Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää junamatkan

Koe Praha & Budapest saman loman aikana

 • Kiertomatkat
 • Tšekki, Unkari
hinta alkaen € 359,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde kulturellille kaupunkilomalle kahteen Keski-Euroopan kauneimmista kaupungeista! Tarjous sisältää 4 tai 6 yön majoitukset, aamiaiset, junamatkan Prahasta Budapestiin, menolennon Prahaan, paluulennon Budapestistä ja käsimatkatavaran.

Lähde ikimuistoiselle seikkailulle kahteen Keski-Euroopan kulttuurihelmeen – Prahaan ja Budapestiin. Pääset ihastelemaan Prahan historiallista katukuvaa ja nauttimaan satumaisesta tunnelmasta. Prahasta matka jatkuu junalla kohti lumoavaa Budapestiä, joka pysäyttää tuhansilla tarinoillaan ja häkellyttävillä yksityiskohdillaan. Upean arkkitehtuurin, ihanien makuelämysten ja ainutlaatuisten nähtävyyksien kuningattaret odottavat!

Tarjous sisältää
 • Menolento Prahaan ja paluulento Budapestistä (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 tai 3 yön majoitus Prahassa (Hotel Plaza Alta****)
 • 2 tai 3 yön majoitus Budapestissä (Atrium Fashion Hotel****)
 • Aamiaiset
 • Sisäänpääsy Hotel Plaza Altan hyvinvointiosastolle
 • 10 % alennus 7 Tacos Steak & Grill Restaurant -ravintolassa Prahassa
 • Junalippu Praha–Budapest
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 & 2: Gotiikan ja barokin Praha (6 yön matkalla päivät 1–3)

Tervetuloa Prahaan – Tšekin kultaiseen pääkaupunkiin, jossa kulttuuri virtaa ja merkittävät nähtävyydet yllättävät vierailijat jokaisen kulman takaa. Praha on tunnettu sadan tornin kaupunkina, ja katukuvaa täyttävätkin upeat goottilaiset ja barokkityyliset kirkot. Lähde kävelyretkelle UNESCOn su… Lue lisää

Plaza Alta Hotel

Päivä 3 - 5: Lumoava kylpyläkaupunki Budapest (6 yön matkalla päivät 4–7)

Prahasta matka jatkuu junalla kohti Unkarin upeaa pääkaupunkia. Junamatkan aikana pääset ihailemaan muun muassa taianomaisia metsiä ja unkarilaista maalaismaisemaa. Voit uppotua Franz Kafkan tai jonkun muun upean kirjailijan teokseen ja antaa mielenkiintoisten tarinoiden viedä sinut mukanaan. Ju… Lue lisää

Atrium Fashion Hotel
Junamatka Prahasta Budapestiin

Saat junalippusi matka-asiakirjojesi mukana. Lipuissa lukee myös junan lähtöaika. Muistathan tulostaa lipun ja ottaa sen matkalle mukaan.

 • Junamatka Prahan Hlavní Nádraží -rautatieasemalta Budapestin Keleti Pályaudvar -rautatieasemalle kestää noin 6,5 tuntia. Liput ovat 2. luokan lippuja.
 • Hotel Plaza Altasta pääset vaivattomasti Prahan rautatieasemalle metrolla. Kävele noin 700 metrin päässä sijaitsevalle Nádraží Holešovice -asemalle, nouse metroon ja jää pois 5 minuutin jälkeen Nádraží Holešovice -asemalla.
 • Keleti Pályaudvar -rautatieasemalta pääset Budapestin hotellillesi vaivattomasti nousemalla Budapest-Keleti pályaudvar -asemalla metron kyytiin ja jäämällä pois Budapest Blaha Lujza tér -asemalla. Täältä kävelymatkaa hotellillesi on noin 300 metriä.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset rautatieasemalle
 • Mahdolliset turistiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön. Kaikissa hotelleissa on kuitenkin hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotelleilla on maksuton Wi-Fi

Junaliput

Prahan ja Budapestin väliset junaliput lähetetään sinulle sähköpostiin mahdollisimman nopeasti. Liput on tulostettava ja otettava mukaan matkalle. Suora junayhteys kaupunkien välillä kestää noin 6,5 tuntia. Tarkat juna-aikataulut selviävät lipuista, jotka lähetetään sähköpostilla. Olethan ajoissa rautatieaseman laiturilla ennen junan lähtöä. Junassa on ravintolavaunu.

Matkan kesto

4 yön matkalla majoitut 2 yötä Prahassa ja 2 yötä Budapestissä.

6 yön matkalla majoitut 3 yötä Prahassa ja 3 yötä Budapestissä.

Menolento on Prahaan ja paluulento on Budapestistä.

Prahan rahayksikkö ja hintataso

Tšekin valuutta on euron sijaan koruna (CZK), joka on arvoltaan noin 0,04 €. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 3,70–5,60 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,05–1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–0,70 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,90–1,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,75–1,05 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,10–1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Liikkuminen Prahassa

Prahassa on kätevää liikkua paikasta toiseen laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Kaupungissa on neljä metrolinjaa sekä raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. 30 minuutin kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 24 CZK (noin 0,90 €), ja lippuja voi ostaa asemilta keltaisista lippuautomaateista. Huomioithan, että automaatit hyväksyvät vain kolikoita. Lippu on leimattava kulkuneuvoon noustessa. Alle 6-vuotiaat lapset matkustavat maksutta joukkoliikenteen kulkuneuvoissa.

Budapestin rahayksikkö ja hintataso

Vaikka Unkari kuuluu Euroopan unioniin, käyttää se silti euron sijaan valuuttanaan Unkarin forinttia eli HUFia. 1,00 euro vastaa noin 314 forinttia. TravelBird suosittelee matkailijoita maksamaan isommissa liikkeissä pankkikortilla, sillä automaatista nostaessa pankit ottavat välistä pienen valuutanvaihtopalkkion. Lentokentällä ja juna-asemilla vaihtopalkkio on suurin. Pienemmissä liikkeissä ja turistikaupoissa hyväksytään kuitenkin vain käteinen, joten forintteja kannattaa olla vaihdettuna jonkin verran pieniä ostoksia varten.

Raitiovaunulippu noin 1,20 €
Olut noin 1,50 €
Lasillinen viiniä noin 2,00 €
Illallinen juomineen noin 15,00 €
Leivos kahvilassa noin 3,00 €
Vesipullo kaupasta noin 0,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Liikkuminen Budapestissä

Budapestissä on kätevää liikkua julkisen liikenteen avulla. Kaupungissa on neljä metrolinjaa sekä laaja raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. Budapestin metro on Euroopan toiseksi vanhin. Kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 350 HUF (noin 1,20 €), ja lippuja voi ostaa sekä asemalta että kulkuneuvosta. Metrolippu on hankittava ennen metroon astumista. Yli 65-vuotiaat EU:n kansalaiset voivat kulkea maksutta julkisen liikenteen kulkuneuvoilla, mutta heillä on oltava mukana voimassaoleva henkilökortti.

Tietoa Prahasta

Prahan väkiluku on noin 1 247 000. Tšekissä puhutaan tšekkiä, mutta englannilla pärjää turistialueilla hyvin.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin raitiovaunu- ja linja-autopysäkki 120 m
Prahan päärautatieasema 4,3 km
Prahan lentokenttä 18 km
Prahan vanhakaupunki 3,9 km
Kaarlensilta 4,5 km

Tietoa Budapestistä

Budapestin väkiluku on noin 1 757 600. Unkarissa puhutaan unkaria, mutta englannilla pärjää turistialueilla hyvin.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 240 m
Budapest-Keleti-rautatieasema 1,1 km
Oopperatalo 1,5 km
Széchenyin kylpylä 3,2 km
Parlamenttitalo noin 2,7 km
Linnavuori 3,4 km
Sankarien aukio 2,7 km
Budapestin lentokenttä 20 km

Matka Prahan lentokentältä hotellille

Prahan lentokenttä sijaitsee noin 18 kilometrin päässä lentokentältä. Taksilla olet perillä noin 25 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit nousta lentokentällä linja-autoon ja jäädä pois Divoká Šárkan asemalla. Täältä jatka matkaasi metrolla Strossmayerovo náměstín asemalle, jossa vaihda metroa ja jää pois Ortenovo náměstín asemalla. Täältä kävelymatkaa hotellillesi on noin 140 metriä. Matka kestää yhteensä noin tunnin.

Matka Budapestin hotellilta lentokentälle

Budapestin lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometrin päässä hotelliltasi. Kävele 190 metrin päässä hotelliltasi sijaitsevalle Blaha Lujza tér M -asemalle ja matkusta raitiovaunulla Budapest Corvin-negyed -asemalle. Vaihda täältä metroon ja matkusta Kőbánya-Kispest M -asemalle. Vaihda täällä linja-autoon ja jää pois Budapestin lentokentällä. Matka kestää yhteensä noin tunnin.

Taksilla matka kestää noin 20 minuuttia.

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua.
Lennot Helsingistä Prahaan ja Budapestistä Helsinkiin kestävät noin 2,5 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotel Plaza Alta sijaitsee noin 800 metrin päässä Nádraží Holešovice -metroasemalta. Hotellilta on noin 20 kilometrin matka lentokentälle.

Atrium Fashion Hotel sijaitsee lähellä Budapestin ydinkeskustaa ja julkisen liikenteen pysäkkejä. Hotellilta käsin pääset kätevästi jalan tai julkisilla kaikille tärkeille historiallisille nähtävyyksille ja ostoskeskuksiin. Budapestin lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometrin päässä. Autolla olet perillä noin 30 minuutissa.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen