Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Kierros historiallisessa Varsovassa

 • Kaupunkilomat
 • Varsova
hinta alkaen € 469,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Puolan kovia kokenut pääkaupunki. Tarjous sisältää 2, 3, 4 tai 5 yön majoituksen ilman aamiaisia Oxygen Residencessä, lennot Varsovaan, kierroksen Nysalla historiallisessa Varsovassa sekä käsimatkatavaran.

Astu aikakoneeseen ja matkusta kanssamme aikaan, jolloin Puolan vaikuttavaa pääkaupunkia varjosti kommunistiset tuulet. Ikimuistoisen kierroksen aikana pääset tutustumaan kovia kokeneeseen Varsovaan täysin uudesta näkökulmasta – oppaan johdolla kuljet retrolla Nysalla läpi historiallisen kaupungin, vieraillen alueen menneisyyden kannalta tärkeissä kohteissa ja kuullen jännittäviä tarinoita kommunistisesta aikakaudesta. Historiallisille hetkille erinomaisen vastapainon antavat elpyneen Varsovan moderni elämänmeno, lukuisat aktiviteettimahdollisuudet sekä rikas kulttuurianti. Tervetuloa elämysten äärelle!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Varsovaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2. 3, 4 tai 5 yön majoitus Oxygen Residencessä
 • Kierros Nysalla historiallisessa Varsovassa
 • Käsimatkatavara
Valloittava Varsova

Puolan pääkaupunki on täynnä kontrasteja. Yhtenä hetkenä olet historiallisten rakennusten ja palatsien keskellä, kun taas toisena trendikkäiden kauppojen ja modernin arkkitehtuurin ympäröimänä. Historian tapahtumat ovat muokanneet kaupunkia valtavalla otteella, mikä on jättänyt näkyvän jälkensä alueen katukuvaan. Menneisyys on kuitenkin tärkeä osa kaupungin viehtäysvoimaa – Varsovan aikoinaan tuhoutunut mutta täydellisesti entiseen loistoonsa entisöity vanhakaupunki kuuluu nykyään UNESCOn maailmanperintökohdelistalle, ja se on kiistämättä yksi kaupungin kohokohdista. Vieraile näyttävällä kuninkaanlinnalla ja jatka matkaasi pitkin neljä kilometriä pitkää Trakt Królewskia eli Kuninkaallista tietä. Matkan varrelta löydät lukuisia nähtävyyksiä, kuten Radziwillin palatsin, Pyhän Annan kirkon ja Kopernikuksen patsaan, sekä lukuisia museoita ja erinomaisia ravintoloita. Nykyaikaistunut Varsova on myös koti lukuisille ostoskeskuksille ja liikkeille, joten tarjolla on mitä erinomaisimmat ostosmahdollisuudet.

Oxygen Residence

 • Huoneisto
 • Varsova, Puola
Oxygen Residence

Oxygen Residence on huoneistokompleksi Varsovan liikekeskittymässä. Rakennuksen tyyli on yhdistelmä modernia arkkitehtuuria sekä lämmintä ja viihtyisää sisustusta. Huoneisto sijaitsee vain 300 metrin päässä lähimmältä raitiovaunupysäkiltä. Useat nähtävyydet ja kohteet ovat vain kävelymatkan päässä. Aamiaisen voi tilata lisämaksua vastaan paikan päällä.

 • +-4
Lue lisää
Oxygen Residence - Room

Studio

Valoisat ja modernit huoneistot on varustettu avoimella makuuhuonella, olohuoneella, keittiönurkkauksella sekä kylpyhuoneella. Lisämukavuutta lomailuun tuo kaksi televisiota, mikro, sähköliesi, jääkaappi sekä astianpesukone. Kylpyhuoneesta löydät kylpytuotteita, hiustenkuivaajan, pyyhkeet sekä suihkun tai kylpyammeen.

Kierros retrolla Nysalla Varsovassa

Lomasi toisena päivänä pääset ainutlaatuiselle aikamatkalle Puolan ja sen upean pääkaupungin historiaan. Oppaan johdolla kuljet historiallisella Nysalla läpi kaupungin merkittävimpien nähtävyyksien ja tuhansien tarinoiden. Nysa on puolalainen pakettiauto, jota pääsääntöisesti käytettiin armeijan ja tiedustelun käyttöön. Nysan valmistus lopetettiin kokonaan 1990-luvulla. Näin ollen sinulla on mahdollisuus matkustaa autolla, joka nykyään on erittäin harvinainen näky Varsovan katukuvassa.

Kierroksen aikana vierailet kohteissa, jotka ovat pysyneet suurilta turistimassoilta piilossa. Näin ollen tiedossa on ainutlaatuinen kosketus Varsovaan. Matkalla näet muun muassa Plac Konstytucjin aukion nähtävyyksineen, ydinkeskustan kadut, jotka säilyivät kokonaan toisen maailmansodan pommituksilta, juutalaisen kaupunginosan sekä boheemin Pragan kaupunginosan. Jokaisella vierailukohteella on mitä kiehtovin tarina kerrottavanaan. Kierroksen jälkeen nautit puolalaisen lounaan maitobaarissa, joka aikoinaan oli suosittu kommunistien keskuudessa. Kierros päättyy vierailuun kommunistisesta ajasta kertovassa museoissa. Täällä menneisyyden tarinat heräävät henkiin.

Kierros alkaa klo 10.00 Hard Rock Cafen kitaran edustalta. Ravintolan osoite on Złota 59, ja se sijaitsee noin 2 kilometrin päässä hotelliltasi. Kävellen olet perillä 25 minuutissa.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Takuumaksu 100,00 PLN (noin 24,00 €), maksetaan hotellille saapumisen yhteydessä
 • Mahdollinen turistivero
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Aamiaiset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

Tarjoukseen ei valitettavasti päde lapsialennukset

Hotellin vastaanotto

Hotellin vastaanotto on avoinna klo 6.30–22.30. Jos saavut aukioloaikojen ulkopuolella, voit kirjautua sisään Platinum Residencen vastaanotossa (Grzybowska 61B), joka sijaitsee noin 200 metrin päässä hotelliltasi.

Takuumaksu

Saapumisen yhteydessä hotelli pyytää 100,00 PLN takuumaksun (noin 24,00 €). Maksu palautetaan uloskirjautumisen jälkeen. Huomioithan, että maksuvälineeksi hyväksytään ainoastaan luottokortti.

Internet

Hotellilla on maksuton Wi-Fi

Aamiainen

Saapumisen yhteydessä voit lisätä matkapakettiisi aamiaiset, jotka maksavat 49,00 PLN (noin 11,70 €) per henkilö ja päivä

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Hotellissa on hissi.

Rahayksikkö

Puolan rahayksikkö on złoty (PLN), joka on arvoltaan noin 0,23 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Varsovan hintataso

Puolan hintataso on yleisesti Suomea edullisempi. Tässä muutama esimerkki hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 4,60–6,90 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,15–2,30 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,50–1,40 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–0,60 €
Linja-autolippu noin 0,80–1,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,40–0,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,60–1,85 €

Tietoa Varsovasta

Varsovan väkiluku on noin 1,7 miljoonaa.

Maan virallinen kieli on puola. Turistialueilla kuitenkin pärjää englannilla.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:

Warszawa Ochota -rautatieasema 1,3 km
Vanhakaupunki 2,6 km
Varsovan kansannousun museo 550 m
Varsovan kuninkaanlinna 2,7 km
Varsovan lentokenttä 7,4 km

Liikkuminen Varsovassa

Varsovassa on kätevää liikkua paikasta toiseen laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Kaupungissa on kaksi metrolinjaa sekä laaja raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. Kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 4,40 zł (noin 1,00 €) ja 24 tunnin lippu maksaa 13,00 zł (noin 3,10 €). Yli 70-vuotiaat matkustavat julkisen liikenteen kulkuneuvoissa maksutta, mutta vain kantaessaan mukana virallista henkilötodistusta. Lippuja voi ostaa RUCH-logoisista kioskeista tai mistä vain, jossa lukee Bilety. Lippu on leimattava kulkuneuvoon noustessa. Metroon noustessa lippu on leimattava jo asemalla.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Pääset kätevimmin siirtymään Varsovan lentokentältä hotellillesi junalla. Jää pois Warszawa Ochota -rautatieasemalla. Matka kestää noin 20 minuuttia. Rautatieasemalta on hotellillesi kävelymatkaa noin 1,3 kilometriä. Voit halutessasi ottaa myös taksin.

Keskilämpötilat

Tammikuu -3,7 °C
Helmikuu -2,5 °C
Maaliskuu +1,4 °C
Huhtikuu +7,6 °C
Toukokuu +13,4 °C
Kesäkuu +17,0 °C
Heinäkuu +18,5 °C
Elokuu +17,7 °C
Syyskuu +13,5 °C
Lokakuu +8,1 °C
Marraskuu +2,5 °C
Joulukuu -1,7 °C

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua.
Lennot Varsovaan kestävät noin 2–4 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Asuntokompleksi Oxygen Residence sijaitsee Varsovan keskustassa. Useat nähtävyydet ovat vain kävelymatkan päässä. Varsovan lentokenttä sijaitsee noin 7 kilometrin päässä hotellilta.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen