Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää junamatkan

Lumoudu Milanon ja Venetsian kauneudesta

 • Kiertomatkat
 • Italia
hinta alkaen € 579,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tutustu muodin mekkaan ja kanaalien kuningattareen! Sisältää 4 tai 6 yön majoitukset Milanossa ja Venetsiassa aamiaisineen, lennot ja junamatkan.

Tällä ikimuistoisella kiertomatkalla pääset kokemaan italialaisen romantiikan hehkun. Matka alkaa Milanosta, missä näet mahtipontisen tuomiokirkon ja lumoudut kaupungin tyylikkäästä elämänmenosta. Milanosta matka jatkuu Venetsiaan, joka ihastuttaa postikorteista tutuilla maisemillaan ja kulttuurielämyksillään. Täällä vietät päiväsi leppoisasti upeiden kanaaleiden varsilla nauttien historiallisesta ympäristöstä ja herkutellen paikallisen keittiön aarteilla. Italian ainutlaatuiseen huumaan on kerta kaikkiaan vaikea olla rakastumatta – lähde katsomaan, pitääkö väitteemme paikkaansa.

Tarjous sisältää
 • Menolento Milanoon ja paluulento Venetsiasta (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 tai 3 yön majoitus Milanossa (Hotel Best Western Antares Concorde****)
 • 2 tai 3 yön majoitus Venetsiassa (Hotel Plaza****)
 • Aamiaiset
 • Junamatka kaupunkien välillä
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 & 2: Monipuolinen Milano (6 yön kiertomatkalla päivät 1–3)

Milano on enimmäkseen tunnettu Italian muotipääkaupunkina, mutta trendikkäästä kaupungista löytyy niin tunnelmallisia ravintoloita kuin myös historiallisia kohteita. Vieraile kuuluisalla goottilaistyylisellä Duomo di Milanon tuomiokirkolla, käy Santa Maria delle Grazien kirkossa ihastelemassa Le… Lue lisää

Best Western Antares Hotel Concorde****

Päivä 3 - 5: Romanttinen Venetsia (6 yön kiertomatkalla päivät 4–7)

Italian romantiikan kehto, valloittava Venetsia, on 118 saarelle levittäytynyt kaupunki, jota yhdistää noin 350 siltaa. Veden varassa oleva kaunokainen kuuluu kaikessa komeudessaan UNESCOn maailmanperintöluetteloon, eikä varmasti jätä kenenkään sydäntä kylmäksi. Ainutlaatuisesta Venetsiasta löyt… Lue lisää

Hotel Plaza Venice Mestre
Junamatka Milanosta Venetsiaan

Saat junalippusi matka-asiakirjojesi mukana. Lipuissa lukee myös junan lähtöaika. Muistathan tulostaa lipun ja ottaa sen matkalle mukaan. Liput ovat 2. luokan lippuja.

 • Juna Milanosta Venetsiaan lähtee Milano Centrale -rautatieasemalta, jonne matkaa hotelliltasi on noin 2,7 kilometriä. Kävellen olet perillä 30 minuutissa. Voit myös matkustaa paikan päälle taksilla, jolloin olet perillä 5 minuutissa.
 • Junamatka Venetsiaan kestää noin 2,5 tuntia. Juna saapuu Venezia-Mestren rautatieasemalle, joka sijaitsee vain 70 metrin päässä hotelliltasi. Voit siis vaivattomasti kävellä hotellillesi.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset rautatieaseman ja hotellin välillä
 • Turistivero Milanossa € 5,00 per henkilö per yö
 • Turistivero Venetsiassa € 4,00 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 17-vuotias lapsi ja 1 enintään 3-vuotias lapsi

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Muut alennukset

Alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Rahayksikkö

Italian rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Italian hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00–20,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,20–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–1,30 €
Linja-auto-, metro- tai raitiovaunulippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,10–2,70 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,00–6,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa Milanosta

Milanon väkiluku on noin 1 300 000.

Italian virallinen kieli on italia, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset kuitenkaan puhu englantia.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:

Lähin linja-auto pysäkki 100 m
Milano Centrale -rautatieasema 2,7 km
Corso Venezia -ostoskatu 4 km
Galleria Vittorio Emanuele II 5,1 km
Castello Sforzescon linna 5,4 km
Tuomiokirkko Duomo di Milano 5 km
Milano Malpensan lentokenttä noin 58 km

Liikkuminen Milanossa

Milanossa on toimivat joukkoliikenteen palvelut. Kaupungissa pääsee nopeasti liikkumaan asuinalueesta toiseen käyttäen linja-autoa tai metroa. Vaivattomin tapa liikkua Milanon ydinkeskustassa on kävellen, ja kompaktin kokonsa ansiosta kaupungin tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä toisistaan.

Tietoa Venetsiasta

Venetsian väkiluku on noin 260 000.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:

Venezia-Mestren rautieasema 70 m
Lähin linja-autopysäkki 40 m
Teatro la Fenice 10,5 km
Piazza San Marco 10,8 km
Basilica di San Marco 11 km
Canal Grande 9,6 km
Venetsian Marco Polon lentokenttä 11 km

Liikkuminen Venetsiassa

Venetsia on autoton kaupunki. Vaivattomin tapa liikkua Venetsian keskustassa on kävellen, ja kompaktin kokonsa ansiosta kaupungin tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä toisistaan. Venetsiassa voi liikkua paikasta toiseen myös vesibusseja ja gondoleja käyttäen.

Pääset kätevimmin Mestrestä Venetsiaan käyttämällä junaa tai linja-autoa. Lähin juna-asema sijaitsee noin 70 päässä ja lähin linja-autopysäkki noin 40 metrin päässä hotelliltasi. Kumpaakin kulkuvälinettä hyödyntäen tavoitat Venetsian keskustan 15 minuutissa. Junia ja linja-autoja lähtee useasti päivässä ja liikkuminen on vaivatonta.

Siirtyminen Milanon lentokentältä hotellille

Milanon lentokenttä sijaitsee noin 58 kilometrin päässä hotellistasi. Taksilla olet perillä noin 40 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit nousta junaan ja matkustaa Cadorna Fn M1 -asemalle, jossa vaihdat Turroon vievään metroon. Täältä kävelymatkaa hotellillesi on noin 300 metriä. Matka kestää noin tunnin.

Siirtyminen hotellilta Venetsian lentokentälle

Venetsian lentokenttä sijaitsee noin 11 kilometrin päässä hotelliltasi. Pääset lentokentälle nopeasti ja vaivattomasti linja-autolla, joka lähtee noin 150 metrin päässä hotelliltasi. Matka kestää yhteensä noin 20 minuuttia.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen