Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää taksimatkan

Luonnonrauhaa Vilnassa

 • Kaupunkilomat
hinta alkaen € 409,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Liettuan pääkaupunki on kauniita elämyksiä täynnä. Tarjous sisältää 2, 3, 4 tai 5 yön majoituksen viiden tähden Vilnius Grand Resortissa, aamiaiset, pääsyn hotellin hyvinvointiosastolle, 55 minuutin hieronnan, lennot Vilnaan, lentokenttäkuljetukset sekä käsimatkatavaran.

Tervetuloa Vilnaan – Baltian helmeen, jossa nykyaika kohtaa kiehtovasti menneisyyden. Vehrän luonnon ympäröimä kaupunki on ideaalinen kohde matkailijalle, joka arvostaa leppoisaa ja kulttuurintäyteistä kaupunkilomaa rauhallisessa ympäristössä. Majoitu ylellisesti viiden tähden hotellissa luonnon helmassa, hemmottele itseäsi hotellin kylpylässä ja matkusta maksuttomilla kuljetuksilla nopeasti suoraan Vilnan ydinkeskustaan. Tällä lomalla kaupunkielämykset ja rentoutuminen kulkevat käsi kädessä!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Vilnaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3, 4 tai 5 yön majoitus Vilnius Grand Resortissa*****
 • Aamiaiset
 • Pääsy hotellin hyvinvointiosastolle
 • 55 minuutin ruotsalainen hieronta
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Käsimatkatavara
Valloittava Vilna

Liettuan pääkaupunki on mielenkiintoinen viikonloppukohde, joka tarjoaa mahdollisuuden niin hyvästä ruoasta, ostoksista, historiasta kuin myös kulttuurista nauttimiseen. Vilnasta löydät lukuisia arkkitehtuurisesti upeita rakennuksia sekä UNESCOn maailmanperintölistalle valitun vanhankaupungin, joka on yksi Euroopan suurimmista historiallisista kaupunginosista. Vanhassakaupungissa pääsetkin ihailemaan useiden eri aikakausien kädenjälkiä, sillä alueen rakennukset ovat syntyneet usean eri vuosisadan aikana. Hurmaannu Vilnan suloisista kahviloista, hieman piilossa olevista pikkuputiikeista sekä aukioiden viihtyisästä elämänmenosta. Käy myös ihmettelemässä Gediminasin kukkulan juurella sijaitsevaa Vilnan katedraalia ja kiipeä kukkulan huipulle ihailemaan Gediminasin tornia. Vilnassa elämä on leppoisaa!

Vilnius Grand Resort

 • Hotelli
 • Vilnius District Municipality, Liettua
Hotel outside

Viiden tähden Vilnius Grand Resort sijaitsee idyllisen järvimaiseman keskellä, 15–20 minuutin päässä Vilnan ydinkeskustasta. Tämä luksushotelli sopii täydellisesti aktiivilomaa kaipaaville matkailijoille. Voit urheilla hotellin kuntosalilla ja tenniskentällä tai rentoutua Oasis-kylpylän saunoissa ja altailla. Halutessasi pääset pelaamaan golfia hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevan The V Golf Clubin upealla 18-väyläisellä kentällä. Nälän yllättäessä voit herkutella Vilnius Grand Resortin arvostetuissa ravintoloissa. Vilnan keskustaan pääset kätevästi hotellin järjestämällä maksuttomalla kuljetuspalvelulla. Hotellilla on myös maksuton Wi-Fi. Ansaittu hemmotteluloma odottaa!

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +10
Lue lisää
Room

Kahden hengen Classic-huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin tyylikkäät huoneet tarjoavat mukavat oltavat koko loman ajaksi. Jokaisessa huoneessa on parveke, josta on ihastuttavat näkymät hotellia ympäröivään luontoon. Lisäksi löydät huoneesta minibaarin, tallelokeron, television sekä maksuttoman Wi-Fin.

TravelBird suosittelee

 • Užupis: Vilnan Montmartreksi kutsuttu Užupiksen kaupunginosa esittelee matkailijalle Vilnan boheemin puolen. Alueella on jopa oma perustuslaki, joka takaa asukkailleen vapauden olla oman elämänsä presidentti. Kävellessäsi huolettoman kaupunginosan katuja voit ihailla rakennusten värikkäitä seinämaalauksia sekä vierailla eri taidegallerioissa.
 • Vilnan kirkot: Vilnaa voisi kutsua varsinaiseksi kirkkojen kaupungiksi, sillä jo pelkästään vanhassakaupungissa niitä komeilee jopa 29 kappaletta. Kaupungin tunnetuin kirkko on Vilnan katedraali, mutta äärimmäisen kiehtova nähtävyys on komea goottilainen Pyhän Annen kirkko, joka tarinan mukaan vei Napoleonin sydämen. Keisari suunnitteli jopa kirkon siirtämistä Pariisiin. Käy myös tutustumassa Bernardinen kirkkoon.
 • Vilnan yliopisto: yksi Vilnan kiehtovimmista nähtävyyksistä on kaupungin yliopisto, joka sijaitsee näyttävästi vanhassakaupungissa. Yliopiston historia juontaa jo 1500-luvulle, mikä tekee siitä yhden Euroopan vanhimmista yliopistoista. Vilnan arkkitehtuurillisesti upea yliopistokortteli sulkee sisällensä lukuisia sisäpihoja, joihin pääsee tutustumaan pientä pääsymaksua vastaan.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Tarjoukseen ei valitettavasti päde lapsialennukset

Esteettömyys

Hotellissa on rajoitetusti esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi. Hotellissa on myös hissi.

Lemmikkieläimet

Alle 10 kg painavat lemmikit ovat sallittuja hotellilla hintaan 15,00 € per lemmikki ja yö. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Internet

Hotellilla on maksuton Wi-Fi

Rahayksikkö

Liettuassa on vuodesta 2015 lähtien käytetty euroa. Käteistä voi nostaa käteisautomaateista, joita on runsaasti ympäri kaupunkia. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokortin maksutapahtumista.

Vilnan hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 4,50 €
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle noin 24,00 € €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,80 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,60 €
Metro- tai linja-autolippu noin 1,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Vilnan väkiluku on noin 523 050. Liettuassa puhutaan liettuaa, mutta turistialueilla englannilla pärjää kohtalaisesti.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Vanhakaupunki 20 km
Vilnan televisiotorni 21 km
Užupiksen taiteilijakaupunginosa 22 km
Vilnan tuomiokirkko 21 km
Vilnan lentokenttä 28 km

Hotellisi sijaitsee hieman Vilnan ulkopuolella, noin 20 minuutin ajomatkan päässä kaupungin ydinkeskustasta. Hotellisi järjestää päivittäin maksuttomia kuljetuksia keskustaan.

Liikkuminen kohteessa

Vilnassa on toimiva joukkoliikenteen verkosto, mutta kompaktin koon ansiosta pääset liikkumaan kaupungissa kätevästi myös jalan. Vilnassa on sekä linja-autoja että johdinautoja. Kertalippu ostettuna itse kulkuneuvosta maksaa noin 1,00 €. Voit myös ostaa 24–240 tuntia voimassa olevan Vilniečio kortelė -kortin, jonka avulla pääset helposti liikkumaan rajoittamattoman määrän Vilnan julkisen liikenteen kulkuneuvoissa. 24 tunnin kortti maksaa noin 3,50 € ja 72 tunnin noin 6,10 €. Kortin voit ostaa päärautatieasemalta, useista eri kioskeista tai Maxima-ruokakaupoista.

Vilnan keskilämpötilat

Tammikuu -6 °C
Helmikuu -5 °C
Maaliskuu -1 °C
Huhtikuu +6 °C
Toukokuu +13 °C
Kesäkuu +16 °C
Heinäkuu +18 °C
Elokuu +17 °C
Syyskuu +13 °C
Lokakuu +7 °C
Marraskuu +2 °C
Joulukuu -2 °C

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua. Lento Vilnaan kestää noin 2–3 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Vilnius Grand Resort sijaitsee 15–20 minuutin ajomatkan päässä Vilnan keskustasta. Vilnan lentoasemalle on matkaa hotellilta noin 28 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen