Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Koe elämyksiä Kööpenhaminassa

 • Kaupunkilomat
 • Kööpenhamina
hinta alkaen € 519,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Koe kaupunkikohteiden klassikkona tunnettu Kööpenhamina! Tarjoukseen sisältyy 2, 3 tai 4 yön majoitus The Squaressa**** aamiaisineen, meno-paluulennot Kööpenhaminaan, Kööpenhamina-kortti vuorokaudeksi sekä käsimatkatavara.

Tervetuloa Kööpenhaminaan – kaupunkiin, jonka lumo koostuu ainutlaatuisesta ja värikkäästä arkkitehtuurista, pohjoismaisista makuelämyksistä sekä rennosta ilmapiiristä. Kööpenhamina hurmaa sinut myös lukuisilla museoillaan sekä toinen toistaan kiehtovammilla nähtävyyksillään. Kaupunkilomallasi saat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua kaupunkiin Kööpenhamina-kortin avulla. Hurvittele upeassa Tivoli-huvipuistossa, vieraile Kööpenhaminan kansallismuseossa tai innostu lähtemään veneajelulle kaupunkia ympäröiville järville. Elämyksien täyteinen loma Kööpenhaminassa odottaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Kööpenhaminaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus The Squaressa****
 • Aamiaiset
 • Kööpenhamina-kortti (voimassa yhden vuorokauden)
 • Käsimatkatavara
Koe Kööpenhamina

Tanskan pääkaupunki Kööpenhamina kutsuu sinut nauttimaan! Vehreä ja värikäs Kööpenhamina on ympärivuotinen kohde, jossa riittää nähtävää ja koettavaa vuoden jokaiselle päivälle. Kööpenhamina on ennen kaikkea myös monipuolinen ja kiehtova kohde unelmien lomallesi – kaupungin eläväinen ydinkeskusta tunnetuine nähtävyyksineen ja monipuolisine ostosmahdollisuuksineen muodostaa lumoavan yhdistelmän yhdessä trendikkään Nyhavnin ja nuorekkaan Nørrebron kanssa. Kööpenhaminassa koet myös pohjoismaisia makuelämyksiä sekä nautit kaupungin ainutlaatuisesta kulttuuriannista.

The Square

 • Hotelli
 • Kööpenhamina, Tanska
Outside

Neljän tähden ekohotelli The Square sijaitsee loistavalla paikalla Rådhuspladsenilla, aivan Kööpenhaminan sydämessä. Monet keskustan nähtävyyksistä, kuten Kööpenhaminan päärautatieasema sekä Tivoli-puisto sijaitsevat vain lyhyen kävelyetäisyyden päässä hotelliltasi. Hotelli tarjoaa vierailleen päivittäin ihanan aamiaisen. Lomailtasi voit viettää vaikkapa hotellin tunnelmallisella kattoterassilla viiniä nautiskellen tai viihtyisässä huoneessasi leväten.

 • +-4
Lue lisää
Room 1

Kahden hengen Standard-huone

Mukavat ja modernisti sisustetut kahden hengen Standard-huoneet on varustettu parivuoteella, kylpyhuoneella sekä ilmastoinnilla. Huoneesta löydät myös kirjoituspöydän, minibaarin, television ja maksuttoman Wi-Fin. Kylpyhuoneessa on kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja.

Kööpenhamina-kortti

Tutustu Tanskan upeaan pääkaupunkiin Kööpenhamina-kortin avulla! Korttia näyttämällä pääset sisäänpääsymaksutta jopa 79 museoon ja nähtävyyteen Kööpenhaminassa. Kortin avulla pääset myös liikkumaan rajoittamattoman määrän kaupungin julkisen liikenteen kulkuneuvoissa. Kööpenhamina-kortin haltijana saat lisäksi alennuksia ravintoloista, risteilylipuista, pyörävuokraamoista sekä tuliaismyymälöistä.

Kööpenhamina-kortin avulla voit nähdä ja kokea enemmän – ainutlaatuisen kortin avulla voit vuorokauden ajan vierailla maksutta kaikissa Kööpenhaminan tärkeimmissä nähtävyyksissä sekä museoissa. Nauti Kööpenhaminan Tivolissa, vieraile kiehtovassa merimaailma Den Blå Planetissa ja kaiken tämän lisäksi liiku paikasta toiseen vaivattomasti sekä vieläpä maksutta. Löydät Kööpenhamina-kortin omilta kotisivuilta lisää tietoa tarjoukseen kuuluvista alennuksista.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Hotellisi sijaitsee erinomaisesti kaupungin keskustassa. Vaivattomin tapa siirtyä lentokentältä hotellille on junalla. Lentokentältä pääset junan kyydissä Koebenhavn H -asemalle, josta on kävelymatkaa hotellillesi noin 500 metriä. Matka kestää yhteensä noin 25 minuuttia ja maksaa noin 4,00–7,00 €.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–2-vuotias lapsi. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Pinnasänky

Pinnasänkyjä on saatavilla 150 DKK (noin 20,00 €) lisämaksusta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole esteetön

Hissi

Hotellissa on hissi

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi

Rahayksikkö

Tanskassa ei käytetä euroa, vaan Tanskan kruunua (DKK), joka on arvoltaan noin 0,13 €.
Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Kööpenhaminan hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 11,00–21,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 4,00–7,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,80–2,00 €
Linja-auto-, metro- tai raitiovaunulippu noin 2,70–3,40 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,20–2,20 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Kööpenhaminan väkiluku on noin 549 050. Tanskassa puhutaan tanskaa, mutta maassa pärjää hyvin myös englannilla.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Pieni merenneito -patsas 3,2 km
Kööpenhaminan Tivoli 400 m
Strøget-kävelykatu 470 m
Nyhavn 1,8 km
Nørrebro 3 km
Päärautatieasema 500 m
Kööpenhaminan lentokenttä 8 km

Liikkuminen kohteessa

Kööpenhaminassa on toimiva joukkoliikenteen verkosto, mutta kaupungin kompaktin koon ansiosta voit liikkua paikasta toiseen kätevästi myös jalan tai pyörällä. Kööpenhaminassa on metro, linja-autoja ja raitiovaunuja. Kertalippu, jolla voit matkustaa kahdella vyöhykkeellä, maksaa noin 24 DKK (noin 3,20 €) ja 7 vuorokauden lippu noin 250–675 DKK (noin 33,60–90,70 €). Julkisen liikenteen lippuja voit ostaa useista eri kioskeista sekä asemilla sijaitsevista lippuautomaateista. Alle 16-vuotiaat matkustavat Kööpenhaminassa puoleen hintaan.

Keskilämpötilat

Tammikuu -1 °C
Helmikuu -1 °C
Maaliskuu +2 °C
Huhtikuu + 6 °C
Toukokuu +11 °C
Kesäkuu +15 °C
Heinäkuu +17 °C
Elokuu +17 °C
Syyskuu +13 °C
Lokakuu +9 °C
Marraskuu +4°C
Joulukuu +1°C

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua. Lento Kööpenhaminaan kestää noin 2–3 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

The Square sijaitsee Rådhuspladsenilla, aivan Kööpenhaminan sydämessä. Hotellin lähettyviltä löytyy useita nähtävyyksiä ja kaupungin päärautatieasemalle on matkaa vain 500 metriä. Kööpenhaminan lentokenttä sijaitsee noin 8 kilometrin päässä hotelliltasi.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen