Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää majoituksen

Häkellyttävä matka läpi Kiinan ihmeiden

 • Kiertomatkat
 • 15 yötä
 • Kiina
hinta alkaen € 2.090,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tutustu Kiinan ainutlaatuisiin aarteisiin 14 yön kiertomatkan aikana! Tarjous sisältää majoitukset viiden tähden hotelleissa, risteilyn Jangtse-joella, kaikki kohteiden väliset kuljetukset, menolennon Pekingiin, paluulennon Shanghaista, 12 erilaista retkeä, englanninkielisen oppaan sekä matkatavarat.

Tervetuloa Kiinaan – maahan, joka tuhansien tarinoidensa ja kulttuuriaarteidensa ansiosta lukeutuu maailman mysteerisimpien valtioiden joukkoon. Täällä pitkät ja rikkaat perinteet kulkevat käsi kädessä nykypäivän johtavan teknologian kanssa. Lähde ainutlaatuiselle kiertomatkalle läpi Kiinan jännittävän menneisyyden jättämien ihmeiden sekä metropolien pyörteiden. Peking salaisuuksineen, mahtava Kiinan muuri, risteily Jangtse-joella, uskomaton terrakotta-armeija, suloiset isopandat sekä ihmeellinen Shanghai ovat kaikki vain muutaman klikkauksen päässä! Lue kiertomatkan tarkempi ohjelma alta.

Tarjous sisältää
 • Menolento Pekingiin Helsingistä
 • Paluulento Shanghaista Helsinkiin
 • 3 yön majoitus Pekingissä (Beijing West International Trade Hotel***** )
 • 2 yön majoitus Xi'anissa (Grand Barony Xi'an*****)
 • 6 yön majoitus Sinorama Gold -risteilyaluksella Jangtse-joella
 • 1 yön majoitus Chongqingissa (Le Meridien Chongqing Nan'an*****)
 • 2 yön majoitus Shanghaissa (Sheraton Shanghai Waigaoqiao Hotel*****)
 • Aamiaiset
 • Päiväohjelmaan kuuluvat ateriat
 • 12 erilaista retkeä (Pekingin kielletty kaupunki ja Taivaallisen rauhan aukio, Kiinanmuuri, Pekingin Kesäpalatsi, terrakotta-armeija, päivä Wuhanissa, Dongting-järvi, Jingzhoun kaupunkikierros, Kolmen rotkon pato, veneretki, Shibaozhai, Chongqingin eläintarha sekä Shanghain museo)
 • Aktiviteetteja
 • Kaikki kuljetukset paikan päällä
 • Englanninkielinen opastus retkillä
 • Maan sisäiset lennot Peking–Xi'an ja Chongqing–Shanghai
 • Matkatavarat
Lisävaihtoehdot
 • Illallinen ja yökierros Pekingissä
 • Tang Dynasty -tanssiesitys ja juhlaillallinen
 • Illallinen ja akrobatiaesitys
Reitti

Päivä 1 - 3: Peking ja Kiinan muuri

Tervetuloa ihmeiden aarreaittaan, mystiseen Kiinaan! Pekingissä sinut viedään matkasi ensimmäiselle hotellille. Loppupäivän voit viettää tutkiskellen kaupunkia ja keräten voimia seuraavaan lomapäivääsi. Päivään ei sisälly aterioita.

Toinen päivä alkaa aamiaisen jälkeen retkellä Taivaalli… Lue lisää

Beijing West International Trade Grand Hotel

Päivä 4 & 5: Xi'an ja kuuluisa terrakotta-armeija

Neljäntenä lomapäivänäsi pääset vierailemaan Pekingin näyttävässä Kesäpalatsissa, Qing-dynastian keisarillisessa puutarhassa ja Hutongissa, johon tutustut ainutlaatuisesti rikšan kyydissä. Päivän aikana nautit aamiaisen sekä lounaan. Myöhemmin päivällä sinut viedään lentokentälle, josta jatkat m… Lue lisää

Grand Barony Xi'an

Päivä 6 - 11: Risteily Jangtse-joella ja kiehtovia retkiä

Aamiaisen jälkeen matkustat neljä tuntia kestävällä junalla Wuhanin sykkivään metropoliin, joka tarjoaa matkailijalle mielenkiintoisia nähtävyyksiä, lukuisia kauppoja, kiehtovia museoita sekä vehreitä puistoja. Päivän aikana vierailet Hubein maakunnan museossa sekä kuljet pitkin Han-katua ohi lu… Lue lisää

Chongqing

Päivä 12: Chongqing ja isopandat

12. lomapäivänäsi risteilyalus saapuu Chongqingiin, jonka jälkeen tiedossa on ainutlaatuisia elämyksiä. Päivä alkaa nimittäin retkellä kaupungin kuuluisaan eläintarhaan, jossa pääset ihailemaan äärimmäisen suloisia isopandoja. Pandat ovat IUCN:n uhanalaisuusluokituksessa vaaraantuneiden eläinte… Lue lisää

Le Meridien Chongqing Nan'an

Päivä 13 - 15: Shanghai

Aamiaisen jälkeen sinut haetaan hotelliltasi ja viedään lentokentälle, josta matka jatkuu kohti Shanghaita. Lento kestää noin 2,5 tuntia. Loppupäivän kulku on kokonaan sinun päätettävissäsi. Kiinan suurin satamakaupunki ihastuttaa valtavilla pilvenpiirtäjillään, kauniisti hehkuvilla valoillaan s… Lue lisää

Sheraton Shanghai Waigaoqiao Hotel
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Viisumi ja viisumimaksut
 • Ohjelmassa mainitsemattomat ateriat
 • Juomat
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja kaksi 0–17-vuotias lasta.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat alennettuun hintaan ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–11-vuotiaat majoittuvat alennettuun hintaan ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoitusten hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön. Huomioithan, ettei kaikissa hotelleissa välttämättä ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Jokaisella hotellilla on maksuton Wi-Fi

Wellness

Jokaisella hotellilla on sisäuima-allas. Risteilijällä uima-allas on avoinna kesäkuusta syyskuuhun.

Kiertomatkan ohjelma

Huomioithan, että kiertomatkan aikataulu on tarkkaan suunniteltu ja täynnä kiehtovia aktiviteetteja. Vapaa-ajat on määritelty matkakertomuksessa.

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää paljon kävelyä.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia.

Kiertomatkan opastus

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi

Kiertomatkan retket

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Aikaero

Kesäisin: +5 tuntia
Talvisin: +6 tuntia

Kiinan rahayksikkö

Kiinan kansantasavallan virallinen valuutta on renminbi, jonka rahayksikkö on yuan (CNY). 1,00 € on noin 7,37 CNY. Rahayksikön symbolina käytetään yleisesti ¥-merkkiä.

Käteinen on Kiinassa yleisin maksuväline. Suurissa kaupungeissa pystyy maksamaan pankkikortilla, mutta käteistä kannattaa olla aina nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehdyistä käteisnostoista.

Kiinan hintataso

Kiinan valtavan koon vuoksi myös maan hintataso vaihtelee alueittain. Suurissa kaupungeissa hintataso on suhteellisen korkea, mutta paikkoittain tarjolla on myös edullisia ravintoloita sekä kauppoja. Tässä keskiarvo Kiinan hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 3,50 €
Ateria kahdelle keskitason ravintolassa noin 17,70 €
Ulkomainen tuontiolut noin 2,95 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 0,90 €
Vesipullo kaupassa noin 0,55 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,35 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Kiinan ilmasto

Valtava Kiina jakautuu ilmastollisesti kahteen osaan. Lännessä on korkeita vuoristoja, kun taas idässä on alavia tasankoja. Idässä on runsaita monsuunisateita kesäisin. Talvet ovat kuivia, ja lännestä puhaltavat kylmät tuulet laskevat kesän korkeita lämpötiloja. Paras aika matkustaa Kiinaan on keväisin ja syksyisin. Kesäisin lämpötilat saattavat olla liian korkeita aktiivimatkalle.

Viisumi ja passi

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Kiinaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Matkustajien passien on oltava voimassa 6 kuukautta eteenpäin suunnitellun matkan paluupäivästä.

Rokotukset

Matkustaessasi Kiinaan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Lennot

Yhteistyökumppanimme varaa lentosi. Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista.

Huomioithan, että vietät lentokoneessa matkasi ensimmäisen yön.

Matkatavarat

Saat ottaa matkalle mukaan käsi- ja ruumamatkatavaran. Huomioithan kuitenkin, että matkatavaroiden rajoitukset vaihtelevat lentoyhtiöittäin. Maan sisäisillä lennoilla ruumamatkatavaran painorajoitus on 20 kg.
Saat tarkemmat tiedot lentoyhtiöstä ja lentojesi aikatauluista matka-asiakirjojesi mukana hyvissä ajoin ennen lähtöä. Tarkistathan lentoyhtiösi rajoitukset tämän jälkeen.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti.

Yhteistyökumppanimme varaa lentolippusi. Saat lisätiedot lentoyhtiöstä ja lentoaikatauluista matka-asiakirjojesi mukana antamaasi sähköpostiosoitteeseen vähintään viikkoa ennen lähtöä. Yhteistyökumppanimme pyrkii aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjotaan sinulle vaihtoehtoinen lento, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen