• Sisältää majoituksen

Häkellyttävä matka läpi Kiinan ihmeiden

Kiertomatkat 15 yötä Kiina

per henkilö alkaen € 2.090,00
perustuen 2 henkilöön

Tutustu Kiinan ainutlaatuisiin aarteisiin 14 yön kiertomatkan aikana! Tarjous sisältää majoitukset viiden tähden hotelleissa, risteilyn Jangtse-joella, kaikki kohteiden väliset kuljetukset, menolennon Pekingiin, paluulennon Shanghaista, 12 erilaista retkeä, englanninkielisen oppaan sekä matkatavarat.

Tervetuloa Kiinaan – maahan, joka tuhansien tarinoidensa ja kulttuuriaarteidensa ansiosta lukeutuu maailman mysteerisimpien valtioiden joukkoon. Täällä pitkät ja rikkaat perinteet kulkevat käsi kädessä nykypäivän johtavan teknologian kanssa. Lähde ainutlaatuiselle kiertomatkalle läpi Kiinan jännittävän menneisyyden jättämien ihmeiden sekä metropolien pyörteiden. Peking salaisuuksineen, mahtava Kiinan muuri, risteily Jangtse-joella, uskomaton terrakotta-armeija, suloiset isopandat sekä ihmeellinen Shanghai ovat kaikki vain muutaman klikkauksen päässä! Lue kiertomatkan tarkempi ohjelma alta.

Tarjous sisältää
 • Menolento Pekingiin Helsingistä
 • Paluulento Shanghaista Helsinkiin
 • 3 yön majoitus Pekingissä (Beijing West International Trade Hotel***** )
 • 2 yön majoitus Xi'anissa (Grand Barony Xi'an*****)
 • 6 yön majoitus Sinorama Gold -risteilyaluksella Jangtse-joella
 • 1 yön majoitus Chongqingissa (Le Meridien Chongqing Nan'an*****)
 • 2 yön majoitus Shanghaissa (Sheraton Shanghai Waigaoqiao Hotel*****)
 • Aamiaiset
 • Päiväohjelmaan kuuluvat ateriat
 • 12 erilaista retkeä (Pekingin kielletty kaupunki ja Taivaallisen rauhan aukio, Kiinanmuuri, Pekingin Kesäpalatsi, terrakotta-armeija, päivä Wuhanissa, Dongting-järvi, Jingzhoun kaupunkikierros, Kolmen rotkon pato, veneretki, Shibaozhai, Chongqingin eläintarha sekä Shanghain museo)
 • Aktiviteetteja
 • Kaikki kuljetukset paikan päällä
 • Englanninkielinen opastus retkillä
 • Maan sisäiset lennot Peking–Xi'an ja Chongqing–Shanghai
 • Matkatavarat
Lisävaihtoehdot
 • Illallinen ja yökierros Pekingissä
 • Tang Dynasty -tanssiesitys ja juhlaillallinen
 • Illallinen ja akrobatiaesitys
 1. Päivä 1 - 3: Peking ja Kiinan muuri

  Tervetuloa ihmeiden aarreaittaan, mystiseen Kiinaan! Pekingissä sinut viedään matkasi ensimmäiselle hotellille. Loppupäivän voit viettää tutkiskellen kaupunkia ja keräten voimia seuraavaan lomapäivääsi. Päivään ei sisälly aterioita.

  Toinen päivä alkaa aamiaisen jälkeen retkellä Taivaallisen rauhan aukiolle ja Kiellettyyn kaupunkiin, joka oli vuosisatojen ajan suljettu muilta kuin keisariperheeltä ja heidän palvelijoiltaan. Vierailet myös Taivaan temppelissä, jossa keisari aikoinaan rukoili vuosittain hyvän sadon toivossa. Loppupäivän voit viettää omaan tahtiisi. Päivään kuuluvat ateriat: aamianen, lounas ja illallinen.

  Seuraava päivä alkaa aamiaisella, jonka jälkeen tiedossa on vierailu uskomattomalla Kiinan muurilla. Hämmästyttävä, tuhansia kilometrejä pitkä muuri rakennettiin aikoinaan suojelemaan keisarikuntaa hunnien ja muiden uhkaavien kansojen hyökkäyksiltä. Retkeen kuuluu lounas, opastus ja kuljetukset. Illalla voit tutustua Pekingiin omatoimisesti tai lisätä lomaohjelmaasi Pekingin yökierroksen, jonka aikana näet kaupungin parhaat palat iltahämärässä. Noin viisi tuntia kestävään kierrokseen kuuluu illallinen.

  Room2

  Beijing West International Trade Hotel*****

  Hotelli Peking, Kiina

  Fengtain alueella sijaitseva viiden tähden hotelli tarjoaa asiakkailleen kuusi erilaista ateriointimahdollisuutta, sisäuima-altaan sekä maksuttoman Wi-Fin. Matkailijat voivat myös kuntoilla hotellin kuntosalilla, pelata tennistä tai hemmotella itseään saunassa. Hotellissa on mahdollista herkutella niin kansainvälisillä kuin perikiinalaisilla aterioilla. Taivaallisen rauhan aukiolle matkaa on autolla noin 30 minuuttia. Hotellin huoneet on varustettu ilmastoinnilla, taulutelevisiolla, Wi-Fillä, tallelokerolla sekä minibaarilla.

  Lue lisää
 2. Päivä 4 & 5: Xi'an ja kuuluisa terrakotta-armeija

  Neljäntenä lomapäivänäsi pääset vierailemaan Pekingin näyttävässä Kesäpalatsissa, Qing-dynastian keisarillisessa puutarhassa ja Hutongissa, johon tutustut ainutlaatuisesti rikšan kyydissä. Päivän aikana nautit aamiaisen sekä lounaan. Myöhemmin päivällä sinut viedään lentokentälle, josta jatkat matkaasi Xi’aniin. Illallisen nautit lentokoneessa. Lento Xi'aniin kestää noin 2,5 tuntia. Xi'anin lentokentältä sinut kuljetetaan hotellillesi, jossa voit lepäillä loppupäivän.

  Xi’anissa pääset lomasi viidentenä päivänä ihmettelemään yhtä Kiinan kuuluisimmista hautamuistomerkeistä, keisari Qin Shi Huangdille yli 2000 vuotta sitten rakennettua mausoleumia ja sitä vartioivaa terrakotta-armeijaa. Yli 8000 yksilöllisestä savipatsaasta koostuva armeija löydettiin vasta 1970-luvulla ja se kuuluu UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Päivään kuuluu aamiainen ja lounas. Illalla voit tutustua Xi'anin kaupunkiin oman aikataulusi mukaisesti. Vaihtoehtoisesti voit varata perinteisen illallisen, joka nautitaan valloittavaa Tang Dynasty -tanssiesitystä seuraten. Illallinen esityksineen kestää noin kolme tuntia.

  Hotel

  Grand Barony Xi'an

  Hotelli Xi'an, Kiina

  Viiden tähden hotellisi Xi'anissa sijaitsee erinomaisesti Yantan alueella. Hotellissa on sisäuima-allas, kuntosali, kokoushuone sekä maksuton Wi-Fi. Asiakkaat voivat myös maksua vastaan rentoutua hotellin kylpylän saunoissa sekä höyryhuoneissa. Hotellin kolme ravintolaa tarjoaa kiinalaisia, muita aasialaisia sekä kansainvälisiä herkkuja. Xi'anin kaupunginmuurit sijaitsevat noin viiden kilometrin päässä. Hotellin huoneet on varustettu ilmastoinnilla, minibaarilla, kylpyhoneella sekä sohvalla, pöydällä ja tallelokerolla.

  Lue lisää
 3. Päivä 6 - 11: Risteily Jangtse-joella ja kiehtovia retkiä

  Aamiaisen jälkeen matkustat neljä tuntia kestävällä junalla Wuhanin sykkivään metropoliin, joka tarjoaa matkailijalle mielenkiintoisia nähtävyyksiä, lukuisia kauppoja, kiehtovia museoita sekä vehreitä puistoja. Päivän aikana vierailet Hubein maakunnan museossa sekä kuljet pitkin Han-katua ohi lukuisten nähtävyyksien ja kiehtovien kohteiden. Päivän päätteeksi pääset ihatelemaan East Laken suurta järveä. Tänään alkaa matkan jokiosuus, kun nouset viiden tähden risteilyaluksen kyytiin. Seuraavat päivät risteilet pitkin maailman kolmanneksi pisintä jokea, Jangtsea, ohi upeiden maisemien ja siintävien vuorien. Päivään kuuluu aamiainen ja illallinen.

  Lomasi seitsemäntenä päivänä jätät risteilyaluksen hetkeksi ja lähdet vierailemaan Yueyangin kaupungissa, joka ihmetyttää yli 3000-vuotisella historiallaan. Yueyangista matka jatkuu Dongtingin järvelle, joka kiehtovasti jakaa Hubain ja Hunanin maakunnat. Seuraavaksi vuorossa on ikimuistoinen kaupunkikierros sekä vierailu paikallisilla maalaismarkkinoilla. Palaat illaksi risteilyalukselle. Päivään kuuluu aamiainen, lounas ja illallinen.

  Kahdeksannen päivän aamiaisen jälkeen lähdet tutustumaan Jingzhoun kaupunkiin, jonka yli 6000-vuotinen historia vakuuttaa toden teolla. Paikka on äärimmäisen merkityksellinen, sillä Zhou-dynastian aikaan yksi Kiinan merkittävimmistä kulttuurin tyyleistä, Chu-kulttuuri, syntyi täällä. Päivän aikana osallistut kaupunkikierrokselle, jonka jälkeen palaat risteilyalukselle. Päivään kuuluu aamiainen, lounas ja illallinen.

  Yhdeksäntenä päivänä pääset vierailemaan tunnetulla Kolmen rotkon padolla, jossa valtavat vuoret nousevat ylös Jangtse-joesta. Pato on rakennettu maailman suurinta vesivoimalaa varten. Risteilyalus ajaa pitkin Xilingin rotkoa, joka on kolmesta rotkosta kaikkein pisin. Päivään kuuluu aamiainen, lounas ja illallinen.

  Seuraavana päivänä aamiaisen jälkeen vaihdat risteilyaluksen pienempään veneeseen, joka lasketaan alas Shennong-jokea pitkin. Paikkaa kutsutaan jumalattaren joeksi, sillä alueen maisemat ovat kerta kaikkiaan häkellyttävät. Vihreä vesi yhdessä kalliomaisemien kanssa on maaseutua kauneimmillaan. Retken jälkeen palaat takaisin risteilyalukselle. Ehdit vielä nähdä kaksi muuta rotkoa, Wun ja Quatangin. Päivään kuuluu aamiainen, lounas ja illallinen.

  Lomasi 11. päivä alkaa aamiaisella, jonka jälkeen vierailet joen rannalla sijaitsevassa Shibaozhain yhdeksänkerroksisessa paviljongissa. Voit myös kävellä mäen päällä sijaitsevalle temppelille. Illalla risteilylaivan kapteeni kutsuu kaikki läksiäisjuhliin. Päivään kuuluu aamiainen, lounas ja illallinen.

  Pool 1

  Sinorama Gold 8

  Risteilyalus Chongqing, Kiina

  Jangtse-jokea pitkin risteilevä viiden tähden alus tarjoaa elegantin ja monipuolisen ympäristön lomailuun. Voit nauttia upeista maisemista aurinkoterassilla, virkistäytyä uima-altaalla kesäkuukausina, pelata biljardia, kokeilla taitojasi minigolfissa tai hemmotella itseäsi kylpylässä. Hotellin ravintola tarjoaa mahtavat näkymät joelle ja ohi lipuviin nähtävyyksiin. Hytissäsi on kylpyhuone, vuode, pöytä, televisio sekä parveke. Varausvaiheessa voit varata hyttisi seuraavista vaihtoehdoista: Standard-hytti A, B tai C, Deluxe-sviitti sekä Junior-sviitti. A-hytissä on kaksi yksittäistä vuodetta ja se sijaitsee korkeimmassa hyttikerroksessa. B-hytissä on yksi iso parivuode ja se sijaitsee A-hyttiä kerrosta alempana. C-hytissä on kaksi yksittäistä vuodetta, ja se sijaitsee alimmassa hyttikerroksessa. Deluxe-hytti on kooltaan noin 35 m², ja siinä on iso parkeve ja oma istuma-alue. Myös Junior-sviitissä on istuma-alue ja oma parveke, mutta se on Deluxe-hytin parveketta pienempi.

  Lue lisää
 4. Päivä 12: Chongqing ja isopandat

  12. lomapäivänäsi risteilyalus saapuu Chongqingiin, jonka jälkeen tiedossa on ainutlaatuisia elämyksiä. Päivä alkaa nimittäin retkellä kaupungin kuuluisaan eläintarhaan, jossa pääset ihailemaan äärimmäisen suloisia isopandoja. Pandat ovat IUCN:n uhanalaisuusluokituksessa vaaraantuneiden eläinten listalla. Eläintarhasta matka jatkuu Ciqikoun vanhaan kaupunkiin, joka sijaitsee Jialing-joen varrella. Kaupungin nimi tarkoittaa posliinisatamaa, ja Ciqikou onkin tunnettu posliinituotannostaan. Kaupunki ihastuttaa pitkällä historiallaan sekä näyttävillä rakennuksillaan. Päivään kuuluu aamiainen, lounas ja illallinen.

  lobby

  Le Meridien Chongqing Nan'an*****

  Hotelli Chongqing, Kiina

  Tyylikäs viiden tähden hotelli sijaitsee Wandan alueella, joka on kaupungin talouselämän keskus. Nanpingin ostoskatu on lähietäisyydellä. Hotellissa on neljä eri ravintolaa, kylpylä sekä sisäuima-allas. Modernit huoneet on varustettu tallelokerolla, iPod-telakalla, televisiolla sekä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 5. Päivä 13 - 15: Shanghai

  Aamiaisen jälkeen sinut haetaan hotelliltasi ja viedään lentokentälle, josta matka jatkuu kohti Shanghaita. Lento kestää noin 2,5 tuntia. Loppupäivän kulku on kokonaan sinun päätettävissäsi. Kiinan suurin satamakaupunki ihastuttaa valtavilla pilvenpiirtäjillään, kauniisti hehkuvilla valoillaan sekä mielenkiintoisilla nähtävyyksillään. Päivään kuuluu aamiainen.

  Seuraavana päivänä ensimmäisenä vuorossa on vierailu Shanghain museossa, minkä jälkeen pääset tekemään ostoksia Nanjing-kadulle, joka on yksi Kiinan tunnetuimmista ostosalueista. Seuraavaksi matka jatkuu kävellen läpi Bundin, suositun historiallisen kaupunginosan, joka sijaitsee aivan veden äärellä. Illalla voit tutustua Shanghaihin omatoimisesti. Vaihtoehtoisesti voit varata liput näyttävään akrobatiaesitykseen, johon kuuluu myös illallinen. Esitys kestää noin kolme tuntia. Päivään kuuluu aamiainen ja lounas.

  Lomasi viimeisenä päivänä on aika jättää Kiina taaksesi ja lentää aamiaisen jälkeen takaisin Suomeen. Kiitos ainutlaatuisista elämyksistä, Kiina!

  Room 3

  Sheraton Shanghai Waigaoqiao Hotel*****

  Hotelli Shanghai, Kiina

  Viiden tähden hotellisi Shanghaissa tarjoaa mukavat olosuhteet lomasi ajaksi. Lähin metroasema sijaitsee noin viiden minuutin kävelymatkan päässä. Hotellissa on sisäuima-allas, golf-kenttä sekä hyvinvointikeskus. Maksuttoman Wi-Fin avulla voit kartoittaa alueen nähtävyydet vaivattomasti. Lisämukavuutta tuo hotellin sauna, kauneusliike sekä aasialaisia ja kansainvälisiä herkkuja tarjoava ravintola. Huoneet on varustettu Wi-Fillä, isoilla ikkunoilla, taulutelevisiolla sekä minibaarilla.

  Lue lisää
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Viisumi ja viisumimaksut
 • Ohjelmassa mainitsemattomat ateriat
 • Juomat
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja kaksi 0–17-vuotias lasta.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat alennettuun hintaan ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–11-vuotiaat majoittuvat alennettuun hintaan ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoitusten hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön. Huomioithan, ettei kaikissa hotelleissa välttämättä ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Jokaisella hotellilla on maksuton Wi-Fi

Wellness

Jokaisella hotellilla on sisäuima-allas. Risteilijällä uima-allas on avoinna kesäkuusta syyskuuhun.

Kiertomatkan ohjelma

Huomioithan, että kiertomatkan aikataulu on tarkkaan suunniteltu ja täynnä kiehtovia aktiviteetteja. Vapaa-ajat on määritelty matkakertomuksessa.

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää paljon kävelyä.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia.

Kiertomatkan opastus

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi

Kiertomatkan retket

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Aikaero

Kesäisin: +5 tuntia
Talvisin: +6 tuntia

Kiinan rahayksikkö

Kiinan kansantasavallan virallinen valuutta on renminbi, jonka rahayksikkö on yuan (CNY). 1,00 € on noin 7,37 CNY. Rahayksikön symbolina käytetään yleisesti ¥-merkkiä.

Käteinen on Kiinassa yleisin maksuväline. Suurissa kaupungeissa pystyy maksamaan pankkikortilla, mutta käteistä kannattaa olla aina nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehdyistä käteisnostoista.

Kiinan hintataso

Kiinan valtavan koon vuoksi myös maan hintataso vaihtelee alueittain. Suurissa kaupungeissa hintataso on suhteellisen korkea, mutta paikkoittain tarjolla on myös edullisia ravintoloita sekä kauppoja. Tässä keskiarvo Kiinan hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 3,50 €
Ateria kahdelle keskitason ravintolassa noin 17,70 €
Ulkomainen tuontiolut noin 2,95 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 0,90 €
Vesipullo kaupassa noin 0,55 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,35 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Kiinan ilmasto

Valtava Kiina jakautuu ilmastollisesti kahteen osaan. Lännessä on korkeita vuoristoja, kun taas idässä on alavia tasankoja. Idässä on runsaita monsuunisateita kesäisin. Talvet ovat kuivia, ja lännestä puhaltavat kylmät tuulet laskevat kesän korkeita lämpötiloja. Paras aika matkustaa Kiinaan on keväisin ja syksyisin. Kesäisin lämpötilat saattavat olla liian korkeita aktiivimatkalle.

Viisumi ja passi

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Kiinaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Matkustajien passien on oltava voimassa 6 kuukautta eteenpäin suunnitellun matkan paluupäivästä.

Rokotukset

Matkustaessasi Kiinaan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Lennot

Yhteistyökumppanimme varaa lentosi. Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista.

Huomioithan, että vietät lentokoneessa matkasi ensimmäisen yön.

Matkatavarat

Saat ottaa matkalle mukaan käsi- ja ruumamatkatavaran. Huomioithan kuitenkin, että matkatavaroiden rajoitukset vaihtelevat lentoyhtiöittäin. Maan sisäisillä lennoilla ruumamatkatavaran painorajoitus on 20 kg.
Saat tarkemmat tiedot lentoyhtiöstä ja lentojesi aikatauluista matka-asiakirjojesi mukana hyvissä ajoin ennen lähtöä. Tarkistathan lentoyhtiösi rajoitukset tämän jälkeen.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti.

Yhteistyökumppanimme varaa lentolippusi. Saat lisätiedot lentoyhtiöstä ja lentoaikatauluista matka-asiakirjojesi mukana antamaasi sähköpostiosoitteeseen vähintään viikkoa ennen lähtöä. Yhteistyökumppanimme pyrkii aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjotaan sinulle vaihtoehtoinen lento, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä