Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Ranskan Riviera – Nizza & Menton

 • Kiertomatkat
 • 10 yötä
 • Ranska
hinta alkaen € 1.119,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Näe ja koe lomallasi kaksi kaunista Ranskan Rivieran helmeä! Tarjous sisältää 7 tai 10 yön majoitukset Nizzassa ja Mentonissa aamiaisineen, tervetuliaisjuoman ja tervetuliastarjottimen Nizzassa, meno-paluulennot Nizzaan sekä käsimatkatavaran.

Tervetuloa ihanaan Ranskaan! On aika suunnata Ranskan Rivieralle, jossa sinua odottavat tyylikäs Nizza sekä lumoava Menton. Aurinkoa ja elämyksiä tarjoava Ranskan Riviera on täydellinen kohde rentoon lomailuun – täällä sinua ympäröi kaunis arkkitehtuuri, kilometrien pituiset paratiisirannat, turkoosinsinisenä hohtava Välimeri sekä vehreä luonto. Valloittavan Nizzan lumo koostuu tyylikkäästä jetset-tunnelmasta, hurmaavista uimarannoista sekä lauhkeasta ilmastosta, kun taas henkeäsalpaavan kaunis Menton hurmaa suloisella vanhallakaupungillaan, vehreillä puutarhoillaan ja puistoillaan sekä värikkäällä arkkitehtuurillaan. Unelmien kiertomatka Ranskan Rivieralla odottaa.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Nizzaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 tai 3 yön majoitus Nizzassa (Hotel Apogia Nice****)
 • 5 tai 7 yön majoitus Mentonissa (Hotel Paris Rome)
 • Tervetuliaisjuoma ja tervetuliastarjotin Nizzassa
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 - 3: Tyylikäs Nizza (10 yön matkalla päivät 1–4)

Tervetuloa aurinkoiseen Nizzaan! Ranskan Rivieran tyylikäs helmi hemmottelee sinua hurmaavalla uimarannallaan, ainutlaatuisella arkkitehtuurillaan sekä eläväisellä tunnelmallaan. Virittäydy lomatunnelmaan viettämällä rentouttavia rantapäiviä Nizzan rannalla suosikkikirjaasi lukien, varpaasi turk… Lue lisää

Hotel Apogia Nice

Päivä 4 - 8: Upea Menton (10 yön matkalla päivät 4-10)

Henkeäsalpaavan kaunis Menton on epäilemättä Ranskan italialaisin kaupunki – sen upean värikkäästä arkkitehtuurista ja kaduilla ihanasti soljuvasta italian kielestä voisi päätellä, että olet juuri saapunut Italiaan. Menton sijaitseekin aivan Italian rajan tuntumassa. Esimerkiksi matka idylliseen… Lue lisää

Hôtel Paris Rome
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero Mentonissa 0,90 € per henkilö ja yö sekä Nizzassa 1,70 € tai 2,50 € per henkilö ja yö kauden mukaan
 • Kuljetukset Nizzan ja Mentonin välillä
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Matka lentokentältä Nizzaan

Pääset lentokentältä Nizzan hotellillesi kätevästi hyödyntämällä julkista liikennettä. Nouse junan kyytiin lentokentällä ja jää pois Nice Riquier -asemalla, josta kävelymatkaa hotellillesi on noin 750 metriä. Matka kestää yhteensä noin puoli tuntia, ja maksaa noin 8,00–12,00 €.

Taksilla matka Nizzan lentokentältä hotellillesi kestää noin kymmenen minuuttia ja maksaa noin 28,00–35,00 €.

Matka Nizzasta Mentoniin

Pääset Nizzasta Mentonin hotellille kätevästi hyödyntämällä julkista liikennettä. Nouse junan kyytiin Nice Riquier -asemalla ja jää kyydistä Menton Garavan -asemalla, josta kävelymatkaa hotellillesi on noin 500 metriä. Matka kestää yhteensä noin tunnin, ja maksaa noin 10,00–15,00 €.

Taksilla matka Nizzasta Mentonin hotellillesi kestää noin puoli tuntia ja maksaa noin 75,00–95,00 €.

Matka Mentonista lentokentälle

Pääset Mentonista Nizzan lentokentälle kätevästi hyödyntämällä julkista liikennettä. Nouse junan kyytiin Menton Garavan -asemalla, jonne kävelet noin 500 metriä hotelliltasi. Juna menee suoraan lentokentälle. Matka kestää yhteensä noin tunnin, ja maksaa noin 11,00–16,00 €.

Taksilla matka Mentonista Nizzan lentokentälle kestää noin puoli tuntia ja maksaa noin 100,00–130,00 €.

Matkan kesto

Voit itse päättää matkasi pituuden. Tarjolla on seitsemän ja kymmenen yön matkoja. Seitsemän yön matkan varatessasi vietät lomaöistäsi kaksi Nizzassa ja viisi Mentonissa. Kymmenen yön matkalla vietät kolme yötä Nizzassa ja seitsemän yötä Mentonissa.

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–3-vuotias lapsi

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoitusten hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
3–17-vuotiaat majoittuvat alennettuun hintaan ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Hotel Paris Rome ei valitettavasti ole esteetön.

Hotel Apogia Nicellä on rajoitetusti esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi. Hotellissa on myös hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Molemmissa hotelleissa on maksuton Wi-Fi

Rahayksikkö

Ranskassa käytetään euroa. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Ranskan hintataso

Ranskan hintataso vastaa Suomen tasoa. Tässä muutama esimerkki hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00–15,00 €
Tuopillinen olutta noin 3,50–6,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–3,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,30–1,00 €
Linja-auto- tai raitiovaunulippu noin 1,40–1,80 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–2,00 €

Liikkuminen Nizzassa

Kompaktin kokonsa ansiosta voit liikkua Nizzassa vaivattomasti paikasta toiseen kävellen. Useat keskustan nähtävyydet sijaitsevat kävelyetäisyydellä toisistaan. Kaupungissa on myös toimiva joukkoliikenteen verkosto. 74 minuutin kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa noin 1,00–1,50 €. Lippuja voi ostaa asemien lähettyvillä sijaitsevilta kioskeilta, asemien lippuautomaateista sekä kulkuneuvon kuljettajilta. Tarjolla on myös vuorokausilippu sekä 7 päivän lippu. Lippu on aina leimattava kulkuneuvoon noustessa.

Liikkuminen Mentonissa

Mentonissa on toimiva joukkoliikenteen verkosto, mutta pääset liikkumaan kaupungin ydinkeskustassa paikasta toiseen kätevästi myös jalan. Julkisen liikenteen kertalippu maksaa noin 1,50 €. Lippuja voi ostaa asemien lähettyvillä sijaitsevilta kioskeilta, asemien lippuautomaateista sekä kulkuneuvon kuljettajilta. Lippu on aina leimattava kulkuneuvoon noustessa.

Tietoa Nizzasta

Nizzan väkiluku on noin 348 000. Ranskassa puhutaan ranskaa, mutta turistialueilla pärjää myös englannilla.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin ranta 2,1 km
Parc du Châteaun linnakekukkula 1,6 km
Nizzan vanhakaupunki 1,3 km
Musée Massena 2,7 km
Avenue Jean Médecin 1,8
Nizzan lentokenttä 9,3 km
Menton 30 km

Tietoa Mentonista

Mentonin väkiluku on noin 27 650.

Ranskassa puhutaan ranskaa, mutta englannilla pärjää kohtalaisen hyvin turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Mentonin keskusta 1,8 km
Lähin ranta 250 m
Monaco 10 km
Ventimiglia 9,4 km
Nizza 30 km
Sanremo 35 km
Nizzan lentokenttä 42 km
Cannes 66 km

Ranskan Rivieran keskilämpötilat

Keskilämpötilat kuukausittain:

Toukokuu +18 °C
Kesäkuu +21 °C
Heinäkuu +24 °C
Elokuu +23 °C
Syyskuu +20 °C
Lokakuu +16 °C
Marraskuu +11 °C
Joulukuu +8 °C

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua. Lento Nizzaan kestää noin 4-6 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen