Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Koe Ljubljanan selittämätön lumo

 • Kaupunkilomat
 • Ljubljana
hinta alkaen € 709,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tutustu Ljubljanaan opastetun kierroksen aikana ja polkupyörän selästä. Majoitut 3–5 yötä City Hotel Ljubljanassa, jossa nautit herkulliset aamiaiset.

Alppien ja Adrianmeren väliin jäävä Slovenia on kuin Eurooppa miniatyyrikoossa: lumihuippuisia vuoria, kristallinkirkkaita jokia, metsiä, hedelmällisiä tasankoja ja rantaviivaa Adrianmerellä. Maan pääkaupunki Ljubljana hurmaa matkailijan yhdistelmällä Balkanin tunnelmaa ja keskieurooppalaista charmia. Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä tutustumaan tähän nousevaan suosikkikohteeseen ainutlaatuisen kaupunkikierroksen merkeissä, jonka aikana pääset syvemmälle Slovenian historian saloihin ja näet Ljubljanan täysin uusin silmin. Pääset myös vierailemaan tunnetuimmilla nähtävyyksillä ja nousemaan kaapelihissillä kukkulalla sijaitsevalle linnalle. Tervetuloa elämysten äärelle!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Ljubljanaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3, 4 tai 5 yön majoitus City Hotel Ljubljanassa
 • Aamiaiset
 • Opastettu kaupunkikierros Ljubljanassa
 • Wi-Fin käyttö
 • 24-tuntisen kuntosalin käyttö
 • PressReader-sovelluksen käyttö (yli 5 000 kansainvälistä sanomalehteä)
 • Hotellin kirjaston ja polkupyörien käyttö
Ljubljana

Eurooppalaisten kulttuuri- ja kauppareittien risteyskohta on aina sijainnut Slovenian alueella Tonavalta Adrianmerelle, ja kuulunut kautta historiansa Rooman valtakuntaan, Itävälta-Unkariin ja ennen itsenäistymistään Jugoslaviaan. Kaikki nämä vaikutteet ovat omalta osaltaan muokanneet slovenialaista kulttuuria ja yhteiskuntaa. Siitä huolimatta maan pääkaupunkia Ljubljanaa pidetään usein Euroopassa tuntemattomana helmenä, joka on kuitenkin viime aikoina kasvattanut suosiotaan matkailijoiden keskuudessa. Kaupungin kaunis arkkitehtuuri ja barokkilainen tyyli hurmaavat matkailijan takuuvarmasti. Suosittuja nähtävyyksiä ovat Ljubljanan linna, josta avautuvat upeat näkymät kaupungin ylle ja kaupungin läpi mutkitteleva Ljubljanica-joki sen kuuluisine lohikäärmesymboleineen. Ljubljana tarjoaa lukuisia museoita, gallerioita ja boheemeja keskittymiä taiteesta kiinnostuneille, kauppoja, putiikkeja ja markkinoita shoppailijoille sekä roppakaupalla tunnelmallisia ravintoloita ja pieniä baareja tyydyttämään kulinaristin tarpeita. Tätä on lomailu parhaimmillaan!

City Hotel Ljubljana

 • Hotelli
 • Ljubljana, Slovenia
Terrance

City Hotel Ljubljana sijaitsee aivan Ljubljanan sydämessä. Hotellissa on ravintola, baari, kirjastonurkkaus, terassi, kuntosali ja maksuton pyöränvuokrausmahdollisuus. Hotellin lähistöltä löytyy kauppoja, ravintoloita ja baareja. Kulttuurinälkään kaupunki tarjoaa kaunista arkkitehtuuria ja mielenkiintoisia museoita sekä gallerioita, joista monet sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellilta. Kaupungin linja-auto- ja juna-asema sijaitsevat noin 500 metrin päässä hotellilta. Sen sijaan Ljubljanan linna sijaitsee vain kilometrin päässä.

 • +5
Lue lisää
Room 2

Kahden hengen Comfort-huone

Hotellin ilmastoidut ja viihtyisät huoneet takaavat mukavat yöunet kaupunkilomasi aikana. Huoneet on uusittu vuonna 2017, ja ne on varustettu suurilla ikkunoilla, ilmastoinnilla, maksuttomalla Wi-Fillä, taulutelevisiolla, tallelokerolla sekä kylpyhuoneella, josta löytyy hiustenkuivain. Comfort-huoneet ovat tavallisia huoneita hieman isompia. Huoneista löytyvät valokuvatapetit Ljubljanan katukuvasta ovat valokuvaaja Žiga Koritnikin käsialaa.

Room 1

Kahden hengen huone

Hotellin ilmastoidut ja viihtyisät kahden hengen huoneet on uusittu vuoden 2017 aikana. Huoneet on varustettu ilmastoinnilla, uusituilla valoilla, erinomaisilla vuoteilla, maksuttomalla Wi-Fillä, taulutelevisiolla, tallelokerolla sekä kylpyhuoneella, josta löytyy hiustenkuivain. Huoneista löytyvät valokuvatapetit Ljubljanan katukuvasta ovat valokuvaaja Žiga Koritnikin käsialaa.

Opastettu kaupunkikierros

Lomasi toisena päivänä pääset tutustumaan Ljubljanan aarteisiin kiehtovan kävelykierroksen aikana. Englanninkielisen oppaan avulla kuljet läpi Slovenian kauniin pääkaupungin kujien, ohi kiehtovien vierailukohteiden ja näyttävien rakennusten. Vierailet muun muassa paikallisilla markkinoilla, näet Ljubljanan historiallisen tuomiokirkon sekä kävelet kuuluisan Lohikäärmesillan yli ja kuulet, miksi lohikäärme toimii Ljubljanan symbolina. Matka jatkuu pitkin Ljubljanica-jokea kohti Prešernovin aukiota, jossa pääset ylittämään Tromostovjen kolmoissillan. Kierroksen aikana saat myös mahdollisuuden maistaa perislovenialaisia herkkuja paikallisessa ravintolassa. Kierroksen loppupuolella tutustut Ljubljanan vanhaankaupunkiin sekä sen lukuisiin aukioihin ja rakennuksiin. Kierros huipentuu vierailuun Ljubljanan linnan edustalla, jonne matkustat kiehtovasti kaapelihissillä. Huomioithan, että sisäänpääsy linnaan ei sisälly kierrokseen. Voit kuitenkin tehdä linnaan vierailun omakustanteisesti. Vierailun jälkeen palaat kaapelihissillä takaisin Krekov trgin aukiolle, johon kierros päättyy.

Kierros alkaa aamulla ja kestää noin kaksi tuntia. Saat tarkemmat tiedot kierroksesta matka-asiakirjojesi mukana. Kierros alkaa Ljubljanan kaupungintalon eli Mestna hišan edustalta. Kaupungintalo sijaitsee noin 550 metrin päässä hotelliltasi, joten kävellen olet perillä noin 10 minuutissa.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 3 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen Comfort-huone

Lapsialennukset

Kahden hengen Comfort-huone: Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–11 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
Kahden hengen huone: Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–1-vuotias lapsi: majoittuu maksutta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Muut alennukset

Perustuu vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
Kaikki majoittujasta kolmas ylöspäin: 20% alennus per yö

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Rahayksikkö

Sloveniassa on käytössä euro. Käteistä voi nostaa käteisautomaateista, joita on ympäri kaupunkia. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Slovenian hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 5,00–8,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 2,20 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,59 €
Linja-auto- tai metrolippu noin 1,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Ljubljanan väkiluku on noin 272 140. Sloveniassa puhutaan sloveenia, mutta maassa pärjää kohtalaisesti myös englannilla. Huomioithan kuitenkin, että Slovenian vanhempi väestö ei välttämättä puhu ollenkaan englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Keskustori 550 m
Tivoli-puisto 1,1 km
Ljubljanan vanhakaupunki 400 m
Metelkova 1 km
Lohikäärmesilta 350 m
Fransiskaanikirkko 300 m
Ljubljanan lentokenttä 26 km

Liikkuminen kohteessa

Ljubljanassa on toimiva joukkoliikenteen verkosto, mutta kaupungin kompaktin koon ansiosta pääset liikkumaan paikasta toiseen kätevästi myös jalan. Julkisen liikenteen kertalippu maksaa noin 1,20 €. Tarjolla on myös 1, 2 tai 3 päivän lippuja. Lippuja voit ostaa asemien lähistöllä sijaitsevista kioskeista, asemilla sijaitsevilta lippuautomaateista tai kulkuneuvon kuljettajalta.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

City Hotel Ljubljana sijaitsee aivan kaupungin sydämessä. Hotellin lähistöltä löytyy kauppoja, markkina-alueita, ravintoloita ja baareja. Ljubljanan lentokenttä on noin 26 kilometrin päässä hotellilta.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen