Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää taksimatkan
 • Sisältää aktiviteetin

Bukarest ja retki Draculan kotikonnuille

 • Kaupunkilomat
 • 4 tai 5 yötä
 • Bukarest
hinta alkaen € 459,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Anna Itä-Euroopan helmen häikäistä sinut mielenkiintoisella ympäristöllään! Tarjous sisältää 4 tai 5 yön majoituksen Hotel Central by Zeus Internationalissa**** aamiaisilla, päiväretken Draculan linnaan, meno-paluulennot Bukarestiin, lentokenttäkuljetukset ja käsimatkatavaran.

Romanian äärimmäisen kiehtova pääkaupunki vie tuhansien tarinoiden äärelle. Molemmat maailmansodat, valtavan maanjäristyksen ja suuruudenhullun diktaattorin vallan kokenut Bukarest tarjoaa matkailijoille erikoisen sekoituksen vanhaa arkkitehtuuria, historian pyörteitä, moderneja rakennuksia ja eleganttia elämänmenoa. Kävele pitkin avaria bulevardeja, ihastele eläväistä ilmapiiriä ja anna majesteettisen parlamenttitalon pysäyttää sinut. On aika unohtaa klassiset kaupunkikohteet ja lähteä tutkimaan, mitä idän omalla helmellä on tarjottavanaan. Bukarestin lisäksi pääset myös tutustumaan mystisen Kreivi Draculan maille jännittävän päiväretken aikana. Oletko valmis seikkailuun?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Bukarestiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 4 tai 5 yön majoitus Hotel Central by Zeus Internationalissa****
 • Aamiaiset
 • Päiväretki Draculan linnaan
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Käsimatkatavara
Bukarest – erilainen kaupunkiloma

Draculan kotimaana tunnetun Romanian pääkaupunki on täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia. 1800-luvun loppupuolella Bukarest alkoi houkutella älymystöä, eliittiä ja kuuluisia taiteilijoita. Kaupungin tunnelma alkoi muistuttaa Pariisia, minkä vuoksi Bukarestia alettiinkin kutsua Itä-Euroopan omaksi Pikku Pariisiksi. Kaupungin katukuva on muuttunut valtavasti historian tapahtumien seurauksena. Tänä päivänä se on vaikuttava sekoitus historiaa, taiteita, arkkitehtuuria, perinteitä ja modernisuutta. Tunne Bysantin mystisyys kävellessäsi ohi muinaisten kirkkojen, hämmästele kommunismin jälkeensä jättämiä rakennelmia ja ihastele upeaa art deco -tyylistä katukuvaa Bukarestin valtakadulla, Boulevardul Uniriilla, jonka esikuva on Pariisin Champs-Élysées.

Bukarestissa matkailijoita kiinnostaa erityisesti diktaattori Ceauşescun aikaansaamat muutostyöt ja valtava Kansan palatsi eli nykyinen parlamenttitalo. Diktaattorin rakennuttaman palatsin alta purettiin Bukarestin historiallinen keskusta, ja tilalle tuli maailman toiseksi suurin rakennus heti Pentagonin jälkeen. Palatsissa on noin 3100 huonetta ja 480 kattokruunua. Hallintopalatsiin pääset tutustumaan pientä maksua vastaan noin 45 minuuttia kestävän kierroksen merkeissä.

Hotel Central by Zeus International

 • Hotelli
 • Bukarest, Romania
Hotel

Lomasi ajan majoitut neljän tähden hotellissa, joka sijaitsee paraatipaikalla Bukarestin sydämessä. Vanhakaupunki sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä hotellilta ja vaikuttavalle Romanian Atheneum -konserttitalolle kävelymatkaa on noin 10 minuuttia. Hotelli on sisustettu moderneja elementtejä käyttäen, ja tarjoaa mukavat olosuhteet lomailulle sekä maksuttoman Wi-Fin.

 • +5
Lue lisää
Room

Kahden hengen huone

Hotellin modernit kahden hengen huoneet on varustettu mukavalla vuoteella, taulutelevisiolla, ilmastoinnilla, säilytyslokerolla, minibaarilla, Wi-Fillä, kylpyhuoneella, kylpytakilla ja tohveleilla.

bathroom

Yhden hengen huone

Hotellin modernit yhden hengen huoneet on varustettu mukavalla vuoteella, taulutelevisiolla, ilmastoinnilla, säilytyslokerolla, minibaarilla, Wi-Fillä, kylpyhuoneella, kylpytakilla ja tohveleilla.

Päiväretki Draculan linnaan

Lomasi aikana pääset mysteerisen Kreivi Draculan maille, Transilvanian upean luonnon ja kahden majesteettisen linnan äärelle. Matkan toisena päivänä tapahtuva retki vie sinut tutustumaan Bukarestin lähiympäristössä sijaitseviin Sinaiaan, Braniin sekä keskiaikaiseen Brasoviin. Retken kohokohta on vierailu Branin linnassa, joka tunnetaan Draculan jännittävästä legendasta. Toinen vierailtava linna on Pelesin linna, joka on yksi Euroopan hienoimmista arkkitehtuurisista taideteoksista. Päivä päättyy Brasovissa tehtävään kaupunkikierrokseen.

Sinut haetaan aamulla hotelliltasi ilmastoidulla linja-autolla. Matkan aikana pääset ihailemaan romanialaista maaseutua, joka on tunnettu tiheistä metsistään, keskiaikaisista linnoistaan sekä romanttisesta tunnelmastaan. Päiväretki kestää noin 12 tuntia, ja siihen sisältyy sisäänpääsyt, englanninkielinen opastus sekä kuljetukset. Huomioithan, että retkeen ei sisälly lounasta.

 • Pelesin linna on suljettu maanantaisin. Tällöin vieraillaan Branin linnassa sijaitsevassa museossa, joka esittelee keskiaikaisia kidutusmenetelmiä.
 • Pelesin linna on kokonaan suljettu koko marraskuun. Talvisin linna on suljettu maanantain lisäksi myös tiistaisin. Tällöin vieraillaan joko Branin linnan museossa tai Pelisorin linnassa.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja 0–12-vuotias lapsi kahden hengen huoneessa.
Enintään yksi aikuinen yhden hengen huoneessa.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

Hotellilla on yhden hengen huoneita

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–6-vuotiaat majoittuvat maksutta vanhempien kanssa samassa vuoteessa, ja maksavat lennoista normaalisti.
7–11-vuotiaat majoittuvat lisävuoteessa alennettuun hintaan ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja hotellilla lisähintaan. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi

Keskilämpötilat

Tammikuu -2,4 °C
Helmikuu -0,4 °C
Maaliskuu +4,8 °C
Huhtikuu +11,4 °C
Toukokuu +16,8 °C
Kesäkuu +20,5 °C
Heinäkuu +22,6 °C
Elokuu +22,1 °C
Syyskuu +17,5 °C
Lokakuu +11,6 °C
Marraskuu +5,2 °C
Joulukuu 0 °C

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Rahayksikkö

Huomioithan, että Romaniassa ei käytetä euroja, vaan maan rahayksikkö on Romanian leu, joka jakautuu sataan baniin. 1,00 € on noin 4,56 leuta. Rahayksikön lyhenne on RON. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa 4,00 €
Ateria kahdelle keskitason ravintolassa 21,00 €
Ateria pikaruokaravintolassa 4,00 €
Paikallinen olut ravintolassa 1,20 €
Virvoitusjuoma ravintolassa 1,00 €
Vesipullo kaupassa 0,50 €
Lippu linja-autoon 0,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa Bukarestista

Bukarest on Romanian pääkaupunki, ja sen väkiluku on noin 1 678 000.

Romaniassa puhutaan romaniaa, mutta englannilla pärjää kohtalaisesti turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Romanian Atheneum -konserttitalo 1 km
Parlamenttitalo 2 km
Boulevardul Unirii -katu 1,9 km
Piata Revolutiei -aukio 750 m
Herastraun puisto ja Kylämuseo 6,5 km
Branin linna 172 km
Bukarestin lentokenttä 18 km

Liikkuminen kohteessa

Bukarestin ydinkeskustassa pääsee vaivattomasti liikkumaan paikasta toiseen kävellen. Julkiset kulkuyhteydet ovat kuitenkin toimivia ja edullisia. Toisinaan aikataulujen löytäminen voi olla kuitenkin haastavaa. Metrolinjoja on neljä, ja metroon saa ostettua lippuja asemien sisäänkäyntien ohesta. Bukarestissa on myös raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. Liput on ostettava etukäteen, ja ne on leimattava leimauslaitteessa ennen metroon astumista. Kuljettajat eivät myy lippuja.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotelli sijaitsee Bukarestin sydämessä, vain 5 minuutin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Henri Coandăn kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 18 kilometrin päässä hotellista.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen