• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Risteillen Oslosta Kööpenhaminaan

Risteilyt 5 tai 7 yötä Norja, Tanska

per henkilö alkaen € 379,00
perustuen 2 henkilöön

Koe upea Oslo ja trendikäs Kööpenhamina! Sisältää 5 tai 7 yön majoitukset, aamiaiset, risteilyn ja lennot.

Lähde unohtumattomalle kiertomatkalle Osloon ja Kööpenhaminaan. Matkan aikana pääset vierailemaan kahdessa ainutlaatuisessa pääkaupungissa ja yöpymään tyylikkäällä risteilyaluksella. Oslossa pääset nauttimaan luonnonkauneudesta keskellä suurkaupungin sykettä. Kööpenhaminassa sinua odottaa upea arkkitehtuuri, kiehtovat nähtävyydet sekä viihtyisä ja värikäs Nyhavn. Varaa elämyksellinen Pohjoismaiden kiertomatkasi jo tänään!

Tarjous sisältää
 • Menolento Osloon ja paluulento Kööpenhaminasta (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 tai 3 yötä Anker Hotelissa (Oslo)
 • 1 yö DFDS Seawaysin risteilyaluksella (Oslo–Kööpenhamina)
 • 2 tai 3 yötä Hotel Østerportissa (Kööpenhamina)
 • Aamiaiset (ei risteilyaluksella)
 • Käsimatkatavara
 1. Päivä 1 & 2: Oslo – maailman vehrein pääkaupunki

  Tervetuloa Osloon! Oslonvuonolla sijaitsevaa Norjan hurmaavaa pääkaupunkia ympäröivät suuret metsäalueet, ja Oslo tarjoaakin suurkaupunkielämän vastapainoksi luonnonkauneutta samassa paketissa. Sympaattinen merenrantakaupunki viehättää aidolla pohjoismaisella tunnelmallaan, johon yhdistyy jotakin kovin mannermaista. Aivan kaupungin sydämessä on suosittu kävelykatualue, jota värittävät suloiset kahvilat, pienet putiikit ja tunnelmalliset ravintolat. Pääkatu Karl Johans gaten päässä komeilee kuninkaanlinna, jonka edustan vahdinvaihto on näyttävä tapahtuma. Samalla kadulla voit ihastella myös Oslon tuomiokirkkoa sekä tutustua sen ympäristön erikoisiin Kirkeristen-basaareihin, joissa nykyisin toimii kahviloita ja käsityöntekijöiden pajoja. Viikinkilaivamuseossa mielen voi puolestaan antaa matkustaa viikinkiajan tunnelmiin. Ainutlaatuinen nähtävyys on tietenkin myös Vigeland-veistospuisto, jossa bulevardeja reunustaa yli 200 pronssista, graniitista ja valuraudasta tehtyä veistosta.

  7 yön matkalla majoitut Oslossa 3 yötä.

  Hotel Anker

  Anker Hotel Oslo

  Hotelli Oslo, Norja

  Anker Hotel sijaitsee aivan Oslon keskustassa, kivenheiton päässä kaupungin pääkadulta. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta hotelli tarjoaa oivallisen tukikohdan kaupunkiin tutustumiselle. Trendikkäältä Grünerløkan alueelta löydät lukuisia ravintoloita ja miellyttäviä kahviloita, ja iltasella voit rentoutua drinkillä myös hotellin baarissa.

  • +2
  Lue lisää
 2. Päivä 3: Risteily Oslosta Kööpenhaminaan

  On aika jättää hyvästit Oslolle ja astua DFDS Seawaysin risteilyalukselle. Yritys on voittanut jo viitenä vuotena peräkkäin World Travel -palkinnon maailman parhaana lauttaliikenneyhtiönä. Matkasta on tulossa erityinen sekä viihteen että hyvän ruoan täytteinen risteilyaluksen laajan valikoiman ansiosta. Risteilyaluksella on useita laadukkaita ravintoloita, baareja ja liikkeitä sekä paljon viihdettä ja rentoutumista tarjoava kylpyläosasto uima-altaineen. Upeita rannikkomaisemia voit ihailla risteilyaluksen kannelta.

  7 yön matkalla risteily järjestetään neljäntenä yönä.

  Oslobåden

  DFDS Seaways

  Risteilyalus Kööpenhamina, Tanska

  DFDS Seaways -risteilyalus tarjoaa loistavat puitteet unohtumattoman merimatkasi ajaksi. Ajanvietteeksi löydät alukselta lukuisia ravintoloita, tyylikkäitä baareja sekä monipuolista viihdettä. Aikaa voit kuluttaa risteilyn aikana myös ostoksia risteilyaluksen monipuolisissa myymälöissä tehden.

  • +5
  Lue lisää
 3. Päivä 4 & 5: Kööpenhamina – värien ja tyylikkään designin kaupunki

  Tervetuloa Tanskan hurmaavaan pääkaupunkiin! Rento Kööpenhamina on pullollaan historiallisia nähtävyyksiä ja kulttuurielämyksiä, mutta toisaalta kepeä Kööpenhamina on oiva kohde myös ruokamatkailuun – muun muassa maailman parhaaksi valittu ravintola Noma sijaitsee juuri Kööpenhaminassa. Nähtävyydet, kuten Amalienborgin linna ja Pieni merenneito -patsas ihastuttavat kaupungin vierailijoita kerta toisensa jälkeen. Patsaan naapurustoon onkin viime vuosina avautunut lukuisia pikkuputiikkeja, kahviloita ja ravintoloita. Nyhavnin viehättävä satama-alue on täydellinen paikka nauttia täyttäviä tanskalaisia voileipiä, ja kaupungista löytyy myös useita laadukkaita ja tunnelmallisia olutpaikkoja. Kööpenhaminassa humisee trendikkyyden tuulet ja kaupungin tyylikkäissä taidegallerioissa, museoissa sekä design-myymälöissä saakin ajan vierähtämään nopeasti. Vierailun kohteeksi kannattaa ehdottomasti ottaa myös kaupungin keskustassa sijaitseva Tivoli.

  7 yön matkalla majoitut Kööpenhaminassa 3 yötä.

  Reception på Hotel Østerport

  Hotel Østerport

  Hotelli Kööpenhamina, Tanska

  Viehättävä Hotel Østerport sijaitsee nimensä mukaisesti Østerportin aseman naapurustossa. Kävelymatkan etäisyydeltä löydät muun muassa Pieni merenneito -patsaan, Strøgetin, Tivolin ja monta muuta nähtävyyttä. Hotel Østerport tarjoaa mukavan majoituksen sekä loistavan sijainnin. Hotelli on sisustettu pohjoismaiseen tyyliin. Herkullinen aamiaisbuffet tarjoillaan joka aamu, ja viikonloppuisin tarjoiltava brunssi antaa energiaa koko päivään!

  • +2
  Lue lisää
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Aamiaiset risteilyllä
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–5 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta

Risteily Oslo–Kööpenhamina

Risteilyliput saat sähköpostiisi muiden matka-asiakirjojen kanssa. Alus lähtee Oslosta klo 16.30 ja saapuu Kööpenhaminaan noin klo 9.45. Huomioithan, että nämä ovat arvioituja aikoja. Saat tarkat lähtöajat matka-asiakirjojesi kanssa sähköpostiisi.

Norjan rahayksikkö

Norjassa ei käytetä euroja, vaan maan rahayksikkö on Norjan kruunu. 1,00 € on noin 8,88 NOK. Pankkikortti on vaivattomin maksutapa, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Risteilyaluksella suosittelemme maksamaan pankkikortilla.

Tanskan rahayksikkö

Tanskassa ei käytetä euroa, vaan Tanskan kruunua (DKK), joka on arvoltaan noin 0,13 €.
Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Tietoa kohteista

Oslon väkiluku on noin 658 390. Norjassa puhutaan norjaa, mutta maassa pärjää hyvin myös englannilla.

Kööpenhaminan väkiluku on noin 549 050. Tanskassa puhutaan tanskaa, mutta maassa pärjää hyvin myös englannilla.

Liikkuminen Oslossa

Oslon ydinkeskustan kohteet on tavoitettavissa vaivattomasti jalkaisin. Kaupungissa on kuitenkin myös kattava linja-auto-, raitiovaunu- sekä metroverkosto. Liput saa helpoiten ostettua lippuautomaateista ja kioskeista. Tarjolla on kertalippuja sekä päivälippuja. Päivälippu maksaa noin NOK 90,00 (noin 9,75 €). Huomioithan, että lippujen hinnat ovat korkeampia, jos ne ostetaan suoraan kulkuvälineestä. Mikäli ostat Oslo Passin, saat matkustaa maksutta. Oslo Pass kattaa maksuttoman liikkumisen lisäksi myös sisäänpääsyt 30 eri museoon sekä lukuisia alennuksia.

Liikkuminen Kööpenhaminassa

Kööpenhaminassa on toimiva joukkoliikenteen verkosto, mutta kaupungin kompaktin koon ansiosta voit liikkua paikasta toiseen kätevästi myös jalan tai pyörällä. Kööpenhaminassa on metro, linja-autoja ja raitiovaunuja. Kertalippu, jolla voit matkustaa kahdella vyöhykkeellä, maksaa noin 24 DKK (noin 3,20 €) ja 7 vuorokauden lippu noin 250–675 DKK (noin 33,60–90,70 €). Julkisen liikenteen lippuja voit ostaa useista eri kioskeista sekä asemilla sijaitsevista lippuautomaateista. Alle 16-vuotiaat matkustavat Kööpenhaminassa puoleen hintaan.

Siirtyminen lentokentältä Oslon hotellille

Oslon lentokenttä sijaitsee noin 49 kilometrin päässä hotelliltasi. Vaivattomin tapa siirtyä lentokentältä hotellillesi on taksilla, jolloin matka kestää noin 40 minuuttia.

Vaihtoehtoisesti voit ottaa lentokentältä junan Oslo S -asemalle, josta kävelymatkaa hotellillesi on noin kilometrin verran. Tällöin matka kestää kokonaisuudessaan noin 45 minuuttia ja maksaa noin 10,00–14,00 €.

Siirtyminen Oslon satamaan

Siirryt kätevästi Oslon satamaan jalkaisin. Matka on noin hieman yli kaksi kilometriä ja kestää kävellen noin 25 minuuttia.

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä satamaan linja-autolla tai taksilla.

Siirtyminen Kööpenhaminan satamasta hotellille

Siirryt kätevimmin Kööpenhaminan hotellillesi julkista liikennettä hyödyntäen. Satamasta kulkee linja suoraan hotellisi lähistölle. Kävelet pysäkiltä noin 200 metriä hotellillesi.

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä satamaan jalkaisin tai taksilla.

Siirtyminen Kööpenhaminan hotellilta lentokentälle

Kööpenhaminan lentokenttä sijaitsee noin 8,9 kilometrin päässä hotelliltasi. Vaivattomin tapa siirtyä hotelliltasi lentokentälle on taksilla, jolloin matka kestää noin 15 minuuttia.

Vaihtoehtoisesti voit ottaa hotelliltasi noin 150 metrin päässä sijaitsevalta asemalta junan Kööpenhaminan lentokentälle. Tällöin matka kestää kokonaisuudessaan noin 25 minuuttia ja maksaa noin 4,00–7,00 €.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Joulu

Huomioithan, että joulun aikana suurin osa liikkeistä ja ravintoloista on suljettu.

Sijainti

Anker Hotel sijaitsee aivan Oslon keskustassa kivenheiton päässä kaupungin pääkadulta. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta hotelli tarjoaa oivallisen tukikohdan kaupunkiin tutustumiselle. Junamatka lentokentältä Oslon keskustaan kestää noin 20 minuuttia. Oslon rautatieasemalta kävelymatkaa hotellillesi on noin 850 metriä.

Hotel Østerport sijaitsee Østerportin aseman lähettyvillä, Kööpenhaminan sydämessä. Lähettyviltä löytyy useita nähtävyyksiä. Päärautatieasemalle on matkaa noin 10 minuuuttia paikallisjunalla. Tivoli sijaitse noin 30 minuutin kävelmatkan päässä hotellilta. Kööpenhaminan lentokenttä sijaitsee noin 8,9 kilometrin päässä hotelliltasi.