Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Bergen ja upea vuonoristeily

 • Kaupunkilomat
 • Bergen
hinta alkaen € 329,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde Norjan aarteiden äärelle. Tarjous sisältää 2, 3 tai 4 yön majoituksen Magic Hotel Solheimsvikenissä aamiaisineen, lennot Bergeniin, ainutlaatuisen vuonoristeilyn sekä käsimatkatavaran.

Tervetuloa Bergeniin – Norjan toiseksi suurimpaan kaupunkiin, joka upeasti lepää majesteettisten vuonojen syleilyssä. Kuvankaunis ja merellistä tunnelmaa henkivä Bergen on tunnettu rikkaasta kulttuuristaan sekä häkellyttävistä luontokohteistaan, joten tiedossa on siis täydellinen yhdistelmä kaupunkilomaa sekä luonnon rauhaa. Rakastu Bryggenin värikkäisiin rakennuksiin, vieraile kaupungin lukuisissa museoissa ja nouse kaapelivaunulla Mount Fløyenin huipulle ihailemaan satumaisia näkymiä yli Bergenin. Elämykset eivät kuitenkaan ole vielä tässä. Lomasi toisena päivänä pääset ainutlaatuiselle risteilylle läpi vuonojen ja laaksojen. Tätä matkaa et unohda koskaan!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Bergeniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Magic Hotel Solheimsvikenissä
 • Aamiaiset
 • Vuonoristeily Monstraumeniin
 • Käsimatkatavara
Mahtava Bergen

Norjan länsirannikolla sijaitseva Bergen on merellinen kaupunki upean luonnon ympäröimänä. Kaupunki on rakastettu matkakohde monipuolisuutensa vuoksi – täällä matkailijat voivat niin shoppailla sydämensä kyllyydestä, uppoutua kulttuurin pyörteisiin, kierrellä kaupungin nähtävyyksiä kuin myös reippailla raikkaassa ulkoilmassa. Bergenin suosituin nähtävyys on sen vanha satama-alue, Bryggen, joka henkii historian havinaa upealla tavalla ja on valittu UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Myös vaikuttavan Mount Fløyen vuoren alue lukuisine polkuineen on Bergenissä ehdottomasti koettava. Ja koska olemme meren äärellä, suosittelemme lämpimästi herkuttelua jossain kaupungin erinomaisista kalaravintoloista. Täällä luonto kohtaa upeasti suurkaupungin mahdollisuudet!

Magic Hotel Solheimsviken

 • Hotelli
 • Bergen, Norja
Property

Lähellä Bergenin ydinskeskustaa sijaitseva hotelli tarjoaa mukavat olosuhteet lomailuun. Hotellilta voit ihailla kauniita maisemia kaupunkiin sekä sitä ympäröiville vuorille. Wi-Fin avulla voit kartoittaa lähialueen nähtävyydet. Bryggenin historialliseen satamaan matkaa on noin kolme kilometriä. Sen sijaan Bergenin lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä.

 • +5
Lue lisää

Kahden hengen huone

Noin 12 m² kokoiset huoneet on varustettu parivuoteella, taulutelevisiolla, radiolla, pöydällä, lämmityksellä sekä vaatekaapilla. Kylpyhuoneesta löydät suihkun ja hiustenkuivaajan.

Vaikuttava vuonoristeily

Lomasi toisena päivänä pääset ihailemaan Norjan luonnon kauneimpia taideteoksia. Noin kolme tuntia kestävän risteilyn aikana pääset tutustumaan kuuluisan Osterfjordenin sisäosiin ja ihailemaan häkellyttäviä vuoria, vuonoja sekä vesiputouksia. Risteilet kohti kapeaa Mostraumenia, joka maisemillaan tarjoaa sinulle mitä upeimman elämyksen. Risteilyalukselta löydät aurinkoterassin maisemien ihailuun sekä kioskin pikkunälän yllättäessä.

Risteily lähtee aamupäivällä Zachariasbryggenin satamasta, joka sijaitsee kuuluisan Fisketorgetin edustalla. Satama sijaitsee noin 2,7 kilometrin päässä hotelliltasi. Kävellen olet perillä noin 35 minuutissa. Saat liput risteilylle muiden matka-asiakirjojen kanssa.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset risteilyn lähtöpisteelle
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–12-vuotias lapsi. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

Hotelli ei valitettavasti tarjoa lapsialennuksia.

0–1-vuotiaat maksavat lennoista sylivauvan hinnan.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole esteetön. Hotellissa on kuitenkin hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi

Rahayksikkö

Huomioithan, että Norjassa ei käytetä euroja, vaan maan rahayksikkö on Norjan kruunu. 1,00 € on noin 8,88 NOK. Pankkikortti on vaivattomin maksutapa, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten.

Norjan hintataso

Norjan hintataso on yleisesti tunnettu yhtenä maailman korkeimpana. Tässä muutama esimerkki Norjan hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 17,30 €
Ateria pikaruokaravintolassa noin 11,50 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 8,70 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 3,20 €
Vesipullo ruokakaupassa noin 2,40 €
Lippu linja-autoon noin 4,30 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 8,60 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,70 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Siirtyminen hotellilta lentokentälle

Bergenin lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä hotelliltasi. Vaivattomasti pääset perille taksilla, jolloin matka kestää noin 15 minuuttia. Vaihtoehtoisesti voit nousta Bergenin lentokentältä linja-autoon ja jäädä pois Fjøsangervn Solheim kapell -pysäkillä. Täältä kävelymatkaa hotellillesi on noin 600 metriä. Matka kestää yhteensä noin 35 minuuttia.

Tietoa Bergenistä

Bergenin väkiluku on noin 278 120.

Norjan virallinen kieli on norja, mutta englannilla pärjää hyvin.

Etäisyydet hotellilta lähialueen kohteisiin:

Bergenin rautatieasema 2,2 km
Bryggenin satama-alue 3,1 km
Rosenkrantz-torni 2,9 km
Bergenin akvaario 3,8 km
Bergenin lentokenttä 15,2 km

Liikkuminen kohteessa

Bergenin ydinkeskustan kohteet on tavoitettavissa vaivattomasti jalkaisin. Kaupungissa on kuitenkin myös kattava linja-auto- sekä lähijunaverkosto. Voit ostaa kerta- tai päivälippuja lippuautomaateista, kioskeista, ruokakaupoista tai Bergenin turistitoimistosta. 24 tuntia voimassaoleva päivälippu maksaa noin NOK 110,00 (noin 11,90 €). Huomioithan, että lippujen hinnat ovat korkeampia, jos ne ostetaan suoraan kulkuvälineestä.

Keskilämpötilat

Tammikuu +1,5 °C
Helmikuu +1,4 °C
Maaliskuu +2,7 °C
Huhtikuu +5,8 °C
Toukokuu +9,8 °C
Kesäkuu +12,7 °C
Heinäkuu +14,5 °C
Elokuu +14,2 °C
Syyskuu +11,5 °C
Lokakuu +7,8 °C
Marraskuu +4,4 °C
Joulukuu +2,5 °C

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat sähköpostiisi mahdollisimman nopeasti. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Viihtyisä hotelli sijaitsee hieman Bergenin ydinkeskustan ulkopuolella. Bryggeniin kävelymatkaa on noin kolme kilometriä. Sen sijaan Bergenin lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen