• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Bali – ainutlaatuinen paratiisisaari

 • Aurinkomatkat
 • 8, 9, 13, 14, 15 tai 16 yötä
 • Bali
hinta alkaen € 949,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 6 kertaa

Heitä arkihuolesi pois ja lähde Balin lämpöön. Tarjous sisältää 7, 12 tai 14 yön majoituksen All Seasons Legian Bali -hotellissa, aamiaiset, meno-paluulennot Denpasariin, lentokenttäkuljetukset, käsimatkatavaran sekä opastettuja retkiä.

Kuvankauniita hiekkarantoja, auringon hehkuva lämpö, ystävällisiä ihmisiä ja rentoa tunnelmaa. Balia ei turhaan kutsuta paratiisisaareksi. Jumalten saarena myös tunnettu Bali on täynnä upeaa luontoa, kulttuuria ja historiallisia kohteita. Anna silmiesi levätä sademetsän vihreydessä, hengitä syvään kuumankosteaa ilmaa ja kuuntele sademetsän eksoottisia ääniä. Suuntaa iltaisin maistelemaan balilaisia herkkuja ja nautiskelemaan rennosta tunnelmasta. Voisiko lomalta enempää toivoa?

Tarjous sisältää
 • 7, 12 tai 14 yön majoitus All Seasons Legian Bali -hotellissa
 • Meno-paluulennot Denpasariin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • Aamiaiset
 • Kaksi koko päivän retkeä ja yksi puolen päivän opastettu retki 7 yön matkoilla
 • Kolme koko päivän retkeä ja kaksi puolen päivän opastettua retkeä 12 ja 14 yön matkoilla
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Käsimatkatavara
Bali

Bali on hemmottelun saari. Hierontaa, kylpyjä ja spa-hoitoja on tarjolla runsain mitoin. Balilaiset osaavat tehdä erilaisista spa-hoidoista suoranaista taidetta. Parhaat hoitopaikat on usein myös sulautettu ympäristöön, joten voit päästä nauttimaan hieronnasta rannalle ja tuntea samalla merituulen vilvoittavan vaikutuksen ihollasi. Balilla kannattaa ehdottomasti suunnata välillä myös muuallekin kuin rannalle. Saari on täynnä kulttuuria, joka on omalaatuista ja kiehtovaa. Lähde tutustumaan esimerkiksi Uluwatun temppeliin, joka on rakennettu upealle kallionkielekkeelle. Temppelin edustalla vartiota pitävät useat pienet apinat ovat osa temppelin lumoa. Muista pitää kamerastasi kiinni, etteivät nämä pienet karvakuonot nappaa sitä!

All Seasons Legian Bali

 • Hotelli
 • Bali, Indonesia
pool

Hotellisi sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä kuuluisalta Legianin rannalta. All Seasons Legian Bali -hotelli tarjoaa asiakkailleen tyylikästä ja viihtyisää majoitusta aivan Kutan ja Legianin alueiden tuntumassa. Nämä alueet ovat tunnettuja monipuolisista ostosmahdollisuuksista ja mahtavasta ravintolatarjonnasta. Hotellilla on myös oma ravintola, jossa voi nauttia herkullisia aasialaisia ja kansainvälisiä ruokia. Hotellin uima-altaan ympäröivät aurinkotuolit kutsuvat rentoutumaan ja allasbaarista saa maukkaita kylmiä juomia.

 • +5
Lue lisää
room

Superior-huone

Viihtyisissä Superior-huoneissa on kaunis ja moderni sisustus. Huoneissa on taulutelevisio, kahvin- ja teenkeittovälineet, tallelokero sekä jääkaappi.

Retket

7 yön matkoilla saat valita kaksi koko päivän retkeä ja yhden puolen päivän opastetun retken. 12 ja 14 yön matkalla pääset kolmelle koko päivän retkelle ja kahdelle puolen päivän retkelle oppaan kanssa. Valitset haluamasi retket paikan päällä.

Kaikkiin retkiin sisältyy kahvi tai tee kokoontumispaikalla, sisäänpääsymaksut, linja-autokuljetukset sekä englanninkielinen opastus. Koko päivän retkillä on mahdollisuus ostaa lounasta.

Retki 1 - Balin upea luonto (kesto noin 9 tuntia / lähtö joka sunnuntai):
Tällä retkellä pääset todistamaan omin silmin Pupuanin ja Antosarin alueiden kauneutta. Voit napata mahtavia kuvia aamuauringon säteissä kylpevistä riisiviljemistä. Retken aikana pääset myös Mundukiin, jossa sinua odottaa silmiä hivelevän kaunis vesiputous ja paljon muuta! Mundukissa pysähtymisen aikana sinulla on myös mahdollisuus nauttia lounasta. Seuraavaksi matka jatkuu kohti Bedugulia, jossa pääset ihastelemaan Bratanin järven rannalla sijaitsevaa huikean kaunista temppeliä. Matka jatkuu temppeliltä Candi Kuningin kukka- ja hedelmätorille, jolla voit maistella herkullisia trooppisia hedelmiä. Retken viimeinen etappi vie kohti saaren eteläosaa ja Taman Ayunin temppeliä, joka on yksi Balin vanhimmista temppeleistä.

Retki 2 - Kintamanin alue (kesto noin 9 tuntia / lähtö tiistaisin):
Bali tunnetaan perinteisistä tansseistaan. Tämän retken aikana pääset katsomaan perinteistä Barong ja Keris -tanssiesitystä, joka kuvastaa hyvien ja pahojen henkien välistä ikuista kamppailua. Tanssiesityksen jälkeen matka jatkuu Kemenuhin kylään, jossa sinulle esitellään balilaisten taidokkasti veistamiä puuveistoksia. Retki jatkaa seuraavaksi kulkuaan kohti Kintanamia ja henkeä salpaavan kaunista Batur-järveä. Näiden tyrmäävän kauniiden maisemien äärellä sinulla on myös mahdollisuus nauttia lounasta. Retken viimeisinä etappeina ovat Tampaksiringin temppeli ja sen pyhät vedet sekä Celukin kuuluisat hopeapajat.

Retki 3 - Itäisen Balin mystiikkaa (kesto noin 9 tuntia / lähtö joka torstai):
Tällä retkellä pääset tutustumaan tarkemmin balilaiseen kulttuuriin. Saaren itäosa on täynnä toinen toistaan upeampia kohteita, jotka odottavat sinua vierailulle. Pääset tutustumaan upeasta batiikkitaiteestaan tunnettuun Tohpatin kylään. Retki suuntaa kulkunsa myös mahtavana sademetsän siimeksestä kohoavalle Agungin tulivuorelle. Pääset vierailemaan tämän tulivuoren rinteille rakennettuun Besakihin temppeliin. Seuraava pysähdys on Bukit Jambulissa, jossa sinulla on mahdollisuus nauttia lounasta upeiden maisemien ääressä. Retki itäisen Balin halki jatkuu kohti Penglipuranin mielenkiintoista kylää sekä Kehenin kaunista temppeliä. Paluumatkalla pääset vielä näkemään Balin entisen pääkaupungin Klungkungin.

Puolen päivän retket:

Retki 4 - Unohtumaton auringonlasku (kesto noin 5 tuntia / lähtö joka maanantai):
Retken aikana pääset myös katsomaan 1600-luvulla rakennettua Taman Ayunin temppeliä ja sen ympäristön tyrmäävän kaunista luontoa. Alas Kedatonin pyhässä metsässä voit ihastella puissa vilistäviä apinoita. Varmista kuitenkin, että kamerasi muistikortilla on vielä tilaa, sillä retken seuraava kohde on ikuistamisen arvoinen. Pääset nimittäin kokemaan unohtumattoman auringonlaskun Tanah Lotin temppelissä, joka on rakennettu Intian valtamerelle kurottavalle kallionkielekkeelle. Katso kuinka auringonlasku saa meren kimmeltäään ja värjää taivaanrannan kauniin väriseksi.

Retki 5 - Ostoksia ja taidetta (kesto noin 5 tuntia / lähtö joka perjantai):
Tällä retkellä sinut viedään Balin parhaisiin ostospaikkoihin, joissa saat mahdollisuuden tehdä upeita löytöjä. Retken aikana sinulla onkin mitä mahtavin tilaisuus löytää täydelliset tuliaiset kotona odottaville rakkaimmillesi. Batu Bulanissa pääset ihastelemaan kivestä ja puusta veistettyä taidetta sekä tietysti hieromaan niistä kauppoja. Celukissa sinua odottaa Balin kuuluisimmat hopea- ja kultasepät, ja Ubudissa pääset ihailemaan upeaa taidetta. Ostosten tekemisen jälkeen pääset vielä katsomaan perinteistä balilaista tanssiesitystä.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Henkilökohtaiset kulut
 • Juomarahat
 • Mahdollinen turistivero
 • Mahdolliset viisumikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00 - 00:00

Check-out klo

06:00 - 12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kolme aikuista ja yksi 0-1-vuotias lapsi kahden hengen huoneessa.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
Yli 2-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti.
Lapsialennukset ovat voimassa kahden samassa huoneessa majoittuvan täyden hinnan maksavan aikuisen kanssa.

Lapsien majoitusalennukset riippuvat matkan ajankohdasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön. Hotellissa ei ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja

Tietoa kohteesta

Balin saaren väkiluku on noin 3 890 757.

Indonesiassa puhutaan indonesiaa, mutta Balilla puhutaan myös saaren omaa kieltä, balia.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:

Legianin ranta 1,0 km
Beachwalk-ostoskeskus 3,0 km
Kutan alue 3,0 km
Tanah Lot 20 km
Mengwi 20 km
Ubud 38 km
Denpasarin lentokenttä 10 km

Rahayksikkö

Indonesian rahayksikkö on Indonesian rupia (IDR), joka on arvoltaan noin 0,000070 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Balin hintataso

Balin hintataso on edullisempi kuin Suomessa, mutta silti hiukan kalliimpi kuin muualla Aasiassa.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,40 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 1,75 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,45 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,35 €
Linja-autolippu noin 0,35 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,30 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 0,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Helmikuu–maaliskuu +28 °C
Huhtikuu-toukokuu +27…28 °C
Kesäkuu–heinäkuu +26…26,5 °C
Syyskuu–lokakuu +26,5…27 °C
Marraskuu–joulukuu +28 °C

Balin ilmasto

Balilla on trooppinen ilmasto. Balin sadekausi kestää yleensä lokakuusta huhtikuuhun, jolloin sataa usein ja sateet saattavat kestää koko päivän. Sadekautena matkailijoita on vähemmän ja turistikohteiden hinnat ovat edullisempia.

Viisumi ja passi

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 30 päivän matkoihin Indonesiassa. Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta maahan saapumisesta.

Rokotukset

Matkustaessasi Balille, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kalenteri

Huomioithan, että osa lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lennot

Huomaathan, että matka sisältää kaksi yötä lentokoneessa meno- ja paluumatkalla. Meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotelli sijaitsee lähellä rantaa ja palveluja. Denpasarin lentokenttä on noin 10 kilometrin päässä hotelliltasi.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen