Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää majoituksen

Luontoelämyksiä Rovaniemellä

 • Viikonloppumatkat
 • Rovaniemi
Nyt € 549,00
 • per henkilö nyt
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Vietä loma seikkailujen Rovaniemellä! Tarjoukseen sisältyy 4 yön majoitus Lapland Hotel Ounasvaara Chaletsissa, aamiaiset, kanoottiretki ja husky-patikka.

Miltä kuulostaisi loma luonnon keskellä Rovaniemellä? Tämä matka on kuin kesäisen Lapin loman sanakirjamääritelmä: neljä yötä aidossa lappilaisessa pirttimökissä, päivä luontoaktiviteettien parissa, illalliseksi perinteisiä Lapin makuja ja illalla lämmittelyä oman saunan lauteilla. Iltojen pimentyessä sinulla on myös mahdollisuus tähyillä revontulia ja onnekkaimmat näkevätkin yötaivaan upeana leiskuvan valonäytelmän. Koe Lappi kiehtovimmillaan kesän ja syksyn taitteessa, lähde patikoimaan huskyjen kanssa ja nauti luonnon hiljaisuudesta mieltärauhoittavan kanoottiretken aikana – täydellinen seikkailu pohjoisessa odottaa!

Tarjous sisältää
 • 4 yön majoitus Lapland Hotel Ounasvaara Chaletsiin pirttihuoneistossa
 • Aamiaiset
 • 4 tunnin opastettu kanoottiretki sisältäen varusteet
 • 2 tunnin husky-patikka sisältäen varusteet
 • Edestakaiset kuljetukset Rovaniemen rautatieasemalta matkustaessasi junalla kohteeseen
Lisävaihtoehdot
 • Perinteinen lappilainen ilta
 • Koskenlaskuseikkailu
 • Risteily porotilalle
 • Risteily Kemi- ja Ounasjoella ja joulupukin tapaaminen
 • Maisema-ajelu sähköisellä paksupyörällä
 • Keskiyön auringon taikaa
 • Kesäyö joen rannalla
 • Mönkijäajelu ja kalastusta
 • Hyvinvointia Lapin luonnosta
Seikkailujen Rovaniemi

Suomen arktinen pääkaupunki Rovaniemi on loistava lomakohde koko perheelle, ja se ei suinkaan ole kohde vain talvella vieraileville. Tekemistä ja näkemistä riittää nimittäin vuoden jokaiselle päivälle! Lapin luonto tarjoaa lukemattomia patikointireittejä, luontoaktiviteetteja ja uusia elämyksiä niin paikallisille kuin ulkopaikkakuntalaisillekin. Rovaniemeltä on lisäksi helppo lähteä erilaisille retkille: tutustu poronhoitoon, hyppää mönkijän ohjaimiin, koe ihania ruokaelämyksiä luonnon helmassa tai nauti tunnelmallisesta patikkaretkestä keskellä koskematonta luontoa. Lappilaista historiaa, taidetta ja kulttuuria esittelevä arktinen museo Arktikum on myös kiinnostava vierailukohde. Lue lisää alta tarjoukseen kuuluvista retkistä sekä lisävalintaisista seikkailuista, joita suosittelemme lämpimästi.

Neljän tunnin kanoottiretki järjestetään klo 18.00–22.00 paikan päällä ilmoitettavana päivänä. Nautit retken aikana tunnelmallisista järvimaisemista, luonnon hiljaisuudesta ja perinteisestä kalastuksesta keskiyön auringon valossa. Retkeen sisältyy ulkoiluvarusteet, kuumaa juotavaa, keksejä ja makkaranpaistoa nuotiolla.

Kahden tunnin husky-kävely järjestetään klo 12.00–14.00 paikan päällä ilmoitettavana päivänä. Retki alkaa kuljetuksella paikalliselle husky-tilalle, missä koirat ottavat sinut iloisesti haukkuen vastaan. Tilalla opit patikalle mukaan lähtevistä huskyista, niiden erikoistaidoista ja asuinoloista. Opit myös koirien nimet ennen patikalle lähtöä. Sitten on aika lähteä itse patikalle, joka kestää yhteensä noin 20–30 minuuttia. Matkan aikana näet tyypillisiä lappilaisia maisemia marjoineen ja luonnonkukkineen. Patikan jälkeen saat mahdollisuuden ruokkia huskyja ja istahtaa avotulen äärelle nauttimaan eväistä. Retkeen sisältyy ulkoiluvarusteet ja eväitä.

Lapland Hotels Ounasvaara Chalets

 • Huoneisto
 • Rovaniemi, Suomi
Rantasauna

Lapland Hotel Ounasvaara Chalets tarjoaa aitoa kesäisen Lapin taikaa keskellä upeaa pohjoista luontoa. Pirttikylä on perustettu 1985 kauniille alueelle Ounasvaaran ja Kemijoen väliin, ja se sijaitsee vain 5 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta. Lomakylä koostuu 73:sta pirttihuoneistosta, yksityisestä uimarannasta, 35 hengen rantasaunasta ja rantalentopallokentästä. Lomakylässä on mahdollisuus osallistua monipuolisille ja eksoottisille retkille sekä kokeilla erilaisia pohjoisen aktiviteetteja, jotka tekevät unohtumattoman vaikutuksen. Lapland Hotel Ounasvaara Chaletsin lukuisat ravintolat tarjoavat lämmintä tunnelmaa ja lappilaisia makukokemuksia. Hotellilla on pysäköintipaikkoja sekä autoille että polkupyörille.

 • +3
Lue lisää
Standard apartment

Pirttihuoneisto

2 aikuista majoitustyypissä huoneisto

Kauniit ja perinteikkäät pirttihuoneistot huokuvat aitoa lappilaista tunnelmaa. Viihtyisissä huoneistoissa on parivuode tai kaksi leveää vuodetta, sohvaryhmä sekä kaksi vuodetta parvella. Kylpyhuoneessa on suihku, hiustenkuivaaja ja sauna. Pienessä keittiössä on mikroaaltouuni, liesitaso, jääkaappi, astiasto sekä kahvin- ja vedenkeitin. Lisäksi jokaisessa huoneistossa on taulutelevisio, satelliittikanavat, radio, Wi-Fi ja yksityinen kalustettu terassi.

Lisävalintaiset retket

Lisää lomaasi seikkailuja lisävalintaisten retkien muodossa. Lue lisää alta. Huomioithan, että kaikki retket eivät välttämättä ole valittavissa kaikkina ajankohtina.

 • Perinteinen lappilainen ilta klo 18.00–22.00. Kuljettaja noutaa sinut vastaanotosta ja vie sinut kauniin järven rannalla sijaitsevalle mökille. Ilta on täynnä aitoa lappilaista tunnelmaa, ja pääset nauttimaan saunan lämmöstä, järvessä uimisesta ja herkullisesta nuotiossa valmistetusta illallisesta. Retkeen sisältyy ulkoiluvarusteet, englanninkielinen opastus, kuljetukset ja illallinen.
 • Risteily Kemi- ja Ounasjoella ja joulupukin tapaaminen klo 11.00–17.00. Perinteisen jokilaivan risteily alkaa pysähdyksellä paikallisen lappilaisen perheen luona ja heidän työpajassaan. Tämän jälkeen vierailet porotilalla, jossa opit muun muassa poronhoidosta. Nautit myös lappilaisen lounaan ja ylität napapiirin. Iltapäivällä retki jatkuu autolla Joulupukin Pajakylään, jossa tapaat itse joulupukin. Joulupukin Pajakylässä sinulla on aikaa tehdä ostoksia ja kierrellä omaan tahtiisi ennen hotellille palaamista. Retkeen sisältyy ulkoiluvarusteet, englanninkielinen opastus, kuljetukset ja lounas.
 • Keskiyön auringon taikaa klo 21.00–00.00. Retki alkaa risteilyllä Kemijoella, jonka aikana pystyt ihastelemaan ympäröivää maisemaa. Oppaasi valmistaa sinulle risteilyn jälkeen illallisen keskellä luontoa. Ennen keskiyötä sinut kuljetetaan Ounasvaaran laelle ihailemaan keskiyön aurinkoa sekä luonnon hiljaisuutta. Pääset tunnelmoimaan luonnon loistokkuutta kädessäsi lasi kuohuviiniä. Sinut saatetaan hotellille retken päätteeksi. Retkeen sisältyy ulkoiluvarusteet, englanninkielinen opastus, kuljetukset, illallinen ja lasi kuplivaa.
 • Hyvinvointia Lapin luonnosta klo 9.30–12.30. Tämä retki on täynnä patikointia, marjojen poimintaa, kalastusta ja Lapin hiljaista luontoa. Tapaat oppaasi aikaisemmin mainitussa tapaamispaikassa, puet päällesi ulkoiluvarusteet ja suuntaat luontoretkelle Rovaniemen keskustan lähellä sijaitsevaan metsään. Oppaasi perehdyttää sinut marjojen ja sienten maailmaan, ja kauden mukaan keräät hillaa, mustikkaa, puolukkaa tai karpaloa. Lappilaisen superruoan keräämisen jälkeen on aika istuutua alas nauttimaan avotulessa paistetuilla lätyillä. Ennen kaupunkiin palaamista voit kokeilla kalaonneasi! Retkeen sisältyy ulkoiluvarusteet, englanninkielinen opastus, kuljetukset ja lättyjen paistoa.
 • Mönkijäajelu ja kalastusta klo 10.30–16.00. Retki alkaa kuljetuksella Rovaniemen keskustan ulkopuolelle, jossa saat opastuksen mönkijän käsittelyyn. Automaista mönkijää on helppo ohjata, joten voit huoletta lähteä retkelle vaikka et mönkijällä aikaisemmin olisi ajanutkaan. Mönkijässä on ratti, kunnon istuin, turvavyö ja ohjaustehostin. Ajat mönkijällä kukkuloiden yli keskellä metsäteitä, ja täydellisen kalapaikan löydyttyä, pysähdyt kokeilemaan jääkö kala koukkuun. Avotulen äärellä nautit lappilaisen välipalan tai päivän saaliista valmistetun aterian. Tämän jälkeen matkustat takaisin lähtöpaikalle, josta sinut kuljetetaan autolla takaisin hotellillesi. Huomioithan, että mönkijän kuljettajalla on oltava ajokortti, ja hänen on oltava vähintään 18-vuotias. Retkeen sisältyy ulkoiluvarusteet, englanninkielinen opastus, kuljetukset ja lounas.
 • Kesäyö joen rannalla klo 20.00–22.00. Ilta alkaa risteilyllä Kemijoella, jonka aikana pystyt ihastelemaan kauniista luontonäkymistä. Illasta pääset nauttimaan Kotisaarella, joka sijaitsee Rovaniemen keskustan ulkopuolella. Oppaasi valmistaa sinulle ihanan aterian keskellä luontoa! Ennen takaisin hotellille palaamista voit tutustua valokuvaaja Matti Saanion näyttelyyn uittamisesta. Retkeen sisältyy ulkoiluvarusteet, englanninkielinen opastus, kuljetukset ja illallinen.
 • Risteily porotilalle klo 14.00–16.30. Lähde risteilylle vanhaa uittoreittiä pitkin Ounas- ja Kemijoen vaikuttaviin maisemiin. Kulje rauhallisten luontonäkymien ohi puisella jokiveneellä ja koe napapiirin kesä parhaimmillaan. Myöhemmin opit poronhoidosta vieraillessasi paikallisella porotilalla. Nauti kuppi kuumaa kahvia ja ylitä napapiiri tutustuessasi porotilaan. Retkeen sisältyy ulkoiluvarusteet, englanninkielinen opastus, kuljetukset ja kuppi kahvia.
 • Maisema-ajelu sähköisellä paksupyörällä klo 10.00–12.00. Lähde rentouttavalle pyöräretkelle Ounasvaaran kauniiseen luontoon. Retki soveltuu aivan kaikille yli 12-vuotiaille henkilöille, ja sinulla on retken aikana mahdollisuus ajaa uutta sähköistä paksupyörää, joka tekee polkemisesta helppoa ja hauskaa! Aja yhdessä oppaasi kanssa kauniita teitä ja metsäpolkuja pitkin Rovaniemen kauniimmissa osissa ja kuule tarinoita alueen luonnosta. Retkeen sisältyy ulkoiluvarusteet, englanninkielinen opastus ja sähköinen paksupyörä.
 • Koskenlaskuseikkailu klo 10.00–14.00. Koe adrenaliiniryöppy laskiessasi Raudanjokea! Retki alkaa Vikaköngäksen retkeilyalueelta, joka sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Rovaniemeltä. Täällä voit nauttia kotimaisesta koskemattomasta luonnosta parhaimmillaan! Koskenlasku Raudanjoella on varmasti ikimuistoinen kokemus, jonka jälkeen sinut palkitaan lämpimillä juotavilla ja avotulessa paistetulla makkaralla. Retki soveltuu koko perheelle. Retkeen sisältyy ulkoiluvarusteet, englanninkielinen opastus, kuljetukset ja ateria.
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lennot tai muut kuljetukset
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja kaksi 0–17-vuotiasta lasta. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

0–3-vuotias majoittuu maksutta.
4–17-vuotias majoittuu alennettuun hintaan.
Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Pinnasänky

Hotellilla on maksuttomia pinnasänkyjä. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi.

Voit myös halutessasi ottaa mukaasi oman pinnasängyn.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varauvaiheessa.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön. Hotellissa ei ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi

Retket

Retkiä järjestetään päivittäin. Saat paikan päällä tietää tarkan aikataulun lomallesi, joka riippuu siitä, kuinka monta lisävalintaista retkeä valitsit.

Huomioithan, että retket opastetaan englanniksi ryhmästä riippuen. Retkelle hyvin mahdollisesti osallistuu muitakin kuin suomalaisia matkailijoita.

Tietoa kohteesta

Rovaniemen väkiluku on noin 58 100.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Rovaniemen keskusta 3,2 km
Rovaniemen rautatieasema 4,7 km
Ounasvaaran Golfpuisto 1,1 km
Oulu 210 km
Helsinki 815 km
Jyväskylä 549 km
Kuopio 495 km

Keskilämpötilat

Tammikuu -9,3 °C
Helmikuu -9,3 °C
Maaliskuu -4,8 °C
Huhtikuu +1,0 °C
Toukokuu +7,4 °C
Kesäkuu +12,6 °C
Heinäkuu +15,6 °C
Elokuu +13,4 °C
Syyskuu +8,3 °C
Lokakuu +2,8 °C
Marraskuu -3,2 °C
Joulukuu -7,3 °C

Lisätietoa varauksesta

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki matkaasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Monipuoliset kulkuyhteydet ja keskeinen sijainti takaavat että Lapland Hotel Ounasvaara Chalets on saavutettavissa vaivatta kaikkina vuodenaikoina. Rovaniemen lentokentältä on hotellille matkaa noin 8 kilometriä ja rautatieasemalle alle 5 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen