Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Cinque Terre ja Pisa vuokra-autolla

 • Kiertomatkat
 • Italia
hinta alkaen € 869,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Koe Ligurian kauneimmat palat ikimuistoisen kiertomatkan aikana. Tarjous sisältää 7 yön majoitukset Cinque Terressä sekä Pisassa aamiaisineen, vuokra-auton koko loman ajaksi, lennot Pisaan, viininmaistelun, sisäänpääsyn Cinque Terren kansallispuistoon sekä käsimatkatavaran.

Aito italialainen unelma odottaa. Tämä unohtumaton seikkailu vie sinut keskelle maailmankuulun Cinque Terren kuvankauniin värikkäitä taloja, jyrkkiä kallioita ja meren lempeitä laineita. Majoitut kansallispuiston lähellä sijaitsevassa Lericissä, joka tarjoaa upeaa arkkitehtuuria sekä romantiikkaa hehkuvia pikkukujia. Maisemien ihailun ja elämästä nautiskelun jälkeen elämykset jatkuvat valloittavassa Pisassa, missä pääset ottamaan kuvan kuuluisan kaltevasta tornista ja vierailemaan kaupungin historiallisten helmien äärellä. Ihana Italia, täältä tullaan!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Pisaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 4 yön majoitus Lericissä (Hotel Venere Azzura)
 • 3 yön majoitus Pisassa (Hotel Terminus Plaza)
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Viininmaistelu Cinque Terressä
 • Sisäänpääsy Cinque Terren kansallispuistoon ja junamatka
 • Pullollinen viiniä Pisassa
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Illallinen Hotel Terminus Plazan lähettyvillä olevassa ravintolassa
Reitti

Päivä 1 - 4: Cinque Terre

Tervetuloa Italiaan! Pisan lentokentältä voit noutaa vuokra-autosi ja ajaa kohti ensimmäistä matkakohdettasi, Lericin kylää, joka sijaitsee lähellä maailmankuulua Cinque Terreä. Astuessasi hotellisi ovesta ulos näet edessäsi upeita merimaisemia, kultaisen rantaviivan sekä romanttisia katuja. Tää… Lue lisää

Hotel Venere Azzurra

Päivä 5 - 8: Pisa

Matka jatkuu värikkääseen Pisan kaupunkiin. Ajokilometrejä kaupunkien välillä on noin 67 kappaletta. Vaikuttava Pisa tunnetaan ennen kaikkea kuuluisasta kaltevasta tornistaan, joka sijaitsee UNESCOn maailmanperintökohteeksi nimetyllä Piazza dei Miracolilla. Kyseinen nähtävyys oli yksi keskiajan … Lue lisää

Hotel Terminus & Plaza
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero Pisassa 1,50 € per henkilö ja yö
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjous on valitettavasti tarkoitettu vähintään kahdelle henkilölle

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja 0–8-vuotias lapsi

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan
2–3-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti
4–8-vuotiaat majoittuvat noin 50 % alennuksella ja maksavat lennoista normaalisti

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole esteetön. Hotelleissa on kuitenkin hissit.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotelleissa on maksuton Wi-Fi

Pysäköinti

Hotel Venere Azzurrassa ei ole omaa pysäköintialuetta. Hotellin ulkopuolella on julkinen pysäköinti, joka maksaa noin 5,00 € per yö.

Hotel Terminus Plazassa on pysäköintialue, joka maksaa 18,00 € per yö.

Vuokra-auto

Luethan ylempää löytyvät vuokra-auton ehdot tarkasti ennen matkan varaamista.

Mikäli varaat kaksi huonetta ja haluat kahden auton sijaan lomasi ajaksi yhden isomman auton, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Auton vaihtamiseksi asiakaspalvelijamme tarvitsevat molempien varausten varausnumerot sekä pääkuljettajan nimen.

Rahayksikkö

Italian rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00–15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
VIrvoitusjuoma ravintolassa 1,00–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,20–0,60 €
Linja-autolippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,50–3,00 €
Taksimatkan aloitushinta noin 3,50–5,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa Pisasta

Pisan väkiluku on noin 90 000.

Italiassa puhutaan italiaa, mutta englannilla pärjää turistialueilla hyvin. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset puhu englantia.

Pisan kalteva torni ja Piazza dei Miracolin aukio 2 km
Ritareiden aukio 1,5 km
Borgo Stretto 1,1 km
Lugarnon kadut 1,2 km
Lerici 75 km
Pisan lentokenttä 3 km

Tietoa Cinque Terrestä

Cinque Terre on viiden kylän rypäs Ligurian rannikolla. Kyliin ei pääse autolla muut kuin kylien asukkaat. Kylät ympäröivine vuoristoineen muodostavat kansallispuiston, jonne pääset tutustumaan tarjoukseen kuuluvan sisäänpääsyn ansiosta.

Cinque Terren alueella majoitut Lericin kylässä, joka sijaitsee noin 10 kilometrin päässä La Speziasta. Täältä on vaivattomin pääsy Cinque Terren upeisiin maisemiin.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Italiassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla teillä. Katujen viitoitus tai osoitemerkinnät eivät aina ole selviä, joten olethan opasteiden kanssa tarkkana. Mikäli vierailet pienemmissä kaupungeissa ja muissa kohteissa, kannattaa reitti selvittää etukäteen.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lennot Pisaan kestäävät noin 4–8 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen