Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Risteillen Oslosta Kööpenhaminaan

 • Risteilyt
 • Norja, Tanska
hinta alkaen € 369,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Koe upea Oslo ja trendikäs Kööpenhamina! Sisältää 5 tai 7 yön majoitukset, aamiaiset, risteilyn ja lennot.

Lähde unohtumattomalle kiertomatkalle Osloon ja Kööpenhaminaan. Matkan aikana pääset vierailemaan kahdessa ainutlaatuisessa pääkaupungissa ja yöpymään tyylikkäällä risteilyaluksella. Oslossa pääset nauttimaan luonnonkauneudesta keskellä suurkaupungin sykettä. Kööpenhaminassa sinua odottaa upea arkkitehtuuri, kiehtovat nähtävyydet sekä viihtyisä ja värikäs Nyhavn. Varaa elämyksellinen Pohjoismaiden kiertomatkasi jo tänään!

Tarjous sisältää
 • Menolento Osloon ja paluulento Kööpenhaminasta (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 tai 3 yötä Anker Hotelissa (Oslo)
 • 1 yö DFDS Seawaysin risteilyaluksella (Oslo–Kööpenhamina)
 • 2 tai 3 yötä Hotel Østerportissa (Kööpenhamina)
 • Aamiaiset (ei risteilyaluksella)
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 & 2: Oslo – maailman vehrein pääkaupunki

Tervetuloa Osloon! Oslonvuonolla sijaitsevaa Norjan hurmaavaa pääkaupunkia ympäröivät suuret metsäalueet, ja Oslo tarjoaakin suurkaupunkielämän vastapainoksi luonnonkauneutta samassa paketissa. Sympaattinen merenrantakaupunki viehättää aidolla pohjoismaisella tunnelmallaan, johon yhdistyy jotaki… Lue lisää

Anker Hotel

Päivä 3: Risteily Oslosta Kööpenhaminaan

On aika jättää hyvästit Oslolle ja astua DFDS Seawaysin risteilyalukselle. Yritys on voittanut jo viitenä vuotena peräkkäin World Travel -palkinnon maailman parhaana lauttaliikenneyhtiönä. Matkasta on tulossa erityinen sekä viihteen että hyvän ruoan täytteinen risteilyaluksen laajan valikoiman a… Lue lisää

DFDS Copenhagen Terminal

Päivä 4 & 5: Kööpenhamina – värien ja tyylikkään designin kaupunki

Tervetuloa Tanskan hurmaavaan pääkaupunkiin! Rento Kööpenhamina on pullollaan historiallisia nähtävyyksiä ja kulttuurielämyksiä, mutta toisaalta kepeä Kööpenhamina on oiva kohde myös ruokamatkailuun – muun muassa maailman parhaaksi valittu ravintola Noma sijaitsee juuri Kööpenhaminassa. Nähtävyy… Lue lisää

Hotel Østerport in Copenhagen
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Aamiaiset risteilyllä
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–5 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Risteily Oslo–Kööpenhamina

Risteilyliput saat sähköpostiisi muiden matka-asiakirjojen kanssa. Alus lähtee Oslosta klo 16.30 ja saapuu Kööpenhaminaan noin klo 9.45. Huomioithan, että nämä ovat arvioituja aikoja. Saat tarkat lähtöajat matka-asiakirjojesi kanssa sähköpostiisi.

Norjan rahayksikkö

Norjassa ei käytetä euroja, vaan maan rahayksikkö on Norjan kruunu. 1,00 € on noin 8,88 NOK. Pankkikortti on vaivattomin maksutapa, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Risteilyaluksella suosittelemme maksamaan pankkikortilla.

Tanskan rahayksikkö

Tanskassa ei käytetä euroa, vaan Tanskan kruunua (DKK), joka on arvoltaan noin 0,13 €.
Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Tietoa kohteista

Oslon väkiluku on noin 658 390. Norjassa puhutaan norjaa, mutta maassa pärjää hyvin myös englannilla.

Kööpenhaminan väkiluku on noin 549 050. Tanskassa puhutaan tanskaa, mutta maassa pärjää hyvin myös englannilla.

Liikkuminen Oslossa

Oslon ydinkeskustan kohteet on tavoitettavissa vaivattomasti jalkaisin. Kaupungissa on kuitenkin myös kattava linja-auto-, raitiovaunu- sekä metroverkosto. Liput saa helpoiten ostettua lippuautomaateista ja kioskeista. Tarjolla on kertalippuja sekä päivälippuja. Päivälippu maksaa noin NOK 90,00 (noin 9,75 €). Huomioithan, että lippujen hinnat ovat korkeampia, jos ne ostetaan suoraan kulkuvälineestä. Mikäli ostat Oslo Passin, saat matkustaa maksutta. Oslo Pass kattaa maksuttoman liikkumisen lisäksi myös sisäänpääsyt 30 eri museoon sekä lukuisia alennuksia.

Liikkuminen Kööpenhaminassa

Kööpenhaminassa on toimiva joukkoliikenteen verkosto, mutta kaupungin kompaktin koon ansiosta voit liikkua paikasta toiseen kätevästi myös jalan tai pyörällä. Kööpenhaminassa on metro, linja-autoja ja raitiovaunuja. Kertalippu, jolla voit matkustaa kahdella vyöhykkeellä, maksaa noin 24 DKK (noin 3,20 €) ja 7 vuorokauden lippu noin 250–675 DKK (noin 33,60–90,70 €). Julkisen liikenteen lippuja voit ostaa useista eri kioskeista sekä asemilla sijaitsevista lippuautomaateista. Alle 16-vuotiaat matkustavat Kööpenhaminassa puoleen hintaan.

Siirtyminen lentokentältä Oslon hotellille

Oslon lentokenttä sijaitsee noin 49 kilometrin päässä hotelliltasi. Vaivattomin tapa siirtyä lentokentältä hotellillesi on taksilla, jolloin matka kestää noin 40 minuuttia.

Vaihtoehtoisesti voit ottaa lentokentältä junan Oslo S -asemalle, josta kävelymatkaa hotellillesi on noin kilometrin verran. Tällöin matka kestää kokonaisuudessaan noin 45 minuuttia ja maksaa noin 10,00–14,00 €.

Siirtyminen Oslon satamaan

Siirryt kätevästi Oslon satamaan jalkaisin. Matka on noin hieman yli kaksi kilometriä ja kestää kävellen noin 25 minuuttia.

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä satamaan linja-autolla tai taksilla.

Siirtyminen Kööpenhaminan satamasta hotellille

Siirryt kätevimmin Kööpenhaminan hotellillesi julkista liikennettä hyödyntäen. Satamasta kulkee linja suoraan hotellisi lähistölle. Kävelet pysäkiltä noin 200 metriä hotellillesi.

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä satamaan jalkaisin tai taksilla.

Siirtyminen Kööpenhaminan hotellilta lentokentälle

Kööpenhaminan lentokenttä sijaitsee noin 8,9 kilometrin päässä hotelliltasi. Vaivattomin tapa siirtyä hotelliltasi lentokentälle on taksilla, jolloin matka kestää noin 15 minuuttia.

Vaihtoehtoisesti voit ottaa hotelliltasi noin 150 metrin päässä sijaitsevalta asemalta junan Kööpenhaminan lentokentälle. Tällöin matka kestää kokonaisuudessaan noin 25 minuuttia ja maksaa noin 4,00–7,00 €.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Joulu

Huomioithan, että joulun aikana suurin osa liikkeistä ja ravintoloista on suljettu.

Sijainti

Anker Hotel sijaitsee aivan Oslon keskustassa kivenheiton päässä kaupungin pääkadulta. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta hotelli tarjoaa oivallisen tukikohdan kaupunkiin tutustumiselle. Junamatka lentokentältä Oslon keskustaan kestää noin 20 minuuttia. Oslon rautatieasemalta kävelymatkaa hotellillesi on noin 850 metriä.

Hotel Østerport sijaitsee Østerportin aseman lähettyvillä, Kööpenhaminan sydämessä. Lähettyviltä löytyy useita nähtävyyksiä. Päärautatieasemalle on matkaa noin 10 minuuuttia paikallisjunalla. Tivoli sijaitse noin 30 minuutin kävelmatkan päässä hotellilta. Kööpenhaminan lentokenttä sijaitsee noin 8,9 kilometrin päässä hotelliltasi.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen