Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Elämyksiä Kuuban ja Meksikon risteilyllä

 • Risteilyt
 • Kuuba
hinta alkaen € 4.499,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Matkusta seikkailujen ja paratiisin äärelle Kuubaan ja Meksikoon. Tarjoukseen sisältyy 7 yön risteily täysihoidolla, 3 yön majoitus Havannassa aamiaisilla, 3 yön majoitus Varaderossa all inclusive -tarjoilulla, lennot Havannaan, käsimatkatavara, kierros amerikanraudalla, kuljetukset ja retkiä.

Matkusta tropiikkiin keskelle helmenvalkeita hiekkarantoja, eläväistä kulttuuria ja henkeäsalpaavia luontomaisemia. Tee unelmistasi totta ja lähde risteilylle Kuuban kiehtovimpiin kohteisiin ja Meksikon Cozumeliin. Matkan aikana tutustut aistikkaan Kuuban eksotiikkaan sekä värikkäisiin siirtomaa-ajan rakennuksia koristavaan katukuvaan ja tahditat lomasi salsan rytmien mukaisesti. Ikimuistoisen matkan aikana MS Berlin -risteilyalus pysähtyy myös Meksikossa, jossa kaikki paratiisimaisen loman unelmat käyvät toteen. Takaamme, että tältä lomalta palaat rentoutuneena, täynnä uusia elämyksiä ja kokemuksia sekä lukemattomia tarinoita. Kierrä Havannaa amerikanraudan kyydissä, pulahda Cozumelin saarta ympäröivään turkoosinsiniseen mereen, koe Kuuban rauhallinen elämänmeno Maria La Gordassa ja herkuttele paikallisilla erikoisuuksilla Varaderossa – tämä loma on tehty todellisille nautiskelijoille!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Havannaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 yön majoitus Havannassa sisältäen aamiaiset ja yhden illallisen (ROC Presidente Hotel****)
 • 7 yön majoitus MS Berlin -risteilyaluksella sisältäen täysihoidon
 • 3 yön majoitus Varaderossa sisältäen all inclusive -tarjoilun (Hotel Naviti Varadero)
 • Informaatiotapaaminen toisena päivänä aamiaisen jälkeen Havannassa
 • 45 minuutin kierros amerikanraudalla
 • Gaalailta tai vastaava tapahtuma risteilyaluksella
 • Kuntosalin, saunatilojen ja rentoutumishuoneiden käyttö risteilyaluksella
 • Ulkouima-altaan, pyyhkeiden ja aurinkotuolien käyttö risteilyaluksella
 • Kirjojen, DVD-levyjen ja lautapelien vuokraus risteilyaluksella
 • Kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Virvoitusjuomat lounaiden ja illallisten aikana
 • Viiniä ja olutta lounaiden ja illallisten aikana
 • All inclusive -juomat klo 10.00–2.00
 • Retki Matanzasiin ja Yumurin laaksoon
 • Retki Viñalesin laaksoon
Reitti

Päivä 1 - 3: Tunnelmallinen Havanna

Historiaa hehkuvat kadut, värikkäät siirtomaa-ajan rakennukset, sikareita polttavat katumuusikot ja loputon määrä aromikkaita mojitoja. Tämä kuvaus ei ole pelkkä klisee, vaan totuus Kuuban pääkaupungin katukuvasta. Harva paikka onkaan yhtä innoittava ja tunnelmallinen kuin Havanna. Saavuttuasi H… Lue lisää

ROC Presidente Havana

Päivä 4 & 5: Nautintoja risteilyaluksella

Neljäntenä lomapäivänä astut lumoavan MS Berlin -risteilyaluksen kannelle suuntana kaunis Meksiko. Sinut kuljetetaan hotelliltasi satamaan iltapäivällä, ja alukselle voit astua noin klo 16.00. Risteilyalus lähtee satamasta noin puolenyön aikoihin, mutta sinä pääset heti saavuttuasi jo kiertelemä… Lue lisää

Havana Port

Päivä 6: Saarielämää Cozumelilla

Tänään huomenet sinulle toivottaa Meksiko! Tacojen, sombrerojen ja mariachi-orkestereiden luvattu maa toimii tämän päivän vierailukohteena. Klo 7.00 saavut Cozumelin paratiisisaarelle, jossa voit nauttia rennosta tunnelmasta tai hypätä Playa del Carmeniin vievän lautan kyytiin. Riviera Mayan alu… Lue lisää

Päivä 7: Päivä merellä

Seitsemäntenä päivänä pääset taas nauttimaan olostasi risteilyaluksen palveluiden äärellä. Risteilyaluksen suuntana on Kuuba ja Karibian ihanasti lämmittävä aurinko. Vietä aikaa aluksen kannella viilentävän tuulenvireen syleilyssä, tilaa raikas drinkki ja kokeile uutta aktiviteettia MS Berlinin … Lue lisää

Päivä 8: Cienfuegos – Kuuban lumoava rantakaupunki

Kuuban kaupungeilla on paljon yhtäläisyyksiä, mutta kokemus on aina erilainen uuteen kohteeseen saapuessa. Vaikka Cienfuegosin kuten Havannankin katukuva on täynnä siirtomaa-aikaisia rakennuksia ja vanhoja amerikanrautoja, ei kaupunkeja silti voi edes verrata keskenään. Tunnelmallinen Cienfuegos… Lue lisää

Päivä 9: Maria La Gorda

Iltapäivällä saavut Maria La Gordaan, joka eroaa täysin jo vierailemistasi kohteista. Läntisessä Kuubassa sijaitseva kaupunki on suosittu sukeltajien ja snorklaajien keskuudessa, eikä täällä tarvitse olla ammattilainen vedenalaisen maailman tutustumiseen. Vaihtoehtoisesti voit myös nauttia olost… Lue lisää

Päivä 10: Paluu Havannaan

Risteilysi on tullut melkein päätökseen ja matkan kymmenentenä päivänä klo 12.00 palaatkin jo takaisin Havannaan. Mutta meillä on hyviä uutisia, nimittäin lomasi ei ole vielä loppu! Voit halutessasi jäädä nauttimaan risteilyaluksen palveluista loppupäiväksi tai lähteä vierailemaan Havannan nähtä… Lue lisää

Päivä 11 - 14: Paratiisimainen Varadero

Nautittuasi aamiaisen risteilyaluksella, kuljettajasi saapuu hakemaan sinua noin klo 8.00 ja vie sinut seuraavaan kohteeseesi. Suosittu lomakohde Varadero toimii kotinasi lomasi viimeiset kolme päivää. Idyllinen maisema Varaderossa koostuu helmenvalkeista hiekkarannoista, tuulessa hulmuavista pa… Lue lisää

Naviti Varadero
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Juomat risteilyn aikana
 • Viisumikulut
 • Mahdollinen ESTA-viisumi
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

Tarjoukseen ei valitettavasti päde lapsialennukset

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoitusten hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Risteilyaluksella ei valitettavasti ole Wi-Fiä. Risteilyaluksella on kuitenkin kirjasto, josta löydät neljä tietokonetta internet-yhteydellä. Tietokoneen käyttö maksaa noin 0,30 € minuutilta.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat yksin oman seurueesi kanssa. Lentokenttäkuljetukset ovat yhteiskuljetuksia, kun taas kuljetukset hotellilta risteilylle ja takaisin järjestetään yksityisesti. Kierros amerikanraudalla Havannassa järjestetään yksityisesti.

Rahayksikkö

Kuuban valuutta on Kuuban peso (CUP), joka on arvoltaan noin 0,93 €.

Meksikon rahayksikkö on Meksikon peso (MXN), joka on arvoltaan noin 0,049 €.

Kuubassa on hyvin vähän nostoautomaatteja, joten otathan mukaan paljon käteistä. Huomioithan, että Kuuban nostoautomaateista pystyy nostamaan rahaa vain Visa- ja MasterCard-korteilla.

Ruoka ja juoma

Risteilyaluksella tarjoukseen sisältyy täysihoito, joka kattaa aamiaiset, lounaat ja illalliset, mutta ei juomia. Varaderossa taas nautit all inclusive -tarjoilusta, joka sisältää kaikki ateriat ja juomat. Havannassa majoitukseen sisältyy aamiaiset.

Maksaminen risteilyaluksella

Risteilyaluksella käytetään euroja. Voit myös käyttää luottokorttia.

Reitti

Huomioithan, että matkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Viisumi ja passi

Tarvitset turistikortin matkustaessasi Kuubaan. Meksikossa saat maahan tullessasi maahantulokaavakkeen, joka sinun on säilytettävä maastapoistumiseen asti. Ajankohtaisimman tiedon viisumien hinnoista ja pituuksista saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisestä.

Huomioithan välilaskullisten lentojen viisumivaatimukset. Mikäli lennoillasi on välilasku Yhdysvalloissa, tarvitset ESTA-viisumin matkalle. Matkan varaamisen jälkeen tarkista lentosi tiedot sekä tarve viisumille.

Rokotukset

Matkustaessasi Kuubaan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan.

Matkustaessasi Meksikoon, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet keltakuumetta, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää sekä A- ja B-hepatiittia vastaan. Myös rokotteet lavantautia ja koleraa vastaan sekä malarialääkitys on hankittava lääkärin tekemän riskiarvion perusteella.

Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Aikaero

Kuuban aikaero Suomeen on -6 tuntia.

Meksikon aikaero Suomeen on -7 tai -8 tuntia sijainnista riippuen.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedot

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen