• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Budapestin viehätysvoimaa

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3, 4 tai 5 yötä
 • Budapest
hinta alkaen € 189,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 5 kertaa

Vietä 2, 3, 4 tai 5 yötä viehättävässä Budapestissä! Tarjous sisältää majoituksen Baross City Hotelissa, aamiaiset, lennot Budapestiin ja käsimatkatavaran.

Itä-Euroopan Pariisi, Budapest, hurmaa kävijän upealla arkkitehtuurillaan ja leveillä puistokaduillaan. Runojen ja laulujen Tonava halkoo viehättävää kaupunkia ja erottaa toisistaan kaupungin kahdet kasvot, Budan ja Pestin. Unkarin pääkaupungin monet historialliset rakennukset sijaitsevat Budassa, kun taas Pest on kaupungin moderni keskusta sekä Unkarin politiikan ja talouselämän ydin. Koe monipuolinen Budapest 3–6 päivän lomalla!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Budapestiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3, 4 tai 5 yön majoitus Baross City Hotelissa
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Budapest

Budapest on muuntautunut viimeisten vuosikymmenten aikana moderniksi suurkaupungiksi, mutta kaupungin asukkaat ovat yhä ylpeitä erityisesti kaupungin keisarillisesta menneisyydestä. Yksi Euroopan monipuolisimmista pääkaupungeista tunnetaan varsinkin kylpyläkaupunkina, ja kylpylöistä kuuluisammat, Gellért, Lukács ja Rudas, ovatkin matkailijoiden suosiossa. Yksi kiinnostavimmista kylpylöistä on kuitenkin piilotettu helmi, Veli Bej, jonka hurmaava turkkilaistyylinen arkkitehtuuri tekee varmasti vaikutuksen. Kaupungin ainutlaatuiset rauniobaarit ovat niin paikallisten kuin vierailijoidenkin suosiossa, ja niissä sykkiikin urbaanin Budapestin boheemi sydän. Keskellä kaupunkia kohoavalta Gellért-vuorelta avautuvat upeat näköalat on puolestaan valittu UNESCOn maailmanperintölistalle. Unkari tunnetaan myös herkullisesta ruoastaan ja erinomaisista viineistään. Nauti aidosta unkarilaisesta gulassista, paikallisista viineistä, hurmaavasta arkkitehtuurista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta unohtumattomalla lomallasi Budapestissä!

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Baross City Hotel

240 arvostelua
 • Hotelli
 • Budapest, Unkari
Baross City Hotel

Viihtyisä Baross City Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla Budapestin keskustassa lähellä Keletin rautatieasemaa. Hotellin sijainnin ansiosta useat nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä. Muodin ja shoppailun ystävät voivat toteuttaa itseään Arena Plazan ostosalueella, joka sijaitsee vain 12 minuutin kävelymatkan päässä. Lisäksi hurmaava Váci-kävelykatu ensiluokkaisine ravintoloineen, viihtyisine kahviloineen sekä ilahduttavine katumuusikoineen ja -taiteilijoineen on lähellä. Hotellissa on maksuton Wi-Fi, 24-tuntinen vastaanotto ja matkalaukkujen säilytys.

Lue lisää
Baross City Double Room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Lämpimin sävyin sisustetuissa kahden hengen huoneissa on vuode, ilmastointi, minibaari, tallelokero, satelliittikanavat ja televisio. Kylpyhuoneessa on hiustenkuivaaja ja suihku tai kylpyamme. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneeseen mahtuu kaksi aikuista ja yksi 0–1-vuotias sylivauva.

Baross City Family Room

Kolmen hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Lämpimin sävyin sisustetuissa kahden hengen huoneissa on vuoteet, ilmastointi, minibaari, tallelokero, satelliittikanavat ja televisio. Kylpyhuoneessa on hiustenkuivaaja ja suihku tai kylpyamme. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneeseen mahtuu neljä aikuista ja yksi 0–1-vuotias sylivauva.

TravelBird suosittelee

 • Vietä ilta hotellin lähistöllä sijaitsevan baarialueen värikkäissä pubeissa. Suosittelemme erityisesti vierailemaan retro-huonekaluin sisustetuissa Mika Tivadar Mulatóssa ja Szimpla Kertissä. Pubeissa pääset nauttimaan live-musiikista ja viihtyisän sisäpihan tunnelmallisesta ympäristöstä.
 • Näe Budapest, Unkari sekä osa Itävaltaa ja Saksaa pienoiskoossa Miniversum-museossa. Interaktiivinen Miniversum antaa mahdollisuuden nähdä ihana Budapest pienoiskoossa ja antaa inspiraatiota loppuloman vierailukohteisiin!
 • Kiipeä ihastuttavalle Linnavuorelle. Voit halutessasi paikan päällä osallistua maksulliselle kävelykierrokselle tai lähteä tutkimaan alueen kaunista arkkitehtuuria ja historiallisia rakennuksia omaan tahtiisi. Vieraile ainakin vaikuttavalla Budan linnalla, Matiaksen kirkolla ja Kalastajanlinnakkeella. Budan linnalta voit myös ihailla kaunista Unkarin parlamenttitaloa.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 0,50 € per henkilö ja per yö (maksetaan paikan päällä)
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Hotellisi sijaitsee noin 22 kilometrin päässä Budapestin lentokentältä. Suosittelemme varaamaan paikan päällä Budapestin lentokentän järjestämät lentokenttäkuljetukset, jotka maksavat yhteensä noin 16,00–22,00 € per henkilö. Edestakaiset lentokenttäkuljetukset voi varata heti saapumisaulassa. Kuljettaja vie sinut ja matkaseurueesi suoraan hotellille minibussilla. Loman aikana voit soittaa tai pyytää hotellin vastaanottovirkailijaa soittamaan kuljetusyritykselle ja ilmoittamaan lähtöpäivän hakuajan. Voit myös ilmoittaa toivomanne hakuajan jo kuljetusten varausvaiheessa.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja 0–1-vuotias sylivauva kahden hengen huoneessa.
Enintään kolme aikuista ja 0–1-vuotias sylivauva kolmen hengen huoneessa.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Pinnasänky

Pinnasänkyjä on saatavilla maksutta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Hissi

Hotellissa on hissi

Esteettömyys

Hotellilla on esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi.

Internet

Hotellilla on maksuton Wi-Fi

Rahayksikkö

Vaikka Unkari kuuluu Euroopan unioniin, käyttää se silti euron sijaan valuuttanaan Unkarin forinttia eli HUFia. 1 euro vastaa noin 314 forinttia. TravelBird suosittelee matkailijoita maksamaan isommissa liikkeissä pankkikortilla, sillä automaatista nostaessa pankit ottavat välistä pienen valuutanvaihtopalkkion. Lentokentällä ja juna-asemilla vaihtopalkkio on suurin. Pienemmissä liikkeissä ja turistikaupoissa hyväksytään kuitenkin vain käteinen, joten forintteja kannattaa olla vaihdettuna jonkin verran pieniä ostoksia varten.

Budapestin hintataso

Tässä muutama esimerkki Budapestin hintatasosta:

Raitiovaunulippu noin 1,20 €
Olut noin 1,50 €
Lasillinen viiniä noin 2,00 €
Illallinen juomineen noin 15,00 €
Leivos kahvilassa noin 3,00 €
Vesipullo kaupasta noin 0,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Budapestin väkiluku on noin 1 757 600. Unkarissa puhutaan unkaria, mutta englannilla pärjää turistialueilla hyvin.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 200 m
Parlamenttitalo 3,5 km
Linnavuori 4 km
Sankarien aukio 2 km
Budapestin lentokenttä 22 km

Liikkuminen kohteessa

Budapestissä on kätevää liikkua julkisen liikenteen avulla. Kaupungissa on neljä metrolinjaa sekä laaja raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. Budapestin metro on Euroopan toiseksi vanhin. Kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 350 HUF (noin 1,20 €), ja lippuja voi ostaa sekä asemalta että kulkuneuvosta. Metrolippu on hankittava ennen metroon astumista. Yli 65-vuotiaat EU:n kansalaiset voivat kulkea maksutta julkisen liikenteen kulkuneuvoilla, mutta heillä on oltava mukana voimassaoleva henkilökortti.

Budapestin keskilämpötilat

Tammikuu -1,0 °C
Helmikuu +0,9 °C
Maaliskuu +5.6 °C
Huhtikuu +11,6 °C
Toukokuu +17,0 °C
Kesäkuu +20,2 °C
Heinäkuu +22,0 °C
Elokuu +21,2 °C
Syyskuu +16,9 °C
Lokakuu +11,3 °C
Marraskuu +5,1 °C
Joulukuu +0,8 °C

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua. Lento Budapestiin kestää noin 2,5–5 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty kahden vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Baross City Hotel sijaitsee lähellä Budapestin keskustaa. Lentokentälle on ajomatkaa noin 22 kilometriä ja matka kestää noin 30 minuuttia.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen