Majoitus

Majoitus tietyissä hotelleissa ei valitettavasti voi olla varmaa. Saat tietää hotellisi hyvissä ajoin ennen lähtöä.

Rahayksikkö

Irlannin rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Irlannin hintataso vastaa Suomen hintatasoa.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00–20,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 4,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,90–2,00 €
Linja-autolippu noin 1,90–3,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–1,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 4,00–4,80 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Vuokra-auto

Luethan ylempää löytyvät vuokra-auton ehdot tarkasti ennen matkan varaamista.

Mikäli varaat kaksi huonetta ja haluat kahden auton sijaan lomasi ajaksi yhden isomman auton, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Auton vaihtamiseksi asiakaspalvelijamme tarvitsevat molempien varausten varausnumerot sekä pääkuljettajan nimen.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Irlannissa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla maalaisteillä. Ylinopeudesta saattaa saada suuretkin sakot, joten noudatathan liikennesääntöjä. Mikäli vierailet pienemmissä kaupungeissa ja muissa kohteissa, kannattaa reitti selvittää etukäteen.

Huomioithan, että Irlannissa on tarkat säännökset ja sanktiot, jos kuljettaja ajaa alkoholin vaikutuksen alaisena.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä