Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Budapestin viehätysvoimaa

 • Kaupunkilomat
 • Unkari
hinta alkaen € 189,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Vietä 2, 3, 4 tai 5 yötä viehättävässä Budapestissä! Tarjous sisältää majoituksen Baross City Hotelissa, aamiaiset, lennot Budapestiin ja käsimatkatavaran.

Itä-Euroopan Pariisi, Budapest, hurmaa kävijän upealla arkkitehtuurillaan ja leveillä puistokaduillaan. Runojen ja laulujen Tonava halkoo viehättävää kaupunkia ja erottaa toisistaan kaupungin kahdet kasvot, Budan ja Pestin. Unkarin pääkaupungin monet historialliset rakennukset sijaitsevat Budassa, kun taas Pest on kaupungin moderni keskusta sekä Unkarin politiikan ja talouselämän ydin. Koe monipuolinen Budapest 3–6 päivän lomalla!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Budapestiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3, 4 tai 5 yön majoitus Baross City Hotelissa
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Budapest

Budapest on muuntautunut viimeisten vuosikymmenten aikana moderniksi suurkaupungiksi, mutta kaupungin asukkaat ovat yhä ylpeitä erityisesti kaupungin keisarillisesta menneisyydestä. Yksi Euroopan monipuolisimmista pääkaupungeista tunnetaan varsinkin kylpyläkaupunkina, ja kylpylöistä kuuluisammat, Gellért, Lukács ja Rudas, ovatkin matkailijoiden suosiossa. Yksi kiinnostavimmista kylpylöistä on kuitenkin piilotettu helmi, Veli Bej, jonka hurmaava turkkilaistyylinen arkkitehtuuri tekee varmasti vaikutuksen. Kaupungin ainutlaatuiset rauniobaarit ovat niin paikallisten kuin vierailijoidenkin suosiossa, ja niissä sykkiikin urbaanin Budapestin boheemi sydän. Keskellä kaupunkia kohoavalta Gellért-vuorelta avautuvat upeat näköalat on puolestaan valittu UNESCOn maailmanperintölistalle. Unkari tunnetaan myös herkullisesta ruoastaan ja erinomaisista viineistään. Nauti aidosta unkarilaisesta gulassista, paikallisista viineistä, hurmaavasta arkkitehtuurista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta unohtumattomalla lomallasi Budapestissä!

Baross City Hotel

 • Hotelli
 • Budapest, Unkari
Triple room type: Room

Viihtyisä Baross City Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla Budapestin keskustassa lähellä Keletin rautatieasemaa. Hotellin sijainnin ansiosta useat nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä. Muodin ja shoppailun ystävät voivat toteuttaa itseään Arena Plazan ostosalueella, joka sijaitsee vain 12 minuutin kävelymatkan päässä. Lisäksi hurmaava Váci-kävelykatu ensiluokkaisine ravintoloineen, viihtyisine kahviloineen sekä ilahduttavine katumuusikoineen ja -taiteilijoineen on lähellä. Hotellissa on maksuton Wi-Fi, 24-tuntinen vastaanotto ja matkalaukkujen säilytys.

 • +2
Lue lisää

Standard-huone

Lämpimin sävyin sisustetuissa kahden hengen huoneissa on vuode, ilmastointi, minibaari, tallelokero, satelliittikanavat ja televisio. Kylpyhuoneessa on hiustenkuivaaja ja suihku tai kylpyamme. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Kolmen hengen huone

Lämpimin sävyin sisustetuissa kahden hengen huoneissa on vuoteet, ilmastointi, minibaari, tallelokero, satelliittikanavat ja televisio. Kylpyhuoneessa on hiustenkuivaaja ja suihku tai kylpyamme. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

TravelBird suosittelee

 • Vietä ilta hotellin lähistöllä sijaitsevan baarialueen värikkäissä pubeissa. Suosittelemme erityisesti vierailemaan retro-huonekaluin sisustetuissa Mika Tivadar Mulatóssa ja Szimpla Kertissä. Pubeissa pääset nauttimaan live-musiikista ja viihtyisän sisäpihan tunnelmallisesta ympäristöstä.
 • Näe Budapest, Unkari sekä osa Itävaltaa ja Saksaa pienoiskoossa Miniversum-museossa. Interaktiivinen Miniversum antaa mahdollisuuden nähdä ihana Budapest pienoiskoossa ja antaa inspiraatiota loppuloman vierailukohteisiin!
 • Kiipeä ihastuttavalle Linnavuorelle. Voit halutessasi paikan päällä osallistua maksulliselle kävelykierrokselle tai lähteä tutkimaan alueen kaunista arkkitehtuuria ja historiallisia rakennuksia omaan tahtiisi. Vieraile ainakin vaikuttavalla Budan linnalla, Matiaksen kirkolla ja Kalastajanlinnakkeella. Budan linnalta voit myös ihailla kaunista Unkarin parlamenttitaloa.

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero € 0,50 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjouksessa ei ole lisämaksuja yksin matkustaville.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Baross City Hotel sijaitsee lähellä Budapestin keskustaa. Lentokentälle on ajomatkaa noin 22 kilometriä ja matka kestää noin 30 minuuttia.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen