Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Unelmia Tansaniassa ja Sansibarilla

 • Kiertomatkat
 • 12 tai 13 yötä
 • Tansania
hinta alkaen € 2.019,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Koe paratiisimaisia rantoja ja villejä safareita Tansaniassa ja Sansibarilla. Tarjoukseen sisältyy 11 yön majoitukset, lennot Sansibarille, puolihoito tai aamiaiset hotellista riippuen, neljä retkeä, käsimatkatavara ja kuljetukset. Matka on varattavissa myös täysihoidolla.

Miltä kuulostaisi lekotella paratiisisaaren palmupuiden alla ja suunnata aidolle afrikkalaiselle safarille valtavalla riistansuojelualueella? Koe Tansanian ja Sansibarin helmenvalkeat hiekkarannat ja kristallinkirkas meri, rentoudu ylellisissä hotelleissa ja tutustu Afrikan luontoon vuoden villeimmällä lomareissulla. Tansanian valkohiekkaiset rannat, eksoottiset mausteplantaasit, savannien eläimet ja ystävällinen paikallisväestö takaavat ainutlaatuisia elämyksiä matkalle, josta riittää kotiin kerrottavaa koko loppuelämän ajaksi. Lähde mukaan ikimuistoiselle matkalle, jolta ei ihanaa rentoutumista eikä jännittäviä seikkailuja puutu!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Sansibarille (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • Maan sisäinen meno-paluulento Sansibarilta Selousin riistansuojelualueelle
 • 3 yön majoitus Reef & Beach Resortissa puolihoidolla (Jambiani) (Huomioithan, että marraskuusta 2017 alkaen aina huhtikuulle 2018 majoitut Reef & Beach Resortin sijaan Marumbissa sijaitsevassa Paradise Beach Resortissa, joten Jambianin osuus matkasta jää tällä aikavälillä pois)
 • 3 yön majoitus Africa Safari Campissa puolihoidolla (Selousin riistansuojelualue)
 • 4 yön majoitus Paradise Beach Resortissa puolihoidolla (Marumbi)
 • 1 yön majoitus Shaba Boutique Hotelissa aamiaisilla (Stone Town)
 • 4 englanniksi opastettua retkeä: kylävierailu, venesafari, bush walk ja safari Selousin riistansuojelualueella
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 - 3: Sansibarin helmenvalkeat hiekkarannat

Matkasi alkaa mausteiden mekasta, Sansibarista, joka on Tansanian rannikon trooppinen saariryhmä Intian valtameren laidalla. Lentokentällä sinua odottaa ystävällinen kuljettaja, joka vie sinut ensimmäiselle hotellillesi. Pääset afrikkalaiseen tunnelmaan heti matkan alkuhetkillä, kun palmujen, ma… Lue lisää

Reef & Beach Resort

Päivä 4 - 6: Selousin riistansuojelualue

Sansibarilla vietettyjen rentouttavien päivien jälkeen on aika suunnata kohti suuria seikkailuja. Seurueesi kuljetetaan lentokoneella Selousin riistansuojelualueelle Manner-Afrikan puolelle. Huomioithan, että pääsymaksu Selousiin ei sisälly tarjouksen hintaan. UNESCOn suojelema, yli 50 000 m²:n … Lue lisää

Africa Safari Camp Selous Game Reserve

Päivä 7 - 10: Takaisin Sansibarille

Jännittävän safarireissun jälkeen on aika palata takaisin Sansibarille, missä pääset jälleen rentoutumaan ylellisissä ympäristöissä. Vietät loppuloman upeiden hiekkarantojen ympäröimänä saaren itäpuolella. On aika hankkia kotiinviemisiksi rusketusta pintaan, nauttia Intian valtameren kauneudesta… Lue lisää

Paradise Beach Resort

Päivä 11 & 12: Kiehtova Stone Town

Aikoinaan arabien ja eurooppalaisten vallan alla olleen Sansibarin värikäs historia näkyy vahvasti varsinkin Stone Townissa, jossa vietät lomasi viimeisen yön. UNESCOn maailmanperintökohteisiin kuuluvalla alueella vierailet basaareissa ja ostat kotiinviemisiksi paikallisia mausteita ja käsitöitä… Lue lisää

Shaba Boutique Hotel
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 3,00 USD per henkilö ja yö (noin 2,85 €)
 • Pääsymaksu Selousin riistansuojelualueelle 77,00 USD per henkilö (noin 73,00 €)
 • Laskeutumismaksu Selousin riistansuojelualueelle 11,00 USD per henkilö (noin 10,50 €)
 • Viisumikulut
 • Aterioiden juomat
 • Illalliset Stone Townissa
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kolme henkilöä kahden hengen huoneessa.
Vähintään kolme ja enintään neljä henkilöä neljän hengen huoneessa.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustava maksaa lisämaksun majoituksista. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Alennukset

Alle 1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
Kolmas ja neljäs yli 1-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Ruoka ja juoma

Tarjoukseen sisältyy hotellista riippuen puolihoito tai aamiaiset. Huomioithan, ettei puolihoitoon sisälly alkoholijuomat. Vesi, mehu, kahvi ja tee kuuluvat tarjoukseen.

Nousuvesi Sansibarilla

Nousu- ja laskuveden ero on Sansibarilla erittäin suuri. Tämän vuoksi rannalta löytyy paljon merilevää ja kasveja.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat yksin seurueesi kanssa. Kuljetukset ja retket järjestetään mahdollisesti ryhmässä.

Maan sisäinen lento

Maan sisäisellä lennolla Sansibarilta Selousin riistansuojelualueelle saat ottaa mukaasi 15 kg painoisen ruumamatkatavaran.

Matkatavarat, jotka ylittävät 15 kg painorajoituksen, on jätettävä Reef & Beach Resortiin, josta ne viedään puolestasi seuraavaan hotelliin, Paradise Beach Resortiin.

Sadekaudella 1.4.–1.6. on mahdollista, että lento korvataan jeeppiajelulla Dar Es Salaamista Selousin riistansuojelualueelle.

Rahayksikkö

Tansaniassa käytetään valuuttana shillinkiä. 1,00 € on noin 2369,57 TZS. Myös Yhdysvaltain dollari (USD) on käyttökelpoinen valuutta. Huomioithan, että rahaa vaihtaessasi hotellit ja pankit eivät ota vastaan dollareita, jotka on painettu ennen 2006. Mastercard ja Visa käyvät maksuvälineenä hotelleissa.

Sansibarin hintataso

Sansibarin hintataso on edullisempi kuin Suomen, mutta kuitenkin Tansanian yleistä hintatasoa korkeampi. Alueen yleisin maksutapa on käteinen, mutta pankkikortilla pystyy maksamaan esimerkiksi hotellissa.

Paikallista valuuttaa voi nostaa pankkiautomaateista Sansibarin kaupungista. Huomioithan, ettei automaatit kuitenkaan aina toimi. Mikäli vaihdat valuuttaa, on shillinkejä helpompi saada dollareilla kuin euroilla.

Edullinen ateria ravintolassa noin 1,13 €
Kolmen ruokalajin ateria noin 6,39 €
0,5 l olut ravintolassa 0,92 €
0,33 l vesipullo ravintolassa noin 0,29 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 2,41 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,40 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Hyvä tietää

Sansibarin väestö on hyvin konservatiivinen. Kiinnitäthän siis huomiota pukeutumiseen. Polvet ja olkapäät voivat olla paljaina rannalla ja hotellissa, mutta julkisilla paikoilla on hyvä pukeutua peittävämmin.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden tai kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Kiertomatkan reitti

Huomoithan, että kiertomatkasi kohteiden järjestys saattaa olla erilainen kuin yllä olevassa matkakuvauksessa. Matkakohteiden järjestys riippuu saapumispäivästäsi.

Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kiertomatkan retket

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Keskilämpötilat

Kesäkuu +27,9 °C
Heinäkuu +27,9 °C
Elokuu +27,5 °C
Syyskuu +28,2 °C
Lokakuu +28,7 °C
Marraskuu +29,3 °C
Joulukuu +30,1 °C

Aikaero

Tansaniassa on sama aika kuin Suomessa

Rokotukset

Matkustaessasi Tansaniaan tarvitset estolääkityksen malariaa vastaan. Myös keltakuumerokotus vaaditaan. Sinulla on oltava mukanasi kansainvälinen rokotustodistus, jossa mainitaan rokotuksesta. Suosittelemme myös hankkimaan rokotteet MPR:ää, kurkkumätä-jäykkäkouristusta sekä A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumi

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Tansaniaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passi

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta Tansaniaan saapumisesta. Passissa on oltava vähintään yksi tyhjä sivu.

Tansanian ilmasto

Tansania sijaitsee aivan päiväntasaajan alapuolella, minkä vuoksi lämpötilat pysyttelevät vuoden ympäri lämpiminä. Lämpimin kuukausi on helmikuu, jolloin keskilämpötila on 28 °C ja viilein heinäkuu, jolloin keskilämpötila on 24 °C. Erityisesti joulu-helmikuussa on erityisen kuumaa. Sadekausi on maalis-toukokuussa.

Uiminen Sansibarilla

Olethan tarkkana, kun uit Sansibarilla. Vedessä elelee pieniä sinisiä meduusoja. Meduusat eivät ole hengenvaarallisia, mutta osuessaan ihoon ne saattavat aiheuttaa kirvelyä.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedot

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen