• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää junamatkan

Lissabon ja Evora – Portugalin helmet

Kiertomatkat 5, 6, 7 tai 8 yötä Portugali

per henkilö alkaen € 459,00
perustuen 2 henkilöön

Koe kaksi Portugalin helmeä unohtumattoman kiertomatkan merkeissä! Tarjoukseen sisältyy 5 tai 7 yön majoitukset aamiaisineen, meno-paluulennot Lissaboniin, junamatkat kaupunkien välillä sekä käsimatkatavara.

Historian havinaa, kiehtovia nähtävyyksiä, uniikkia arkkitehtuuria ja välitöntä tunnelmaa hehkuva Portugali kutsuu sinut ja matkakumppanisi nauttimaan. Koet auringon ja elämysten täyteisen lomasi aikana eläväisen Lissabonin sekä upean Evoran. Nämä Portugalin helmet tarjoavat ihanteelliset puitteet rennolle lomalle, jossa lomailijan aika ei todella käy pitkäksi. Ihaile Lissabonin pastellinvärisiä rakennuksia, tutustu Evoran rikkaaseen ja värikkääseen historiaan sekä kruunaa päiväsi portugalilaisen keittiön parhailla antimilla herkutellen. Varaa lomasi lumoavaan Portugaliin jo tänään!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Lissaboniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 tai 4 yön majoitus Lissabonissa (SANA Reno Hotel)
 • 2 tai 3 yön majoitus Evorassa (Hotel Dom Fernando)
 • Aamiaiset
 • 2. luokan meno-paluujunaliput Lissabon–Evora
 • Käsimatkatavara

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

 1. Päivä 1 & 2: Lissabon (7 yön kiertomatkalla päivät 1–3)

  Tervetuloa aurinkoiseen Portugaliin! Suosittuna ja monipuolisena matkakohteena tunnettu Etelä-Euroopan helmi lumoaa uskomattomalla luonnonkauneudellaan, kiehtovilla kaupungeillaan sekä eläväisellä tunnelmallaan. Saavut ensimmäisenä lomapäivänäsi Portugalin upeaan pääkaupunkiin, Lissaboniin. Täällä sinua odottavat lukemattomat museot ja nähtävyydet, pirteä yöelämä sekä historiallinen Alfaman kaupunginosa kapeine mukulakivikujineen. Lissabonissa riittää tehtävää ja nähtävää lomasi jokaiselle päivälle – tutustu sen mielenkiintoisiin kaupunginosiin, istahda suositun raitiovaunu numero 28 kyytiin ja kipua Pyhän Yrjänän linnalle katselemaan kaunista näkymää yli kaupungin. Lissabonissa loman pääosassa on epäilemättä rento tunnelma, elämästä nauttiminen ja herkullisella ruoalla herkuttelu. Kaupunki tunnetaan tuoreista äyriäis- ja kalaruoistaan sekä tietenkin periportugalilaisista pastéis de nata -leivoksistaan. Illan hämärtyessä suuntaa kaupungin vilkkaille aukioille seuraamaan viihtyisää iltaa viettäviä paikallisia.

  pool

  SANA Reno Hotel

  Hotelli Lissabon, Portugali

  Vain 5 minuutin metromatkan päässä Lissabonin keskustasta sijaitseva SANA Reno Hotel tarjoaa kaikki kaupunkilomalla tarvitsemasi mukavuudet. Kattoterassin uima-altaalla voit virkistäytyä aurinkoisella säällä ja ihastella Lissaboniin aukeavaa kaunista panoraamanäkymää. Rentouttavasta lomasta haaveilevat voivat jatkaa uima-altaassa polskuttelun ja kaupungilla kulkemisen jälkeen porealtaan ja saunan lämpöön. Aloitat päiväsi runsaalla aamiaisella, joka tarjoillaan hotellin tyylikkäässä ruokailutilassa. Hotellin sijainti Avenidas Novasin kaupunginosassa vie sinut historiallisten rakennusten äärelle ja sisälle tyypilliseen lissabonilaiseen tunnelmaan. São Sebastiãon metroasema sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä hotellin ulko-ovelta. Hotellin sijainnin ansiosta tutustut loistavasti Lissaboniin lyhyemmälläkin kaupunkilomalla!

  • +1
  Lue lisää
 2. Päivä 3 & 4: Evora (7 yön kiertomatkalla päivät 3–5)

  Lissabonissa vietettyjen lomapäivien jälkeen on aika matkata Alentejon maakuntaan. Alentejo on ennen kaikkea tunnettu yhtenä Portugalin tärkeimmistä viininviljelyalueista. Alentejon pääkaupunki Evora toivottaa sinut tervetulleeksi upeilla maisemillaan sekä kiehtovalla historiallaan. Vanhankaupungin kapeat kujat, ainutlaatuinen arkkitehtuuri ja tunnelmalliset tavernat ovat jo nähtävyys itsessään. Jos kuitenkin haluat myös vierailla kaupungin muilla nähtävyyksillä, suosittelemme tutustumaan ainakin Evoran roomalaiseen temppeliin, roomalais-goottilaiseen katedraaliin sekä kaupungin yliopistoon. Lumoavassa Evorassa voit heittäytyä lomatunnelmaan myös ostoksia tehden ja portugalilaisen keittiön makuelämyksistä nauttien. Esimerkiksi alueella tuotetut viinit sekä käsityöt ovat ihania tuliaisideoita!

  Pool by night

  Dom Fernando

  Hotelli Evora, Portugali

  Hotel Dom Fernando sijaitsee Evorassa, vain 10 minuutin kävelymatkan etäisyydellä kaupungin historiallisesta alueesta. Hotellin keskeisen sijainnin ansiosta tutustut kaupunkiin ja sen kiehtoviin nähtävyyksiin vaivattomasti jalkaisin. Vieraat voivat lomallaan nauttia hotellin rentouttavasta uima-allasalueesta sekä elävästä musiikista ja portugalilaisesta ruoasta hotellin ravintolassa.

  • +2
  Lue lisää
 3. Päivä 5 & 6: Lissabon (7 yön kiertomatkalla päivät 6–8)

  On aika palata Evorasta Lissabonin sykkeeseen. Aihetta huoleen ei kuitenkaan ole, sillä lomasi ei ole vielä lopussa! Seikkaile Lissabonin kujilla ja ikuista kaupungin arkkitehtuurin taidonnäytteet, tee viimehetken tuliaisostoksia ja nauti kaupungin välittömästä tunnelmasta. Euroopan toiseksi vanhimmassa pääkaupungissa kulkiessasi voit tuntea historian havinan – keskiaikaiset kujat ja idylliset kuppilat vievät sinut todella ajassa takaisin. Kruunaa viimeinen lomailtasi nauttimalla portviiniä elävän musiikin kera. Palaat kotiin rusketuksen, ihanien tuliaisten ja upeiden muistojen kanssa!

  pool

  SANA Reno Hotel

  Hotelli Lissabon, Portugali

  Vain 5 minuutin metromatkan päässä Lissabonin keskustasta sijaitseva SANA Reno Hotel tarjoaa kaikki kaupunkilomalla tarvitsemasi mukavuudet. Kattoterassin uima-altaalla voit virkistäytyä aurinkoisella säällä ja ihastella Lissaboniin aukeavaa kaunista panoraamanäkymää. Rentouttavasta lomasta haaveilevat voivat jatkaa uima-altaassa polskuttelun ja kaupungilla kulkemisen jälkeen porealtaan ja saunan lämpöön. Aloitat päiväsi runsaalla aamiaisella, joka tarjoillaan hotellin tyylikkäässä ruokailutilassa. Hotellin sijainti Avenidas Novasin kaupunginosassa vie sinut historiallisten rakennusten äärelle ja sisälle tyypilliseen lissabonilaiseen tunnelmaan. São Sebastiãon metroasema sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä hotellin ulko-ovelta. Hotellin sijainnin ansiosta tutustut loistavasti Lissaboniin lyhyemmälläkin kaupunkilomalla!

  • +1
  Lue lisää
Junamatka Lissabonista Evoraan

Saat junalippusi matka-asiakirjojesi mukana. Lipuissa lukee myös junan lähtöaika. Muistathan tulostaa lipun ja ottaa sen matkalle mukaan. Suora junayhteys kaupunkien välillä kestää noin 1,5 tuntia. Tarkat juna-aikataulut selviävät lipuista, jotka lähetetään sähköpostilla. Olethan ajoissa rautatieaseman laiturilla ennen junan lähtöä.

 • Junamatka Lissabonin Gare do Oriente -rautatieasemalta Evoran rautatieasemalle kestää noin 1,5 tuntia. Liput ovat 2. luokan lippuja.
 • Pääset Lissabonin hotelliltasi Gare do Oriente -rautatieasemalle kätevästi metrolla. Nouse metron kyytiin São Sebastião -asemalta ja jää pois Lisboa Oriente -asemalla. Matka kestää yhteensä noin 15 minuuttia, ja maksaa noin 2,00 €. Taksilla matka hotelliltasi rautatieasemalle kestää noin kymmenen minuuttia ja maksaa noin 8,00–11,00 €.
 • Evoran rautatieasema sijaitsee 500 metrin päässä hotelliltasi ja kävelet sinne vaivattomasti 10 minuutissa. Taksilla matka hotellillesi kestää noin 5 minuuttia ja maksaa noin 8,00–11,00 €.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset rautatieasemille
 • Mahdolliset turistiverot
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kolme aikuista

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
3–9-vuotiaat majoittuvat alennettuun hintaan ja maksavat lennoista normaalisti.
Kolmas yli 9-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotelleilla on maksuton Wi-Fi

Junaliput

Lissabonin ja Evoran väliset junaliput lähetetään sinulle sähköpostiin mahdollisimman nopeasti. Liput on tulostettava ja otettava mukaan matkalle. Suora junayhteys kaupunkien välillä kestää noin 1,5 tuntia. Tarkat juna-aikataulut selviävät lipuista, jotka lähetetään sähköpostilla. Olethan ajoissa rautatieaseman laiturilla ennen junan lähtöä.

Matkan kesto

5 yön matkalla majoitut 3 yötä Lissabonissa ja 2 yötä Evorassa.

7 yön matkalla majoitut 4 yötä Lissabonissa ja 3 yötä Evorassa.

Rahayksikkö

Portugalissa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan kaupunkien suuremmissa liikkeissä ja ruokakaupoissa, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä ravintolassa nautittuja illallisia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 7,00 €
Ateria kahdelle keskitason ravintolassa noin 30,00 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 1,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,15 €
Vesipullo kaupasta noin 0,50 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 3,25 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa Lissabonista

Lissabonin väkiluku on noin 545 200.

Portugalissa puhutaan portugalia, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset kuitenkaan puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Alfama, Lissabonin vanhakaupunki 3,5 km
Pyhän Yrjänän linna 4 km
Belémin torni 7,7 km
Hieronymuksen luostari 7,9 km
Sintra 25,3 km
Lissabonin lentokenttä 6 km

Liikkuminen Lissabonissa

Liikkuminen Lissabonin eri kaupunginosien sisällä on vaivattominta kävellen. Esimerkiksi ydinkeskusta-alueen Baixan kadut ovat suurelta osin vain kävelijöille tarkoitettuja. Sen sijaan kaupunginosasta toiseen siirtymiseen kannattaa käyttää koko kaupungin kattavaa raitiovaunu- ja metroverkostoa. TravelBird suosittelee matkailijaa hankkimaan Viva viagem -kortin, johon ladataan matkoja tai rahaa. Korttiin voi esimerkiksi ostaa päivälipun, joka maksaa noin 6,00 €. Kortti tai erikseen ostetut liput tulee leimata ennen kulkuvälineeseen nousemista.

Tietoa Evorasta

Evoran väkiluku on noin 56 590.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Evoran katedraali 900 m
Evoran roomalainen temppeli 1 km
Evoran rautatieasema 500 m
Lissabon 134 km
Lissabonin lentokenttä 130 km

Liikkuminen Evorassa

Kätevin tapa liikkua kompaktissa Evorassa on jalkaisin. Kaupungissa kulkee myös paikallisbusseja ja takseja. Pakkaathan mukaasi hyvät kävelykengät, sillä osa Evoran kaduista on jyrkkiä ja mutkaisia mukulakivikatuja.

Siirtyminen Lissabonin lentokentältä hotellille

Pääset lentokentältä Lissabonin hotellillesi kätevästi hyödyntämällä julkista liikennettä. Nouse linja-auton kyytiin lentokentällä ja jää pois Saldanha-asemalla, josta kävelymatkaa hotellillesi on noin 650 metriä. Matka kestää yhteensä noin puoli tuntia, ja maksaa noin 1,00–5,00 €.

Taksilla matka Lissabonin lentokentältä hotellillesi kestää noin kymmenen minuuttia ja maksaa noin 8,00–10,00 €.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua. Lento Lissaboniin kestää noin 5 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

SANA Reno Hotel sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä lähimmältä metroasemalta ja 5 minuutin metromatkan päässä Lissabonin keskustasta. Lissabonin lentokenttä sijaitsee noin 7 kilometrin päässä hotellilta ja tarjoukseen sisältyvä kuljetus vie sinut hotellille 20 minuutissa.

Hotel Dom Fernando sijaitsee Evarossa, vain 10 minuutin kävelymatkan etäisyydellä kaupungin historiallisesta alueesta. Hotellin keskeisen sijainnin ansiosta tutustut kaupunkiin ja sen kiehtoviin nähtävyyksiin vaivattomasti jalkaisin. Evoran rautatieasema sijaitsee 500 metrin päässä hotellilta.