Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Viiniä ja tapaksia Madridissa

 • Kaupunkilomat
 • 3, 4 tai 5 yötä
 • Madrid
hinta alkaen € 439,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Mahtipontisen Madridin makuelämykset odottavat! Sisältää 3, 4 tai 5 yötä Hotel Príncipe Píossa aamiaisineen, lennot sekä viinin ja tapasten maistelun.

Koe Espanjan pääkaupunki koko kuninkaallisessa komeudessaan. Matkusta Madridin ylväille nähtävyyksille nauttimaan kulttuurintäyteisestä kaupunkilomasta yhdessä Euroopan upeimmista kaupungeista. Lomasi aikana majoitut aivan kuninkaallisen palatsin sekä muiden Madridin tunnettujen nähtävyysten lähettyvillä, joten arvokasta loma-aikaa ei huku kaupungissa matkustamiseen. Eikä tässä vielä kaikki – ikimuistoisen matkan kruunaa viinin ja tapasten maistelukierros paikallisissa baareissa lomasi toisena iltana. ¡Bienvenido a Madrid!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Madridiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3, 4 tai 5 yön majoitus Hotel Príncipe Píossa
 • Aamiaiset
 • Viinin ja tapasten maistelukierros
 • Käsimatkatavara
Majesteettinen Madrid

Arkkitehtuuria, historiaa, loputtomasti nähtävyyksiä, aurinkoa, huveja sekä ostoksia – näistä elementeistä on Espanjan pääkaupunki Madrid tehty. Tämä kuninkaiden kaupunki on aktiviteettimahdollisuuksiensa ja kulttuurielämystensä ansiosta äärimmäisen monipuolinen matkakohde. Voimme siis huoletta luvata, että täällä jokainen löytää itselleen mieluisaa tekemistä. Madridin sijainti Sierra de Guadarraman lumihuippuisten vuoristojen eteläpuolella tarjoaa mitä upeimmat maisemat kaupungin horisonttiin. Päivät kuluvat lepposasti kuninkaallista palatsia ihaillessa, espanjalaisen keittiön aarteilla herkutellessa sekä Madridin upeissa museoissa vieraillessa. Harva osaakaan nimetä Madridin päänähtävyyttä, sillä kaupungissa kiehtovia nähtävyyksiä on lukemattomasti. Mielestämme Pradon taidemuseo on kuitenkin yksi niistä kohteista, joissa Madridin vierailun aikana on ehdottomasti käytävä. Myös Templo de Bedodin muinainen temppeli on erittäin kiehtova vierailukohde. Tervetuloa nauttimaan!

Hotel Príncipe Pío

 • Hotelli
 • Madrid, Espanja
Property

Hotel Príncipe Pío sijaitsee aivan kuninkaallisen palatsin vieressä. Tyylikäs hotelli tarjoaa täydelliset mahdollisuudet tutustua Espanjan hurmaavaan pääkaupunkiin. Hotellin lähettyviltä löydät myös tunnetun Gran Vía -ostoskadun, Ooppera-aukion, Parque del Oeste -puiston ja muinaisegyptiläisen temppelin Templo de Debodin. Maksuttoman Wi-Fin avulla voit kartoittaa alueen muut nähtävyydet ja niiden sijainnit. Aamusi aloitat mukavasti aamiaisella.

 • +2
Lue lisää

Kahden hengen huone

Hotellin huoneet on sisustettu klassiseen tyyliin. Varustukseen kuuluu televisio, ilmastointi, tallelokero, työpöytä ja maksuton Wi-Fi. Kylpyhuoneessa on suihku.

Viinin ja tapasten maistelukierros Madridissa

Espanja tunnetusti on houkuttelevien ja äärimmäisten herkullisten tapasten kultainen kotimaa. Lomasi toisena päivänä pääsetkin tutustumaan Madridin omaan tapaskulttuuriin ja viettämään ikimuistoisen illan ainutlaatuisten makuelämysten äärellä. Noin kolme tuntia kestävän kierroksen aikana pääset ihailemaan kaupungin historiallisia katuja, vierailemaan neljässä erilaisessa baarissa sekä maistamaan erilaisia tapaksia ja viinejä. Näin ollen pääset yhdistämään herkuttelun mielenkiintoiseen kaupunkikierrokseen. Kierroksen aikana vierailtavat baarit ovat erityisesti paikallisten suosiossa, joten saat kosketuksen aitoon madridilaiseen elämänmenoon. Baareissa pääset maistamaan esimerkiksi Tempranillosta, Malvarista, Garnachasta skeä Parelladasta valmistettuja viinejä. Jokaisesta baarista voit myös maksutta tilata yhden oluen tai virvoitusjuoman. Erilaisia tapaksia kierroksen aikana on tarjolla noin 10 kappaletta. Voit odottaa maistavasi ainakin espanjalaista perunatortillaa, ihanaa Iberian kinkkua sekä hunajalla maustettua munakoisoa.

Kierros järjestetään lomasi toisena päivänä klo 19.30, ja se alkaa Plaza de Santa Ana -aukion tuntumasta. Aukio sijaitsee noin 1,8 kilometrin päässä hotelliltasi. Kävellen olet perillä noin 25 minuutissa.

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset maistelukierroksen lähtöpisteeseen
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: 100% alennus per yö
3–17 vuotiaat lapset: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Muut alennukset

Perustuu vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
Kaikki majoittujasta kolmas ylöspäin: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja hotellilla lisähintaan 18,00 € per päivä. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Madridin lentokenttä sijaitsee noin 22 kilometrin päässä hotellista. Taksilla olet perillä noin 20 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit nousta lentokentän pysäkiltä junaan ja jäädä pois Príncipe Píon pysäkillä. Täältä kävelymatkaa hotellillesi on noin 500 metriä. Matka kestää noin 45 minuuttia.

Madridin keskilämpötilat

Huhtikuu +5...17 °C
Toukokuu +8...22 °C
Kesäkuu +13...29 °C
Heinäkuu +16...33 °C
Elokuu +16...33 °C
Syyskuu +14...29 °C
Lokakuu +9...21 °C

Tietoa Madridista

Madridin väkiluku on noin 3 165 000.

Espanjassa puhutaan espanjaa, mutta englannilla pärjää turistialueilla hyvin. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 500 m
Parque del Retiro 2,6 km
Museo del Prado 2,6 km
Reina Sofia 2,9 km
Puerta del Sol 1,2 m
Madridin lentokenttä 22 km
Madridin päärautatieasema 3,2 km

Liikkuminen Madridissa

Madridissa on kätevää liikkua paikasta toiseen laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Kaupungissa on kolmetoista metrolinjaa sekä laaja raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. Kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 1,50–3,00 €. Lippuja voi ostaa joko asemilta tai kulkuneuvoista. Suosittelemme hankkimaan kymmenen kerran lipun, joka maksaa 12,50–18,30 €.

Rahayksikkö

Espanjassa on käytössä euro. Käteistä voi nostaa käteisautomaateista, joita on runsaasti ympäri kaupunkia. Huomioithan, että pankkisi veloittaa käteisnostoista noin euron.

Espanjan hintataso

Pääkaupunkina Madrid on muuta Espanjaa kalliimpi kohde. Hinnat pysyttelevät kuitenkin Helsingin hintoja alhaisempina.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00 €
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle noin 40,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,60 €
Metro- tai linja-autolippu 1,50–2,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotel Príncipe Pío sijaitsee aivan kuninkaallisen palatsin ja muiden Madridin nähtävyysten lähettyvillä. Matka lentokentältä hotellille kestää autolla noin 35 minuuttia ja julkisia kulkuneuvoja käyttäen noin 45 minuuttia.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen